#دسر_پاناکوتا_ژله 🍓 😋
▫️شیر یک لیوان
▫️خامه ۴۰۰ گرم
▫️پودر ژلاتین دوقاشق غذاخوری
▫️شکر نصف لیوان(یا دو قاشق عسل)
▫️وانیل یا عصارهی وانیل مقداری(حدود یک دوم قاشق چایخوری)
🔸پودر ژلاتین رو روی شیر سرد بپاشین و بعد روی حرارت کتری بذارینتا کاملا حل بشه.خامه رو توی یه قابلمه بریزین و روی حرارت مستقیم بذارین تا گرم بشه اما نجوشه میتونید یه تیکه چوب دارچین در خامه بندازین ودر آخر درس بیارین(عطر خوبی میده بهش).شیر (که ژلاتین توش حل شده) رو اضافه کنید .و بعد شکر رو بریزین. با همزن دستی خوب هم بزنید تا شکر حل بشه و شیرینیش رو هم بچشین و اگه خواستین یه کم دیگه شکر بریزین.و در آخر هم وانیل رو به مخلوط اضافه کنید. وقتی از کنارهها حباب زد سریع خاموشش کنید.
من از قبل ژلهی توتفرنگی رو آماده کردم و توی ظرفهای مورد نظرم ریختم و توش هم توتفرنگیهای خرد شده ریختم
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
یک زن باید #ترفند_زنونه بلد باشه😋
#چطور #خانه_داری بلد باشه
چطور #آرايش كنه💄
چطور #شال و #روسری ببنده🧕
چطور #دلبری کنه💃
تا شوهرش و عشقش رو شیفته خودش کنه😍
راز این ترفندا اينجاس👇🏻
🎈
http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e
#مرغ_مجلسی 🥘 😋
🔸ابتدا تکه های مرغ رو با مخلوط ادویه کاری ،نمک،فلفل،زردچوبه،ادویه جنوب و کمی ادویه خورشتی آغشته میکنیم.
بعد تکه ها رو در روغن داغ و زیاد سرخ میکنیم. لابه لای مرغا هویج و فلفل دلمه ای بریزید
بعد به تعداد مرغ ها پیاز بزرگ خورد کردم و در روغن ریختم و به پیازم زردچوبه و ادویه گوجه اضافه کردم.بعد از اینکه پیازا نرم شد رب گوجه فرنگی رو بهش اضافه کردم تا حسابی تفت بخوره و رب گوجه رنگ باز کنه.
بعد زیرش رو بستم و به مرغام اضافه کردم.
آب ....آب لیمو.... زعفران دم شده به میزان لازم به مرغ ها اضافه کردم
در قابلمه رو بستم و گذاشتم تا نیم ساعت بپزه.بعد نیم ساعت در قابلمه رو برداشتم و مزه آب مرغ رو تست کردم.اگر نمک و ادویه و آبلیمو کم بود دوباره بهش اضافه میکنم.
و تا مراحل پایانی پخت چند بار با ملاقه آب مرغ رو روی مرغا ریختم تا همه تیکه ها مزه دار شن
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🔷#ترفند
سبزیجاتے مثل خیارسبز وگوجه هم بعدشستشو خشڪش ڪنید
تو ظرف درب دار نگهدارے ڪنیدبراے موندگارے بیشتر .
همیشه یک یا دو دستمال براے خشک ڪردن میوه ها تو ڪشو آشپزخونه داشته باشید
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
آشپزی ایرانی🍔
#لاهما_جون_گوشت😋
مواد لازم🔻
🎈 گوشت چرخکرده
🎈کفیر - 350 میلی لیتر
🎈 کره - 50
🎈 تخم مرغ - 1 قطعه
🎈 سودا - 1/2 قاشق غذاخوری
🎈 نمک - 1 قاشق غذاخوری
🎈 پیاز - 1-2 عدد
🎈نمک ، فلفل سیاه ، زیره یا نعناع
مواد لازم خمیر🔻
نیم کیلوگرم آرد
یک و یک سوم لیوان آب ولر
مخمر فوری 7 گرم
نصف ق چ نمک
1 ق چ شکر
طرز تهیه🔻
آرد الک شده روداخل کاسه بریزید و شکر و نمک و مخمر رو اضافه و آب ولرم رو به تدریج ریخته و خمیرو ورز بدین(خمیر باید به دستتان نچسبد اگه چسبنده بود یه مقدار دیگه آرد اضافه کنین و حتما موقع ورز دادن دستتان رو با روغن چرب کنین)و سپس روشو بپوشانید و یکساعت در جای گرم استراحت بدین.
جایگزینها🔻
به جای کفیر میتونید از پنیر پیتزا استفاده کنید یا اگه استفاده نکنید مشکلی نداره
به جای سودا آب معمولی میتونید بزنید بخاطر اینکه گوشت رو نرم میکنه.
6.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غذای ساده و خوشمزه با مرغ و سیب زمینی😋🍗
.
"مرغ با سیب زمینی در فر" 🍗
مرغ-1 کیلوگرم
سیب زمینی 1 کیلوگرم
سس مایونز یا خامه 100 گرم
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز،
سبزی خشگ معطر
شما می تونید از هر ادویه دیگه استفاده کنید
.
خب سیب زمینی بشورید و خشک کنید وبا پوست برش بزرگ به ۴یا۶ قطعه بزنید و مرغ و اضافه کردن سس مایونز یا خامه ترش، نمک، ادویه جات ترشیجات (رب گوجه یا انار)خب، همه چیز مخلوط است، با فویل پوشیده شده و برای مدت 30 دقیقه به دمای 180 درجه پیش گرم می شود.بعد 30 دقیقه داخل فر پخته شود بعد فویل برداشته تا زمانی که قهوه ای شود.
#دسر_پاناکوتا_ژله 🍓 😋
▫️شیر یک لیوان
▫️خامه ۴۰۰ گرم
▫️پودر ژلاتین دوقاشق غذاخوری
▫️شکر نصف لیوان(یا دو قاشق عسل)
▫️وانیل یا عصارهی وانیل مقداری(حدود یک دوم قاشق چایخوری)
🔸پودر ژلاتین رو روی شیر سرد بپاشین و بعد روی حرارت کتری بذارینتا کاملا حل بشه.خامه رو توی یه قابلمه بریزین و روی حرارت مستقیم بذارین تا گرم بشه اما نجوشه میتونید یه تیکه چوب دارچین در خامه بندازین ودر آخر درس بیارین(عطر خوبی میده بهش).شیر (که ژلاتین توش حل شده) رو اضافه کنید .و بعد شکر رو بریزین. با همزن دستی خوب هم بزنید تا شکر حل بشه و شیرینیش رو هم بچشین و اگه خواستین یه کم دیگه شکر بریزین.و در آخر هم وانیل رو به مخلوط اضافه کنید. وقتی از کنارهها حباب زد سریع خاموشش کنید.
من از قبل ژلهی توتفرنگی رو آماده کردم و توی ظرفهای مورد نظرم ریختم و توش هم توتفرنگیهای خرد شده ریختم
🔷#کیک_هویج
تخم مرغ : ۳ عدد#آرد : ۱/۵ لیوان
شکر : سه چهارم لیوان شیر : نصف لیوان
روغن مایع : نصف لیوان
بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
هویج رنده شده ریز : ۱ لیوان
گردو خورد شده : نصف فنجان
دارچین : یک قاشق مرباخوری
وانیل : مقداری
ابتدا تخم مرغ،شکر و وانیل را خوب هم می زنیم تا کرم رنگ بشه بعد شیر و روغن را اضافه کرده هم می زنیم تا یکدست بشه. آرد،دارچین و بکینگ پودر را دو بار الک کرده و به مواد اضافه میکنیم و هم می زنیم. در آخر هویج که آبشو گرفته و گردو را اضافه و با لیسک مخلوط میکنیم قالب را با روغن جدا کننده چرب میکنیم بعد مایه کیک را داخلش میریزیم. در فر با درجه حرارت ۱۸۰ بمدت یکساعت میزاریم تا کیک بپزه کیک رو از فر خارج کرده میزاریم کمی خنک بشه بعد از قالب در میاریم. روی کیک را با نوتلا رزت زدم.
8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام عشقای من خوبین ؟
امروز قراره با هم یک آش_دوغ_اصیل_اردبیلی
خیلی ساده خوشمزه😋😋😋🤗درست کنیم
.
آرد: یک ق غ
برنج خام : ۲/۳ پیمانه
تخم مرغ : یک عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
سبزی آش: تره، جعفری، گشنیز، شوید: ۱/۵ پیمانه
دوغ: ۲ لیتر
گوشت چرخ کرده: ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم
پیاز: یک عدد کوچک
آب جوش: ۱/۴ پیمانه
سیرداغ و پیازداغ : به میزان دلخواه
نعناع و آویشن داغ: به میزان دلخواه
.
بعد از اینکه دوغ به جوش اومد سبزی و گوشت قلقلی هارو اضافه کنید بعد از اینکه سبزی و گوشت پخت آش خوشمزه
#كره_بادام_زمينى 🥜 😋
▫️٣٠٠ گرم بادام زمينى خام
▫️دو قاشق غذاخورى عسل
▫️دو قاشق چاخوري روغن گياهى(دلبخواهى)
🔸اول از همه بادوم زمينى خام و به مدت ٣ تا ٥ دقيقه توى فر ى كه با درجه ١٧٠ گرم كردين بو ميدين و بعد از خنك شدن ميريزيد توى همزن و ١٥ دقيقه ميزنيد تا تبديل به كره بشه و اين كره رو ميتونيد به مدت يك ماه توى يخچال نگهدارى كنيد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده