هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیکنهِسِلبک 🍗
چیکن هِسل بک هم یک وعدهی غذایی کامل محسوب میشه و هم به عنوان پیش غذا و میان وعده میتونید استفاده کنید 😉 کنارش سیب زمینی سرخ کرده و سالاد هم میزارن 😋
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#پاکوره_مرغ 🌯 😋
▪️یک عددسینه ی مرغ پخته پودر شده
▪️نصف پیمانه آردسفید
▪️نصف پیمانه آب
▪️دوقاشق آرد نخودچی
▪️یک عدد تخم مرغ
▪️یک عدد پیاز ساطوری آب گرفته شده
▪️نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودرزیره، دو قاشق
▪️گشنیزساطوری یک ق چ
▪️بکینگ پودر
▪️یک ق چ آبلیموی تازه
🔸ابتدا آرد رو با آب و بکینگ پودر مخلوط کردم و سینه ی مرغ پودر شده وتخم مرغ وپیاز و دوقاشق گشنیز و ادویه ها رو کامل بهش اضافه کردم و هم زدم بعد آبلیموی تازه رو هم اضافه کردم و روش رو سلفون کشیدم و به مدت نیم ساعت گذاشتم استراحت کنه بعد روغن که داغ شد به اندازه ی گردو از مواد برداشتم و داخل روغن گذاشتم طلایی که شد بیرون آوردم و با سس تند نوش جان کردیم #نکته: مواد پاکوره نباید زیاد سفت و نه زیاد شل باشه و حتما باید با شعله ی ملایم سرخ بشه که مغز پخت بشه
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#آیس_موکا
مواد لازم:
خامه ۲/۳پیمانه
شکر ۲ قاشق مرباخوری
کاکائو ۳ قاشق مرباخوری
قهوه فوری ۳ قاشق مرباخوری
یخ ۶ قطعه
همه مواد را در مخلوط کن میریزیم و به مدت ۱ هم میزنیم ( هر ۲۰ثانیه مخلوط کن رو خاموش روشن میکنیم). بهتر است ۵ دقیقه نوشیدنی توی مخلوط کن استراحت کند تا کفی که از هم زدن به وجود امده از بین برود تا نوشیدنی غلیظ تری داشته باشیم.
پ.ن :حتما از لیوان شیشه ای استفاده کنین و از یک ربع قبل داخل فریزر بذارین تا جداره لیوان به صورت برفی در بیاد
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
9.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عزیزای هنرمندم اینم کلیپ آموزش کدو حلوایی که خیلی درخواستش زیاد بود
من از کدو به عنوان ظرف سرو میوه خشک
و لواشک استفاده کردم
این کار برای بردن شب یلدای عروس خیلی خوبه
چندتا نکته هم بگم بهتون
اسفنج رو بدون فویل داخل کدو نکنین
چون بلاخره این کدو رو باید بپزید و بخورید
میوه خشکایی که دارم اونقدر خشک نیست که نشه از سیخ چوبی رد کرد....خیلی راحت رد میشه
لواشکا رو یه سری شکل گل رز کردم
یه سری هم رول کردم
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فلافل_ترکی
مواد لازم:
2 لیوان نخود خیس خورده وآبپز شده یا(400 گرم)
3 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذاخوری روغن
1 عدد پیاز
3 حبه سیر
کمی جعفری خردشده
1 قاشق چایخوری بینگ پودر نمک، فلفل قرمز، زیره از هرکدام 1 قاشق چایخوری
1 عدد تخم مرغ
روغن سرخ کردنی
طرز تهیه:
در غذا ساز 400 گرم نخودو پیاز، سیر وجعفری وروغن وادويه جات رابریزید وخوب پوره کنید بعد آردو بکینگ پودر وتخم مرغ را اضافه کنید وخوب چنگ بزنید.
از مواد به اندازه یک گردو بردارید وقلقلی کنید.
کوفته ها را در سینی بزارید وروشون رو سلفون بکشید وبزارید حدود 30 دقیقه در یخچال بمونه.
در ظرف روغن را بریزید و خوب که داغ شد و کوفته ها ر رو سرخ کنید.
وبرای سرو میتونید از ماست که با سبزی معطر وسیر مخلوط شده استفاده کنید.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
.
کشک_بادمجون 😋
.
این کشک بادمجون با بادمجون کبابی بود و خیللللللی خیلللللی عالی میشه 😋
.بادمجونارو کبابی کنین له کنین ۲تا پیاز بزرگ رو خلال کنید با روغن سرخ کنید ۲تاحبه سیرهم اضافه کنید تا تفت بخوره زردچوبه و فلفل و ۲ ق غ خوری نعنا خشک بریزین بادمجونارو اضافه کنید بذارید یکم با مواد تفت بخوره بعد کشک رو ب همراه نصف لیوان آب اضافه کنید درشو بذارید تا جابیوفته.اواسط پخت نمکشو تست کنید و نصف لیوان گردو خرد شده هم اضافه کنید.زمان بدید تا خوب جا بیوفته و روغن بندازه.
.کنارشم پیازداغ و سیرداغ فراوون فراموش نشه😋😋😋
.
میتونین از بادمجون سرخ کرده یا مخلوط کبابی و سرخ کرده استفاده کنید
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_بادمجان
.
کباب بادمجان یک غذای خوشمزه و مجلل و مفید است. و اما روش تهیه آن:
مواد تشکیل دهنده:
۲ تکه بادمجان نازک و بلند پوست کنده
۳ عدد خمیر یوفکا
روغن زیتون برای روی تکه های یوفکا
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
یک پیاز بزرگ رنده شده
یک عدد سیر برای مخلوط کردن با ماست
یک قاشق چایخوری زیره سبز
یک قاشق چایخوری فلفل
یک قاشق چایخوری پاپریکا (پورد فلفل)
۲ قاشق چیخوری نمک
۱ عدد تخم مرغ
.
بادمجانها را در روغن کم سرخ میکنیم و با یک دستمال تمیز روغن اضافی آن را گرفته ونار میگذاریم.
خمیر یوفکا را پهن کرده با روغن روی آن را میپوشانیم سپس لبه های آن را صاف کرده و همانند آنچه در کلیپ مشاهده میشود تا میزنیم.
گوشت چرخ کرده را با با مواد افزودنی ذکر شده مخلوط کرده به صورت لوله ای در آورده روی بادمجانهای چیده شده روی یوفکا قرار میدهیم.
خمیر یوفکا را رول کرده به صورت تکه های ۲ تا ۳ سانتی برش میدهیم و در داخل قالب کمربندی میچینین و آن را در فر با دمای ۲۰۰ تا ۲۲۰ درجه قرار میدهیم (بهتر است دما کمتر از ۲۰۰ باشد) پس از پخت روی آن را با ماست و سیر و کره آب شده میپوشانیم
از خوردن آن لذت ببرید.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_سیب_زمینی_با_مرغ_و_گوشت
🔷مواد لازم:
🔹200 گرم گوشت چرخ کرده گوساله
🔹200 گرم مرغ چرخ شده
🔹4 عدد سیب زمینی رنده شده
🔹1 عدد پیاز رنده شده
🔹2 قاشق غداخوری آرد
🔹1 عدد تخم مرغ
🔹ادویه های مورد دلخواه
🔹روغن مایع برای سرخ کرد
♨️طرز تهیه:
تمام مواد را در ظرفی بریزید و ورز بدید. از مواد داخل روغن داغ بریزید و با قاشق روی مواد فشار داده شکل بدید. هر دو طرف را سرخ کنید سپس روی دستمال کاغذی حوله ای بذارید تا روغن اضافی گرفته شود و سرو کنید.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی
اینم یه دسر خوشمزه و سریع و راحت مخصوص مهمونی و پذیرایی شیک
😋😋😋😋
___FOOD_______
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍣براي تهيه كرپ از اين مواد استفاده كنيد:
آرد يک دوم پيمانه(نصف پيمانه استاندارد شيريني پزي يا نصف ليوان دست دار فرانسوي),تخم مرغ يک عدد كوچك,شير دو سوم پيمانه,نمک يک پنس (خيلى خيلى کم),کره ذوب شده يک قاشق غذاخورى
تمام موادو در يک کاسه باهم مخلوط کنيد،بقيه مراحل در فيلم مشخصه( نازک در تابه بریزید و حتما تابه سالم و نچسب باشه).
خامه و پودر قند رو در ظرفي كه روي يخ قرار داره ميريزه و هم ميزنه كه فرم بگيره.ميتونيد از خامه قنادي استفاده كنيد.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
آشپزی ایرانی🍔
نان روغنی _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
نان روغنی
نان صبحانه
مواد لازم
ماست یک فنجان
خمیر مایع یک قاشق غذا خوری
شکر یک قاشق غذا خوری برای مخمر
آب گرم دوفنجان
نمک یک قاشق چای خوری
آرد به مقدارلازم
روغن به مقدارلازم
اگر میخواید نونتون شیرین بشه میتونید ۳یا۴قاشق هم شکر به مواد اضافه کنید
ابتدا خمیر مایه وآب گرم وشکرو باهم مخلوط میکنیم درشو میزاریم واجازه میدیم ده دقیقه تابمونه بعد ده دقیقه خمیر مایه روداخل یه ظرف بزرگ میریزیم وماست بهش اضافه میکنیم بچه ها اگه دوست دارید نونتون شیرین باشه تواین مرحله ۳یا ۴قاشق شکر اضافه میکنید بعد ماست هم بهش اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم بعد آرد کم کم به مواد اضافه میکنیم وخوب ورز میدیم تاخمیرمون آماده بشه بعد آماده شدن خمیر روش سلفون میکشیم وروش یه دستمال تمیز میزاریم ویجای گرم میزاریم تا آماده بشه (به مدت یک ساعت )بعد یک ساعت خمیر روش بازمیکنیم دوباره ورز میدیم واگر به آرد نیازداشت بهش آرد اضافه میکنیم وخوب ورزمیدیم تاخمیر نرم ولطفی به دست بیاد بعد از خمیر به اندازه یک گردوبزرگ برمیداریم وخمیر خوب بازمیکنیم بچه ها خمیرتون باید خیلی نازک بازبشه بعد خمیر داخل روغن داغ سرخ میکنیم وبعد سرخ شدن روی یه دستمال تمیز میزاریم تاروغنش کم بشه
نوش جان
بچه ها خمیر مایه تو اگر پف نکرده باشه هیچ مشکلی نداره
آرد تاجای اضافه کنید که به دست نچسبه.
این نون میتونید مدت زیاد داخل فریز نگهدارید بعد بزارید داخل کاروفر نرم وتازه میشه
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇