#بستنی_وانیلی
۲۵۰ گرم شیر
۳ عدد زرده تخم مرغ
۳۰گرم شکر
۱۰۰ گرم خامه قنادی
نشاسته ذرت ۲ قاشق چایخوری
وانیل مایع ۴ قطره اسانس قوی
طرز تهیه
نصفه شیر رو همراه ۲ قاشق چایخوری سرصاف نشاسته ذرت بزارید روحرارت تامثله فرنی بشه
بقیه شیر روبزارید گرم بشه به داغی بزنه جوش زده نه خیلی داغ نه
داخل کاسه ای زرده وشکر بریزید انقدر میزنیم کرم وکشدار بشه
وانیل میریزیم وهمونطور که با همزن دور کند کارمی کنیم شیر میریزیم به طوری که شیر گرم
بتونه کمی تخم مرع روبپزه وکشدار کنه
سپس شیر نشاسته میریزیم
میزاریم یخ بشه زیاد هم نزنید که کف میکنه
درکاسه ای بزرگ ماخامه میریزیم وباهمزن میزنیم خامه فرم بگیره
وقتی مواد زرده کامل سردشد مخلوطه خامه می کنیم و هم میزنیم
داخل ظرف اگر مستطیل باشه عالیه که بعد بشه با اسکوپ گرد بستنیو درآورد
بستنی ها رو شب درست کنید فردا ظهر میل کنید درظرفم ببندید حتما وفریز کنید بسیار راحت وخوشمزه
نکته ها
مرحله اول زرده وشکر فقط از همزن برقی استفاده بشه میتونید همزن دستی مفتول استفاده کنید خوب فقط زحمتتون بیشتره ولی نتیجه همونه
🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا🍃🍂
در این پنجشنبه
زیبای مهر ماه
آرامش نابت🍃🍂
و عطر مهربانیت را
همچون برگریزان پاییز
آرام و بیصدا
بـرسرزمین قلب 🍃🍂
دوستان وعزیزانم ببار
وامروزشان را به طراوت
وپاکی باران پاییزی قرار ده🍃🍂
سلام صبح زیبای پاییزی بخیر🧡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکی 🍪
🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#رولت_شطرنجی
رولت معمولی رودرست کنید توی قالب۲۵*۳۵(من دوتخم مرغی درست کردم)بعددوتا کیک اسفنجی درست کنیدساده وکاکائویی به عرض دوسانت وطول رولت برش بزنین،رولت وخامه کشی کنیدیک تکه کیک کاکائویی اول رولت بذارین ویک تکه کیک ساده کنارکاکائوی بذارین بعدروی کیکاروخامه کشی کنید روی قسمت کاکائویی کیک ساده وروی قسمت ساده کیک کاکائویی بذارین بعدخامه بکشین وبه آرامی رول کنید بعدبذارین توی نایلون یک تادوساعت بمونه بعدباچاقوی اره ای ریز ارام برش بزنید بعدازهرباربرش چاقوروبااب جوش خیس کنیدوخشک کنید تابرش هاتون تمیز دربیاد
🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آش_جو 🍜
🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#پشمه
#ترکمن
مواد لازم:
تخم مرغ ۱ عدد
شکر نصف لیوان
ماست ۱ قاشق غذاخوری
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع نصف قاشق مرباخوری
شیر نصف لیوان
آرد ۳ لیوان سر خالی
بکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر رو با همزن دستی خوب هم میزنیم تا پف کنه، ماست، گلاب، روغن و شیر رو اضافه کرده و با دست خوب هم میزنیم. آرد و بکینگ پودر الک شده رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر نرمی بدست بیاد و کمی به دست بچسبه.
خمیر رو ۱۵ دقیقه استراحت میدیم، بعد به صورت نوار در آورده و برش میزنیم و داخل روغن داغ با شعله کم تا زمانی که طلایی بشه میپزیم. این پشمه هم روغن جذب نمیکنه، هم ترک میخوره. بیرونش ترد و داخلش خیلی نرم میشه.
این مقدار مواد حدود ۲۵ عدد پشمه میده.
🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_آناناس 🍍
🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#فراپه_اسپرسو_با_سس_کارامل
فراپه اسپرسو از دسته نوشیدنیهای سرد ست که بهش “کافه فراپه” یا “فراپه یونانی” هم میگیم
½ فنجون آب جوشیده
½ فنجون اسپرسو
¼ فنجون شکر
¼ فنجون آب سرد
۱ فنجون شیر کم چرب
¼ فنجون هات چاکلت
۱ فنجون یخ خرد شده
خامه زده شده (برای تزئین)
طرز تهیه
آب جوشیده را با اسپرسو ترکیب میکنیم تا کمی رقیق شود. ترکیب حاصل را خوب هم میزنیم. سپس آن را دورن قالب یخ میریزیم و به مدت ۴ ساعت در فریزر قرار میدهیم تا یخ بزند
سس کارامل را به همراه شیر و هات چاکلت درون بلندر (مخلوط کن) میریزیم و سپس بلندر را به مدت ۲۰ ثانیه روش میکنیم تا ترکیب کاملا یکدست شود. در گام بعدی یخ خرد شده را به همراه کیوبهای یخ اسپرسو به ترکیب داخل بلندر اضافه میکنیم و آن را به مدت ۱ دقیقه بهخوبی بلند میکنیم
فراپه اسپرسو آماده است آن را داخل لیوان سرو میریزیم. در پایان میتوانیم نوشیدنی را با خامه زده شده، سیروپ یا سس شکلات تزئین کنیم
🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_تبریزی
🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام سلام دوستای عزیزتراز جان 😍😍
ایده صبحانه دارم درحد تیم ملی😁
🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کتلت_مرغ
کتلت مرغ یکی از انواع کتلت های خوشمزه گوشتی است که طعمی عالی بی نظیر داره👌
سینه مرغ از نصف کمی بیشتر
سیب زمینی خام دوعدد
پیاز دوعدد
سیر سه حبه
تخم مرغ یک عدد
آرد گندم (سفید) آرد سوخاری از هر کدوم یک قاشق
سبزی خشک شامل شوید،جعفری،نعنا یک قاشق سبزی تازه داشتید چه بهتر ریز خرد کنید سه قاشق بریزید
نمک،فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وکمی آویشن به میزان لازم
سینه مرغ رو چرغ کنید
سیب زمینی وپیاز رو نیز رنده کنید(رنده ریز)واب شونو بگیرید
همه مواد رو با هم مخلوط کنید وحدود ده دقیقه با دست ورز بدید یکساعتی بزارید یخچال سپس تو روغن دو طرفشو سرخ کنید حرارت متوسط باشه تا مغز پخت باشه عزیزان روغنی که کتلت رو توش سرخ میکنید سعی کنید کتلتها توش شناور باشه تا مغز پخت بشن تو روغن کم که سرخ کنید فقط رویه کتلتها برشته میشه وسطش خام میمونه
بعضی از عزیزان با سینه مرغ پخته درست میکنن راستش امتحان نکردم خواهرم یک دفعه درست کرد ازش پرسیدم گفت با سینه خام خوشمزه و آبدار تره
به جای چرخ گوشت از میکسر هم میتونید استفاده کنید
🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#برساق
یک لیوان اب ولرم با یک قاشق غ خمیر مایه یک قاشق کوچک شکر گذاشتم ده دقیقه عمل بیاد
یک تخم مرغ و یک لیوان شکر و شش قاشق روغن مایه رو قشنگ زدم بعد مایه خمیرو اضافه کردم
بعد هربار یه لیوان ارد الک کردم اضافه کردم تا جای که خمیر بدست نچسپه
وقشنگ ورز دادم وگذاشتم دوساعت یه جای گرم روشو پوشوندم ور بیاد
بعد دوبار ورزدادمو هربار اندازه گردو برداشتم پهن کردم خیلی نازک کردم و داخل روغن سرخ کردم خودش تو روغن پف میکنه
🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#طرز_تهيه_سيب_زميني_گل_رز
🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قارچ_کبابی
دوستان سلام قارچ کبابی طعم دار خوشمزه 😋🍡🍄 توصیه میکنم حتما امتحان کنین و از طعمش لذت ببرین
#کباب #قارچ #کباب_پز #مقوی_خوشمزه_لذیذ
🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تهچین_باقالی_پلو
🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
پاکوره
آرد نخود:نصف پیمانه
آرد گندم یا همون آرد نول:نصف پیمانه
پودر خمیر فوری :یک قاشق غذا خوری
زردچوبه :یک مربا خوری
تخم گشنیز نیم کوب :یک قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم اما من از عصاره مرغ و نصف چایخوری نمک استفاده کردم
فلفل سیاه یا قرمز:یک مربا خوری
فلفل قلمی تند هرچی بیشتر بهتر
پیاز یک عدد متوسط
سبزی تازه شامل تره جعفری گشنیز کمی شوید خشک اندازه یک پیمانه آب حدود یک لیوان و نصف لیوان دیگه اگه بخایین با عصاره مرغ مخلوط کنید شل بودن خمیر بستگی به خودتون داره توی بعد یک ساعت استراحت خمیر سبزی جات اضافه میکنم و سرخ میکنیم
🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
تمیزکردن قابلمه مسی 😍👇
مقداری رب،یاسس قرمزروبه ظرفمون میمالیم یکم زمان میدیم بهش بعدباسیم یااسکاج روش میکشیم عالی میشه.اگرقابلمتون خیلی خراب شده چندباربایداین کارروتکرارکنیدآب بکشیدبعددوباره رب بزنیدمن شنیدم باابلیموهم بعضیهااین کاررومیکنن ولی تاحالاامتحان نکردم
🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#پاستا قالبی
پاستا لوله ای سایز بزرگ رو توی آب جوش که کمی روغن ونمک ریختیم میریزیم وکمی نرم شد آبکش کنید وتوی ظرف نچسب مرتب وبه صورت فشرده بچینید (به صورت عمودی)مواد داخلش:چرخ کرده وقارچ رو با پیاز خوب سرخ کرده وآویشن ونمک وفلفل وزردچوبه زده وکمی رب اضافه کنید وپنیر پیتزا رو باهاش مخلوط کنید وداخل لوله ها رو با این مواد پرکنید با قاشق کوچک یکی یکی باید کاملا پرشه وروش سس بشامل ریخته وبا پنیر پیتزا پوشش دهید وداخل فر 180 به مدت 20 دقیقه بزارید ودر آخر گریل رو روشن کنید تا روش طلایی شه وسرد که شد از قالب بیرون آورده وسرو کنید
🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
نان بدون خمیر مایه
آرد گندم سه پيمانه(يا ليوان دسته دار)،آب يك پيمانه،بيكينگ پودر يك ق چايخوري،نمك يك ق چايخوري،روغن مايع يا زيتون يك سوم پيمانه
مواد خشك رو باهم مخلوط كنيد بعد روغن و آب رو اضافه و ورز بديد يا در دستگاه غذاساز خمير كنيد.با توجه به جذب رطوبت مختلف آردها ،ممكنه مقداري آب يا آرد اضافه لازم باشه توصيه ميكنم از آرد گندم كامل،مثل آرد نون سنگك استفاده كنيد که سبوس و ارزش غذایی بیشتری داره حالا خمير رو به چهارده قسمت تقسيم کنید و يكربع استراحت بديد بعد با وردنه نازك باز کنید و در تابه ي كاملا داغ (بدون روغن)با حرارت كم دو طرفشو بپزيد،زود ميپزه.وقتی روش حباب زد باید برگردونید.تابه های چدن برای پخت نون خیلی مناسبن
🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#ژله_حبابی_رنگی
ژله الوورا ۱ بسته
بستنی وانیلی ۱ لیوان
ژله بلوبری ۱ بسته
رنگ خوراکی
ژله الوورا رو با ١/۵ لیوان آبجوش مخلوط کرده بعد از خنک شد یک لیوان بستنی آب شده هم دما با ژله رو بهش اضافه میکنیم هم میزنیم داخل چند ظرف کوچک چند قاشق از ژله بستنی الوورا میریزیم و به هر کدوم چند قطره رنگ خوراکی دلخواه اضافه میکنیم و هم میزنیم
کف قالب رو با برس خیلی کم چرب کرده از مواد رنگی داخل حفره های قالب میریزیم و اجازه میدیم تا داخل یخچال ببندد بعد یک لایه از نصف کرم الوورا روی لایه اول میریزیم و مجدد میذاریم یخچال تا نیم بند بشه ژله بلوبری رو با ۲ لیوان آبجوش حل میکنیم وقتی کامل خنک شد نصفشو روی لایه الوررا میریزیم و مجدد میذاریم یخچال بعد یک لایه الوورا و در اخر باز ژله بلوبری میریزیم و چند ساعت ژله رو داخل یخچال قرار میدیم تا حسابی سفت بشه در نهایت دور کار رو با چاقو آزاد کرده و داخل ظرف موردنظر برمیگردونیم
🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#باسلوق_میوه_ای
نشاسته ۱۰۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
گلاب ۱/۲ لیوان
آب سرد ۲ لیوان
روغن مایع ۱ قاشق چای خوری
توت فرنگی
در یک ظرف تفلون نشاسته را با آب سرد حل کنید و سپس روی حرارت ملایم بگذارید تا کاملا حل شود. باید خیلی مراقب باشید تا گلوله نشود وقتی مایع حل و نرم شد؛ شکر و گلاب و روغن را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مایع به قدری غلیظ شود که به صورت یک خمیر در وسط ظرف بماند. سپس مقداری از آن را روی پلاستیک فریزر پهن کنید و وسطش یک عدد توت_فرنگی قرار بدید و پلاستیک رو ببندید سپس آن را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سفت بشه
🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#کیک_بدون_تخم_مرغ
یک پیمانه ارد ( پیمانه استاندار با لیوان فرانسوی یکیه)
نصف پیمانه شکر
یک چهارم ق چ وانیل
یک ق م بکینگ پودر
دو ق پودر کاکائو
روغن مایع یک سوم پیمانه
یک ق غ سرکه سفید یا آبلیمو
دوسوم پیمانه آب( شیر هم میشه)
روی شعله گاز شعله پخش کن بزارید و حرارت رو روشن کنید گرم بشه توظرفی ارد الک شده+ شکر+بکینگ پودر+وانیل+روغن+اب+سرکه و پودر کاکائو رو با هم با همین دستی یا چنگال مخلوط کنید تا یکدست بشه یکدست که شد بریزید توی تابه ای یا ظرفی که با روغن مایع همه جارو چرب کردید و بزارید روی حرارت بعد بیست دقیقه چک کنید بین بیست تا نیم ساعت میپزه فر دما ۱۸۰ هست
🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭