eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
٧-٨ عدد بال مرغ (حدودا) ١ قاشق غذاخورى سويا سس ١ قاشق مرباخورى عسل ٢ قاشق غذاخورى پر سس باربيكيو ٢ قاشق غذاخورى كنجد پودر سير مقدارى ٢ قاشق روغن طرز تهیه ٥٠ دقيقه بالها را به همرا سس باربيكيو، سويا سس، عسل، پودر سير و روغن خوب مخلوط كنيد و به مدت نيم تا يك ساعت كنار بگذاريد تا مزه دار شوند كف سينى فر فويل پهن كرده و كمى چرب كنيد و مقدارى كنجد روى سينى بپاشيد، بالها را روى كنجدها گذاشته و مقدارى كنجد روى بالها بپاشيد سينى را در فر با دماى١٨٠درجه به مدت ١٠-١٢دقيقه قرار دهيد و سپس گريل را روشن كنيد تا روى بالها برشته شوند نوش جان 💝
با طعم ترش سسش و عطر سبزی ها و طعم غالب گردو مزش جوریه که زیر زبونتون می مونه تو دوران دانشجویی خیلی میخوردم چون تو فریزر مزش خراب نمیشد مواد لازم : گردو ۲۰۰ گرم سبزی جعفری نیم کیلو ( فقط برگ جعفری باشه ساقش نباشه ) اگر گیلان بودین چوچاق و خالیواش اضافه کنید اگه نبودین هم مهم نیست همون جعفری کافیه پیاز یک عدد تخم مرغ یک عدد آرد یک قاشق نمک فلفل زردچوبه مواد سس : یک لیوان آب یک قاشق رب گوجه دو قاشق آب غوره فلفل و نمک یک قاشق آرد یک قاشق روغن یک عدد سیل زمینی و یک عدد گوجه روهم سرخ میکنیم وقتی سس جوش اومد کوکو و سیب زمینی و گوجه رو میریزیم روی سس و خاموش می کنیم و درقابلمه رو میزاریم نوش جان 💝
مواد لازم برای 4 نفر نیم دونه جو یا گندم به دلخواه یک پیمانه نیم دونه برنج 2 قاشق غذاخوری شوید نصف پیمانه خشک نعنا یک تا دو قاشق غذاخوری پیاز یک عدد بزرگ سیر به دلخواه نمک فلفل زردچوبه این غذا یکم بیشتره دوغ محلی ترش دو پیمانه حبوبات یک پیمانه (نخود لوبیا چیتی و عدس) حبوبات از شب قبل بخیسونید و روز بعد جداگانه بپزید پیاز من درشت سرخ کردم اگر با کره محلی یا روغن حیوانی باشه لذیذتره بعد از طلایی شدن پیاز نعنا و شوید و زردچوبه کمی تفت میدیم بهش نیم لیتر اب اضافه کنید و نیم دونهای خیسونده شده را اضافه میکنیم تا نیم پز شد حدود یک ساعت بعد حبوبات اضافه کنید و نمک و فلفل بگذارید حدود یک ساعت به ارامی پخته شه و تا اب آش کشیده بشه این آش باید غلیظ باشه بعد از مطمعن شدن غلظتش دوغی که داشتیم میزاریم روی حرارت و مدام با یک قاشق هم نیزنید والا دوغ بریده بریده میشه بعد از اینکه کمی داغ شد داخل آش میریزیم و هم میزنیم حالا اش شما رقیقتر میشه و باز مدام هم بزنید تا جوش بیاد و بعد از روی اجاق گاز بردارید تو ظرف سرو بکشید و با کشک و پیاز داغ و نعنا تزیین کنید نوش جان💖
این غذا به دلیل داشتن جگر سفید و گوشت چرخ‌کرده حاوی پروتئین زیادی است و به همین دلیل برای رشد بدن و عضلات مفید است. در ضمن مراحل طبخ این غذا بسیار آسان است و براحتی می‌توان این غذای لذیذ را در منزل درست کرد. مواد اولیه : جگر سفید گوسفند یک عدد هویج رنده‌ شده آب‌پز دو لیوان گوشت چرخ‌کرده ۲۰۰ گرم پیاز رنده‌شده یک لیوان آرد نخودچی چهار قاشق غذاخوری نمک، فلفل و زرد چوبه و روغن به میزان لازم طرز تهیه : ابتدا جگر سفید را چرخ کرده و با سایر مواد خوب مخلوط می‌کنیم. سپس در یک تابه کوچک آن‌ها را به شکل گرد درآورده، سرخ می‌کنیم. این غذا را با نان و سبزی میل کنید و لذت ببرید نوش جان 💝
مواد لازم 1 فنجان برنج 2 فنجان آب مرغ 0.5 فنجان بادام پوست کنده خلالی 0.5 قاشق چایخوری کنجد 0.25 قاشق جای خوری پودر زنجبیل 0.25 قاشق چایخوری نمک فلفل سیاه : به مقدار لازم طرز تهیه فر را از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت داغ کنید . بادامها را به صورت یک لایه ، روی سینی فر ریخته و به مدت 5 دقیقه آن را برشته کنید . مراقب باشید نسوزند . سپس آن را کنار بگذارید . کره را در یک ظرف متوسط آب کرده ، برنج را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم در کره تفت دهید . کنجد ها را به آن اضافه کنید ، سپس آب مرغ ، زنجبیل ، نمک و فلفل را نیز به آن بیفزایید . مخلوط را هم بزنید و وقتی به جوش آمد ، در ظرف را ببندید . سپس ظرف را در فر قرار دهید و به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید به نحوی که تمام آب خوراک جذب شود و برنج کاملا پخته شود . باقیمانده بادام ها را روی خوراک آماده شده بریزید و سرو کنید . نوش جان 💝
پودر ژله یک بسته آب سرد نصف لیوان پودر ژلاتین 2ق غ گلوکز 2ق غ مواد را در کاسه استیل با هم ترکیب میکنیم و به مدت 15دقیقه روی حرارت کتری قرار میدهیم و با حوصله و به آرامی کف روی مواد را میگیریم پس از اتمام 15الی20 دقیقه مواد حسابی شفاف و یکدست میشود، آن را داخل قالب مخصوص پاستیل میریزیم و 4الی5 ساعت در یخچال قرار میدهیم بعد از این مدت پاستیل آمده شده به راحتی از قالب خارج میکینیم و درون ظرف در بسته در یخچال قرار میدهیم. نکته1: قالب سیلیکونی نیاز به چرب کردن نداره. نکته2:گلوکز توی همه ی لوازم قنادی فروشیا موجوده
اگر دنبال یک عصرانه راحت وسه سوته برای عزیزانتون هستین پیشنهاد میکنم کیک قاشقی رو حتما امتحان کنید 👌🏼 1 لیوان شیر 1 لیوان شکر 2 لیوان آرد 2 عدد تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر ، 1 قاشق مرباخوری وانیل همه رو در یک ظرف خوب مخلوط کرده و مثل کتلت با قاشق توی ماهیتابه ریخته و در روغن داغ سرخ می کنیم امیدوارم درست کنید ودر کنار عزیزانتون لذت ببرید🌺
یک بسته کرم کارامل 2 لیوان شیر یک بسته بیسکویت پتی بور خامه صورتی یک بسته پودر نسکافه یک ق مرباخوری کرم کارامل را طبق دستور روی پاکت بادو لیوان شیر سرد مخلوط کنید و روی شعله قرار بدین در حدی که کرم کارامل در شیر حل شود و همونجور داغ بریزید داخل مخلوط کن . پودر نسکافه و خامه و بیسکویت را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید برای اینکه قالبی در بیاد یک قاشق غذا خوری پُر پودر ژلاتین رو بنماری کنید و به مواد اضافه کنید داخل قالب بریزید و در یخچال بزارید تا ببنده . من برای اینکه دو رنگ‌داشته باشم به یکیش پودر کاکائو تیره زدم
😋 یک و نیم پیمانه شیر خشک با یک و نیم پیمانه پودر قند الک کنید یک پیمانه ارده بهش اضافه کنید با قاشق یا دست خوب مخلوط کنید.از طرفی ظرفی مناسب با میزان مواد انتخاب کنید تو ظرف سلفون بکشید به دلخواه کمی خلال پسته، خلال بادام یا کنجد بریزید و از مواد روی آن اضافه و با قاشق خوب فشرده کنید.درب ظرف را گذاشته به مدت چند ساعت در یخچال نگه دارید سپس میتونید برش زده و نوش جان نمایید