eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
: تخم مرغ:۵عدد شکر دانه ریز:۹۰گرم آرد سفید:۱۰۰گرم روغن مایع:۶۰گرم نسکافه :۲ق س پودر کاکائو:۱ق س آب جوش:۱ق س وانیل مایع:نصف ق چ یا وانیل پودری:یک هشتم ق چ تخم مرغها و شکر و وانیل را با دور تند همزن برقی زده تا حجمش دو برابر شده و کرمرنگ و کشدار شود. نسکافه+کاکائو را در آبجوش حل کرده و به مایه بالا افزوده به همراه روغن مایع و با لیسک مخلوط میکنیم. آرد رادر ۲ مرحله روی مواد الک کرده و با لیسک یکدست میکنیم. مواد را درقالب۳۰*۴۰کف دارای کاغذ روغنی ریخته و دوبار سینی را روی زمین کوبیده ودر فر برق با فن روشن ۱۸۰درجه یا گازی ۱۹۵_۲۰۰درجه به مدت تقریبی ۱۳_۱۵دقیقه بسته به نوع فر میپزیم. وقتی کمی از حرارت افتاد روی کاغذ روغنی مرغوب خارجی یا پارچه برگردانده و کاغذ پشت رولت را جدا کرده و با پارچه رول میکنیم و اجازه میدهیم یکساعت بماند تا خنک شود. نان رولت را باز کرده و یک لایه خامه و مغز گردو به دلخواه ریخته و مجدد رول میکنیم و چند ساعت در یخچال گذاشته یا ۳ ساعت فریز میکنیم. با چاقو اره ای تیز برش میزنیم. کانال دسر و ژله مدرن 🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
۱۰ق غ آرد الک شده ۱۰ق غ شکر ۸ق غ روغن مایع ۸ق غ شیر ۲عدد تخم مرغ ۲ق م پیکمپودر نصف ق م وانیل همرو با چنگال میزنین تا شکر حل شه قابلمه سایز کوچیک و چرب کنین مواد و بریزین بعد دم کنی بزارین و روی شله پخش کن با حرارت کم ۳۵دقیقه زمان میبره ب همین راحتی و خوشمزگی من تو روغن مایع کمی پودر کاکائو هم ریختم 🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
شکرپاره هنر نینا عزیز عضو گروه پذیرایی کن💁 🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نحوه درست کردن کیک دو طبقه عریان و تزئین با میوه پذیرایی کن💁 🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزئین روی کیک عریان بدون کاور دیواره های کیک 👌 به نوع خودش زیباست پذیرایی کن💁 🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
🍹 😋 مواد لازم توت فرنگی ۱۲ تا ۱۵ عدد موز ۱ عدد شیر دو سوم لیوان عسل ۱ قاشق غذاخوری بستنی وانیلی یا توت فرنگی ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری موز رو پوست و خرد کرده . کلاهک های های توت فرنگی رو گرفته و خرد کرده . بهتره اکه تایم داربن توت فرنگی و موز رو داهل فریزر دو سه ساعتی قرار بدین تا منجمد بشه . داخل مخلوط کن موز و توت فرنگی و شیر و بستنی و عسل رو ریخته و میکس کرده . چند تکه یخ هم داخلش میندازیم چون میوه هام منجمد نبودن. 📤فوروارد یادتون نره 🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
🌯 😋 🔸ابتدا دو سه عدد پياز رو با خرد كن، خرد ميكنيم يا نگيني خيلي خيلي ريز ، بعد يكي و نصفي سينه مرغ رو به شكل مكعبي خيلي ريز در مياريم و بعد با پياز داغ تفت ميديم به همراه زردچوبه و ادويه كاري و فلفل سياه و پودرسير و آويشن و پاپريكا و نمك ، كه اندازه هر كدوم نصف قاشق چايخوري باز هم مقدار ادويه جات سليقه ايه .نصف استكان آب ميريزيم تا مرغها كاملاً مغز پخت بشه و در آخر براي چاشني اين مرغ من از سس باربيكيو و مقداري سس كچاپ استفاده كردم هر كدوم يك قاشق غذا خوري اضافه كردم بعد كمي تفت ميديم تا رنگ و طعم بگيره . .بعد از اينكه مرغها آماده شد مقداري از مواد رو روي نون لبناني ميذاريم مقداري هم از تركيبات : خيار شور نگيني شده و گوجه فرنگي نگيني و پياز خلالي و جعفري تازه و خرد شده ، فلفل سبز توي نون ميذاريم و اگر هم دوست داريد سس مايونز و سس خردل ميذاريم .نون رو بصورت رول مي پيچيم و با آلومينيوم فيكسش ميكنيم و نوش جان 😋 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
‌ ✅ دمنوش ریحان😋 برگ ریحان مقداری عسل (به دلخواه) مقداری ⭐️دم‌نوش گیاه ریحان دارای خواص بسیار زیادی است، از جمله: آرام بخش و نشاط آور، برطرف کننده گلودرد، ضد دل‌پیچه و تهوع و مناسب برای دستگاه گوارش. گاهی این دمنوش را جایگزین چای سیاه کنید، 🍜طرز تهیه: برای تهیه این دمنوش چند برگ ریحان را در یک قوری آب با ۸۰ درجه بریزید تا به مدت ۴ الی ۵ دقیقه دم بکشد، حالا دمنوش ریحان آماده است. در صورت تمایل به شیرین کردن می‌توانید از مقداری عسل استفاده کنید.
کیک هنر سرگل فتاحی عزیز عضو گروه پذیرایی کن💁
🔺شیر ۱لیوان,شکلات تخته ای,نسکافه ۱ ق.چ,پودر کاکائو ۲ق چ,خامه صبحانه ۱ق غ,شکر,وانیل🔺 همه ی موادوباهم مخلوط کنید روی حرارت بذارید.به غلظت دلخواه رسید سِرو کنید.
مواد لازم : آرد : 150 گرم پودر قند : 125 گرم نشاسته ذرت : 1 قاشق غذاخوری کره : 125 گرم تخم مرغ درشت : 2 عدد وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری سیب حلقه شده : 2عدد متوسط دارچین : به میزان لازم طرز تهیه : کره به دمای محیط رسیده را با پودر قند و وانیل میزنیم تا پوک شود.تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده وخوب میزنیم سپس آرد ونشاسته ذرت را الک کرده وبا قاشق مخلوط میکنیم .داخل کاغذهای مخصوص پای کاغذ گذاشته . مایه را داخل قیف میریزیم و مقداری از مواد ( به قطر 1سانتی متر ) کف قالب ریخته بعد روی آن سیب گذاشته ودارچین میپاشیم ودوباره روی آن از مواد میریزیم طوری که دو سوم قالب پرشود وداخل سینی فر میچینیم. دمای 180 درجه و به مدت 20تا25دقیقه تاروی آن طلایی شود. سرد که شد از قالب جدا کرده از وسط با چاقوی اره ای نصف کرده روی آن را باپودر پسته وپودر قند تزیین میکنیم. در صورتیکه قالب پای سیب نداشتید میتونید این مواد رو داخل قالب گرد 25 سانت آماده کنید
🌸چهارشنبه تـون عالی 💖دعای امروز من 🌸برای تک تک تون 💖آرامش و خیر و برکت 🌸الهی 💖شادی و زیبایی 🌸نصیب لحظه هاتون بشه 💖الهی 🌸خوشبختی حک در 💖سرنوشت تون باشه 🌸الهی 💖به آرزوهاتون برسید 🌸روزتـون زیبـا و در پناه خدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قهوه پر کف 3تا4قاشق پودر قهوه و چهارحبه قند و نصف استکان چایخوری ابجوش رو بریزید تو میکسر 1دقیقه میکس کنید. تو شیرجوش 4لیوان شیر رو جوش بیارید و اول کف قهوه رو تو 4تافنجون بریزید و سپس با شیرجوشیده و داغ پرکنید 🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
نسکافه سه قاشق غذاخوري شکر يک قاشق غذاخوري دارچين، فلفل سياه و زعفران از هر کدام 1/4 قاشق چايخوري آب‌گرم يک قاشق غذاخوري پودر کاکائو يک قاشق چايخوري شير جوشيده به ميزان لازم مواد خشک را با هم مخلوط کرده و با آب (يک قاشق) مواد را به صورت خمير درميآوريم. اين مخلوط را آن قدر هم ميزنيم تا مواد کاملا مخلوط و رنگ آن شکلاتی شود. يک قاشق مرباخوري از اين مخلوط را در يک فنجان قهوهخوري ريخته و شير در حال جوش را روي آن ميريزيم. در اين حالت نبايد شير را با مواد هم زد. حرارت شير خود باعث حل شدن مواد ميشود و مواد به صورت کف در سطح فنجان قرار ميگيرد و نيازي به کف خامه نميباشد 🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
زرشك دو قاشق غذاخوری زرشک شسته شده را در یک قوری ریخته و آب داغ به آن اضافه ميكنيم و اجازه ميديم که به مدت 10 دقیقه دم بکشه ، دمنوش آماده ست در صورت تمایل آن را با نبات و یا عسل شیرین ميكنيم . فواید دمنوش زرشک دم کرده زرشک مناسب برای درمان ورم و زخم معده و روده می باشد. همچنین مناسب جهت درمان اسهالهای خونی یا زخم روده می باشد. به دلیل وجود ویتامین B فراوان در زرشک، دم کرده میوه آن در پیشگیری از سرماخوردگی نقش بسزایی دارد. دمنوش آن ادرارآور و خلط آور است و برای خوشبو شدن دهان نیز استفاده می شود. دمنوش زرشک نیز دارای خاصیت تصفیه کننده و ضدعفونی کننده خون، منقبض کننده عروق می باشد. تقویت کننده قلب و کبد است. زرشک صفرا آور بوده و در درمان سنگ کیسه صفرا بسیار مؤثر است 🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شلز مواد شلز ها کاملا سلیقه ای هست و البته من همیشه به این مواد قارچ تفت داده ام اضافه میکنم که ایندفعه نریختم و باز هم خوب شد،نکته ی دیگه ام که باید بگم اینه که تو این روش (البته میدونید با شلز چیزای مختلفی میشه درست کرد )چون نمیخوایم شلزارو تو فر یا مایکروویو بذاریم تا یکم دم بکشه باید یکم بیشتر شلزارو بپزیم تا کاملا مغز پخت بشن و این باعث میشه تعداری از شلزا پاره بشن من که گاهی پاره هارو روش مواد گوشتی و پنیر پیتزا میریزم میذارم تو فر که حیف نشن خیلی ام خوشمزه میشه، و با بقیه ش شلز درست میکنم.خلاصه یه چند تاییش ممکنه پاره بشه اگه اینجوری شد نگران نباشید البته مارک خارجیش خیلی از زَر بهتره ولی خب قیمتشم 4،3برابره راستی به جای رنگ خوراکی میتونید آب لبو هم بریزید و یا هر رنگ دیگه ای که دوست دارید 🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
توت فرنگی اول از همه يه بسته پودر ژله توت فرنگي رو با يه ليوان آب جوش حل كردم و يدست كه شد يك چهارم ليوان آب سرد اضافه كردم ته ظرفاي دسر ريختم گذاشتم تو يخچال تا ببنده ،يك ق غ سر پُر پودر ژلاتين رو با نصف ليوان آب رو بخار كتري حل كردم تا شفاف بشه و گذاشتم كنار،يه پيمانه توت فرنگي رو با پنج ق غ شكر و نوك ق چ وانيل پوره يا همون ميكس كردم تا يدست بشه يه بسته دويست گرمي خامه صبحانه رو به مواد اضافه كردم و ژلاتين رو بهش اضافه روي حرارت خيلي ملايم هم زدم تا يكدست بشه نياز به داغ شدن نداره فقط تا جايي كه مواد باهم مخلوط بشن و يكدست بشن از حرارت كه افتاد روي لايه ژله مون ميريزيم ميزاريم داخل يخچال تا ببنده و بعد مرحله آخر ژله توت فرنگي حل شده رو بهش اضافه ميكنيم و دوباره به يخچال 🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
🥘 😋 🔸طرز تهيه: اول سس_سير_اسپايسي رو تهيه كنيد :سه حبه سير درشت+يك و نيم ق غذاخوري رب گوجه فرنگي+نصف ق غذاخوري پودر فلفل چيلي يا قرمز(ميتونيد بيشتر يا كمتر كنيد)+نصف ق مرباخوري شكر+يك ق سرخالي سركه سفيد +كمي نمك و فلفل سياه رو داخل مخلوط كن بريزيد تا يكدست بشه. داخل تابه دو ق روغن زيتون بريزيد و يك پياز متوسط كه ريز خرد كرديد رو تفت بديد تا طلايي بشه بعد سس رو اضافه كنيد و دو سه دقيقه تفت بديد تا بوي سير بلند بشه. حالا دو ليوان قارچ خرد شده رو اضافه كنيد و تفت بديد بعد شعله رو كاملا كم كنيد و در تابه رو بذاريد تا قارچ كاملا بپزه. خوراك آمادست.با نان به عنوان يك ساندويچ گياهي خوشمزه ميتونيد سرو كنيد. 🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
مرغ وبیفتک کنید،پنیرخامه ای، پودر سیر،پیازچه،نمک و فلفل، پاپریکارو مخلوط کنیدوروی مرغ بریزیدسپس پنیرپیتزاوجعفری بریزید.مرغ و رول کنید با خلال دندون فیکس کنیدوسرخ کنید. 🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
میز شات سالاد سیب زمینی _مینی برگر _اسپرینگ_سیخ کراکت مرغ و سوسیس _کیک مرغ _ مرغ شکم پر_ میرزاقاسمی 🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
لواشک آلو الوها رو شستم گذاشتم تو قابلمه و یک لیوان اب ریختم آلو وقتی بجوشه ترش تر میشه حتی اگه الوی شیرین هم باشه،پس برای همین مقدار کمی شکر ونمک ریختم تا موقع پخت مزه بگیره وقتی نرم شده حدود دو ساعت گذاشتم تا خنک بشه بعد یه ابکش با ظرفی که فیت بشه تو هم گذاشتم تو میوه های جوشیده شده و له شده را ریختم توش و صافش کردم تا کاملا همش از آبکش رد بشه و فقط هسته و کمی از پوستش بمونه. مزه شو چشیدم (اگر ترش و شیرین بود خودتون به ذائقه خودتون نمک یا شکر بریزن)دوباره روی حرارت گذاشتم تا صاف و یکدست بشه دو قل داد حرارت رو خاموش کردم و در سینی که نایلون ضخیم انداختم مقداری روش ریختم و گذاشتم تو آفتاب تا خشک بشه 🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
انبه لایه اول بیسکویت رو با کره مخلوط کردم و داخل یخچال گذاشتم لایه دوم پنیر خامه ایی و خامه صبحانه رو با کمی شکر مخلوط کردم و یک پیاله انبه خورد شده بهش اضافه کردم و مجدد داخل یخچال گذاشتم برای لایه رویی هم انبه رو له کردم و کمی ژلاتین بنماری شده بهش اضافه کردم 🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭