💕 #چای_بادام
🔵 #مواد_لازم:
مغز بادام شیرین:به اندازه 2مشت دست
آب:4پیمانه
🔴 #طرز_تهیه:
ابتدا مغز بادام شیرین را به مدت دو ساعت در آب سرد خیس کنید. سپس به مدت 15دقیقه آنها را در آب داغ قرار بدهید تا بتوانید به راحتی پوست آنها را جدا کنید. اکنون آنها را آسیاب کنید تا به شکل پودر یا آرد شود. سپس کمی آب به آرد بادام اضافه کنید تا مانند خمیر شود. در یک ظرف به اندازه چهار پیمانه آب بریزید و بگذارید تا جوش بیاید. پس از جوش آمدن آب خمیر بادام را به آن اضافه کنید و اجازه بدهید به مدت 5دقیقه کامل جوش بخورد. اگر چای گرم دوست دارید آن را بلافاصله میل کنید. در غیر این صورت می توانید آن را در یخچال قرار بدهید تا سرد شود و بعد میل کنید.
🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#كباب_چوبى_مرغ
سینه مرغ چرخکرده نیم کیلو
سیر
تخم مرغ1عدد
ادویه دلخواه
۲ق غ خ پودرسوخاری
همه مواد را باهم مخلوط کرده و به سيخ چوبى بزنيد و در نهايت در روغن سرخ كنيد
6.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧡زیباست گلستان خدا
💜رنگ به رنگ است
💚لبخند بزن
💛خنده دوای دل تنگست
❤️صبح است بزن بوسه
💖تو بر ساحت خورشید
🧡ترکیب گل و شادی و
💜لبخند قشنگ است
🌸یکشنبه تون زیبا🌸
11.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گرانولا (صبحانه مقوی)😋
مواد لازم🔻
جو دوسر پرک ۳ پیمانه
گردو ۴ عدد
بادوم خام ۳ قاشق غذا خوری
مویز ۳ قاشق غذا خوری
عسل ۱/۴ پیمانه
دارچین ۱ قاشق چای خوری
پود کاکائو ۲ ونیم قاشق چای خوری
نان جو برای صبحانه ۴ عدد
ماست کم چرب ۴ قاشق غذا خوری
موز ۱ عدد
عسل
پودر نارگیل ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه🔻
جو دو سر پرک رو حرارت بدین با شعله ی خیلی کم ۸ الی۱۰ دقیقه بعد به ترتیب فیلم مواد رو اضافه کنید,در اخرم عسل رو بریزین تو ۲ مرحله ،هم بزنید تا رنگ گرانولا تغییر کنه ،بعد روی سینی بریزین تو دمای آشپزخونه بزارین تا خنک که سد تو شیشه پر کنید.
🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
10.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#صبحانه_جدید_متفاوت خوشمزههه
دو عدد تخم مرغ
یک لیوان شیر ولرم،نصف ق غ نمک
بکینگ پودر( ۱۰ گرم یا ۲ ق غ)
چهارلیوان آرد
پنجاه گرم پنیر فتا خورد شده
یک عدد پیازچه
پنج عدد جعفری
یکق چ فلفل قرمز
یک فنجان روغن برای سرخ کردن تخم مرغ و بکینگ پودر و شیر ولرم رو مخلوط میکنیم بهش نمک و ارد الک شده به تدریج اضافه میکنیم و ورز میدیم و پنیر فتا خورد شده و جعفری و پیازچه خورد شده ریخته و سطح کارو آرد پاشی کرده و خمیر رو به دو قسمت تقسیم و هر قسمت رو با وردنه پهن میکنیم و با لبه پیاله به شکل هلال برش میزنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم
🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
5.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جوجه_ترش
نکات :👇
روی زغال هم میشه درست کرد داخل تابه هم مثل من میتونید درست کنید، اگر سیخ چوبی نداشتید همینجوری داخل تابه بذارید👌
با شعله نسبتا بالا سرخ کنید تا جوجه ها اب نندازه و بافت نرمش حفظ بشه 😊
تو موادش بعضی ها ماست هم میزنن من نمیزنم و همینطور اب نارنج
سبزی هم خالواش و چوچاق و گشنیز و جعفری هست نداشتید نعنا و گشنیز و جعفری بزنید
🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
10.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لازانیا
اول باید مواد لازانیا رو درست کنید که ابتدا پیاز داغ میکنید و بعدم گوشت چرخ کرده و قارچ و فلفل دلمه ای و ذرت به همراه نمک و فلفل و آویشن و یه کوچولو رب بهش اضافه میکنید(دوستان مواد لازانیا نباید خیلی زیاد باشه و اینکه شما به لازانیا هر موادی که دوست دارید میتونید اضافه کنید)
سس بشامل هم ابتدا دو قاشق غذاخوری آرد رو به همراه کره تفت میدید و کم کم یک لیوان بهش شیر اضافه میکنید و هم میزنید تا گوله نشه و در انتها میتونید بهش خامه اضافه کنید و یکم که غلیظ شد از روی شعله گاز بردارید
ما از لازانیای نیم پخت استفاده کردیم که فقط کافیه سه دقیقه ورقهای لازانیا رو داخل آب بزارید
ورقهای لازانیا رو میچینید و بعد سس بشامل رو میریزید روی ورقها و مواد لازانیا رو بهش اضافه میکنید و روی مواد هم با پنیر پیتزا پرش میکنید و اینکارو تا چهار لایه ادامه میدید و در انتها ورقهای لازانیا رو میچنید و سس بشامل و کلی پنیر پیتزا میریزید روی لایه آخر و میزارید داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت و اینگونه لازانیای خوشمزه شما آماده سرو میشه، نوش جانتون
🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
9.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک ماهیتابهای؛ بدون نیاز به فر😋
🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
4.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شنیسل_مرغ
اول نصف یک عدد سینه مرغ را روی تخته کار بین دولایه کیسه فریز قرار بدید و با بیفتک کوپ روی آن بزنید تا کمی نازک و لطیف تر شود.
سپس سینه مرغ را با یک قاشق زعفران دمکرده+1 قاشق مرباخوری آبلیمو + یک عدد پیاز کوچک خلالی مرینیت و مزه دار کنید.
پیشنهاد میکنم زعفران را حذف نکنید چون طعم شنیسل رو عالی میکنه👌
1 ساعت سینه مرغ مرینیت شده را در یخچال استراحت دهید تا کاملا مزه دار شود.
بعد پیازها را از روی سینه مرغ جمع کنید.
یک عدد تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و با چنگال هم بزنید تا از لختگی در بیاید.
روی سینه مرغ نمک و فلفل بپاشید و کمی ماساژ دهید.
در یک ظرف مقداری آرد سفید بریزید وابتدا سینه مرغ را در آرد بزنید و با آرد کاور کنید.
بعد در تخم مرغ هر دو طرف سینه مرغ را بغلتانید.
در آخر سینه مرغ را در آرد سوخاری بغلتانید.
من از آرد سوخاری پانکو که بافت درشت تری داره و به همین دلیل شنیسل رو کرانچی تر میکنه استفاده کردم ولی میتونید از آرد سوخاری معمولی هم استفاده کنید.
در آخر دو طرف سینه مرغ را سرخ کنید تا طلایی شود.
🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#ژله_تخم_شربتی
یک بسته ژل آلوورا رو با یک لیوان آب جوش خوب مخلوط میکنیم تا ژلاتین کاملا حل بشه و بعد در یک لیوان آب سرد تخم شربتی ریختم و به ژِله آلوورا اضافه کردم و ریختم داخل قالب ژله و گذاشتم تو یخچال به مدت ۵ دقیقه.وقتی ژله نیم بند شد غنچه های گل رز رو گذاشتم روی ژِله .برای ردیف دوم هم میتونید هر رنگ ژله ای که دوست دارید با یک لیوان آب جوش و نصف فنجان شیر مخلوط کنید و روی ژله بریزید
🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
9.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه🔻
1. پیاز، کرفس و هویج رو داخل تابه با روغن حدود ۵ دقیقه تفت بده تا کمی نرم بشن و بعد سیر رو بریز.
2. بعد از چند ثانیه، وقتشه که گوشت رو اضافه کنی. تقریباً ۱۵ دقیقه زمان بده تا حرارت ببینه و دیگه رب رو اضافه و ترکیب کن.
3. گوجههای خردشده، گوجههای رندهشده، آب گوشت و برگ بو رو بریز، در تابه رو ببند و بذار حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی شعلهی بین ملایم و متوسط بمونه تا آب اضافهاش بخار شه.
4. بعد از این مدت، برگ بو رو بردار و شیر رو بریز. ۱۰ تا ۱۵ دقیقهی دیگه زمان بده که روی شعله باشه و به غلظت برسه.
5. داخل قابلمه آب بریز و بذار تا به جوش بیاد، پاستای پنه رو اضافه کن و مقداری نمک هم روش بریز. وقتی که پخت و نرم شد، آبکشش کن.
6. برو سراغ مخلوط گوشت؛ نمک و فلفل سیاه رو بریز، پاستای آبکششده رو بیار داخل تابه و حسابی با مواد ترکیب کن.
7. پاستا آمادست و میتونی بری برای سرو! از پنیر پارمزان برای تزیینش استفاده کن.
🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی مشهدی
🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭