فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سلامی گرم
🍃در طلوعی زیبا
🌸تقدیم شما مهربانان
🍃سلامی به زیبایی عشق
🌸وبه لطافت دل مهربانتون
🍃آرزومیکنم
🌸پنجـره دلتـون
🍃همیشه رو
🌸به خوشبختی بازبشه
🍃صبح آدینه تون بخیر و خوشی
🌸در کنار عزیزان دلتون
#ترشی بادمجون شکم پر😋
شکم بادمجون ها رو باز میکنیم.(پوست نمیگیریم).توی قابلمه ای سرکه و آب و بادمجون ها رو میزاریم بیست دقیقه بجوشه.وقتی سرد شد شکم بادمجون رو با سیر و فلفل چرخ شده و سبزی معطر و کمی نمک پر میکنیم و توی ظرف شیشه ای میچینیم.با سرکه میپوشونیم در ظرف رو محکم میکنیم.بعد از یک هفته آمادست.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#کوکو_کدو_سبز 🍘
3عددکدو سبز ، 5-6 عدد پیازچه ، مقداری نعناع تازه ، شوید ، 1 عدد پیاز (کوچک)، 1 کاسه کوچک پنیر صبحانه
و 2-3 عدد تخم مرغ ، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون ، 1قاشق غذاخوری آرد ، نمک ، فلفل ، فلفل قرمز ، کمی ریحان خشک ، 2 قاشق غذاخوری ماست ، مقداری زرشک وکمی بکینگ پودر
مواد رو با هم داخل ظرفی مخلوط کرده و سرخ کنید
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#کیک_شیره_انگور😋
تخم مرغ : ۴ عدد
شکر : نصف پیمانه(اختیاری)
شیره انگور : ۳/۴ پیمانه
آب جوش : ۱/۴ پیمانه
آرد : ۲/۵ پیمانه
بکینگ پودر : ۱ ق غ
روغن : ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ رو شکر رو ۷ دقیقه با همزن زدم تا کاملا پفکی بشه بعد روغن و شیره و آب جوش رو ریختم و همش زدم تا یکدست بشه بعد آرد و و بکینگ پودر رو در ۳ مرحله ریختم و دورانی هم زدم تا تموم بشه و توی قالب چرب شده ریختم و به مدت ۴۰ دقیقه توی فر ۱۸۰ درجه گذاشتم
میتونین گردوی خرد شده هم بهش اضافه کنین خیلی خوشمزه میشه.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#گوجه_خشک 🍅🍅
تا فصل گوجه🍅 هست و گوجه ارزونه حتما گوجه خشک تهیه کنید رنگ فوقالعاده ای به غذاهاتون میده، از رب خیلی بهتره و خوشمزه تره، ماکارونی با گوجه خشک محشره، من گوجه هارو میشورم حلقه ای میکنم یا تو سینی یا به نخ میکشم و آویزون میکنم هر چه حلقه گوجه نازک تر باشه زودتر خشک میشه، وقتی کامل خشک شد با آسیاب پودرش میکنم و تو غذا هام ازش استفاده میکنم، امیدوارم گوجه خشک درست کنید و لذت ببرید از طعم و رنگ فوقالعادش😍.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_خوشمزه_و_ساده
یه خوراک شیک و درعین حال ساده
بااضافه مرغ هایی ک میمونه این پیش_غذا رو برای مهمون درست کنید
نوش جان 💗
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#پیتزا_ماکارونی 🍕🍝
اول مایه رو آماده میکنیم به این صورت که پیازو تفت میدیم با گوشت چرخ شده و قارچ و فلفل دلمه من خیلی کوچولو هویجم اضافه کردم ادویه که میدونید شامل نمک فلفل سیاه فلفل قرمز هم میزنیم و خوب که تفت دادیم زردچوبه و رب میزنیم
یک بسته پاستارو تو اب جوش که نمک و یکم روغن داره میریزیم نرم که شد ابکش میکنیم و با یک عدد تخمرغ و فلفل سیاه مخلوط میکنیم ... کف ظرف و کمی چرب میکنیم از پاستا میریزیم و بعدمواد گوشتی و پنیر پیتزا تا لایه اخر که پاستا و پنیر پیتزاست
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیب_زمینی
سیب زمینی سرخکرده فرانسوی
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#ادویه_خورش_ایرانی
یک قاشق مرباخوری از هر دو نوع فلفل سیاه و قرمز را با هم مخلوط کنید و سپس یک قاشق غذاخوری تخم گشنیز را بسایید و به آن بیفزایید.
زردچوبه، دارچین و زیره را از هر کدام، به میزان یک قاشق غذاخوری به آن بیفزایید و همه را هم مخلوط کنید تا ادویه خورشی کامل شود
نوش جان 💗
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#اسنک از نوع فری🤗
۱ فنجان سویا
۱ فنجان قارچ نگینی خرد شده
نصف فنجان فلفل دلمه ای نگینی خرد شده
۱ عدد گوجه متوسط نگینی خرد شده
پنیر پیتزا
شیرنارگیل ۲-۳ قاشق غذاخوری
ادویه ۱ قاشق غذاخوری سر پر
نمک به مقدار لازم
پیاز ۱ عدد
۱)پیاز،قارچ و فلفل دلمه ای رو توی ماهیتابه بریزید و دربش رو بزارید تا آب قارچ خارج بشه و مواد با بخار آب قارچ نرم بشن.
۲)وقتی آب قارچ کشیده شد مقداری روغن اضافه کنید و بزارید کمی تفت بخورن. سپس مواد رو کمی کنار بزنید و سویا رو توی ماهیتابه ریخته و وقتی سرخ شد(نسوزه)با باقی مواد مخلوط کنید و ادویه ها،نمک و شیرنارگیل روهم اضافه کرده و در آخر گوجه رو بریزید و کل مواد رو باهم خوب ترکیب کنید و تفت بدید.
۳)در آخر مقداری پنیر پیتزای وگن رنده شده رو روی نان تست بریزید و مقداری از مواد رو روی نان پهن کنید و دوباره روش پنیر پیتزا بریزید و لایه دیگه نان بذارید. با باقی نان ها هم همینکار رو بکنید و بعد توی فر از قبل گرم شده به مدت ۱۰ دقیقه شعله ی پایین و ۵ دقیقه شعله ی بالا گذاشته تا روی نان طلایی بشه. نوش جان🥰
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#آش_جو😋🍵
برنج نصف پیمانه- جو ۱ پیمانه- لوبیا چیتی ۱ پیمانه-سبزی آش ۵۰۰ گرم- کشک ۲ پیمانه-سیرداغ نصف پیمانه-پیازداغ ۲۰۰ گرم-نعناع داغ ۲ قاشق غذاخوری-نمک و فلفل به میزان لازم-زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری
لوبیا را خیس کرده و میپزیم.جو را ۲ ساعت خیس کرده. برنج را هم خیس می کنیم.قابلمه را تا نصف پر از آب می کنیم و برنج و جو را داخل قابلمه میریزیم تا بپزدو آب داخل قابلمه هنگام پخت به نصف برسد و از هیچ قاشقی برای هم زدن استفاده نکنید به هیچ وجه آش ته نمی گیرد. وقتی برنج و جو پخته شد لوبیا چیتی پخته شده را اضافه می کنیم و میزاریم تا جوش بیاد.بعد پیازداغ و سیرداغ را آماده کرده کمی داخل آش و کمی هم برای تزئین نگه می داریم.زردچوبه و نمک و فلفل و نعناع را اضافه کرده و همه ی مواد را مرتب هم می زنیم.سبزی خرد شده را به آش اضافه می کنیم البته یک مقدار از سبزی را نگه می داریم برای زمانی که آش پخت و جا افتاد استفاده کنیم تا حالت تازگی پیدا کند.هرکجا که دیدین آب آش کم شده کم کم آب جوش اضافه کنید و کشک را هم اضافه می کنیم و میزاریم ملایم جوش بخورد و در نهایت آش را سرو می کنیم
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
هردختری
باید یه همچین کانالی داشته باشه
ک پر از
چیزای دخترونه مثل👇
#مدل_ناخن 💅
#مدل_مو 💇♀
#بستن_شال_روسری🧕
و کلی چیز باحال دیگه😻
http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e
فقط دخترای خاص بیان😍💋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_نازخاتون🍆🍆🍆
بادمجانها را میتوان کبابی کرد و یا در صورت دلخواه آنها را در فر به مدت نیم ساعت قرار داد تا نرم شوند. سپس پوست میکنیم و خوب ساطوری میکنیم.
بعد بادمجان ساطوری شده را همراه با آب انار(دلخواه) و آب غوره و پس از آن گلپر، نعنا و سیر رنده شده مخلوط کرده و در ظرف میکشیم.
نوش جان😋
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#شیرینی_رولی
این شیرینی هم راحته و هم خوشمزه.
از خمیر اماده یوفکا استفاده کردم,داخلش هم بسته به تعداد خمیر ها از مغز ها می تونید استفاده کنید.
به این صورت که مغز گردو و پسته و بادام رو اسیاب کردم ولی نه خیلی نرم ,چون من دوست دارم زیر دندون بیاد.
مغز ها رو با گلاب و پودر قند و هل کوبیده به حالت خمیری درمیاریم و لای خمیرهای نواری یوفکا میزاریم و می پیچیم به این صورت که برای هر شیرینی سه ورق خمیر نواری در نظر می گیریم و هر لایه را کره اب شده می مالیم و روی هم میزاریم در لایه ی اخر هم موادمون میریزیم و رول میکنیم.
و به مدت ده تا پانزده دقیقه توی فر میزاریم با درجه ی 150,وقتی روش طلایی شد اماده هستن.
حالا نوبت شیره هست یه شیره ی غلیظ با شکر و اب و گلاب و زعفرون و هل درست میکنیم و بعد اینکه سرد شد روی شیرینی ها میدیم.
نوش جان💗
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#ارمنی_پلو یا #ته_انداز_مرغ 👌😋
تکه های مرغ خام رو از قبل با نمک و زعفرون مزه دار کنید و کف قابلمه بچینید، سعی کنید تکه های مرغ رو تَنگ هم بزارید! چون وقتی میپزن از هم جدا میشن و اگه چسبیده بهم بزارید در آخر ته دیگش قشنگ تره!
برنج رو آبکش کنید، نزارید برنج نرم بشه باید کمی دون باشه، مقداری از برنج رو با زعفرون قاطی کنید و روی مرغها پهن کنید، البته میتونید برنج زعفرونی رو به صورت حلقه ای دور قابلمه بریزید، اینجوری وقتی ته چین رو توی دیس برمیگردونید لایه زعفرونیش پهن تر و مشخص تره، بقیه ی برنج رو دو قسمت کنید و یه قسمتش رو روی برنج زعفرونی بریزید، پهن کنید و با کف دست کمی فشار دهید و قسمت بعدی رو با عدس پخته مخلوط کنید و روی برنج سفید پهن کنید، لای عدس پلو پودر دارچین بپاشید. میتونید اول عدس پلو رو بزارید بعد پلو سفید رو، فرقی نداره، و یا میتونید اگه برنجتون زیاده سه لایه رو تکرار کنید، یعنی بجای سه لایه، شش لایه بریزید.
شعله رو کم کنید و شعله پخش کن بزارید وگرنه مرغها خشک میشن و چهل و پنج دقیقه تا یک ساعت دم بزارید.
در آخر روغن داغ کنید و توی دیس برگردونید.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#شوید_پلو_با_مرغ_زعفرونی
موادلازم
برنج چهار پیمانه
شوید خرد شده تازه یک پیمانه (یاخشک)
مرغ چهار تکه
زعفران دم کرده دو ق غ
پیاز یک عدد
نمک وفلفل و زردچوبه به میزان لازم
سیب زمینی یک عدد(به دلخواه)
ابتدا مرغ را با یک عدد پیاز چهار قاشق روغن سرخ میکنیم نمک،فلفل و زردچوبه و یک فنجان آب اضافه میکنیم و شعله رو کم میکنیم تا بپزه و در آخر کمی زعفرون میزنیم.
برای درست کردن شوید پلو برنج را شسته و به همراه دو ق غ نمک به مدت دو ساعت خیس کنید.آب را داخل قابلمه ای به جوش بیارید و آب شور برنج را خالی کرده و با آب سرد بشورید و برنج را داخل آب جوش ریخته و به ارامی برنج را هم بزنید و شوید تازه را اضافه کرده و بعد از اینکه نیم پز شد برنج رو آبکش کرده اگر شوید خشک اضافه میکنید باید شوید را لابلای برنج بدید داخل قابلمه روغن یا کره بریزید و به قابلمه منتقل کنید شعله رو کم کنید تا با حرارت ملایم دم بکشه.
من دو کفگیر برنج رو زعفرون زدم ته قابلمه چرب شده ریختم بعد بقیه ی برنج رو اضافه کردم
نوش جان 💗
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#ترشی_سرخه_شور 🥦
گل کلم،هویج،کرفس و ساقه و برگش،سیر چند حبه،برای رنگ قرمزش هم میتونید از کلم قرمز یا چغندر خام رنده
شده یا نگینی خرد شده،استفاده کنید
سرکه و آب جوشیده ی سرد شده به میزان نصف به نصف،،نمک و کمی فلفل سیاه...
همه ی مواد را خرد کرده و با هم مخلوط کنید و
در جای خنک نگهداری کنید و بعد از یک هفته نوش جان
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_شربتی_بدون_فر😍😋
آرد سفید ...دو پیمانه
شکر... یک پیمانه
روغن ... یک پیمانه
ماست شیرین... یک پیمانه
تخم مرغ... چهار عدد
هل... یک چهارم ق چ
بیکینگ پودر...یک ق چ
مواد شربت
آب... یک لیوان
شکر ...یک لیوان
زعفرون... یک ق غ
گلاب... یک چهارم لیوان
هل...یک چهارم ق چ
روغن و شکر رو با همزن هم بزنید بعد تخم مرغا رو دونه دونه اضافه کرده و خوب هم بزنید .هل و ماست شیرین رو اضافه کنید و هم بزنید . همزن و بزارید کنار آرد و بکینگ پودر رو خوب الک کنید و کم کم به مواد تون اضافه کنید و با لیسک هم بزنید .
کف تابه دوطرفه رو دو لایه کاغذ روغنی بزارین زیر تابم شعله پخش کن بزارین ؛ واشر تابه رو هم جدا کنید و شعله هم متوسط رو به پایین باشه بمدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بعد چک کنید
حالا تا کیک آماده میشه شربت رو درست میکنیم آب و شکر و زعفرون رو ده دقیقه بزارین بجوشه . لازم نیست غلیظ بشه .در آخر هم هل رو اضافه و بعد هم گلاب بریزین و بعد خنک شدن بریزید رو کیک
کیک و شربت هر دو کاملا خنک باشند
کیک رو برش بزنید بعد شربت رو روش بریزید.
بزارید 2 تا 3 ساعت بمونه تا شربت به خورد کیک بره😋👌
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_گوشت
در اینجا از خمیر پیراشکی اماده و گوشت چرخ کرده سرخ شده ، پیاز چه ، گوجه فرنگی ، موزارلا ، پنیر چدار استفاده کردم.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیکن_تورنادو
2 عدد سیب زمینی پخته شده بزرگ ⠀
سینه مرغ ⠀
2 قاشق غذاخوری کره، ذوب شده ⠀
200 گرم پودرهای سوخاری ⠀
پارمسان 50 گرم، رنده شده
2 قاشق سوپخوری آویشن⠀
⠀
دستور پخت:
فر را با دمای 180 تا 200 درجه پیش گرم کنید. سیب زمینی ها را به سیخ بکشید و روی آن را شیار مارپیچی ایجاد کنید و شیار ها را از هم فاصله دهید. سینه مرغ را به نوارهای نازک تقسیم کنسد. نوارها را ، در شکاف بین مارپیچ سیب زمینی قرار دهید.روی سیب زمینی و گوشت را به کره آغشته نمایید. ⠀
پودر سوخاری، پنیر و آویشن را با هم مخلوط کنید و روی سیب زمینی را به آن آغشته نمایید. آن را درسینی فر قرار دهید و اجازه دهید تا پخته شود.. با سس گوجه و یا ماست چکیده سرو کنید و لذت ببرید.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
💞 #دسرماست
۱بسته ژله را با۳/۴ لیوان آب بزار بجوشه تا ژله حل بشه. خنک که شد ۱و نیم لیوان ماست اضافه و مخلوط کن بزار یخچال ببنده
از ژله میوه رنگی استفاده کنی دسر رنگی میشه 🍇🍮🍓🍮
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#ادویه_خورش_ایرانی
یک قاشق مرباخوری از هر دو نوع فلفل سیاه و قرمز را با هم مخلوط کنید و سپس یک قاشق غذاخوری تخم گشنیز را بسایید و به آن بیفزایید.
زردچوبه، دارچین و زیره را از هر کدام، به میزان یک قاشق غذاخوری به آن بیفزایید و همه را هم مخلوط کنید تا ادویه خورشی کامل شود
نوش جان 💗
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇