eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
3.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍞🥖🍃 طرز تهیه نان با سبزیجات بدون فر بدون مایه خمیر
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام انرژی مثبتای من 😍😍 بایه جذاب لعنتی اومدم very berry . پودینگ چیا به همراه اسموتی توت فرنگی شاتوت🍇 . مواد لازم : دانه چیا ۴ ق.غ شیر نارگیل ۲ لیوان شاتوت ۱ لیوان توت فرنگی یخ زده ۱ لیوان یخ ۱ لیوان یا یخ چای ترش ماست یونانی ۲ ق.غ بجای شیر نارگیا از شیر بادام یا شیر گاوی با ۱ ق.غ عسل استفاده کنید . شیر باید ولرم یا سرد باشه . # پودینگ 🧿
🌸🍃 برای خوشمزه تر شدن کتلت بعد از اینکه پیاز رو رنده کردید خوب آبشو گرفتید با گوشت ورز بدید بعد سیب زمینی مخلوط کنید،این ترفند ساده کتلتو چندبرابر لذیذتر میکنه ‌.... 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش ☝️☝️ 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
چگونه با سرعت زنجبیل را پوست بکنیم؟ پوست کندن زنجبیل را با یک قاشق چای خوری امتحان کنید. بدون اینکه مقدار زیادی از زنجبیل دور انداخته شود می توانید آن را پوست بگیرید 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مواد لازم: پاستا:۲۵۰گرم نخود فرنگی:یک پیمانه سیب زمینی:دوعدد هویج پخته شده:دوعدد متوسط جعفری خرد شده:دو ق غ فلفل دلمه ای :یک پیمانه ماست:چهار ق غ سس مایونز:چهارتا پنج ق غ سینه مرغ:یک عدد نمک وفلفل و وکمی اب لیمو اول از همه سس وماست ونمکوفلفل واب لیمو را در ظرفی ریخته جعفری م اضافه کنید وخوب مخلوط کنید وسپس پاستا ابکش شده وهویج نگینی وفلفل دلمه ای خرد شده ونخود پخته شده را اضافه کنید سیب زمینی پخته شده را هم خردکنید وبه مواد افزوده ودر اخر مرغ پخته شده را که خرد کردید اضافه کنید وبهم بزنید ونیم ساعت تو یخچال بزارید ونوش جان کنید اگر خواستید بصورت قالبی باشه یک ق مربا خوری پودر ژلاتین را با نصف استکان اب بن ماری کنید ووبا مواد مخلوط کنید ودر قالب مورد نظر که با روغن زیتون چرب کرده اید ریخته خوب فشرده کرده وبه مدت سه تا چهار ساعت در یخچال بذارید وبعد در ظرف مورد نظرتون برگردونید. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
در ۴لیوان شیرسرد۲قاشق نشاسته گندم ریخته وهم بزنید تاذرات نشاسته کاملا حل شود ۰/۵لیوان آردراروی آن‌الک کرده باهمزن دستی هم بزنیدتادر شیر و نشاسته کاملاحل شود ۲عدد‌تخم مرغ،۳/۴لیوان شکرو۱/۴قاشق چایخوری وانیل راباهمزن دستی یابرقی هم بزنیدتاکرمی شود و به مواد شیری که روی حرارت ملایم گذاشتیم اضافه کنید،مدام هم بزنیدتا به غلظت فرنی برسد 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
اسموتی انبه و شاتوت🥭🍇 ماست یخ زده ۱/۲ لیوان شاتوت منجمد ۱/۴ لیوان انبه خرد شده منجمد ۱/۲ لیوان شیر ۱/۴ لیوان .... مواد را در بلندر ریخته و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود لذت ببرید😋♥️ 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
3.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نازخاتون یک چاشنی معروف مازندرانیه،که تو شهرهای مازندران بابلی ها به نازخاتون خوردن معروفن😉😉بهشون میگن بابلی های نازخاتون خور،من یک بابلی نازخاتون خور هستم🙋، . انقدی به نازخاتون علاقه دارم که اگه سر سفره باشه چشام دیگه چیز دیگه ای رو نمیبینه😁😁 . توی فیلم نازخاتون تو اندازه ی خیلی زیاد درست شده چون واسه مهمونی خونه خواهرم درست کردیم . طبق فیلم بادمجان هارو کبابی میکنیم و ساطوری خردشون میکنیم . دستور سبزیشم اینجوریه که: در ازای هر پنج تا دسته ریحون نازخاتونی(ریحون دونوع داره،یکیش واسه سبزی خوردنه یکیشم مخصوص نازخاتون) ۲تا دسته جعفری و ۱دسته زلنگ،سیر چرخ شده هم بسته به ضائقه تون بریزید،اما خیلی زیاد نریزید فقط،همه رو باهم چرخ میکنیم، . درست کردن ناز خاتون طرق مختلف داره و مواد مختلف،دوتا دستور رایج داره که یکیش که راحت تر بود و واستون گذاشتم😊😊، . حتما درست کنید و حالش و ببرید 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
9.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
: مواد لازم مرغ :۴ تکه ران و سینه هویج : ۳ عدد پیاز : ۲ عدد متوسط سیر : یک حبه نمک به میزان لازم برگ بو : ۲ عدد زعفران : ۱/۲ ق غ خ روغن مایع به میزان رب گوجه: ۲ ق غ خ 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
#ژله_بلوبری_قلبی 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مواد لازم: پودر ژله بلوبری 2 بسته پودر ڗله آلوورا 2 بسته شیر 1لیوان آب طرز تهیه: هر2بسته ازپودر ژله هامون رو با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط کرده و روی بخار کتری هم می زنیم تا خوب حل بشن و یکدست بشن بعد به ژله بلوبری یک و نیم لیوان آب سرد اضافه کرده خوب مخلوط می کنیم به ژله آلوورا نصف لیوان آب سرد اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم وقتی خنک شد یک لیوان شیر که هم دمای محیط شده اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم بعد لایه لایه از ژله هامون داخل قالبی که از قبل با چند قطره روغن خوب چرب شده و داخل فریزر گذاشتیم می ریزیم و میذاریم تا کامل ببنده نکات: 1)دقت کنید وقتی هر لایه گرفت و کمی حالت چسبندگی داشت آروم با قاشق لایه بعدی رو که خنک باشه بریزید(برای تسریع در آماده کردن ژله تون میتونید از فریزر کمک بگیرید) 2)اگر لایه هاتون کامل ببنده بعد از برگردوندن لایه ها از هم جدا میشن 3) برای قسمت های ظریف تر یعنی اولین لایه میتونید از سرنگ بدون سوزن استفاده کنید تا ژله تمیز تری داشته باشین 4)برای خارج کردن ژله ابتدا کناره ها رو با دست یا چاقو ابتدا جدا کرده بعد با دست چند تا ضربه به کناره ها بزنید وقتی مطمئن شدید که جدا شده داخل ظرف خیس برگردونید تا اگر احتیاج به جابه جایی داشت راحت این کار رو انجام بدید 5)برای مات شدن رنگ ژله از چند قاشق شیر میتونید کمک بگیرید 6)میتونید از چند قطره رنگ خوراکی برای پر رنگ تر شدن ژله تون استفاده کنید. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.