#اسموتی_دارچین
1 عدد سیب را خرد کرده به همراه یک چهارم پیمانه کشمش و نصف قاشق چایخوری دارچین داخل قابلمه ریخته و یک چهارم پیمانه آب به آن اضافه کنید حدود 5 تا 6 دقیقه روی حرارت متوسط گذاشته تا سیب نرم شود از روی حرارت برداشته و پس از اینکه کمی خنک شد داخل غذا ساز ریخته به همراه یک چهارم پیمانه گردو و یک چهارم پیمانه شیر گرم کاملا مخلوط کنید سپس داخل لیوان ریخته سرو کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
دمنوش مفید زنجبیل برای مقابله با بیماری در پاییز
توجه داشته باشید این دمنوش اثر فوق العاده ای برای دل درد و کمر درد دارد،این دمنوش کاهش دهنده نگرانی و استرس است و به هضم غذا کمک میکند ،این دمنوش به عنوان دافع سموم بدن بسیار کارآمد است.در گردش بهتر خون موثر است ، التهابات بدن را کاهش میدهد و مشکلات تنفسی را بهبود میبخشد
مواد مورد نیاز👇
🌱زنجبیل تازه
🌱آب
🌱عسل
طرز تهیه دمنوش زنجبیل👇
ابتدا پوست زنجبیل را بتراشید و بعد آن را به صورت ورقه های نازک برش بزنید.آب را داخل کتری بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد ورقه های زنجبیل را داخل آب بریزید ، حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید.به مدت ۱۵تا۲۰ دقیقه اجازه دهید ورقه های زنجبیل داخل آب جوش با حرارت کم بمانند سپس دمنوش را صاف کنید و داخل فنجان بریزید و با عسل یا به تنهایی میل نمائید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم
#کیک_بشکل_دوربین
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_ترشی_لیته
یک روزه
لیته بادمجان هم همین جوری درست میشه.میتونید ترخون و نعنای تازه هم خرد کنید و داخلش بریزید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کانلونی_سوخاری
مواد لازم
سینه مرغ ۱ عدد
سیب زمینی ۱ عدد
پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد
نمک و فلفل وآویشن به مقدار لازم
آرد سفید ۱ پیمانه
آرد یا پرک سوخاری ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۱/۴ پیمانه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_میوه
با توت فرنگی ، موز ، انبه ، کیوی و بلوبری و سس مخصوص با ترکیب آب لیمو ترش و عسل 🍓🍌🥝🍯
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_قیفی_بانون_لواش_یاپیتا🍕🍕
مواد لازم:
خمیر پیتزا کوچک
سس کچاپ
پپرونی و کالباس
پنیر موزارلا رنده شده
پنیر چدار
♨️طرز تهیه:
خمیرمون سعی می کنیم نازک باشه و خیلی قطرش زیاد نباشه و یک بار روی تابه دوطرفش رو سرخ می کنیم تا یکم نیم پز بشه
یک شعاع خمیرمون رو میبریم روش سس کچاپ زده پپرونی و کالباس چیده روش پنیر چدار گذاشته و پنیر موزارلا میریزیم
همینطوری خمیر رو مثل قیف می پیچیم و روش خلال دندون میزنیم و داخل یک قالب می زاریم
به مدت ۱۵ دقیقه درون فر ۱۸۰ سانتی گراد یا ۳۶۰ فارنهایت میگذاریم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
اصلا فصل پاییز و #خورش_اسفناج مگه نه.😊
به نظرم گوشت این خورش لذیذ ترین مزه را توی خورش ها داره😋
دو تا سه عدد پیاز خرد شده را تفت بدید گوشت گوسفندی درشت خرد شده را(تقریبا سیصد گرم)را به پیاز اضافه کنید وخوب تفت داده سپس کمی زردچوبه وفلفل ونمک بزنید واب اضافه کنید گوشت که تقریبا پخته شد الو اگر دوست دارید افزوده واسفناجی که جدا درشت خرد کردید وتفت دادید اضافه کنید وبزارید با شعله کم خورش جا بیفته اب نداشته باشه🍂
بچه ها من همیشه موقع تفت گوشت کمی نمک میزنم ودر اخر پخت خورش نمک را اندازه میکنم
اسفناج هم تقریبا یک ونیم کیلو
الو هایی که استفاده میکنید اگر زود وامیره گوشت که پخته شد الو را بریزیید
دوس داشتید کمی اب لیمو برای چاشنی در اخر استفاده کنید ولی من معمولا وقتی الو میریزم چاشنی دیگه ای نمیزنم
@ashpazy_irani
همه سبزیجات نباید در یخچال نگهداری شوند
بسیاری از مردم هنوز هم میوه و سبزیجات خود را در یخچال نگهداری می کنند تا ظاهرا آنها را به مدت طولانی تر حفظ کنند. با این حال، این یک اشتباه است: و ترفندهای آشپزی می گویند که بهترین حالت نگهداری سیب زمینی، گوجه فرنگی، موز و سیب خارج از یخچال است.
سیب زمینی به دلیل دمای پایین بیش از حد شیرین می شود، در حالی که بقیه اتیلن ترشح می کنند که منجر می شود میوه ها سریع تر برسند و پوسیده شوند.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#لوبيا_پلو_شيرازي 😋
براي درست كردنش دو پيمونه لوبيا چشم بلبلي رو با كمي نمك و زرچوبه پختم گذاشتم كنار .
برنج رو موقع ابكشي اگر شويد تر داريد بهش اصافه ي جوش زد ابكش كنيد (در اصل بايد تر باشن شويدا )
يا مثل من موقعي كه ابكشي كرديد شويدخشك بپاشيد با لوبيا ها قاطي ،
ته قابلمه تهديگ مورد نظرتون بزاريد و برنج رو بزاريد دم بكشه .
اين غذا همراه گوشت چرخكرده ،قلقلي و مرغ ميتونه سرو بشه .
كه من يك عدد پياز تفت دادم طلايي شد گوشت رو اضافه كردم نمك فلفل ي كوچولو رب زدم و با برنج سرو كردم.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#فینگرفود
#دیپ
#پذیرایی
#عصرونه
میتونید با کمی ابتکار و حوصله یک تکه نان به بلندی مثلا بیست سانتی رو از وسط اریب برش داده و ازش مثل تصویر گلدان بسازید، کمی داخلش رو فشار بدید گود بشه و داخلش دیپ های مورد علاقه یا مثلا میرزاقاسمی و کنارش قطعات هویج و فلفل دلمه رنگی و خیار و خیارشور و مارچوبه و... برش داده قرار بدید و روی سینی به فواصل بچینید، میتونید برای ایجاد تنوع نان گندم کنجدی و جو که تیره تره استفاده کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#مرغ_رژیمی
طرز تهیه🔻
تو یه قابلمه آبجوش، مقداری برگ بو و کمی زردچوبه ریختم و مرغهارو به مدت چهار تا پنج دقیقه توش جوشوندم تا بوی زهمش گرفتهشه بعد با آب سرد آبکشی کردم.یه دونه پیاز رو خلالی کردم و با یک ق روغن تفت دادم (فقط یک قاشق روغن بریزید اونم برای اینکه پیازها به تابه نچسبه). کمی زردچوبه اضافه کردم و نصف لیوان آب ریختم و مرغ رو توش گذاشتم و با حرارت خییییلی کم حدود یک ساعت و ربع گذاشتم تا کاملا بپزه و مغزپختشه. یک ربع آخر پخت کمی نمک اضافه کردم.همه سبزیجات اطراف مرغ رو هم میتونید یا آبپز یا بخارپز کنید و در آخر کمی نمک روش بریزید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوجه خشک با روغن زیتون چاشنی مناسب برای اسنک وسالاد
البته من به جز روغن زیتونحتما
چند حبه سیر وبرگ نعناع ویا رزماری حتما میریزم یا کمی فلفل دلمه قرمز خشک شده یا کبابی شده🌶🍅 میتونید روی نان سوخاری با کمی پنیر بشه یه بمب خوشمزه سالم ارگانیک.
گوجه ها روشسته بعد دو قسمت کنید داخل ظرف بچینید وتو افتاب غیر مستقیم خشک کنید.
فقط کمی نمک دریا قبلش بپاشید
بعد سه روز داخل ظرف تمیز بریزید و روشو تا جای که جا داره روغن زیتون بریزید و چند حبه سیر وکمی رزماری اگه فلفل دوست دارید فلفل قرمز خشک یا کبابی پوست گرفته میکس درست کنید که عالی میشه من خودم همیشه اینطور درست میکنم عالی میشه☺
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قارچ_برگر🍔
بدون گوشت .
برای صرفه جویی در هزینه ها و مخارج خورد و خوراک و کم کردن مصرف گوشت غذاهایی که با قارچ میشه تهیه کرد رو درسبد غذاییمون بگنجونیم
قارچ های درشت رو قارچ پورتوبلو می گن . مطابق فیلم دوکفه قارچ رو با مواد دلخواه که با سس دلخواه ترکیب شده وسط قرار میدیم و سه مرحله سوخاری رو اجرا می کنیم با کاهو و گوجه و خیارشور و سس دلخواه و نان سرو می کنیم .
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوسیس_کبابی
مواد لازم:
سوسیس مرغ / گوشت گاو
کره مارگارین
چوب کباب
سس چیلی: ۲ قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی: ۲ قاشق چایخوری
سس سویا شیرین: ۲ قاشق غذاخوری
پودر فلفل: ۱/۴ قاشق چایخوری
سس صدفی: ۲ قاشق غذاخوری
سیر پوره شده: ۲ حبه
طرز تهیه:
سوسیس رو به سیخ بزنید و روش را مانند کلیپ برش بزنید و با کره مارگارین سوسیس ها را درون تابه سرخ کنید، تا کمی قهوه ای شود.
مواد تشکیل دهنده سس را به صورت یک دست با هم ترکیب کنید سس به سوسیس ها اضافه کنید و یک مرحله دیگر سرخ کنید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#پیتزا_قالبی_سیب_زمینی 🍕
👈چند عدد سیب زمینی رو خلال کردم وسرخشون کردم وته قالب کمربندی رو کاغذ روغنی انداخته وسیب زمینیها را روش پیچوندم. نمک وفلفل هم بزنید روی سیب زمینیها سس کچاپ ریخته و آویشن بپاشید وبه مقدار فراوان پنیر پیتزا وکوفته قلقلیهایی که از قبل سرخ کردید بزارید روش و لابلاش هم گوجه فرنگی تکه شده وفلفل دلمه ای بذارید و بعدش بذارید داخل فر
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🔷پياز ترشي 🌷
.
حدود ٢ هفته پيش رفتم خريد و چشمم افتاد به يه بسته ٣ كيلويى پياز قرمز ريز و به محض ديدنشون گفتن بيا مارو ببر و ترشى درست كن منم فرصت رو از دست ندادم و اينم شد نتيجش 🤤 .
بيش از ٢/٣ پيازهارو پوست گرفتم و با چاقو يه بعلاوه تا نيمشون زدم . ريختمشون توى ظرف و لابه لاشون سير ، فلفل ، ١ ق غ تخم گشنيز ، ٢ ق غ نمك ، ١ ق غ گلپر ، كمتر از ١ ق غ نعناع و به همين مقدار جعفرى خشك اضافه كردم . بعدم سركه ترشى كلم قرمزم رو كه تموم شده بود ريختم روش (حدود ١ ليوان . ميتونين براى قرمزتر شدنشون چندتكه چغندر هم بريزين) و بقيش رو سركه قرمز ريختم .
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🔷#دسر_خرمالو
خرمالو رسيده ٤ عدد متوسط
شير نصف ليوان
بستني وانيلي نصف ليوان
خامه صبحانه ٢ ق غ
پودر ژلاتين ١ ق س پر
شكر ٢ تا٣ ق
وانيل مقدار كمي
پوست خرمالو را گرفته و مغز آن را داخل ميكسر ريخته تا پوره شود ژلاتين را با ١/٤ فنجان آب بن ماري كنيد شير و شكر و وانيل را روي حرارت گذاشته تا فقط ولرم بشه ژلاتين رو ب شير اضافه كنيد و بعد بستني و پوره خرمالو و خامه مايه رو داخل قالبي که با آب مرطوب كرديم و چند دقيقه داخل فريزر گذاشتم ريخته و ب مدت دو سه ساعت داخل يخچال قرار ميديم تا خودشو بگيره سفت بشه
نكته : ميزان شكرو ميتونيد بسته به خرمالو کم یا اضافه كنيد
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani