eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.7هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴بهترین صبحانه ها برای کودکان کم اشتها و ضعیف 🔹حلیم 🔹عدسی 🔹شیر و خرما 🔹تخم مرغ (حتما با نان های حاوی سبوس یا جو مصرف شود) .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
نشاسته: یک ق و نیم سر پر ، شیر: یک لیوان و نیم ، شکر دو ق غ ، گلاب، زعفران و هل به میزان لازم. ابتدا نشاسته رو با شیر سرد کاملا حل میکنیم . بعد روی حرارت میزاریم با حرارت ملایم مدام هم میزنیم تا گلوله نشه و بوی خامی نشاسته بره . کمی که به غلظت رسید شکر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا حل بشه .بعد گلاب و هل و زعفران رو و بعد از روی حرارت بر میداریم. توی قالب میریزیم به مدت سه ساعت توی یخچال میزاریم تا خودشو بگیره. این مقدار مواد به اندازه این چهارتا قالب کوچکه. امیدوارم درست کنید و از طعم بینظیرش لذت ببرید. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فلافل آبادان 😋 نخود 300 گرم. پیاز 1 عدد. یک عدد سیب زمینی متوسط. سیر3 حبه. فلفل سیاه1 قاشق چاای خوری. ادویه مرغ و ماهی جلال آباد. تخم مرغ1 عدد (درصورت تمایل). نمک به میزان لازم. . حدود 24 ساعت نخود هارو در آب قرار بدید تا کامل نرم باشند و نفخ اونها گرفته بشه ،بهتره که چندین بار در این زمان آب رو عوض کنید یک سیب زمینی رو میزاریم آب پز بشه ، سپس چند حبه سیر و دو عدد پیاز رو خورد می‌کنیم و به همراه نخوددر دستگاه مخلوط کن همه مواد رو باهم ترکیب می‌کنیم تا مثل قسمتی که در کلیپ هست بشه سپس مواد رو با دست مخلوط می‌کنیم و یک عدد تخم مرغ و ادویه جات که شامل نمک فلفل و بقیه ی ادویه ها که ما در این کلیپ از ادویه ی مرغ و ماهی جلالی آبادان استفاده کردیم ، مواد رو کاملا باهم مخلوط می‌کنیم تا یک دست بشه سپس از قالب های مخصوص فلافل که جهت جلوگیری از چسبیدن مایع اون رو در آب قرار میدیم استفاده می‌کنیم و‌اون رو سرخ می‌کنیم تا طلایی بشه ، سپس با موارد دلخواه خودتون میتونید این غذای خوشمزه رو‌میل کنید. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
#شیرینی_آلمانی .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
زرده تخم مرغ ۳ عدد پودر قند ۹۰ گرم (کمی بیشتر از نصف لیوان) کره یا روغن جامد ۳۰۰ گرم (یک کم از یک لیوان بیشتر) آرد سفید تقریبا ۶۰۰ گرم (حدودا ۴ لیوان) شربت بار یا عسل ۱۶۰ گرم ( یک لیوان شکر رو با نصف لیوان آب روی حرارت قرار دادم تا بجوشه و غلیظ بشه . (همون شربتی هست که توی زولبیا و بامیه استفاده می کردیم ) شیر ۷۰ میلی ( تقریبا یک سوم لیوان) وانیل ۱/۲ ق چ مارمالاد یا مربا ، پودر پسته ،نارگیل ،کنجد ... . مواد به دمای محیط برسه . آرد و پودر قند الک بشه. روغن رو با پودر قند با همزن ۳ دقیقه خوب زدم . بعد زرده تخم مرغ و شربت بار و وانیل رو اضافه کردم و کمی زدم و بعد شیر رو اضافه کردم و کمی هم زدم . حالا آرد الک شده رو کم کم اضافه کردم و دیگه همزن رو کنار گذاشتم و بعد از دستم کمک گرفتم و با نوک انگشتم استفاده کردم . خیلی کم خمیر رو با نوک انگشت ورز دادم . زیاد آرد نریزین ، ریختن آرد زیادی لطافت شیرینی رو می گیره . خمیر رو توی کیسه فریزر در یخچال یک ساعت استراحت دادم . بعد از ده دقیقه که در محیط موندبین دو کیسه فریزر با وردنه پهن کردم به قطر حدودا ۳ میلی . بعد از هر قالبی که بخواین می تونین استفاده کنین در این شیرینی چون بین دو تاشون مارمالاد و یا مربا قرار می گیره یکی از اون ها رو وسطش رو حتما سوراخ می کنیم . خمیر های قالب زده رو توی سینی فر چیدم . فر از یک ربع قبل روشن کردم و سینی رو در دمای ۱۶۰ تا ۱۷۰ درجه به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه طبقه وسط قرار دادم . بعد از خنک شدن اونی که سوراخ داره رو کمی عسل رقیق شده ( یک قاشق عسل رو با یکی دو قاشق آب ولرم مخلوط کردم) زدم و توی پودر پسته (کنجد ،پودر نارگیل) غلتوندم و بینشون مارمالاد ( یا مربا) استفاده کردم . مارمالاد هم دل به خواهی هست من مارمالاد توت فرنگی استفاده کردم . یک ساعتی بمونه و بعد منسجم میشه. نکات : بسته به اندازه و شکل تعداد فرق می کنه حدودا ۸۰ تا این شیرینی برام شد. بدون فر می تونین توی فر دست ساز و حتی تابه دو طرفه درست کنید . ماندگاری این شیرینی هم اگر مارمالاد زدین توی یخچال بزارید . اگر نه که خود شیرینی رو حتی تا یکی دو هفته می تونین توی یخچال بزارید و دو سه روز مونده به سرو مارمالاد بزنید. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آموزش پختن نان رول کره ای مناسب برای : 6 نفر 👤 زمان پخت : 15 دقیقه ⏰ مواد اولیه : 1⃣ آرد گندم و آرد سفید 250 گرم 2⃣ خمیر ترش 1/2 قاشق غذاخوری 3⃣ شکر 2 قاشق غذاخوری 4⃣ نمک 2/3 قاشق چایخوری 5⃣ شیر ولرم 150 میلی لیتر 6⃣ تخم مرغ 1 عدد 7⃣ کره بدون نمک 50 گرم 8⃣ آب نصف قاشق غذاخوری 9⃣ نصف تخم مرغ برای روی نان
آشپزی ایرانی🍔
آموزش پختن نان رول کره ای مناسب برای : 6 نفر 👤 زمان پخت : 15 دقیقه ⏰ مواد اولیه : 1⃣ آرد گندم و آ
مواد لازم : ابتدا تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و کمی هم بزنید تا باز شود سپس شیر را افزوده و مخلوط کنید. در ادامه آرد، شکر، نمک و پودر خمیر ترش در ظرف بزرگ تری بریزید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. مخلوط تخم مرغ و آرد را با هم ترکیب کرده و هم بزنید تا خمیر درست شود خمیر را کمی ورز دهید تا یکدست و صاف گردد. کره را به خمیر اضافه نموده و کمی ورز دهید تا خمیر نرم و لطیف شود. خمیر را بپوشانید و برای مدتی کنار بگذارید تا حجم آن دو برابر شود . بعد از اینکه خمیر ورآمد آن را روی سطح صافی قرار داده و کمی فشار دهید تا گاز آن خارج شود. خمیر را 12به قسمت مساوی تقسیم کرده و هر کدام را با دست گلوله کنید سپس روی آن را با یک دستمال نمدار بپوشانید و برای 10 دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کند. هر کدام از تکه های خمیر را روی سطح صاف قرار داده و با دست آن را به شکل یک مخروط درآورید. هر مخروط را به کمک وردنه باز و پهن کنید ، سپس از قسمت پهن خمیر را لوله کنید تا به نوک آن برسید . سینی را چرب کرده و خمیرها را طوری داخل آن بچینید که نوک خمیر قسمت زیر باشد سینی را کنار بگذارید و اجازه دهید خمیرها استراحت کرده و حجم آنها دو برابر شود. حالا تخم مرغ را با آب مخلوط کرده و به کمک یک قلم روی خمیرها بمالید، سپس سینی را برای 12 الی 13 دقیقه در فر قرار دهید تا رول کره ای با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزد. بعد از اینکه رول ها سرد شدند یک قاشق چای خوری آب را با شکر مخلوط کرده و روی آنها بریزید و سرو نمایید. نوش جان 😃 منبع : نمناک 🍙
🍘 😋 🔸پیازچه راپاک کرده ومیشوریم وباقیچی آشپزخونه خرد می کنیم بهش نمک وفلفل وکمی ادویه ویک قاشق آرد گندم وتخم مرغ میزنیم ومخلوط میکنیم ودر روغن داغ دوطرف کوکو را سرخ میکنیم
آموزش درست کردن واج شکلاتی مناسب برای : 10 نفر 👤 زمان پخت : 3 ساعت ⏰ مواد اولیه : 1⃣ شکلات چیپسی 2 فنجان 2⃣ شکلات شیری 1 فنجان 3⃣ شیر شیرین غلیظ شده 400 میلی لیتر 4⃣ وانیل 2 قاشق چایخوری 5⃣ مغز خوراکی دلخواه 1 فنجان 6⃣ نمک دریا 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه : ابتدا شکلات چیپسی ، شیر و نمک را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکلات ها آب شده و با شیر مخلوط گردد. سپس از روی حرارت بردارید و مغزهای دلخواه را اضافه نمایید. یک قالب 20 در 22 را با فویل بپوشانید، مخلوطشکلات را داخل آن بریزید و برای سه ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب ببندد. بعد از سه ساعت سینی را بیرون آورده و فارج شکلاتی را به شکل مکعب های یک اندازه برش زده و در ظرف مورد نظر بچینید و سرو نمایید. نوش جان ☺️
🥜مواد لازم : ۱ لیوان شیر بادام - ۱ قاشق غذاخوری عسل - ۱/۴ قاشق چای خوری دارچین - ۲ قاشق غذاخوری کره بادام - به میزان لازم یخ 🥛طرز تهیه: شیر بادام، عسل، پودر دارچین و کره بادام را در مخلوط کن ریخته و تا کفدار و یکدست شود، برای حدود ۱ تا ۲ دقیقه بزنید. آن را در لیوانی پر از یخ بریزید، کمی پودر دارچین روی آن بپاشید و میل کنید.
🌿نعناع‌ها را پس از پاک کردن و شستن، روی پارچه‌ای بریزید و در مجاورت هوا خشک کنید. ☀️هرگز سبزی‌ها را جلوی آفتاب به‌صورت مستقیم خشک نکنید، چون تغییر رنگ می‌دهند
. دو_پیازه_میگو بچه هااااا این این غذا دو پیازه ی میگو بوشهری هست😍 . یه غذای جنوبی که هم با نون سرو میشه هم با برنج😊 بعضی ها توش کمی رب گوجه و مغز گردو هم میزنن😊 نمیدونم چرا حدس اکثریت میگو پلو بود😁 شاید کمی شبیه میگو پلو باشه😅 اما چون با برنج گذاشتمش،یکم نکته انحرافی داشت😃 . مواد لازم : میگو پلویی(ریز) پیاز یک عدد بزرگ سیب زمینی یک عدد بزرگ سه حبه سیر کشمش پلویی یک استکان نمک ، فلفل قرمز طرز تهیه : اول از همه پیاز هارو نگینی میکنیم و داخل روغن تفت میدیم تا سبک بشه، رنگش که عوض شد از داخل تابه جداش میکنیم و ‌داخل کاسه میریزیم و جدا میزاریم،سیب زمینی هارو نگینی خورد کرده و تفت میدیم تا نیم پز بشه بعد از تابه جداش میکنیم و ‌داخل یه کاسه میریزیم ، حالا سه حبه سیر رو له میکنیم و با زردچوبه تفت میدیم ، تفت که خورد پیاز و سیب زمینی رو اضافه میکنیم ، کشمش پلویی رو میریزیم توش ، میگو های پاک شده و تمییز شده رو اضافه میکنیم،نمک و فلفل قرمز رو اضافه میکنیم(در این مرحله سلیقه ای گرد لیمو میتونین بزنین)،بعد تفت میدیم یک ربع بیست دقیقه تا میگو ها حسابی بپزه و جمع بشه ، آب که انداخت،زمان میدیم که آبش خشک بشه و بعد با برنج ساده یا نون سرو میکنیم😊
مواد لازم : پودر ژلاتین ۲ قاشق چای خوری آب ۲.۵ پیمانه / ۶۰۰ میلی لیتر شکر نرم ۲۲۵ گرم تمشک ۶۷۵ گرم آب لیمو۲ قاشق چای خوری طرز تهیه : 1- پورد ژلاتین را با دو قاشق غذا خوری آب مخلوط کرده ، آن را ناری بگذارید تا حل شود . 2- شکر و آب را در یک قابلمه ریخته ، روی حرارت بگذارید تا گرم شود . هر چند دقیقه یکبار ، آن را به هم بزنید تا شکر کاملا ًدر آب حل شود . 3- بگذارید محلول آب و شکر به مدت 3 دقیقه بجوشد ، سپس آن را از روی حرارت برداشته ، ژلاتین را به آن بیفزایید و کاملاً به هم بزنید . این ظرف را کنار بگذارید تا سرد شود . 4- تمشک ها را در مخلوط کن بریزید تا به صورت پوره در آیند . از یک الک رد کرده ، به آن شربت (محلول آب و شکر) و آب لیمو را اضافه کنید وبه هم بزنید . 5- این مخلوط را در ظرف پلاستیکی ریخته ، مدت 6 تا 7 ساعت در فریزر بگذارید تا یخ بزند (البته نه به طور کامل) . 6- سپس ظرف رااز فریزر خارج کرده ، با چنگال به هم بزنید و دوباره آن را به فریزر بازگردانید تا به طور کامل یخ ببندد و به صورت جامددرآید . 7- ده دقیقه قبل از اینکه بخواهید آن را مصرف کنید ، از فریزر بیرون آورید تا کمی نرم شود . با قاشق مخصوص بستنی ، از این بستنی آماده بردارید و در ظرف
🧂 فلفل سیاه , پودر لیمو عمانی , کمی زردچوبه و سماق موقع سرو هم میشه دوباره سماق استفاده کرد
✅ پودینگ شکلاتی😋 ✍ مواد لازم : پودر کاکائو ۲ق نشاسته ذرت ۳ق وانیل کمی شکر۱/۳پیمانه شیر۲/۵پیمانه 🥣 طرز تهیه: اول پودر کاکائو ونشاسته ذرت رو باهم مخلوط کنید بعد بهش کمی شیر اضافه کنید وهم بزنید تا گلوله نشه بعد بقیه شیر رو بذارید رو حرارت ملایم تا کمی گرم شه بعد بهش این مخلوط رو که درست کردید اضافه کنید ب همراه شکر و وانیل ومدام هم بزنید تا ی مخلوط یک دست وکرمی بدست بیاد دسر شما آمادست‌. ✔️هم میتونید گرم سرو کنید هم‌سرد. ✔️بسته ب ذائقتون میزان شکر رو کم وزیاد کنید. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍲 😋 🔸۱ دونه سینه مرغِ پخته شده با پیاز،سیر،نمک وفلفل+۵ تا سیب زمینی نگینی خرد شده پخته+۴ تا دونه تخم مرغ پخته رنده شده+۱۰۰ گرم نخود فرنگی پخته+۱ دونه هویج نگینی خرد شده پخته+۱ پیمونه خیارشور خرد شده+ ۲ تا ۳ قاشق آب مرغ+ ۱ حبه سیر کوچیک له شده+نمک و فلفل و سس مایونز.آخرش هم روش یه کم جعفری خرد شده پاشیدم .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍜نودل رو بذارید بجوشه تا نرم بشه و بعد آبکشش کنید حالا فیله های مرغی رو که از شب قبل با نمک و فلفل و پودر سیر و ابلیمو یا هر ترکیب دیگه ایی که خودتون دوست دارید, مزه دار کردید رو اول توی ارد سوخاری بزنید و بعد رشته های نودل رو دورش بپیچید و توی روغن سرخش کنید آشپزی ایرانی👩‍🍳 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍜 😋 ▫️جو پرک 1 لیوان ▫️جو پوست کنده نصف لیوان ▫️قارچ خرد شده  2 لیوان ▫️هویج  ۲ عدد ▫️شیر ۳ لیوان ▫️سینه مرغ  1 عدد کامل ▫️خامه 5 قاشق غذاخوری ▫️کره  2 قاشق غذاخوری ▫️‌‌ آرد ۱ قاشق غذاخوری   ▫️جعفری، نمک به مقدار لازم 🔸اول داخل قابلمه ای 5 لیوان آب بریزین بعد سینه مرغ ، جو پرک ، جو پوست کنده ونمک رو بریزید و روی حرارت ملایم گاز قرار بدین... تا در مدت زمان 2 ساعت آروم آروم با هم بپزن و جو لعاب بندازه ، در اواسط پخت هویج رنده شده رو اضافه کنین.. پس از این مدت زمان و پخت مواد ، سینه مرغ را خارج کنین و بصورت مکعبی یا ریش ریش خرد کنین و دوباره درون قابلمه بریزین.. بعد آرد رو کمی تفت بدین تا بوی خامی آرد از بین بره و کره رو اضافه کنین بعد شیر داغ رو کم کم به آرد اضافه کنین و تند تند هم بزنین که آرد و شیر باهم قاطی بشن و حالت گلوله نگیره آرد، بعد مخلوط آرد و شیر رو با قارچ خرد شده به سوپ اضافه کنید و اجازه بدین 15 الی 30 دقیقه دیگه سوپ با حرارت ملایم بپزه. بعد از آماده شدن سوپ جو ، خامه رو اضافه کنین و کمی مخلوط کنید آشپزی ایرانی👩‍🍳 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💕 سلام سلام من اومدم با یه ادویه خوش عطر و بو که خیلی هم کاربرد داره برای تهیه پودر پاپریکا احتیاج داریم به فلفل دلمه ای قرمز خوشگرنگ مثل فلفلای من که وقتی تو مغازه چشمم بهشون خورد فکر کردم مصنوعین اینقدر که خوشگل بودن اینقدر دلبری کردن تا خریدمشون این ادویه برای مرغ ناگت مرغ انواع خورشت ها انواع سالاد ها سس ها ماکارونی انواع کو کو ها و کتلت استفاده میشه و خیلی خوشمزش میکنه تو فروشگاه ها میشه امادش رو هم پیدا کرد ولی چیزی که خوده ادم ادرست کنه یه چیز دیگست امیدوارم که شما هم درست کنید و خوشتون بیاد فقط دوسه روز طول میکشه که خشک بشه و بعد از خشک شدن باید سریع اسیاب بشه چون تو محیط بمونه دوباره نرم میشه بعد از اینکه پودر شد هم یک روز بمونه تا کامل خشک بشه بعد تو هر شیشه ای که دارید میتونید نگه داری کنید آشپزی ایرانی👩‍🍳 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر قرار است خوشبخت باشی، همین امروز شروع کن... منتظرِ هیچ معجزه‌ٔ عجیب و غریبی نباش! رویِ پایِ خودت بایست و لحظه ‌هایت را زیباتر از همیشه بساز روز دوشنبه تون بخیر🌹 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.