eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.5هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
17.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش نیمرو پیتزایی🔝🎥 . مواد لازم تخم مرغ 4عداد 🥚 شیر100میلی لیتر 🥛 نمک فلفل به مقدار لازم🌶 نان تست 🍞 روغن سوسیس🍣 پنیر🧀 کچاپ آماده سازی: تخم مرغ را در کاسه بشکنید ، شیر اضافه کنید. نمک و فلفل را مزه دار کنید تا مزه دار شود. هم بزنید نان را آنجا غوطه ور کنید. خوب آن را خیس کنید. قالب را با روغن نباتی چرب کنید. برش های نان را پهن کنید. توده تخم مرغ باقیمانده را روی آن بریزید. روی اجاق گاز روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. درب را ببندید. هنگامی که تخم مرغ گرفت ، آن را به آرامی برگردونید،،، بلافاصله سس گوجه فرنگی بزنید. روی آن را سوسیس خرد شده و پنیر رنده شده را بپاشید. درب ظرف را ببندید و روی حرارت متوسط بزارید تا پنیر ذوب شود. نوش جان! _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
😋مربای : کدو حلوایی ۱ کیلو و نیم شکر ۲ کیلو آب ۵ لیوان هل ۵ عدد آهک یک چهارم پیمانه گلاب نصف پیمانه ✍️طرز تهیه ابتدا کدو حلوایی را پوست گرفته و قطعه قطعه میکنیم… آهک را با دو لیتر آب مخلوط میکنیم و به مدت نیم ساعت میگذاریم تا ته نشین شود… بعد آب را روی کدو ها میریزیم نذارید آهکهای ته نشین شده روی کدو بریزه… به مدت ۲۴ ساعت کدو را به حال خود بگذارید… بعد از این مدت کدو حلوایی را از آب خارج کرده و با آب سرد چند بار قشنگ میشوریم… کدو را آبکش کرده و با شکر و آب میگذاریم بپزد… کف روی آنرا میگیریم… گلاب و هل را اضافه میکنیم و وقتی کدوها بلوری شد مربای ما آماده است… _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا جالب .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز براتون آموزش یه سس قرمز خونگیه عاالی رو آوردم یکبار درست کنید همیشه مشتریش میشید چون هم خیلی آسونو خوشمزه ‌س وهم اینکه تهیه ش براتون مقرون به صرفه ست _توضیحات روی کلیپ کامله 🌶️این سس دوهفته در یخچال ماندگاری داره 🌶️هر چی بیشتر میمونه خوشمزه ترمیشه ،بهتره بعد از چهل وهشت ساعت استفاده تا طعم ها حسابی باهم میکس بشن ⁦🌶️⁩حتما باید در یخچال نگهداری بشه _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
انواع صبحانه برای انواع بیماری ها: بیماران دیابتی : چای سبز پنیر بیماران کلیوی : عسل بیماران قلبی :شیر کم چرب و خرما بیماران دارای دردمفاصل تخم مرغ و شیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه مواد مورد نیاز: 3 قطعه سینه مرغ نصف قاشق چای خوری جوش شیرین 1 لیوان آب برای سس: 1 لیوان آرد 1 شیشه دلستر 2 حبه سیر رنده شده 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری آویشن 1 قاشق چایخوری نمک. برای سوخاری: 1 لیوان آرد. روغن برای سرخ کردن. طرز تهیه: گوشت مرغ به صورت مکعب خرد می شود ... یک لیوان آب و یک قاشق چای خوری جوش شیرین مخلوط کنید... گوشت مرغ به مخلوط اضافه می شود ... به مدت 30 دقیقه بمونه ... سس را اماده کنید مرغ هارو به سیخ چوبی بزنید ابتدا در ارد وسپس در سس بغلطانید تا سه مرحله و بعد در روغن سرخ کنید نوش جان😋
6.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دراخرین جمعه پاییزخانواده دور هم نوش جان کنید
🍲خورش سماق 🍛مواد لازم روغن به قدر کافي پياز متوسط 3 تا 4 عدد گوشت گوسفند با استخوان 750 گرم تا يک کيلو گوشت گوساله بدون استخوان نيم کيلو سماق الک کرده 2 تا 3 قاشق سوپ خوري مغز ليمو عماني 1 تا 15 قاشق سوپ خوري ادويه (نمک، فلفل، زردچوبه و دارچين) به قدر لازم سيب زميني 3 تا 4 عدد 🥔طرز تهیه گوشت ها را به اندازه ي خورشتي خرد کرده و شسته و کنار بگذاريد. پياز را رنده يا خلال ريز نماييد در تابه ي مناسبي ريخته و سرخ کنيد، سپس گوشت ها را در آن بريزيد تا با پياز سرخ شود.بعد مخلوط گوشت و پياز را در قابلمه (گمج) بريزيد و 1 تا 2 ليوان آب به آن اضافه کنيد تا گوشت ها پخته شود. سماق را در يک کاسه حاوي مقداري آب که تا يک بند انگشت روي سماق را بگيرد حل کنيد و آب آن را در خورش بريزيد.سپس مغز ليمو عماني، نمک، فلفل و دارچين را در خورش بريزيد و روي آتش ملايم بگذاريد تا خورش به روغن بيفتد. سيب زميني ها را حلقه حلقه بريده و جداگانه در تابه اي سرخ نماييد و در آخر روي گوشت ها بچينيد تا مغز پخت هم بشوند. خورش آماده است.
پاشودست بکارشو واسه نهار روز تعطیل درست کن😊😊 🍖 🔶گوشت چرخ كرده نیم کیلوگرم 🔶پياز متوسط 2 عدد 🔶سير 1 حبه 🔶زعفران دم کرده به میزان دلخواه 🔶نمک، فلفل و زردچوبه به ميزان دلخواه 🔸🍀پيازها و سير رو رنده ريز میکنیم، آبش رو گرفته و با گوشت و ادويه مخلوط كرده و ورز میدیم. تو این مرحله اگه یه ساعت گوشت تو يخچال بمونه بهتره. گوشتها رو دور سيخ چوبی میپیچیم، كف ماهيتابه كمی روغن ریخته و سیخ ها رو توی تابه میچینیم. میتونید داخل ماهيتابه چندتا فلفل و گوجه هم بذاريد. درب ماهيتابه رو میذاریم تا كباب بپزه. وقتی یه طرفشون پخت، كبابها رو به آرومی برمیگردونیم تا اونطرفشون هم بپزه (پخت اين كباب حدود نيم ساعت طول میکشه) 🍢 🍡 🍢 🍡 🍢 🍡 🍢
سس کچاپ ۲ قاشق غذاخوری سس سویا ۱ قاشق غذاخوری سس خردل ۱ قاشق غذاخوری آب ۱۰۰ میلی لیتر طرز تهیه: در همان ماهیتابه که کوفته را سرخ کرده اید سس ها را تفت داده آب اضافه کنید تا به جوش بیاد، کوفته را در سس ریخته تا کوفته بپزد مدت ۱۰ دقیقه مواد لازم سس پنیر برای گل کلم: کره ۵۰ گرم آرد ۵۰ گرم شیر ۳۰۰ میلی لیتر پنیر پیتزا رنده شده ۲۰۰ گرم نمک و فلفل به مقدار کافی طرز تهیه: کره را آب کرده آرد رابه آن اضافه کرده تفت میدهیم شیر را در ۳ مرحله اضافه کرده مرتب به هم زدن ادامه میدهیم تا سس صاف و یکدستی به دست بیاید، در آخر پنیر را اضافه کرده از رو حرارت بر میداریم وداغ داغ روی گل کلم پخته شده میریزیم وبلا فاصله سرو میکنیم. در بشقاب مقداری از سیب زمینی پخته و ۴ عدد کوفته میگذاریم چند قاشق سس گوشت روی آن میریزیم و مقداری گل کلم