eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.8هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🥗 😋 🍉 🔸سه ليوان كلم بنفش نازك نواري شده لازم داريم كه بهش كمي نمك ميزنيم و ده دقيقه صبر ميكنيم و بعد يكم با دست ماساژ بديد تا يكم نرم بشه بعد يك ليوان انار دان شده و نصف يدونه سيب زرد كه با رنده درشت رنده شده بهش اضافه ميكنيم. 🔸براي سس اين سالاد هم از تركيب ماست و مايونز و يك ق آليمو تازه و نمك و فلفل ميتونيد استفاده كنيد هم از تركيب يك ق آبليموي تازه+يك سوم ليوان آب انار+دو ق روغن زيتون+نمك و فلفل 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🥖 😋👆 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کریسپی هندوانه ای🍉🍉 🥰 ❤️ برنج کریسپی ۲ پیمانه (آموزش برنجک روقبلا گذاشتم سرچ کنید👌😅) مارشمالو۲/۵پیمانه کره ۱/۵قاشق غذاخوری شکلات چیپسی ۲ قاشق چایخوری رنگ خوراکی سبزوقرمز _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍤ابتدا پياز و سير رو كمي تفت دادم و بعد قارچ و فلفل دلمه رو اضافه كردم و باز كمي تفت دادم،بعد گشنيز خرد شده رو اضافه كردم(زياد سبزي رو تفت ندين كه خاصيت و عطرش از بين ميره)كمي كه تفت دادم بهش ادويه نمك فلفل زردچوبه زدم و سرخ كه شد ميگو رو اضافه كردم(ميگو رو بيشتر از ده مين تفت ندين كه سفت نشه)و در نهايت بهش نخودفرنگي و ذرت و سيب رو اضافه كردم و يك دقيقه تفت دادم و گوجه اضافه كردم و در ظرفم گذاشتم _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🍡در شروع کار، ابتدا نام‌ها را داخل کاسه‌ای بزرگ ریخته و آن‌ها را ریز ریز کنید و آب (یا دوغ) را کم‌کم به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. توجه داشته باشید که خرده‌های نان خیلی له نشود. پنیر را نیز ریز رنده کرده و یا خرد کرده و به آن اضافه کنید. اکنون کره را آب کنید و همراه گردو به آن اضافه کنید و کاملا” با دست مخلوط نمایید. مواد را درون دست‌ها به شکل گرد یا بیضی کاملا فشرده کنید تا کاملا به هم بچسبد و متلاشی نشود. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🍰 😋 آرد ۲.۵ لیوان تخم مرغ ۴ عدد شکر ۱ لیوان شیر ۱/۲ لیوان روغن مایع ۱/۲ لیوان بیکینگ پودر ۲ ق م وانیل‏ ۱ ق چ پودر نارگیل ۱/۲ لیوان کشمش ۱/۲ لیوان 🔸تخم مرغ را داخل ظرف گودی ريخته، سپس با دور کند همزن، کمی هم ميزنيم. بعد شكر را اضافه كرده حدود پنج دقيقه با دور كند همزن همزده تا كاملا كف كند. بعد به ترتيب، شير، روغن مايع، وانيل و پودر نارگيل را اضافه كرده و با همزن هم ميزنيم. آرد را به همراه بكينگ پودر الک كرده و توی چند مرحله به مايه كيک اضافه ميكنيم و با ليسک بطور دورانی هم میزنیم. در آخر كشمش هاى آغشته به آرد را داخل مايه كيک ريخته و قالب را چرب كرده آرد پاشی ميكنيم و مايه كيک را داخل قالب مستطيل شكل به ابعاد ٢٠*٣٠ ريخته و توی فر با درجه ۱۸۰ بمدت ۴۵ دقيقه قرار میدهیم
ویفر 😍 مواد لازم خامه 1/3 لیوان عسل 1 قاشق غذاخوری کره 60 گرم آبلیمو 1 قاشق غذاخوری شکلات تخته ای 120 گرم اسانس وانیل یا میوه 1 قطره نان ویفر یا نان میکادو مقدار لازم طرز تهیه : شکلات تخته ای را خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید. کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و پس از اینکه شکلات آب شد عسل ، خامه فرم گرفته و کره نرم شده در دمای اتاق را اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید تا یکدست شود. در انتهای کار اسانس و آبلیمو را اضافه کنید. کرم را با قاشق روی نان ویفر بریزید و پخش کنید. روی آن نان دیگری قرار دهید و مجدد کرم اضافه کنید و به همین صورت لایه لایه نان و کرم را روی هم قرار دهید. لایه آخر را با نان بپوشانید. پس از اینکه تمام لایه ها بر روی هم قرار گرفت بر روی نان ها کاسه ای اب بگذارید ( سنگینی کاسه باعث انسجام ویفر میشود ) و پس از 2 – 3 ساعت ویفر را برش بزنید و سرو کنید.
🌺🌺🌺🌺 سلام دوستای قشنگم عصرتون بخیر😍😍 امروز یه غذای خوشمزه و متفاوت آوردم براتون کتلت برنج طرز تهیه: برنج رو بپزید بذارید کاملا نرم بشه هرچی شفته تر بشه بهتره😍بعد داخل کاسه بریزید و بهش نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و پنیر پیتزا اضافه کنید و خوب ورز بدید گوشت و پیاز و جعفری رو سرخ کنید و از مواد کتلت بردارید و داخل دست باز کنید یکم از مواد گوشتی بریزید داخلش و خوب گرد کنید و سرخ کنید😍نوشجان🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍆 بادمجان متوسط 3 عدد ماست چکیده یا پر چرب 2 پیمانه سیر 2 حبه پودر گردو 1/4 پیمانه نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم سبزیجات خشک در صورت تمایل
هدایت شده از دکوراسیون برتر🌹
♥️چیدمان شیک ♦️منزل ۲۴۰متری دِکوراسیونِ بَرتَر👇 🏡🏘🏚💒🏠🏢 @Stylish_homes💒
شير و شكر و ارد سميد(سمولينا) رو باهم مخلوط كنيد و بزاريد روي حرارت ملايم و مرتب هم بزنيد تا زماني كه شير بجوش بياد و مواد غلظت پيدا كنه و سنگين بشه سپس از روي حرارت بردارين و عرق بهارنارنج يا گلاب رو اضافه كنيد و هم بزنيد و در ظرف هاي مورد نظر بريزيد و بزاريد يخچال كاملا خنك شود و ببندد. بعد از بستن بايد حالت سفت و نرم داشته باشه مثل دسرهاي ديگه. خامه رو بزنيد تقريبا فرم بگيره و بريیزید
🥮آرد را با دو قاشق چایخوری بکینگ پودر، یه پنس نمک، نصف پیمانه پودر کاکائو، شکر، نصف قاشق جوش شیرین، 1 قاشق غذاخوری پودر نسکافه و نصف قاشق وانیل، همه را باهم مخلوط کنید. وسط مواد را گود کنید و 1 پیمانه شیر، نصف پیمانه روغن و نصف پیمانه آب داغ را اضافه کنید. دوتا تخم مرغ رو با چنگال بزنید و به مواد اضافه کنید به صورت دروانی و آروم هم بزنید و قالب را چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید و داخل فر از قبل گرم شده درجه 180 به مدت 35 دقیقه قرار دهید. بعد از پخت و سرد شدن، کیک را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید
ردیف اول. ژله آلورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید و با تخم شربتی هایی که از قبل خیساندید ته قالب بریزید. ردیف دوم. میوه دلخواه رو به شکل برگ برش بزنید و روی ردیف اول که نیم بند شده بچنید و مقدار کمی ژله آلورا با قاشق روشون بریزید و بذارید یخچال تا فیکس بشن. ردیف سوم. ژله توت فرنگی رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی خنک شد یک لیوان بستنی وانیلی بهش اضافه کنید. و روی ردیف دوم بریزید. ردیف چهارم. از ژله آلورایی که درست کردید یک ردیف دیگه بریزید. ردیف پنجم. ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی خنک شد یک لیوان بستنی وانیلی بهش اضافه کنید. و روی ردیف چهارم بریزید. به همین راحتی 😍
. شکمش رو پاک کردم گردنش و پوست دور گردنش رو کندم و شستم و کنار گذاشتم‌ . توی تابه ی پیاز بزرگ رو خلالی نازک کردم و با کمی روغن تفت دادم تا طلایی شه‌. بعد انداره یک مشت گردوی ریز خرد شده ریختم و تفت دادم یکم نمک و زرد چوبه و یکم پودر لیمو عمانی زدم و یک مشت کشمش ک از قبل شستم ریختم به اضافه یک ق غ زرشک. هم زدم بعد از یک دقیقه خاموش کردم. شکم بلدرچین ها رو با مواد پر کردم . ی نخ بلند اووردم و دور دوتا ساق بلدرچین ها رو نخ پیچوندم یکم نخ دور شکمشون هم پیچوندم و گره زدم. حالا تو فیلم کاملا مشخصه کلیپش رو میزارم. بعد روی بلدرچین ها رو زعفران زدم و توی ی تابه با کمی کره حسابی سرخ کردم. بلدرچین ها رو از تابه برداشتم‌تو همون تابه یک ق غ سر پر رب گوجه ریختم و تفت دادم یک پیاز کوچک رو چهار قاچ کردم و روی رب گذاشتم هم زدم یک لیوان اب اضافه کردم گداشتم یکم سس بجوشه بعد بلدرچین ها رو روی رب گذاشتم در تابه رو بستم تا یک ساعت بعد از یک ساعت بلدرچین امادست . به همراه برنج میل کنید و از عطر و طعم لذیذش لذت ببرید.
💁‍♀ هیچ زنی نتونسته از اینجا👇🏿لفت بده😍 و بدن دریک هفته 💛قدبلند باموهای بلند و براق😍 ❤️شکم تخت و بدون چربی 😍 🧡برجستگی و ران پر حجم😮 💚اندام سفت و برجسته 😋 💙صورتی بدون لک و جوش😘 🖤آرزوی هممونه😍در یک کلام❗️ 💜 ببین شوهرت چطوری دیوونت میشه👇 http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e بیا اینجا خوشگل شو 😝
‍ کراکت سیب زمینی پنیری طرز تهیه چند تا سیب زمینی رو ابپز می کنیم,نمک وفلفل و زردچوبه و پاپریکا و کمی جعفری و شوید تازه و خرد شده اضافه میکنیم ,کمی هم پنیر موزارلا اضافه میکنیم وهمه رو با هم مخلوط میکنیم و اندازه ی نارنگی بر میداریم و اول توی ارد گندم بعد تخم مرغ زده شده و بعد تو ارد سوخاری می غلتونیم و توی روغن فراوون سرخ میکنیم و بعد روی یه دستمال میذاریم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ب این روش میتونید یک ماهی فوق العاده خوشمزه و بدون بو رو درست کنید و از طعمش لذت ببرید مواد لازم👇 آب لیمو ترش و یا نارنج (یک عدد نارنج کامل) سرکه یک الی دو قاشق غذاخوری سیر ۶ حبه روغن زیتون خوراکی ۳ قاشق غذاخوری چاشنی آلسپایس ۱ قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه ب میزان لازم تخم گشنیر یک قاشق چایخوری زنجبیل نصف قاشق چایخوری نعنا خشک سابیده شده یک قاشق غذاخوری ماهی( من از شوریده استفاده کردم) کره برای سرخ کردن ب میزان لازم تمام مواد رو با هم ترکیب میکنیم و ماهیامون رو ب مدت نیم ساعت توش قرار میدیم. این چاشنی خیلی عالیه قدرت نرم کردن گوشت و ماهیشم بالاس یعنی با نیم ساعت زود مزه دار شده و ماهی نرم میشه. کره رو در تابه اب میکنیم حواستون باشه نسوزه و ماهی رو سرخ میکنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 طرز تهیه🔻 میگوهارو نیم ساعت توی کمی آب نارنج یا لیمو نمک فلفل ادویه و پاپریکا و پودر سیر زعفرون دم کرده(ب دلخواه)مزه دارکردم بوش کامل از بین رفت.3 تاظرف یکی ارد یکی 2تا تخم مرغ زده شده با کمی شیر و یکی هم ارد سوخاری ک خودم از اضافه ی نون باگت درست کردم و با ادویهای دلخواه مخلوطش کردم.ب ترتیب میگورو توی ارد تخم مرغ و اردسوخاری زدم و بعد تو روغن داغ سرخش کردم.فقط خیلی سرخش نکنین ک سفت بشه همین ک تغییر رنگ داد کافیه. برای اینکه خیلی روغن نبره وقتی چنتا میگو درحال سرخ شدن هستن ی میگوی دیگ اضافه نکنین بذارین اون ها سرخ بشه و باز سری جدید سرخ کنین.
خورشت به آلو اول از همه گوشت رو با پیاز و فلفل و زردچوبه و روغن تفت دادم بعد یه قاشق رب گوجه اضافه کردم تا با هم سرخ بشن.آب اضافه کردم تا نیم پز بشه.بعد از اون به خورد شده رو با دو قاشق رب انار و یه قاشق شکر و یه کوچولو زعفرون و دارچین اضافه کردم تا کامل بپزه.آخرای پخت بهش آلو رو اضافه کردم.البته که همه مدل خورشت به پخته میشه و منم خیلی وقتا بهش رب گوجه نمیزنم یه وقتایی با مرغ درست می‌کنم که خودم عاشق اونم ولی این مدل هم فوق العاده خوشمزه میشه
پشت هر کوه بلند سبزه زاری است پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟ روزتون مملو از مهر خدا🌸🍃
شیر ۱لیوان آرد گندم ۱لیوان شیر نصف لیوان روغن برای شربت: ۲لیوان آب ۱لیوان شکر گلاب و هل اختیاری مقداری زعفران دم کرده همه مواد شربت رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم بذارید بجوشه ۵ دقیقه بعد از جوشیدن خاموش کنید آرد شیر و روغن رو باهم مخلوط کنید روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم بزنید تا مواد به روغن بیوفته وقتی آرد تغییر رنگ داد شربت ولرم رو بهش اضافه میکنیم و زیر حلوا رو خاموش کنید و مرتب در یک جهت هم میزنیم تا حلوا جمع بشه _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
✅شکلات میوه ای😋 برش های نازک از هر نوع میوه ای (توت فرنگی)که دوست دارید داخل سبد قراربدید(اگه دستگاه میوه خشک کن که داشته باشید که چه بهتر) زیر باد کولر یا پنکه قراربدید،، من دوست نداشتم زیاد خشک بشن کمی آبدار با ذائقه م جورترِ،،،، شکلات رو روی بخار کتری ذوب کردم (اگه شکلات مارک مرغوب نیست یک ق غ روغن مایع اضافه کنید) @ داخل قالب مستطیلی(سخت نگیرید از هر ظرف پلاستیکی یا فلزی میتونید جای قالب استفاده کنید) ریخته اسلایس های میوه نیمه خشک شده رو روش میچینیم یک ساعت داخل یخچال قرار میدید بعد از قالب جدا ودرابعاد دلخواه با چاقو برش میزنید (اگه چاقو داخل آب گرم بزارید شکلات ها راحت تر برش میخورن)وبا چای نووش جان میکنید البته از این مدل شکلات میوه ای برای تزیین دسرها وکیکای تولد هم میتونید بهره بگیرید😍 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🍨آب، شکر، وانیل و کره رو داخل قابلمه بریزین و بجوشونین، بعد بزارین سرد شه، بعد کم کم پودر شیر رو اضافه کنین و هم بزنین بعد ازینکه همه چی مخلوط شد، بیسکوییت ها رو اضافه کنین و به آرامی مخلوط کنین. داخل قالب سلفون بزارین و مخلوط رو داخلش بریزین و بزارین چند ساعت بمونه یخچال.پهتره یک شب بمونه.بعد که سفت شد، اسلایس کنین _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🍮یه دونه لبوی متوسط رو بپزید و با بلندر پوره کنید حالا دو سوم پاکت خامه صورتی و ۲قاشق غذاخوری مایونز رو بهش اضافه کنید و چند پالس بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست بشن.۴ تا ورق ژلاتین رو توی آب سرد خیس میدیم تا کاملا نرم بشه.۱ پیمانه شیر و ۴قاشق مرباخوری شکر رو روی حرارت میزاریم و هم میزنیم تا شکر حل بشه و بعد ورق ژلاتین نرم شده رو از تب سرد بیرون میاریم و آب اضافه ش رو میگیریم و توی شیر گرم میریزیم و خوب مخلوط میکنیم.میزاریم شیر ولرم بشه و بعد کم کم اونو به مخلوط لبو اضافه میکنیم تا نبره ‌___FOOD_______ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇