#حلوا
این سری شکر کمتر زدم چون نمیخواستم مقداری از شربتو نگه داریم برای تزیین
یک لیوان آرد
یک لیوان آب
یک لیوان شکر
نصف لیوان گلاب
پودر هل نصف قاشق غذاخوری
کره 200 گرم کره باید به اندازه ای باشه که با ارد مخلوط شد مواد منسجم و نرم باشن زیاد نریزید و استوری هایلایت شدرو هم ببینید .
زعفران
اول ارد رو تفت میدم به رنگ مورد نظرم که رسید الک مبکنم و دوباره داخل ظرف برمیگردونم روی شعله قرار میدم و کره اضافه میکنم کامل هم میزنم
تو ظرف جداگانه همزمان با تفت دادن ارد در مرحله اول یک لیوان شکر رو با اب و زعفران و هل بزارید روی شعله تا زمانی که شکر کامل حل بشه بعد شعلرو خاموش کنید و گلاب اضافه کنید.
شربت رو به ترکیب ارد و کره اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که مواد منسجم بشه.
نکته ❤
اگر حلوای زبر میخواین اب و شکر و قاطی کنید و اصلا روی حرارت نزارید وقتی آردو تف دادید اضافه کنید و هم بزنید .
#كباب_چوبي_ماهي 🍢 😋
🔸سيصد گرم فيله ي سالمون(يا ماهي دلخواه) رو چرخ كنيد.دو حبه سير رنده شده+سه ق غ گشنيز ساطوري+نمك و فلفل و زردچوبه+دو يا سه ق غ آرد سوخاري بهش بزنيد .اگر مواد هنوز شل بود كمي آرد سوخاري بيشتري اضافه كنيد،
♦️مواد بايد طوري باشه كه بشه به سيخ چوبي بزنيد يا بتونيد در دست فرم بديد.كمي روغن در تابه بريزيد و كباب رو سرخ كنيد(روغن زياد لازم نيست).اين كباب رو با ليموي تازه سرو کنید.
آشپزی ایرانی🍔
#کیک_خرما
#کيک_خرما _گردو
این کیک بخاطر وجود خرما و گردو یه کیک خیلی #مقوی و#خوشمزه هست که برای صبحونه بچه های مدرسه ای خیلی مفیده.
من برای خرماش از خرمای دشتستان استفاده کردم و به نظر طعمش بهتر میشه ولی شما اگه دسترسی نداشتین میتونید از خرمای مضافتی بم استفاده کنید.
مواد لازم:
#خرما : 1 پیمانه
آرد : 2 پیمانه
آب جوش : 1 پیمانه
تخم مرغ : 3 عدد
شکر : 3/4 پیمانه
روغن : 1/2 پیمانه
مغز گردو : حدودا 1 پیمانه
پودر کاکائو : 1 ق غ سر پر
بکینگ پودر : 1 ق م
وانیل : نوک ق چ
طرز تهیه :
مثل همیشه اول تمام مواد رو حداقل نیم ساعت قبل از یخچال در میاریم.
فر رو روشن میکنیم و میزاریم روی 180 درجه سانتیگراد.
قالب مناسب رو چرب و آردپاشی میکنیم.
آرد رو با بکینگ پودر و پودر کاکائو مخلوط میکنیم الک میکنیم. هسته های خرما رو جدا میکنیم و یک لیوان آبجوش روشون میریزیم و اونا رو یا با مخلوط کن یا میکسر خوب پوره میکنیم و میزاریم کنار.
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن حدود 10 دقیقه میزنیم تا پف کنه و روشن بشه ، روغن رو اضافه میکنیم و بعدش پوره خرما رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن میزنیم
مخلوط آرد رو طی دو سه مرحله به مواد اضافه میکنیم و آروم و دورانی هم میزنیم تا مخلوط بشه.
آخر سر مغز گردویی که خورد کردیم بهشون اضافه میکنیم و یه کوچولو مخلوط میکنیم.
مایه کیک رو میریزیم توی قالب اجازه میدیم به مدت حدود 40 دقیقه بپزه.
در مورد کیک های شکلاتی بهتره کف قالب رو آردپاشی نکنید و بجاش پودر کاکائو بزنید
وقتی کیک پخته شد از فر در میاریم و اجازه میدیم از دما بیافته بعد دورشو با کارد یا پالت آزاد میکنیم و تو ظرف سرو برمیگردونیم
من برای تزیین روش سس تافی درست کردم و ریختم ، برای درست کردن سس تافی حدود 100 گرم شکلات تافی کره ای رو گذاشتم تو مایکروفر تا ذوب شد بعد بهش 3 قاشق غذاخوری خامه صبحانه هم دمای محیط اضافه کردم و بازم یک کم بن ماری کردم تا صاف و یکدست شد.
وقتی سس از دما افتاد ریختم روی کیک
کیک خوشمزه ایه امتحان کنید.
#کوکی های لیمویی
توی دهن حل میشه
ترجمه شده از سایت انگلیسی :
1 و 1/4 پیمانه یا حدود 160 گرم آرد
3/4 پیمانه یا 170 گرم کره، نرم و همدمای اتاق
1/2 پیمانه نشاسته ذرت
1/3 پیمانه پودر قند
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
1 قاشق چایخوری پوست لیمو تازه رنده شده
برای کرم لیمویی:
3/4 پیمانه پودر قند
1/4 پیمانه یا 55 گرم کره، نرم و همدمای اتاق
1 قاشق چایخوری پوست لیمو تازه رنده شده
1 قاشق چایخوری آب لیمو
کره و پودر قند رو خوب با همزن بزنین تا خامه ای شه، بقیه موادو اضافه کنین و مخلوط کنین.خمیر رو به دو قسمت تقسیم کرده و هر کدومو بشکل استوانه 20 در 2ونیم سانتیمتری، داخل سلفون بزارین و 1-2 ساعت بزارین یخچال تا سفت شن.
حالا به ضخامت 6-7 میلیمتر،با چاقو ببرین و خواستین کاتر بزنین و با فاصله 5 سانتیمتر از هم داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین. سینی رو چرب نکنین.یا اینکه با وردنه باز کنین و کاتر بزنین.در فر گرم شده 180 درجه ، 8-12 دقیقه بپزین، نباید رنگشون عوض شه.
برای کرم، همه موادو خوب با همزن برقی بزنین تا خامه ای و سبک شه.
روی کوکی های سرد شده کرم بدین با ماسوره و پودر قند الک کنین.
نکته: میتونین از هر کرم دیگه مثل گاناش، نوتلا یا غیره هم استفاده کنین . حتی میتونین بینشون کرم یا مارمالاد یا کارامل یا غیره بدین و یکی دیگه روش بزارین.
#کوکو_برنجی 🍘 😋
▫️۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
▫️۳ق غ برنج
▫️۱ پیاز متوسط،ریزخردشده
▫️نصف بسته جعفری،ریزخردشده
▫️نمک،فلفل سیاه و قرمز
▫️۳تا تخم مرغ وآردبرای غلطاندن
▫️روغن برای سرخ کردن
🔸برنج رو بشورین و روش آب بریزین،طوریکه به اندازه یک انگشت روش آب باشه،بزارین بپزه تا آبش کشیده بشه.۱/۲_۱/۳ گوشت چرخکرده رو خیلی کم در روغن زیتون تفت بدین.
حالاهمه مواد را مخلوط کرده ورز دهید وشکل بدین و ابتدا داخل آرد کنین بعد داخل تخم مرغ های زده شده ودر روغن داغ سرخ کنید
#تزیین
#باقالی_پلو_با_مرغ_مجلسی 🍛 😋
🔸ابتدا کره را درون ماهیتابه بریزید و تکه های مرغ نمک و زعفرون زده شده رو در آن بچنید دقت کنید که حتما همه مرغ ها کف ظرف باشند یعنی روی هم نچنید پس ظرف را به اندازه انتخاب کنید، مرغ ها را با شعله ملایم با کره سرخ کنید وقتی یک طرف آن سرخ شد برگردونید و طرف دیگه را هم سرخ کنید.مابقی زعفران را اضافه کنید و تمام مرغ ها را به زعفران آغشته کنید در حدی تفتش میدیم كه روی مرغ یه لایه زعفرونی طلایی رنگ بگیره و بعد یه پیازبزرگ رو کاملا سرخ میکنیم وکمی زردچوبه میزنیم و تفت میدیم و حالاکمی رب اضافه میکنیم و تفت میدیم تا خامی رب گرفته بشه و حسابی خوشرنگ بشه نمک و فلفل سیاه را به مرغ اضافه می کنیم یک لیوان آب جوشیده به مرغ اضافه میکنیم هم میزنیم و تکه های مرغ را جابجامیکنیم با حرارت ملایم میزاریم بپزه.بهتره از استاک مرغ استفاده کنیم که طعمش عالی میشه .کمی هویج خرد شده و فلفل دلمه ای هم به مرغ اضافه کردم
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#خورش_هویج_تبریزی 🥘 😋
🔸پنج عدد هویج درشت رو با رنده آلمانی رنده می کنم. داخل ماهی تابه می ریزم (فقط به اندازه کف ماهی تابه می ریزم) . نصف لیوان آب و نصف ق روغن می ریزم و درش و می ذارم تا هم بپزه و هم سرخ شه. حدودا ده دقیقه بعد وقتی هویج پخته و آبش کشیده شد ،یک ق چایخوری آبلیمو می ریزم تا وقتی هویج ها رو با قاشق هم می زنم نشکنن و له نشن. بعد از اینکه سرخ شد ، از ماهی تابه بر میدارم و باز دو مشت هویج می ریزم و همین کار تکرار می کنم تا همهی هویج ها پخته و سرخ بشن . در آخر هویج ها رو یکجا می ریزم و نصف ق رب گوجه، دو ق غذا زعفرون، نمک، روغن و به مقدار دلخواه آبلیمو اضافه می کنم و هممی زنم، درش و می ذارم تا ده دقیقه با بخارش، جا افتاده بشه و کنار گوشت یا مرغ سرو می کنم
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#دسر_نسکافه
طبقه اول:
بیسکوییت پتی بور به میزان لازم
نسکافه فوری یک عدد
نسکافه رو با یک لیوان آب سرد مخلوط میکنیم و بیسکوییت هارو در نسکافه میزنیم و در ظرف دو ردیف روی هم میچینیم
طبقه دوم :
آب دو لیوان + شیرخشک ۳ ق غ + پودر کرم کارامل ۲ بسته
روی حرارت میزاریم یک جوش که خورد کافیه
۱۸ حبه بیسکوییت پتی بور پودر شده و ۱۵۰ گرم خامه صبحونه و یک عدد پودر نسکافه فوری در میکسر میریزیم و مواد کاراملی رو بهش اضافه میکنیم و میکسر رو روشن میکنیم تا مخلوط بشن (ورق بزنید فیلم اموزشی رو ببینید)
مواد رو روی بیسکوییت میریزیم چنیم ساعتی میزاریم یخچال تا ببنده
طبقه سوم :
۳ ق غ نوتلا یا شکلات صبحونه (ذوب شده ) رو با ۱۵۰ گرم خامه مخلوط میکنیم و روی دسر میریزیم و با هر چی دوست داشتین میتونین تزیین کنید .
چند ساعتی بزارین یخچال سپس میل کنید .
این دسر برای کساییکه اهل نسکافه هستن بینظیره
_میتونید نسکافه رو کلا حذف کنید .
_میتونید لایه دوم رو حذف کنید و فقط پودر کاکائو الک کنید
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭