نونهای لقمه ای هستن باته مزه پیتزا
خمیرخوش قلقی داره بایه نکته مهم واونم اینه که چون مقدار کره دستور زیاده وقاعدتا خمیرنرم میشه درمصرف اب رسپی دقت شه واب زیادی به خورد خمیرندیم.
.
صدوپنجاه میلی لیترآب ولرم و با ده گرم مایه خمیرخشک ونوک قاشق شکر مخلوط واجازه میدیم فعال شه.اگرمایه خمیرفوری استفاده کردین که این مرحله حذف میشه اما درکل رسپی احتیاج به دویست وپنجاه میلی لیتراب (بسته به نوع ارد کمتریا بیشتر) همدمای محیط دارین.
.
ششصد گرم آرد نان +دوق چ شکر+یک دوم ق غ نمک+ دوتا تخم مرغ (یه زرده روبرای رومال کنارمیزاریم)+مایه خمیرفعال شده رومخلوط وورزمیدیم.صدمیلی لیتراب همدمای محیط داریم این اب وکم کم فقط درحدی که خمیرجمع شه اضافه میکنیم نه بیشتر.
حالاصدوبیست گرم کره نرم اضافه میکنیم.(من کره طعم داراستفاده کردم)وقتی کره به خوردخمیررفت اگرخمیرنرم ولطیف شده بود دیگه اب بیشتری اضافه نمیکنیم.
روی خمیرومیپوشونیم وده دقیقه استراحت میدیم.
بعداز ده دقیقه ازخمیرچونه های پنجاه گرمی درست میکنیم وتوسینی که قراره نونها بپزه روی کاغذروغنی قرارمیدیم حتما بین چونه ها فاصله بزارین من ناچارشدم سینی مو بعدا عوض کنم مجددا روی چونه هارو میپوشونیم وده دقیقه استراحت میدیم.
.
وسط چونه هاروباانگشت یاهروسیله ای که دراختیاردارین یه حفره کوچیک درست میکنیم(برای دیدن مراحل لطفا عکسهارو ورق بزنین)
ویکم پنیرمیریزیم.این پنیرحکمچسب وبرای مواد تاپینگ داره. داخلشو باهرفیلینگی که دوس دارین پرکنین من ازپیازوذرت وفلفل دلمه های رنگی واورگانو وپرک فلفل قرمز استفاده کردم.مجددا روی چونه هارو میپوشونیم برای چهل وپنج دقیقه تا یکساعت.
.
فرروبا دویست درجه کاملا گرم میکنیم.
.
اون یه دونه زرده تخم مرغ وبایکم شیریاخامه مخلوط میکنیم وقسمت خمیری ورومال میزنیم تاخوشرنگ شه وبه مدت بیست دقیقه داخل فرمیپزیم.
.
نونهای نرم ولطیف باطعم پیتزایی.
کره طعم داری که من استفاده میکنم سیرواورگانو داره.درصورت تمایل شما میتونین پودرسیرواورگانو یاآویشن به خمیرتون اضافه کنین.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_توت_فرنگی
#بدون_فر
مواد لازم
شکر: یک لیوان(بسته به شیرینی توت فرنگی میتونین میزان شکر رو کم یا زياد)
تخم مرغ: سه عدد
روغن مایع: سه چهارم لیوان
توت فرنگی خرد شده: یک لیوان سر پر
وانیل: نصف ق چ
آرد: یک لیوان + یک چهارم لیوان
بیکینگ پودر: ۲ ق چ
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
4.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزایک_دقیقه_ای
آرد: ۴ ق غ
بیکینگ پودر: ۱/۸ ق چ
جوش شیرین: نوک ق چ(قابل حذف)
کمی نمک
روغن مایع: ۱ ق غ
شیر: ۳ ق غ
پنیر پیتزا، فلفل دلمه ای و تاپینگ دلخواه
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#نان_هویج
خمیرمایه ۴ ق چ
آب ولرم ۱/۲ پ
شکر ۱ ق غ
هویج ۱ عدد بزرگ
تخم مرغ ۱ عدد
روغن ۴ ق غ
آرد ۲/۵ تا ۳ پ
نمک ۱/۲ ق چ
هویج را با کمی آب پخته تا نرم بشه بعد چرخ یا رنده کنید
مخمر، شکر را با نصف استکان آب ولرم (من آب پنیر زدم ) مخلوط کرده، ۵ دقیقه زمان داده تا عمل بیاد
هویج و تخم مرغ را با چنگال زده نمک و شکر و روغن را اضافه کرده
در آخر آرد را افزوده تا حدی که خمیر به دست نچسبه
ورز داده یا صد بار به ظرف بکوبید
نیمساعت استراحت داده
از خمیر چونه گرفته روی آنرا با حوله پوشانده تا حجمش دوبرابر بشه
روی تخته آرد پاشیده و چونه ها را با وردنه باز کرده در تابهای که به کمک قلمو با کره چرب شده سرخ کرده.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#نکات_آشپزی 👇👇👇
#گرم_کردن_برنج_در_مایکروفر
برای جلوگیری از خشک شدن برنج هنگام گرم کردن در مایکروفر،یک تکه یخ روی ان بگذارید تا با آب شدن یخ، رطوبت لازم برای گرم شدن فراهم شود
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
6.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ماکارونی_آشیانه_ای
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
پیراشکی با شیر
خیلی راحته و سریع آماده میشه ظرف گودی بگیرید
ارد یک پیمانه کامل + یک سوم پیمانه(الک کنید)
شکر نصف پیمانه
تخم مرغ یک عدد
شیر نصف پیمانه
وانیل نوک ق چ
بکینگ پودر دو ق م
یه پنس نمک
همه ی این مواد رو باهم مخلوط کنید و با همزن دستی بزنید تا خوب مخلوط بشه بعد تو تابه یا قابلمه روغن بریزید و اجازه بدید داغ بشه (تو این فاصله یکی دو دقیقه مواد استراحت هم میکنه )بعد مواد رو با قاشق یا قیف بریزید توی روغن مثل فیلم و با شعله ملایم متوسط اجازه بدید تا سرخ بشه و مغز پخت بشه بعد به هر روشی دوست دارید میل کنید نوش جان 🙏
نکته یه دونه امتحانی بزنید و اگر احیانا احساس کردید موادتون شله و پهن میشه که نیست ، یه کوچولو بهش ارد اضافه کنید.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#فرنی_قالبی
دو لیوان شیر
یک چهارم لیوان نشاسته گل
یک چهارم لیوان شکر
یک ق غ زعفران غلیظ
سه ق غ گلاب
یک ق غ کره
شیر خنک را در ظرفی ریخته و همه مواد به غیر از کره رو در شیر ریخته تا وقتی که نشاسته حل بشه کامل هم میزنیم.روی حرارت گذاشته و مرتب هم میزنیم تا سفت شود در اخر کره را اضافه کرده بعد از دو دقیقه جوشیدن زیرش رو خاموش میکنیم.در داخل قالب چرب شده داغ داغ ریخته وقتی به دمای محیط رسید داخل یخچال میذاریم بهی از دو ساعت اماده ست و خیلی راحت از قالب جدا میشه.یک دسر خیلی راحت و خیلی خوشمزه❤❤
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#کیک_رژیمی_بدون_شکر و روغن
مواد لازم ؛
آرد گندم یا قنادی یک لیوان
شیره انگور یا شیره خرما دو سوم لیوان.( یاسه و نیم ق غ عسل) .بکینگ پودر یک ق چ
.وانیل یا هل ساییده نوک ق چ
تخم مرغ سه عدد تخم مرغ و وانیل یا هل رو با دور تند همزن مدت پنج دقیقه بزنید تا خوب پف کن و روشن بشه شیره رو بهش اضافه کنید و سه دقیقه دیگه بزنید بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر رو الک کنید و به مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه
قالب یا قابلمه رو خوب چرب و آردپاشی کنید مایع کیک رو داخلش بریزید،من ته تابه رژیمی رو کاغذ روغنی انداختم. شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میگذاریم،داغ بشه بعد قابلمه رو روش بزارید و در و دمکنی بزارید مدت چهل دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد این زمان با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باز هم بذارین بمونه.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
1.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زندگی یک پاداش است
نه یک مکافات
فرصتی است...
کوتاه تا ببالی...
بدانی... بیندیشی...
بفهمی... و زیبا بنگری...
و در نهایت در خاطرهها بمانی
پس زندگیت را
خوب زندگی کن...
❣روزتون به نیکی...
#کوکی براونی
اول از همه بگم که این کوکی به شدت نرم و خوشمزه اس اما برای اینکه بخواین نرم در بیاد اول که خمیر رو نباید خیلی ورز بدین دوم نباید زیاد بزارینش توی فر همون 11 دقییقه براش کافیه و بهتره از مواد مرغوب برای تهیش استفاده کنین خب دیگه بریم سراغ رسپی 🥰🥰 76 🔺️🔺️ مواد لازم :
200 گرم شکلات تلخ 60٪
125 گرم کره
150 گرم شکر
2 تخم مرغ بزرگ
130 گرم آرد (دوصفر یا عادی)
3 قاشق غذاخوری پودرکاکائو تلخ
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
یه پنس نمک
شکلات و کره رو روی حرات خیلی کم بزارین تا ذوب بشن بعد بزارینشون کنار تا خنک شه
تخم مرغ و شکر رو 5 دقیقه با همزن برقی بزنین سپس شکلات و کره ی ذوب شده رو بهش اضافه کنید. آرد الک شده و پودر کاکائو و بیکینگ پودر و یه پنس نمک رو اضافه و خوب مخلوط کنید بعد با یه قاشق اسکوپ بستنی یا قاشق عادی از خمیر بردارین و پهن کنین بدون اینکه خمیر رو ورز بدین شکلات چیپسیا رو بهش اضافه کنید و 10 الی 11 دقیقه توی دمای 180 درجه بزارین تا بپزه. بعد که از فر درش اوردین نیم ساعت بزارین استراحت کنه بعد میل کنید
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇