eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.7هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍝 برای این مدل ته دیگ به ماکارونی قطر دار نیاز دارید که ماکارونی بقطر ۳/۵ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍮 دسرترکی👌😊 ‌ ‌طرز تهیه:👇 اول یک بسته بیسکوییت شکلاتی پتی بور رو کاملا پودر میکنیم و ته قالب سی در چهل سانت میریزیم و یکنواخت پخش میکنیم طوری که کل قالب پوشیده بشه چهار لیوان شیر و یک و نیم لیوان شکر و یک لیوان آرد و یک قاشق کره رو با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم قرار میدیم و مدام هم میزنیم تا هم کاملا مخلوط بشه و هم به غلظت فرنی برسه طی این مدت هم خامی آرد گرفته میشه وقتی به غلظت فرنی رسید حرارت رو خاموش میکنیم و با همزن حدود چهار الی پنج دقیقه هم میزنیم و بعد مواد رو روی بیسکوییت میریزیم طوری که کل سطح پوشیده بشه با فرنی اجازه بدید مواد نیم ساعتی در دمای محیط خنک بشه بعد به مدت چهار ساعت داخل یخچال قرار بدید بعد از طی این زمان با چاقو برش های روی دسر از عرض ایجاد کنید و هر لایه رو رول کنید و داخل ظرف سرو قرار بدید و روشو با میوه یا پود پسته یا شکلات و ..... تزیین کنید . 👩‍🍳نوش جان🌹 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک غذای عالی با 🥐🥐 1 لیوان شیر (بسته به نوع سیبزمینی ممکنه کمتر یا بیشتر بشه پس کم کم اضاف کنید) پنیر موزارلا یا پنیر چدار فلفل سیاه نمک 1-2 عدد تخم مرغ آرد سوخاری روغن برای سرخ کردن بعد ازآبپز شدن سیب زمینی ، اجازه می دهیم از دما بیفتد و بعد بگذارید 1-2 دقیقه در یخچال استراحت کند. بعداز خنک شدن ، 1 لیوان شیر اضافه کنیم ، لطفاً آن را با دقت اضافه کنید، فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید ، پنیر را هم مخلوط کرده و سپس شکل دهید ، سپس آن را ابتدا در تخم مرغ زده شده وسپس در آردسوخاری بزنید و بعد در روغن سرخ کنید😋 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍲 برای این غذا ترجیحا ماست پرچرب باشه🥣 مرغ تکه ای شده حدودا ۳۵۰ گرم ماست سون نصف لیوان نمک،فلفل به مقدار لازم پودر سیر ۱ قاشق چ زنجبیل نصف قاشق چایخوری زیره نصف قاشق چایخوری تخم گشنیز نصف قاشق چایخوری آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
#کاسه_کاراملی‌ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
روی کیکم میمیرمممم خیلی گوگولیه🥺 مواد لازم برای خمیر: ۲۰۰میلی لیتر آب یخ ۱۵گرم سرکه سیب ۱/۲ق چ نمک ۱عدد تخم مرغ ۳۵۰گرم کره پاستوریزه ۶۰۰گرم آرد سفیدقنادی . مواد لازم برای کاستارد: ۴عدد زرده تخم مرغ ۲۰۰گرم شکر ۳۵گرم نشاسته ذرت ۱/۴ق چ نمک ۱ق غ اسانس وانیل ۵۰۰میلی لیتر شیرداغ ۵۰گرم کره پاستوریزه ۳۰۰میلی لیتر خامه قنادی ۶۰گرم شکر و ۱ق چ وانیل برای خامه در صورت دلخواه(من اضافه نکردم) . کره رو از۱.۵تا۲ساعت بزارید داخل فریزر، آب یخ،سرکه،نمک،تخم مرغُ باهم مخلوط کنید،توی یه ظرف آرد بریزید کره رو با آرد مخلوط کنید و داخلش رنده کنید،در حین رنده کردن همش با آرد مخلوط کنید،بعد کمی آرد و کره ی رنده شده رو ورز بدید تا خوب به خورد هم برن،وسط آرد رو گود کنید و مخلوط مایعی که آماده کردید رو بهش اضافه کنید و طبق فیلم خوب ورز بدید،اگه خمیرتون کمی چسبنده بود میتونید حدود ۱ق غ نشاسته ذرت روی صفحه کارتون بپاشید(نه بیشتر)و ورز بدید،بعد خمیرتونو به ۱۲قسمت مساوی تقسیم کنید(من به توپک های۱۰۰گرمی تقسیم کردم)روی خمیر هارو سلفون بپیچید و برای۱.۵تا۲ساعت بزارید داخل یخچال،بعد از این مدت یه توپک بردارید و بقیه رو بزارید داخل یخچال چون اصلا نباید توی دمای محیط بمونه،روی سطح کار نشاسته ذرت بپاشید و با وردنه خمیر رو به قطر ۱.۵تا۲میلی متر باز کنید و با یه کاتر به قطر ۱۸یا۲۰برش بزنید(برای من قطر۲۰هست)سطح خمیر رو با چنگال سوراخ سوراخ کنید تا درحین پخت پف نکنه ،حالا بزارید توی فر از قبل گرم شده تا زمانی که کاملا برشته شه(فر گازی۲۱۰درجه سانتی گراد مدت۸تا۱۰دقیقه و فر برقی ۱۹۰درجه سانتی گراد به مدت۸تا۱۰دقیقه)بعد از پخت بزاریدش روی توری خنک کننده،قسمت های حاشیه خمیر رو بعد از پخت پودر کنید. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز فیله استریپس پولکی یاد بگیریم😍 این مدلی هست که تو رستورانا درست میکنن.😉 مواد لازم:🤗 فیله مرغ به تعداد دلخواه😁 آرد سفید حدود ۱ کیلو🍚 ادویه‌ها:😋 پودر پاپریکا🌶 پودر فلفل قرمز🤗 پودر فلفل سیاه👌🏻 پودر آویشن😉 پودر سیر😆 زردچوبه😁 نمک👌🏻 . اول فیله های مرغ رو مزه دار میکنیم🤗 به این شکل که ۲ لیوان آب سرد میریزیم و پودر پاپریکا،فلفل قرمز،فلفل سیاه،آویشن و نمک از هر کدوم ۱ قاشق مرباخوری به آب اضافه میکنیم و فیله ها رو توش میخوابونیم و برای ۳ ساعت داخل یخچال میذاریم.❄️ . داخل آرد سفید فلفل قرمز،فلفل سیاه،آویشن،پودر سیر،نمک،پاپریکا و کمی زردچوبه میریزیم و با آرد کاملا مخلوط میکنیم.🥄 میزان ادویه ها باید جوری باشه که وقتی از آرد میچشیم بی مزه و بی نمک نباشه.😋 اگر دوست دارین اسپایسی درست کنین و رنگش به قرمزی بزنه پودر پاپریکا و فلفل قرمز رو بیشتر بریزین.🌶 . مخلوط آرد و یه کاسه آب سرد رو کنار هم میذاریم و به صورتی که داخل ویدئو میبینین عمل میکنیم.😁 فیله رو اول به آرد آغشته میکنیم و برای یک ثانیه داخل آب سرد میکنیم و بعد بلافاصله داخل آرد میندازیم و حسابی توی آرد میغلتونیم.✊🏻 وقتی از آرد درش میاریم فیله ها رو به شکلی که تو ویدئو میبینید تکون میدیم😁 این باعث میشه آرد روی فیله حسابی پولکی‌ شه.👌🏻 میتونید ۲-۳ بار داخل آرد و آب بکنید فیله ها رو تا حسابی پولکی شن.😉 . داخل یه ظرف گود روغن میریزیم و میذاریم حسابی داغ شه و بعد فیله‌ها رو داخلش سرخ میکنیم.🔥 حدود ۱۵ دقیقه واسه اینکه سرخ بشن کافیه.🕒 بعدم روی دستمال میذاریم تا روغنشون گرفته شه .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
با وجود اینکه خوردن سیر باعث ایجاد بوی نامطبوع می شود ولی خوردن زیاد آن، مقاومت بدن را در مقابل آنفولانزا بسیار بالا می برد. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"مهربانی" باغ سبزی است که از روزنه‌ پنجره‌ها باید دید مهربانم مگذار لحظه‌ای روزنه پنجره‌ها بسته شود... روز بخیر❤️ @ashpazy_irani @Stylish_homes
🍢 😋 🔸اول از همه ران و سینه مرغ رو ساطوری کردم ،میتونین چرخ کنین ،دوتا پیاز رنده شده و آب گرفته رو بهش اضافه کردم ،زردچوبه ،فلفل سیاه ،نمک و زعفران دمکرده رو اضافه و خوب مخلوط کردم ،چند دقیققه ورز داده و گذاشتم یخچال نیم ساعت استراحت کنه ،بعد به سیخ کشیدم ،موقع سیخ کشید دستتون رو با اب سرد مرطوب کنین ،بعد تو تابه سرخ کردم با حرارت کم . حالا دونه سماق رو با یک لیوان آب گذاشتم رو حرارت ،چندجوش بزنه ،بعدخاموش کرده و نیمساعت گداشتم بمونه ،بعد از صافی رد کردم . در نهایت کوبیده ها که سرخ شدن همه رو چیدم تو تابه و آب سماق و نصف ق رب انار اضافه کردم با حرارت متوسط گذاشتم آبش کشیده بشه و خوشرنگ بشن .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍤 😋 🔸ميگو ها و يك پياز بزرگ حلق شده را با آبلیمو تاره و نمک و کمی زعفران و پودر زنجبيل و فلفل سياه کاملا آغشته می کنیم و می گذاریم حدود دو ساعت مزه دار شوند توي يك کاسه اب ودلستر را با هم مخلوط کرده، سپس نمك و و پودرسیربه آن اضافه کنید ، در این مرحله بسته به تمایل خود می توانید مقدار ی فلفل قرمز نیز به این مواد اضافه کنید . سپس كم‌كم آرد را به مخلوط اضافه می‌كنیم تا جایی كه غلظت خمیر مانند غلظت حلیم شود.و در اخر پنكيگ پودر ميريزيم و به ارومي هم ميزنيم میگو آماده و مزه دار شده رو در مواد ميريزيم و بعد حلقه هاي پياز رو از هم جدا ميكنيم و به مواد اضافه ميكنيم و نيم ساعت در يخچال مي زاريم و بعد در روغن داغ درون ظرفی کاملا گود سرخ ميكنيم و روي دستمال حوله اي ميزاريم تا روغن اضافي گرفته شود .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 😍 مواد لازم برای ۸ الی ۱۰ نفر : گوشت چرخکرده ۱ کیلو گرم بادمجان ۵۰۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد سیر ۵ حبه جعفری یا شوید ۳ ق غ نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه : در ابتدا به بادمجان ها کمی نمک میزنیم و نیم ساعت کنار می گذاریم . حالا گوشت را با نمک و فلفل و تخم مرغ و سیر و سبزیجات ( شوید یا جعفری) مخلوط کرده . آب بادمجان ها را با دست گرفته و بادمجان ها را به گوشت اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه با دست خوب ورز می دهیم تا مخلوط یک دست و همگنی داشته باشیم و در آخر به شکل شامی فرم داده و در روغن سرخ می کنیم . نوش جان .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه عدس پلو با گوشت قلقلی 👆🏻👆🏻 با کانال آشپزخونه کوچیک من همراه باشید 👇🏻 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🔴بهترین صبحانه ها برای کودکان کم اشتها و ضعیف 🔹حلیم 🔹عدسی 🔹شیر و خرما 🔹تخم مرغ (حتما با نان های حاوی سبوس یا جو مصرف شود) .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
نشاسته: یک ق و نیم سر پر ، شیر: یک لیوان و نیم ، شکر دو ق غ ، گلاب، زعفران و هل به میزان لازم. ابتدا نشاسته رو با شیر سرد کاملا حل میکنیم . بعد روی حرارت میزاریم با حرارت ملایم مدام هم میزنیم تا گلوله نشه و بوی خامی نشاسته بره . کمی که به غلظت رسید شکر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا حل بشه .بعد گلاب و هل و زعفران رو و بعد از روی حرارت بر میداریم. توی قالب میریزیم به مدت سه ساعت توی یخچال میزاریم تا خودشو بگیره. این مقدار مواد به اندازه این چهارتا قالب کوچکه. امیدوارم درست کنید و از طعم بینظیرش لذت ببرید. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فلافل آبادان 😋 نخود 300 گرم. پیاز 1 عدد. یک عدد سیب زمینی متوسط. سیر3 حبه. فلفل سیاه1 قاشق چاای خوری. ادویه مرغ و ماهی جلال آباد. تخم مرغ1 عدد (درصورت تمایل). نمک به میزان لازم. . حدود 24 ساعت نخود هارو در آب قرار بدید تا کامل نرم باشند و نفخ اونها گرفته بشه ،بهتره که چندین بار در این زمان آب رو عوض کنید یک سیب زمینی رو میزاریم آب پز بشه ، سپس چند حبه سیر و دو عدد پیاز رو خورد می‌کنیم و به همراه نخوددر دستگاه مخلوط کن همه مواد رو باهم ترکیب می‌کنیم تا مثل قسمتی که در کلیپ هست بشه سپس مواد رو با دست مخلوط می‌کنیم و یک عدد تخم مرغ و ادویه جات که شامل نمک فلفل و بقیه ی ادویه ها که ما در این کلیپ از ادویه ی مرغ و ماهی جلالی آبادان استفاده کردیم ، مواد رو کاملا باهم مخلوط می‌کنیم تا یک دست بشه سپس از قالب های مخصوص فلافل که جهت جلوگیری از چسبیدن مایع اون رو در آب قرار میدیم استفاده می‌کنیم و‌اون رو سرخ می‌کنیم تا طلایی بشه ، سپس با موارد دلخواه خودتون میتونید این غذای خوشمزه رو‌میل کنید. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
#شیرینی_آلمانی .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
زرده تخم مرغ ۳ عدد پودر قند ۹۰ گرم (کمی بیشتر از نصف لیوان) کره یا روغن جامد ۳۰۰ گرم (یک کم از یک لیوان بیشتر) آرد سفید تقریبا ۶۰۰ گرم (حدودا ۴ لیوان) شربت بار یا عسل ۱۶۰ گرم ( یک لیوان شکر رو با نصف لیوان آب روی حرارت قرار دادم تا بجوشه و غلیظ بشه . (همون شربتی هست که توی زولبیا و بامیه استفاده می کردیم ) شیر ۷۰ میلی ( تقریبا یک سوم لیوان) وانیل ۱/۲ ق چ مارمالاد یا مربا ، پودر پسته ،نارگیل ،کنجد ... . مواد به دمای محیط برسه . آرد و پودر قند الک بشه. روغن رو با پودر قند با همزن ۳ دقیقه خوب زدم . بعد زرده تخم مرغ و شربت بار و وانیل رو اضافه کردم و کمی زدم و بعد شیر رو اضافه کردم و کمی هم زدم . حالا آرد الک شده رو کم کم اضافه کردم و دیگه همزن رو کنار گذاشتم و بعد از دستم کمک گرفتم و با نوک انگشتم استفاده کردم . خیلی کم خمیر رو با نوک انگشت ورز دادم . زیاد آرد نریزین ، ریختن آرد زیادی لطافت شیرینی رو می گیره . خمیر رو توی کیسه فریزر در یخچال یک ساعت استراحت دادم . بعد از ده دقیقه که در محیط موندبین دو کیسه فریزر با وردنه پهن کردم به قطر حدودا ۳ میلی . بعد از هر قالبی که بخواین می تونین استفاده کنین در این شیرینی چون بین دو تاشون مارمالاد و یا مربا قرار می گیره یکی از اون ها رو وسطش رو حتما سوراخ می کنیم . خمیر های قالب زده رو توی سینی فر چیدم . فر از یک ربع قبل روشن کردم و سینی رو در دمای ۱۶۰ تا ۱۷۰ درجه به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه طبقه وسط قرار دادم . بعد از خنک شدن اونی که سوراخ داره رو کمی عسل رقیق شده ( یک قاشق عسل رو با یکی دو قاشق آب ولرم مخلوط کردم) زدم و توی پودر پسته (کنجد ،پودر نارگیل) غلتوندم و بینشون مارمالاد ( یا مربا) استفاده کردم . مارمالاد هم دل به خواهی هست من مارمالاد توت فرنگی استفاده کردم . یک ساعتی بمونه و بعد منسجم میشه. نکات : بسته به اندازه و شکل تعداد فرق می کنه حدودا ۸۰ تا این شیرینی برام شد. بدون فر می تونین توی فر دست ساز و حتی تابه دو طرفه درست کنید . ماندگاری این شیرینی هم اگر مارمالاد زدین توی یخچال بزارید . اگر نه که خود شیرینی رو حتی تا یکی دو هفته می تونین توی یخچال بزارید و دو سه روز مونده به سرو مارمالاد بزنید. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آموزش پختن نان رول کره ای مناسب برای : 6 نفر 👤 زمان پخت : 15 دقیقه ⏰ مواد اولیه : 1⃣ آرد گندم و آرد سفید 250 گرم 2⃣ خمیر ترش 1/2 قاشق غذاخوری 3⃣ شکر 2 قاشق غذاخوری 4⃣ نمک 2/3 قاشق چایخوری 5⃣ شیر ولرم 150 میلی لیتر 6⃣ تخم مرغ 1 عدد 7⃣ کره بدون نمک 50 گرم 8⃣ آب نصف قاشق غذاخوری 9⃣ نصف تخم مرغ برای روی نان
آشپزی ایرانی🍔
آموزش پختن نان رول کره ای مناسب برای : 6 نفر 👤 زمان پخت : 15 دقیقه ⏰ مواد اولیه : 1⃣ آرد گندم و آ
مواد لازم : ابتدا تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و کمی هم بزنید تا باز شود سپس شیر را افزوده و مخلوط کنید. در ادامه آرد، شکر، نمک و پودر خمیر ترش در ظرف بزرگ تری بریزید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. مخلوط تخم مرغ و آرد را با هم ترکیب کرده و هم بزنید تا خمیر درست شود خمیر را کمی ورز دهید تا یکدست و صاف گردد. کره را به خمیر اضافه نموده و کمی ورز دهید تا خمیر نرم و لطیف شود. خمیر را بپوشانید و برای مدتی کنار بگذارید تا حجم آن دو برابر شود . بعد از اینکه خمیر ورآمد آن را روی سطح صافی قرار داده و کمی فشار دهید تا گاز آن خارج شود. خمیر را 12به قسمت مساوی تقسیم کرده و هر کدام را با دست گلوله کنید سپس روی آن را با یک دستمال نمدار بپوشانید و برای 10 دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کند. هر کدام از تکه های خمیر را روی سطح صاف قرار داده و با دست آن را به شکل یک مخروط درآورید. هر مخروط را به کمک وردنه باز و پهن کنید ، سپس از قسمت پهن خمیر را لوله کنید تا به نوک آن برسید . سینی را چرب کرده و خمیرها را طوری داخل آن بچینید که نوک خمیر قسمت زیر باشد سینی را کنار بگذارید و اجازه دهید خمیرها استراحت کرده و حجم آنها دو برابر شود. حالا تخم مرغ را با آب مخلوط کرده و به کمک یک قلم روی خمیرها بمالید، سپس سینی را برای 12 الی 13 دقیقه در فر قرار دهید تا رول کره ای با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزد. بعد از اینکه رول ها سرد شدند یک قاشق چای خوری آب را با شکر مخلوط کرده و روی آنها بریزید و سرو نمایید. نوش جان 😃 منبع : نمناک 🍙
🍘 😋 🔸پیازچه راپاک کرده ومیشوریم وباقیچی آشپزخونه خرد می کنیم بهش نمک وفلفل وکمی ادویه ویک قاشق آرد گندم وتخم مرغ میزنیم ومخلوط میکنیم ودر روغن داغ دوطرف کوکو را سرخ میکنیم
آموزش درست کردن واج شکلاتی مناسب برای : 10 نفر 👤 زمان پخت : 3 ساعت ⏰ مواد اولیه : 1⃣ شکلات چیپسی 2 فنجان 2⃣ شکلات شیری 1 فنجان 3⃣ شیر شیرین غلیظ شده 400 میلی لیتر 4⃣ وانیل 2 قاشق چایخوری 5⃣ مغز خوراکی دلخواه 1 فنجان 6⃣ نمک دریا 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه : ابتدا شکلات چیپسی ، شیر و نمک را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکلات ها آب شده و با شیر مخلوط گردد. سپس از روی حرارت بردارید و مغزهای دلخواه را اضافه نمایید. یک قالب 20 در 22 را با فویل بپوشانید، مخلوطشکلات را داخل آن بریزید و برای سه ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب ببندد. بعد از سه ساعت سینی را بیرون آورده و فارج شکلاتی را به شکل مکعب های یک اندازه برش زده و در ظرف مورد نظر بچینید و سرو نمایید. نوش جان ☺️
🥜مواد لازم : ۱ لیوان شیر بادام - ۱ قاشق غذاخوری عسل - ۱/۴ قاشق چای خوری دارچین - ۲ قاشق غذاخوری کره بادام - به میزان لازم یخ 🥛طرز تهیه: شیر بادام، عسل، پودر دارچین و کره بادام را در مخلوط کن ریخته و تا کفدار و یکدست شود، برای حدود ۱ تا ۲ دقیقه بزنید. آن را در لیوانی پر از یخ بریزید، کمی پودر دارچین روی آن بپاشید و میل کنید.
🌿نعناع‌ها را پس از پاک کردن و شستن، روی پارچه‌ای بریزید و در مجاورت هوا خشک کنید. ☀️هرگز سبزی‌ها را جلوی آفتاب به‌صورت مستقیم خشک نکنید، چون تغییر رنگ می‌دهند
. دو_پیازه_میگو بچه هااااا این این غذا دو پیازه ی میگو بوشهری هست😍 . یه غذای جنوبی که هم با نون سرو میشه هم با برنج😊 بعضی ها توش کمی رب گوجه و مغز گردو هم میزنن😊 نمیدونم چرا حدس اکثریت میگو پلو بود😁 شاید کمی شبیه میگو پلو باشه😅 اما چون با برنج گذاشتمش،یکم نکته انحرافی داشت😃 . مواد لازم : میگو پلویی(ریز) پیاز یک عدد بزرگ سیب زمینی یک عدد بزرگ سه حبه سیر کشمش پلویی یک استکان نمک ، فلفل قرمز طرز تهیه : اول از همه پیاز هارو نگینی میکنیم و داخل روغن تفت میدیم تا سبک بشه، رنگش که عوض شد از داخل تابه جداش میکنیم و ‌داخل کاسه میریزیم و جدا میزاریم،سیب زمینی هارو نگینی خورد کرده و تفت میدیم تا نیم پز بشه بعد از تابه جداش میکنیم و ‌داخل یه کاسه میریزیم ، حالا سه حبه سیر رو له میکنیم و با زردچوبه تفت میدیم ، تفت که خورد پیاز و سیب زمینی رو اضافه میکنیم ، کشمش پلویی رو میریزیم توش ، میگو های پاک شده و تمییز شده رو اضافه میکنیم،نمک و فلفل قرمز رو اضافه میکنیم(در این مرحله سلیقه ای گرد لیمو میتونین بزنین)،بعد تفت میدیم یک ربع بیست دقیقه تا میگو ها حسابی بپزه و جمع بشه ، آب که انداخت،زمان میدیم که آبش خشک بشه و بعد با برنج ساده یا نون سرو میکنیم😊