داخل هندوانه رو خالی کنید و توش و از ژله قرمز پر کنید و از تخم خود هندوانه استفاده کنید و بزارید سفت بشه.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
ژله نوشابه و آلوررا و شیر😍😍
لایه اول پودر ژله نوشابه رو با ۱/۵ لیوان آب بنماری کردم لایه دوم پور ژله آلوورا رو با ۱ لیوان آب بنماری کردم گذاشتم سرد شد با نصف لیوان شیر مخلوط کردم برای هر لایه گذاشتم یخچال هر لایه که نیمبند شد لایه بعدی رو ریختم تا الا آخر برای این قالب سه تا پودر ژله استفاده کردم دو تا نوشابه و یه آلوورا نصف لیوان شیر.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#کره_بادام_زمینی
بادام زمینی ۲ لیوان
نمک ۱/۴ ق چ
روغن کنجد یا کره ۱ ق غ
بادوم ها رو داخل فر یا روی اجاق گاز تفت میدیم تا جائیکه بوی بادوم بلند شه باید مواظب باشیم نسوزه بعد که خنک شد پوست اونا رو میگیریم با کف دست میسابیم تا پوستش جدا بشه بعد داخل غذا ساز یا میکسر میریزیم کمی میکس میکنیم نمک رو اضافه میکنیم و دوباره کمی میکس کنیم تا که شکل خمیر بشه اونموقع کره یا روغن کنجد رو اضافه میکنیم و دوباره با میکسور ۵ دقیقه میکس میکنیم. بعد داخل ظرف در دار توی یخچال نگهداری میکنیم مدت زمان نگهداری اون حداکثر دو هفته هست
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#ترفند_آشپزی🥧
💢نكته ايى براى پخت شله زرد👇🏻
حتما شکر رو بعد از پخت برنج اضافه کنيد,اصلا نبايد شکر رو از اول اضافه کرد چون نميذاره برنج باز بشه.
شکر بعد از حل شدن آب ميندازه,پس حواستون به اين نکته باشه و آب بيش از اندازه نريزيد.
غلظت شله زرد بايد طورى باشه که وقتى داغه اگه يک قاشق ازش توى بشقاب ريختيد کاملا باز نشه و خودشو بگيره.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#ژله_رنده_ای 🍝🍧
اول دو طعم ژله(انگور و کیوی) انتخاب کردم. هر کدوم رو با 1و نیم لیوان آب جوش حل کردم و روی بخار کتری گذاشتم تا یکدست و شفاف بشه. بعد داخل ظرف که کفش کیسه فریزرگذاشته بودم ریختم. داخل یخچال قرار دادم تا بسته بشه. بعد از یخچال خارج کردم و رنده درشت زدم.
قالبم رو چرب کردم. ژله های رنده شده رو قاطی کردم و داخلش ریختم تا ظرف پر بشه. بعد پاناکوتایی که قبلا آماده کرده بودم و کامل سرد شده بود رو روش ریختم و داخل یخچال قرار دادم.
.
👈میتونید به جای پاناکوتا از ژله بستنی آلوورا استفاده کنید. 👈 قالب من پلاستیکی بود.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍩🍪🍩🍪
#ترفند عالی و خلاقانه برای تزئین شیرینیها
خیلی جالبه ببینید
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#دسر_هلو
مواد لازم:
▫️پودر ژلاتین ۲ ق.س
▫️سفیده تخم مرغ ۲ عدد
▫️پودر شکر (الک شده)۱۵۰ گرم
▫️خامه (فرم گرفته) ۲۰۰ گرم
▫️وانیل ۱ ق.چ
▫️هلو (بدون هسته و پوره شده) ۴۰۰ گرم
طرز تهيه:🍹
ابتدا ژلاتین را بنماری کنید ، سفیده تخممرغ و پودر شکر را با همزن برقی، هم بزنید تا حجمِ آن دوبرابر شود و جای پرههای همزن روی آن باقی بماند؛ خامه فرمگرفته را با لیسک (قاشق پلاستیکی) بهآرامی به مخلوط سفیده تخممرغ افزوده و هم بزنید، سپس ژلاتین ذوبشده، وانیل و پوره هلو را به آن اضافه و مخلوط کنید؛
مخلوط هلو را داخل لیوان موردنظر ریخته و بهمدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🎀آموزش#رولت
مواد لازم:
تخم مرغ ۵ عدد
شکر ۹۰ گرم
آرد ۱۰۰ گرم
روغن مایع
نسکافه ۲ قاشق
پودر کاکائو
آب جوش ۱ قاشق
وانیل نیم قاشق
طرز تهیه:
تخم مرغها و شکر و وانیل را با دور تند همزن برقی زده تا حجمش دو برابر شده و کرمرنگ و کشدار شود. نسکافه و کاکائو را در آبجوش حل کرده و به مایه بالا افزوده به همراه روغن مایع و با لیسک مخلوط میکنیم. آرد را در ۲ مرحله روی مواد الک کرده و با لیسک یکدست میکنیم. مواد را در قالب دارای کاغذ روغنی ریخته و دو بار سینی را روی زمین کوبیده و در فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه بسته به نوع فر میپزیم. وقتی کمی از حرارت افتاد روی کاغذ روغنی مرغوب خارجی یا پارچه برگردانده و کاغذ پشت رولت را جدا کرده و با پارچه رول میکنیم و اجازه میدهیم یک ساعت بماند تا خنک شود. نان رولت را باز کرده و یک لایه خامه قنادی را که فرم دادیم؛ میریزیم و مجدد رول میکنیم و چند ساعت در یخچال میگذاریم. در پایان با چاقو اره ای تیز برش میزنیم
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#معجون_انرژی_زا😍😍
موز:يك عدد
بادام درختي خام:دو ق غ
شير كم چرب يا بدون چربي:2پيمانه
خرماي بدون هسته :هشت تا ده عدد
پودر قهوه:دو ق غ
عسل:دو تا سه ق غ
يخ:ده تا پانزده تكه
همه مواد را در مخلوط كن ميريزيم و خوب ميكس ميكنيم بعد نوش جان كنيد سالم و بدون شكر👌😋
نكته:دوستان من مواد را چشمي ريختم ولي حدودش را براتون نوشتم شما ميتونين اندازه ها را كم و زياد كنين مثلا اگه دوست دارين خيلي غليظ بشه موز را بيشتر بريزين
اگه ميخواين خيلي شيرين تر باشه ميتونين عسل را بيشتر بريزين
حتي از پودر نارگيل يا كنجد هم ميتونين استفاده كنين ولي اين تركيب خيلي خوشمزست.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#کاکائو_داغ_با_شیر_نارگیل
مواد لازم
پودر کاکائو 3 قاشق چایخوری
شکر 3 قاشق چایخوری
خامه زده شده 2 قاشق سوپخوری
شیر پرچرب 300 ميلي ليتر
شیر نارگیل 300 ميلي ليتر
نمک به مقدار کم
دارچین به مقدار کم
طرز تهیه
شیر و شیر نارگیل را درون قابلمه روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس پودر کاکائو، شکر، نمک و دارچین را اضافه کنید. شیر کاکائو داغ را درون لیوانهای بزرگ بریزید و روی آن را خامه بپاشید و با کاکائو یا ترایفل تزیین کنید
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🎀آموزش#بستنی_میوه ای😍😍
میوها رو پوره کنید شامل توت فرنگی، پرتقال ، کیوی و موز هر میوه رو جدا میکس کردم و به همون نسبت بستنی زدم بهش واسه خوش رنگ شدن هم از 1الی 2 قطر رنگ خوراکی
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🎀آموزش#مرباى زرشك
مواد لازم:
زرشک 800 گرم
شکر 900 گرم
وانیل نیم قاشق
هل نیم قاشق
آب 2 لیوان
طرز تهیه:
زرشک را پاک کرده و خوب بشویید. بهترین راه برای شستن زرشک این است که زرشک را در صافی ریخته و صافی را در کاسهای پر از آب سرد بگذارید تا شن و سنگ موجود در زرشک کاملاً در آب ته نشین شود. سپس زرشکها را آبکش کنید و به آرامی شست و شو دهید. نیمی از شکر را لابه لای آنها بپاشید و به مدت 4 یا 5 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا هم آب بیندازد و هم زرشکها با شکر مخلوط و مزه دار شوند. باقیمانده شکر را با آب جوشیده ولرم و آب حاصل از زرشک و شکر مخلوط کنید؛ داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شربت بجوشد. بعد از مدتی که مربای شما آماده شد؛ هل و وانیل آن را اضافه کنید و بعد از روی شعله برداشته و آن را به کناری بگذارید تا سرد شود. سپس در ظرفی که میخواهید نگهداری کنید؛ بریزید.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#اسنک_سیب_زمینی ژامبون سوخاری
سیب زمینی ۲ عدد متوسط آبپز
ژامبون گوشت نصف پیمانه خرد شده
جعفری ۳ قاشق ساطوری خرد شده
سیر یک حبه رنده شده
پنیر خامه ای ۳ قاشق غ خوری
پنیر پیتزا مقداری
ادویه نمک فلفل به اندازه
آویشن پاپریکا به اندازه
موادلازم برای سوخاری اسنک👇🏻👇🏻
پرک سوخاری
ارد سفید که با ادویه پیتزا مخلوط کنید و یا با نمک و فلفل مخلوط کنید
تخم مرغ ۲ عدد درشت
سیب زمینی ابپز و یک حبه سیر رو رنده کردم و ژامبون خرد شده و جعفری ساطوری و پنیر خامه ای رو مخلوط کردم و ادویه های رو اضافه کردم و مواد رو با دست ماساژ دادم
حالا تخم مرغ رو با چنگال زدم تا از لختی در بیاد
و بعد ارد سفید رو با ادویه پیتزا مخلوط کردم
از مواد سیب زمینی به اندازه تخم مرغ برداشتم تو دستم پهنش کردم وسطش پنیر گذاشتم و بستم و داخل ارد سفید غلطوندمش و تخم مرغ و بعد پرک سوخاری و بعد دوباره تخم مرغ و پرک سوخاری این تکرار مجدد باعث میشه اسنک موقع سرخ شدن ترک نخوره
و بعد سرخش میکنیم
من این مواد رو وقتی اماده کردم چند ساعت داخل یخچال گذاشتم حتما این کار رو انجام بدید این فوت کوزه گریشه چون موقع سرخ شدن مواد سوخاری ازش جدا نمیشه و اماده داخل یخچال موند و بعد برای شام سرخش کردم
🔴برا مرغ سوخاری و ماهی سوخاری هم همین کار رو انجام بدید. اینجوری ترکیب مواد عالی به خورد هم میره
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#جیب_تاجر
ساندویچ لقمه ای هم بهش میگن .
که با توجه به موادی که داخلش می ریزین می تونین سرد و گرم سرو کنین .
موادی که من داخلش ریختم مواد ساده و به صورت سرد بود و کاملا دل به خواهی🤗.
.
برای ۲۲ عدد
نان تست ۲۲ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
آرد سوخاری به میزان لازم
مواد میانی دل به خواه که من از مواد زیر استفاده کردم .
سینه مرغ ۱ عدد
خیارشور ۴ عدد
ذرت ۴ ق غ
سس مایونز ۱ تا ۲ ق غ
نمک و فلفل و آب لیمو به میزان لازم
دو تا نان تست رو روی هم قرار دادم توسط وردنه روش کشیدم و صاف صاف کردم طوری که دوتاش بهم بچسبه . بعد با یک کاترگرد و حتی یک لیوان برش دادم .
تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم .
نون تست ها رو اول داخل تخم مرغ غلتوندم و بعد داخل آرد سوخاری غلتوندم تا خوب همه جاش کاور بشه .
داخل ظرفی روغن ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم تا گرم بشه . نیازی نداره روغن زیاد باشه و توی روغن غوطه ور بشه .
داخل روغن انداختم و دو طرفش رو سرخ کردم و بعد داخل صافی قرار دادم تا روغن اضافیش بره .
بعد از وسط به دو نیم تقسیم کردم .
مواد میانی دل به خواه هست .
من یک دونه سینه مرغ رو همراه یک عدد پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه و برگ بو پختم و بعد از پخت تکه ای و ریش ریش کردم و با خیارشور خرد شده و ذرت و کمی سس مایونز و نمک و فلفل وآب لیمو مخلوط کردم .
از این مواد بینش قرار دادم
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جیب تاجر
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
روزتون بخیر عزیزان 🙌
از خوشمزه ترین های روزگار که هرچی میخوری سیر که نمیشی تازه هی اشتهات بیشتر میشه 😂
.
مرغ با سس البالو و الو 😋
.
.
من دو عدد ران رو با ادویه های دلخواه اب پز کردم و سرخ کردم توی کره و زعفران اب مرغ رو از صافی رد کردم ، هسته البالو رو گرفتم ، من یه الوچه شیرین دارم که خونگیه و دوستم برام از اصفهان تهیه اش کرده هسته اونم گرفتم و خورد کردمش
الوچه و البالو هارو توی اب مرغ ریختم و دو قاشقم شکر زدم و گذاشتم سس غلیظ بشه .
یک مقدارم پیاز داغ هم جدا درست کردم
و به همین صورت که میبیند سرو کردمش
پیشنهاد نمیکنم مرغ رو توی سس بذارید چون مرغ رنگش تغییر میکنه و از خوشمزگی سس کم میشه از من گفتن 😉
.
.
جاتون خالی 💚
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#تاس_كباب 🍲 😋
▫️پياز٢ عدد
▫️گوشت گوسفند ٣٠٠ گرم(خرد شده)
▫️هويج ٢ عدد
▫️سيب زميني ٢ عدد
▫️كلم قمري ١ عدد
▫️رب،نمك، زردچوبه، فلفل سياه به ميزان لازم
▫️گوجه به مقدار لازم(دلخواه)
▫️گرد ليمو به ميزان لازم
🔸اول از همه گوشت رو با مقدار كمي آب و نمك روي گاز بزارين تا چرك گوشت خارج بشه و بعد آبكشي كنين( قبل از جوشيدن آب،گاز رو خاموش كنين)
🔸گوشت هارو تو قابلمه بريزين ، نمك،فلفل سياه، رب، زردچوبه و يك قاشق روغن زيتون اضافه كنين و تفت بدين، حالا سه ليوان آب اضافه كنين و يه پياز چهار قاچ شده رو اضافه كنين و حدود ١ ساعت زمان بدين تا گوشت نيم پز بشه
🔸حالا پياز رو خارج كنين و هويج و كلم قمري رو به هر شكلي كه دوست دارين برش بدين يا قالب بزنين و به مواد اضافه كنين و اجازه بدين نيم پز بشن و در آخر سيب زميني و گرد ليمو اضافه كنين و زمان بدين تا تاس كباب جا بيوفته و آماده سرو بشه
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
عوارض رژیم های نامناسب
✍🏻سردردهای شدید مداوم، خستگی، عدم کارایی، پرخاشگری، حساس شدن، حریص شدن به غذاها، آسیب به پوست و ریزش مو از عوارض ظاهری این نوع رژیم ها است.
🔸همچنین از دست رفتن آب بدن، از بین رفتن پروتئین و عضله، استخوان، یبوست، بار زیاد کلیوی در نهایت کم شدن از عمر را می توان از عوارض جدی این رژیم های نامناسب برشمرد.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#غذا_فورى
گوشت روبانمک وفلفل قرمز ویه دونه پیاز رنده ریز آبشو کاملا گرفته حسابی ورز میدیم ویه ده دقیقه یه ربعی میزاریم تویخچال استراحت کنه وبادست فرم داده و با حرارت ملايم سرخ ميكنيم
در نهايت با سيب زمينى سرخ شده و گوجه سرو كنيد
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#های_بای_بدون_فر
آرد۲۱۰ گرم(تقریبا یک و نیم پیمانه)/پودر شکر۱۰۰ گرم(حدودا ۳/۴پیمانه)/نشاسته ذرت۳ ق غ/ کره ۱۵۰ گرم/ پودرکاکائو۱ ق غ /وانیل ۱چهارم ق چ /بکیم پودر ۱ چهارم ق چ/ تخم مرغ ۱عدد/شکلات چیپسی به میزان لازم
طرز تهیه:
کره به دمای محیط رسیده روبا همه مواد مخلوط میکنیم با قاشق هم میزنیم زیاد ورز ندید چون باعث سفت شدن شیرینی بعد از پخت میشه.مواد دو قسمت میکنید به یکی پودر کاکائواضافه میکنیم ازشون گلوله های کوچیک درست کنید کنار هم قرار بدید هم سفید هم کاکائویی وسطش شکلات چیپسی بزارید کف دست گرد کنیدکف قابلمه یا تابه نچسب با فاصله بچینید نیاز به چرب کردن کف ظرف نیست،دمکنی و شعله پخش کن بذارید با حرارت کم در حد دم کردن برنج بذارید بمدت ۴۰_۳۵دقیقه تا بپزه.داخل کیک پز :شیرینیها رو با فاصله بچینید کف کیک پز بمدت ۲۵_۲۰دقیقه تا بپزه.ودر فر هم با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه میپزه.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#بستنی
واسه داشتن اين خوشمزه ی خنک آلبالوهای
فريزري رو با ماست و عسل و كمي بستني
ميكس كنیدو تو اين قالبهاي بستني بریزیدو چند ساعتي تو فريزر بذارید تا خوب يخ بزنه
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.