3.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نازخاتون یک چاشنی معروف مازندرانیه،که تو شهرهای مازندران بابلی ها به نازخاتون خوردن معروفن😉😉بهشون میگن بابلی های نازخاتون خور،من یک بابلی نازخاتون خور هستم🙋،
.
انقدی به نازخاتون علاقه دارم که اگه سر سفره باشه چشام دیگه چیز دیگه ای رو نمیبینه😁😁
.
توی فیلم نازخاتون تو اندازه ی خیلی زیاد درست شده چون واسه مهمونی خونه خواهرم درست کردیم
.
طبق فیلم بادمجان هارو کبابی میکنیم و ساطوری خردشون میکنیم
.
دستور سبزیشم اینجوریه که:
در ازای هر پنج تا دسته ریحون نازخاتونی(ریحون دونوع داره،یکیش واسه سبزی خوردنه یکیشم مخصوص نازخاتون)
۲تا دسته جعفری و ۱دسته زلنگ،سیر چرخ شده هم بسته به ضائقه تون بریزید،اما خیلی زیاد نریزید فقط،همه رو باهم چرخ میکنیم،
.
درست کردن ناز خاتون طرق مختلف داره و مواد مختلف،دوتا دستور رایج داره که یکیش که راحت تر بود و واستون گذاشتم😊😊،
.
حتما درست کنید و حالش و ببرید
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
9.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چلو_مرغ_مجلسی
:
مواد لازم
مرغ :۴ تکه ران و سینه
هویج : ۳ عدد
پیاز : ۲ عدد متوسط
سیر : یک حبه
نمک به میزان لازم
برگ بو : ۲ عدد
زعفران : ۱/۲ ق غ خ
روغن مایع به میزان
رب گوجه: ۲ ق غ خ
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
#ژله_بلوبری_قلبی 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#ژله_بلوبری_قلبی
مواد لازم:
پودر ژله بلوبری 2 بسته
پودر ڗله آلوورا 2 بسته
شیر 1لیوان
آب
طرز تهیه:
هر2بسته ازپودر ژله هامون رو با یک و
نیم لیوان آب جوش مخلوط کرده و روی بخار کتری هم می زنیم تا خوب حل بشن و یکدست بشن بعد به ژله بلوبری یک و نیم لیوان آب سرد اضافه کرده خوب مخلوط می کنیم
به ژله آلوورا نصف لیوان آب سرد اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم وقتی خنک شد یک لیوان شیر که هم دمای محیط شده اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم
بعد لایه لایه از ژله هامون داخل قالبی که از قبل با چند قطره روغن خوب چرب شده و داخل فریزر گذاشتیم می ریزیم و میذاریم تا کامل ببنده
نکات:
1)دقت کنید وقتی هر لایه گرفت و کمی حالت چسبندگی داشت آروم با قاشق لایه بعدی رو که خنک باشه بریزید(برای تسریع در آماده کردن ژله تون میتونید از فریزر کمک بگیرید)
2)اگر لایه هاتون کامل ببنده بعد از برگردوندن لایه ها از هم جدا میشن
3) برای قسمت های ظریف تر یعنی اولین لایه میتونید از سرنگ بدون سوزن استفاده کنید تا ژله تمیز تری داشته باشین
4)برای خارج کردن ژله ابتدا کناره ها رو با دست یا چاقو ابتدا جدا کرده بعد با دست چند تا ضربه به کناره ها بزنید وقتی مطمئن شدید که جدا شده داخل ظرف خیس برگردونید تا اگر احتیاج به جابه جایی داشت راحت این کار رو انجام بدید
5)برای مات شدن رنگ ژله از چند قاشق شیر میتونید کمک بگیرید
6)میتونید از چند قطره رنگ خوراکی برای پر رنگ تر شدن ژله تون استفاده کنید.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#سمبوسه_پیتزایی 🥐
۲تا هات داگ نیم کیلو قارچ ی فنجون ذرت یدونه فلفل دلمه ای همرو خرد کنید بریزید تو تابه و تفت بدید نمک فلفل زردچوبه اویشن بزنید اخر سر پنیر پیتزا اضافه و وقتی پنیر آب شد زیرشو خاموش کنید از مواد بزارید لای نون بپیچونید و تو روغن داغ با شعله ملایم سرخشون کنید 😋
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#قورمه_سبزی_گیلانی🌱🌱
این قورمه سبزی فرقش با بقیه قورمه سبزیا اینه که از مرغ استفاده میشه داخلش و لیمو عمانی نداره اول مرغ رو با یدونه پیاز نگینی تفت دادم و بعد سبزی مخصوص قورمه ( تره و جعفری به میزان بیشتر و گشنیز به مقدار کمتر و خیلی کم هم شنبلیله و اسفناج ) رو که از قبل سرخش کردم به مقدار نیاز بهش اضافه کردم و دو لیوان آب ولرم و یک استکان آبغوره هم زمان بهش اضافه کردم و گذاشتم جا بیفته اخرای مراحل پخت بهش لوبیا قرمز پخته شده اضافه کردم....من ترجیحا لوبیا رو از قبل میپزم و آبش رو میریزم دور....یعنی لوبیای خیس شده رو مستقیم به خورشت اضافه نمیکنم...وقتی لوبیای پخته رو اضافه کردم یه مقدار دیگه میزارم تا خوب جا بیفته و برش میدارم
برای روش هم بادمجون و گوجه رو سرخ کردم و سرو کردم
☘👩🍳
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
رفع بوی سوختگی برنج 🙃
1- یک تکه نان روی برنج قرار دهید و موقع کشیدن، نان را بردارید.(نان سفید باشه بهتره حدود پانزده تا بیست دقیقه رو برنج بمونه)
2- یک عدد پیاز را پوست کنده و در در برنج فرو کنید پیاز بوی سوختگی را بخود بگیرد
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
10.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینطوری کنسرو ذرت درست کن🔝😍
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
نوشیدنی مخصوص مهمانی 🍷
آلبالو بدون هسته ۵۰۰ گرم آب آلبالو ۵ لیوان آب لیمو تازه ۱۰ قاشق غذاخوری لیمو حلقه شده ۵-۴ عدد آب گازدار ۵ لیوان برگ نعنا ۳۰ عدد
ابتدا لبه لیوان سرو را در آبلیمو زده بعد در نمک بزنید. حال از نوشیدنی تهیه شده در لیوان ها بریزید بطوریکه در هر لیوان چند عدد آلبالو، برگ نعنا و حلقه های لیمو وجود داشته باشد 😋
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
10.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرزتهیه ته چین جوجه حلزونی
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.