#مرغ_رژیمی
طرز تهیه🔻
تو یه قابلمه آبجوش، مقداری برگ بو و کمی زردچوبه ریختم و مرغهارو به مدت چهار تا پنج دقیقه توش جوشوندم تا بوی زهمش گرفتهشه بعد با آب سرد آبکشی کردم.یه دونه پیاز رو خلالی کردم و با یک ق روغن تفت دادم (فقط یک قاشق روغن بریزید اونم برای اینکه پیازها به تابه نچسبه). کمی زردچوبه اضافه کردم و نصف لیوان آب ریختم و مرغ رو توش گذاشتم و با حرارت خییییلی کم حدود یک ساعت و ربع گذاشتم تا کاملا بپزه و مغزپختشه. یک ربع آخر پخت کمی نمک اضافه کردم.همه سبزیجات اطراف مرغ رو هم میتونید یا آبپز یا بخارپز کنید و در آخر کمی نمک روش بریزید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوجه خشک با روغن زیتون چاشنی مناسب برای اسنک وسالاد
البته من به جز روغن زیتونحتما
چند حبه سیر وبرگ نعناع ویا رزماری حتما میریزم یا کمی فلفل دلمه قرمز خشک شده یا کبابی شده🌶🍅 میتونید روی نان سوخاری با کمی پنیر بشه یه بمب خوشمزه سالم ارگانیک.
گوجه ها روشسته بعد دو قسمت کنید داخل ظرف بچینید وتو افتاب غیر مستقیم خشک کنید.
فقط کمی نمک دریا قبلش بپاشید
بعد سه روز داخل ظرف تمیز بریزید و روشو تا جای که جا داره روغن زیتون بریزید و چند حبه سیر وکمی رزماری اگه فلفل دوست دارید فلفل قرمز خشک یا کبابی پوست گرفته میکس درست کنید که عالی میشه من خودم همیشه اینطور درست میکنم عالی میشه☺
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قارچ_برگر🍔
بدون گوشت .
برای صرفه جویی در هزینه ها و مخارج خورد و خوراک و کم کردن مصرف گوشت غذاهایی که با قارچ میشه تهیه کرد رو درسبد غذاییمون بگنجونیم
قارچ های درشت رو قارچ پورتوبلو می گن . مطابق فیلم دوکفه قارچ رو با مواد دلخواه که با سس دلخواه ترکیب شده وسط قرار میدیم و سه مرحله سوخاری رو اجرا می کنیم با کاهو و گوجه و خیارشور و سس دلخواه و نان سرو می کنیم .
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوسیس_کبابی
مواد لازم:
سوسیس مرغ / گوشت گاو
کره مارگارین
چوب کباب
سس چیلی: ۲ قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی: ۲ قاشق چایخوری
سس سویا شیرین: ۲ قاشق غذاخوری
پودر فلفل: ۱/۴ قاشق چایخوری
سس صدفی: ۲ قاشق غذاخوری
سیر پوره شده: ۲ حبه
طرز تهیه:
سوسیس رو به سیخ بزنید و روش را مانند کلیپ برش بزنید و با کره مارگارین سوسیس ها را درون تابه سرخ کنید، تا کمی قهوه ای شود.
مواد تشکیل دهنده سس را به صورت یک دست با هم ترکیب کنید سس به سوسیس ها اضافه کنید و یک مرحله دیگر سرخ کنید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#پیتزا_قالبی_سیب_زمینی 🍕
👈چند عدد سیب زمینی رو خلال کردم وسرخشون کردم وته قالب کمربندی رو کاغذ روغنی انداخته وسیب زمینیها را روش پیچوندم. نمک وفلفل هم بزنید روی سیب زمینیها سس کچاپ ریخته و آویشن بپاشید وبه مقدار فراوان پنیر پیتزا وکوفته قلقلیهایی که از قبل سرخ کردید بزارید روش و لابلاش هم گوجه فرنگی تکه شده وفلفل دلمه ای بذارید و بعدش بذارید داخل فر
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🔷پياز ترشي 🌷
.
حدود ٢ هفته پيش رفتم خريد و چشمم افتاد به يه بسته ٣ كيلويى پياز قرمز ريز و به محض ديدنشون گفتن بيا مارو ببر و ترشى درست كن منم فرصت رو از دست ندادم و اينم شد نتيجش 🤤 .
بيش از ٢/٣ پيازهارو پوست گرفتم و با چاقو يه بعلاوه تا نيمشون زدم . ريختمشون توى ظرف و لابه لاشون سير ، فلفل ، ١ ق غ تخم گشنيز ، ٢ ق غ نمك ، ١ ق غ گلپر ، كمتر از ١ ق غ نعناع و به همين مقدار جعفرى خشك اضافه كردم . بعدم سركه ترشى كلم قرمزم رو كه تموم شده بود ريختم روش (حدود ١ ليوان . ميتونين براى قرمزتر شدنشون چندتكه چغندر هم بريزين) و بقيش رو سركه قرمز ريختم .
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🔷#دسر_خرمالو
خرمالو رسيده ٤ عدد متوسط
شير نصف ليوان
بستني وانيلي نصف ليوان
خامه صبحانه ٢ ق غ
پودر ژلاتين ١ ق س پر
شكر ٢ تا٣ ق
وانيل مقدار كمي
پوست خرمالو را گرفته و مغز آن را داخل ميكسر ريخته تا پوره شود ژلاتين را با ١/٤ فنجان آب بن ماري كنيد شير و شكر و وانيل را روي حرارت گذاشته تا فقط ولرم بشه ژلاتين رو ب شير اضافه كنيد و بعد بستني و پوره خرمالو و خامه مايه رو داخل قالبي که با آب مرطوب كرديم و چند دقيقه داخل فريزر گذاشتم ريخته و ب مدت دو سه ساعت داخل يخچال قرار ميديم تا خودشو بگيره سفت بشه
نكته : ميزان شكرو ميتونيد بسته به خرمالو کم یا اضافه كنيد
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#دسر_کاسترد🍹
پودر کاستر : 4 قاشق غذاخوری
شیر سرد : 2 لیوان
شکر : 8 قاشق غذاخوری
گلاب : 2 قاشق غذاخوری
🌀طرز تهیه :پودر را با شیر سرد خوب مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار می دهیم. مرتب مخلوط را هم می زنیم تا به شکل فرنی در بیاید.
سپس شکر را اضافه کرده و هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود.
در انتها گلاب را اضافه کرده و از روی شعله برداشته و در ظرف مخصوص سرو ریخته و بعد از این که کمی سرد شد به مدت 2 ساعت در یخچال می گزاریم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوپ_ورمیشل 🍜🥖
هویج: ۲ عدد متوسط
پیاز: ۱ عدد
سیب زمینی ۲ عدد متوسط (خیلی بزرگ نباشه)
گوجه فرنگی: نیم کیلو
پودر سیر، فلفل سیاه، زردچوبه: ۱ قاشق چاییخوری از هر کدام
نمک: ۲ قاشق چاییخوری
آب: ۴ لیوان
رشته ورمیشل: ۳ قاشق غذاخوری
جعفری خوردشده: ۱ قاشق غذاخوری
آبغوره: ۲ قاشق غذاخوری
🌀طرز تهیه: ۱۵ دقیقه بعد از اضافه کردن ورمیشل، کره و جعفری، آبغوره رو اضافه کنید.
۲ دقیقه بعد از اضافه کردن آبغوره، سوپ شما آماده هست.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رنگینک
🌀طرزتهیه:
ابتدا خرماهارو شستم (سه جعبه خرما)وهسته هاشو دراوردم وداخلش گردو گذاشتم ودریک ظرف بصورت عمودی وفشرده چیدم .
حالا نیم کیلو ارد سنگک ودرمقداری روغن وکره اب شده الک کردم وباشعله ملایم تفت دادم. به اندازه تفت میدهیم که نه زیاد تیره ونه زیاد روشن باشه سپس روی خرماها میریزیم و سپس کمی پودر هل میریزیم وکمی پودر قند روش الک میکنیم .
وبادارچین وگل محمدی وخلال پسته وپودر پسته تزیین میکنیم.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🥘🍛خورش بامیه🍛🥘
۸۵۰ گرم باميه
۸۵۰گرم گوشت ماهيچه یا مغزران گوساله
۴ قاشق سوپ خوری آبليمو
۴ قاشق پياز سرخ شده
۳ قاشق سوپ خوری رب گوجه
نمک و فلفل به مقدار کافی
🍲طرز تهيه 🍲
بعد از شستن گوشت آن را قطعه قطعه ميکنيم و با پياز سرخ شده تفت می دهیم تا رنگ گوشت عوض شود، سپس آنها را در قابلمه می ریزیم و می گذاریم با مقداری آب روی حرارت کم بپزد و گوشتها کامل بپزند از طرف دیگر باميه ها را ميشوریم فقط باید حتما چوبهای ته آنرا بگیریم، قبل از آنکه بامیه ها را به خورشت اضافه کنیم باید آنها را در ظرف آب جوش همراه با کمی نمک بریزیم و بگذاریم تا بپزد. باید حواسمان باشد تا باميه ها زیاد پخته نشود تا لیز نشوند. رب و آب ليمو و نمک و فلفل را به خورشت اضافه کرده بعد از حدود ۲۰دقیقه بامیه ها را به خورشت اضافه کرده تا جا بیفتد.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#فوت_فن_آشپزی
سبز ماندن جعفری در سوپ🍃
همیشه در پایان پخت سوپ و سس، به آنها جعفری اضافه کنید تا عطر و طعم و رنگ جعفری حفظ شود.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش درست کردن #لازنیا 🧀🍕😍
اگه تازه رسیدید خونه و هنوز شامی
درست نکردید با فیلم آموزشی بالا در
کمتر از 20 دقیقه یک لازنیای خوشمزه
حاضر کنید.😋
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#بال_کبابی_در_هواپز
#هواپز
بال کبابی در هواپز بدون تزیین 😎
بالهای مرغ رو از چند ساعت قبل تو ماست و کمی مایونز و خیلی کم سس خردل و پیاز و نمک و فلفل و کمی زعفران بخوابونید بعد با استفاده از سه پایه کوتاه و دمای 350 درجه فارنهایت و حداکثر قدرت وزش باد و زمان 15 دقیقه بالها رو تو هواپز بپزید. در نیمه های پخت یکبار بالها رو زیر و رو کنید.
ممکنه این زمان برای دستگاه شما طولانی تر یا کوتاه تر باشه .
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani