eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.8هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝️☝️☝️ کرپ مواد لازم برای کرپ👉🏻 یک لیوان شیر نصف لیوان آب یک تخم مرغ نصف قاشق چایخوری نمک یک قاشق غذاخوری روغن زیتون یک لیوان کامل آرد 1ق چ خ بیکینگ پودر مواد مورد نیاز برای ملات داخلی پنیر چدار رنده شده دو فلفل سبز یک فلفل دلمه قرمز سوسیس به اندازه کافی 1 سفیده تخم مرغ برای آخر کار ( اندازه گیری فنجان 200 میلی لیتر) طرز تهیه کرپ: شیر و اب و تخم مرغ نمک, روغن, آرد الک شده و بکینگ پودر رو مخلوط کرده و خوب هم میزنیم. داخل تابه نچسب با ربی یا ملاقه ریخته.وقتی یک‌ طرف پخت برمیداریم( فقط از یک‌طرف بپزید). پنیر چدار, فلفل دلمه و فلفل سبز و سوسیس رو با هم مخلوط کرده و داخل کرپ ها بریزید مطابق فیلم ببندید. داخل تابه مقداری روغن ریخته و کرپ ها رو میچینیم. یک عدد سفیده ی تخم مرغ زده شده را ریخته درب رو میزاریم حدود ده دقیقه تا پنیر ذوب شه😋 نوش جان❤❤
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
آکچاآبات 🥙 😋 ▫️نیم کیلو گوشت چرخ کرده‌ ▫️۲ قاشق غذاخوری کر‌ه ‌ ▫️ ۳، ۴ حبه سیر رنده شده‌ ▫️ ۱ قاشق غذاخوری آرد سوخاری‌ ▫️ مقداری نمک و فلفل سیاه‌‌ 🔸مواد با همدیگر مخلوط کنید و خوب ورز دهید و بگذارید چند ساعت در یخچال استراحت کند.‌ استراحت دادن نقش بسیار مهمی در قوام و طعم این کتلت دارد.‌‌ بعد از آماده شدن مواد، آن را با کف دست شکل داده و در تابه گریل سرخ کنید. اگر در کنار کتلت، پیاز، گوجه و فلفل هم داشته باشید خیلی لذیذتر می شود.‌ می‌توانید در تابه معمولی هم پشت و روی این کباب را سرخ کنید و سرو نمایید
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
🍮 😋 ▫️آرد سفید قنادی یک و نیم پ ▫️پودر نشاسته ی گل نصف پ ▫️شیر خشک ۱پ(شیرخشک شیرین رو از لوازم قنادیا تهیه کنین) ▫️شکر یک و‌نیم پ ▫️آب دو پ ▫️روغن مایع و کره مخلوط با هم ۱ لیوان(من کره دوست ندارم همش روغن مایع ریختم) 🔸اول شربت رو آماده کنید ، آب و شکر مخلوط و فقط در حد بازشدن شکر روی حرارت باشه بعد بزارید کنار تا شربت ولرم بشه آردها(آرد سفید و شیر خشک) و پودر نشاسته گل یا همون نشاسته ی گندم رو که آسیاب کردید (آسیاب شده آماده بخرید خیلی بهتره )رو با هم سه مرتبه الک کنید بریزید تو قابلمه ی نچسب و روغن رو اضافه کنید حالا بزارید روی شعله ی ملایم و مرتب هم بزنید موادتون باید مثل ماست تازه باشه سفتیش(من یک چهارم پیمانه روغن بیشتر از دستور ریختم) ،رنگ آرد که کارآملی شد از روی حرارت بردارید و بزارید از اون داغی بیفته حالا شربت رو آروم آروم اضافه کنید و سریع هم بزنید دوباره بزارید روی حرارت تا حلوا جمع شه خووووب روی حرارت هم بزنید تا حلوا جمع شد برندارید خوب هم بزنید تا حلوا کشدار بشه بعد تو ظرف بکشید و تزیین کنید
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: 🍕 شیر -300 میلی لیتر 🍕 نمک - 1 قاشق چایخوری 🍕 شکر -1 قاشق غذاخوری 🍕 پودر مخمر -11 گرم 🍕 آرد - 500+/- گرم 🍕 روغن نباتی -4 قاشق غذاخوری . 🍕 برای پر کردن ، شما می توانید از هر آنچه می خواهید استفاده کنید . آماده سازی: شیر باید گرم یا در دمای اتاق باشد ، ابتدا همه مواد به جز آرد را مخلوط کرده ، خوب مخلوط کرده و ورز می دهیم و یک خمیر لطیفی بدست میاد. آن را در جای گرم قرار داده و اجازه می دهیم حدود یک ساعت و نیم ور بیاد. سپس خمیر را به 12-14 قسمت تقسیم کرده و پیروگوپیتزا را مانند فیلم جمع می کنیم. با زرده چرب کنید ، دانه های کنجد را بپاشید و آن را به فر با دمای 180-200 درجه ، حدود 25-30 دقیقه ارسال کنید.
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
🧁 😋 🔸ابتدا ٢بسته بیسکویت پتى بورکاکائویی رو داخل زیپ کیف ریخته و با وردنه خورد میکنیم،(میتونید داخل غذاساز هم بریزید،این ساده ترین روش هستش)سپس ١٠٠ گرم شکلات تخته ايى بن ماری شده و ٣/٤ليوان شیر رو به بیسکوییت پودر شده اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. سپس بین دو سلفون با وردنه پهن میکنیم و دورتادورش رو با چاقو بریده و صاف میکنیم. ١٥٠گرم خامه رو با ١ليوان پودر نارگیل خوب مخلوط کرده و روی بیسکوییت پهن میکنیم. سپس با کمک سلفون رول کرده و به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرارمیدیم. برای روی رولت ، خامه رو روی حرارت کتری کمی گرم کرده، سپس شکلات خورده شده رو بهش اضافه کرده و اجازه میدیم تا در خامه کاملا ذوب بشه ،سپس هم زده و روی رولت میریزیم رولت رو نیم ساعت داخل یخچال قرار داده و سپس برش میدیم.
صبح شد پنجره ها خنديدند شاخه ها رقصيدند همه جا بوی شكفتن جاری است فرصت بيداری است صبح يعنی آغاز صبح يعنی پرواز سلام. آخر هفتتون دلنشین❤️ ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
صداقت و سادگی انسان را شاعر میکند ،،،نه مال و ثروت قدر داشته هایمان را بدانیم صداقت،،،،،، یعنی گنج مهربانی ،،،،یعنی سرمایه چشم پاکی ،،،،یعنی انسانیت ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍪 😋 ▫️۱لیوان کره گیاهی اب شده ▫️۱لیوان شکر قهوه ای ▫️۱لیوان شکر ▫️۲عدد تخم مرغ ▫️۱ق چای خوری جوش شیرین ▫️۱ق چای خوری بیکینگ پودر ▫️نصف لیوان شکلات چیپسی ▫️نصف لیوان اسمارتیز ▫️۴لیوان ارد 🔸شکر،شکر قهوه ای، تخم مرغ و کره را در کاسه ای بریزید و هم بزنید . در مرحله ی بعد تمام مواد بجز شکلات چیپسی و اسمارتیز را اضافه کنید و هم بزنید و در اخر شکلات ها را اضافه کنید و هم بزنید و با اسکوپ از مواد بردارید و داخل سینی فر کاغذ روغنی پهن شده با فاصله قرار دهید و رویش را کمی فشار دهید تا پهن شود. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ بمدت ۱۲دقیقه تا زمانی که کنارهای کوکی ها کمی رنگ بگیرد بپزید. از فر خارج کنید و اجازه دهید داخل سینی فر کاملا سرد شوند .داخل ظرف در بسته میتوانید زمان طولانی نگه داری کنید 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی خوشمزس حتما امتحانش کنید😋👌 مواد لازم :(برای دونفر) مرغ دو تکه آب پرتقال نمک 1 قاشق چای خوری زعفران فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری روغن مایع یک فنجان کره 1قاشق رنده پوست لیمو 1 ق 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مربای بادمجان بادمجان مربایی باید قلمی و کوچک باشه که بدون تخم باشه . چون نمیتوان نمک زد که تیزابش خارج بشه آنها را پوست میگیریم و بعد داخل آبجوش چند دقیقه می جوشانیم . اما نباید له شوند. بعد داخل آب کاملا سرد ریخته تا سردبشن . سپس آبکش میکنیم. . . شهد را در قابلمه آماده کرده و هل و چند برش لیموترش ریخته و بادمجانها را داخل آن میریزیم تا بپزه . در آخر دو ق غ آبلیموترش برای اینکه مربا شکرک نزنه رامیریزیم . میتونیم زعفران دم کرده و گردو هم بهش اضافه کنیم که سلیقه ایست . برخی با آب گزر یا هویج بنفش و یا آب چغندر میپزند تا رنگی بشن . . بعضی ها هم از آب آهک برای ترد کردن بادمجان استفاده میکنند که بادمجان ها پس از پخت بسیار شفاف میشن . این مربا رو با پوست و با شکم پر از گردو هم درست میکنند. البته برخی هم از دوشاب برای پختن مربای بادمجان استفاده میکنند . 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه مدل رو براتون اوردم که خیلی سریع آمده میشه چون خمیرش بدون مخمر تهیه میشه نیاز به استراحت زیاد نداره😋👌 دوغ کفیر - 500 میلی لیتر تخم مرغ ۱ عدد جوش شیرین 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری آرد حدود 450-500 گرم ⠀ مواد میانی: گوشت چرخ کرده 400 گرم 3 عدد پیاز متوسط نمک ، فلفل سیاه در صورت دلخواه زیره 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
به سبک من ابتدا بلدرچین ها رو حسابی با ادویه های... زنجبیل پاپریکا فلفل قرمز نمک زردچوبه پودر سیر و پودر هفت زیره طعم دار کرده کمی هم زعفران بهش اضاعه کرده و میزاریم چند ساعتی داخل یخچال بمونه... حالا از یخچال بیرون اورده و با مقداری کره و کمی روغن حسابی تفتشون میدیم تا کلا بریون بشن ...اما با حرارت متوسط... اینجا باید یک قاشق رب انار رو با یک استکان آب به روغن بلدرچین ها اضافه کرده و کاملا بزاریم تا با سس دم بکشن... حالا پیاز داغ فراوان و جون دار خلالی کرده و تخم انارهای ترش رو داخلشون تفت میدیم و یک استکان آب مرغ رو با کمی شکر به ذایقه خودتون اضافه کرده...اینجا باید حرارت متوسط باشه ...وقتی به روغن افتاد.. دیگه غذا آماده هست 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه و آسون😍 مواد اولیه: سیب زمینی ۴_۵ عدد گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم پیاز کوچک ۱ عدد ادویه و نمک به میزان لازم رب گوجه ۱ ق غذاخوری آب یک لیوان سیب زمینی ها را مانند ویدیو برش بزنید و در روغن داغ همه طرف آن را به طور یکنواخت سرخ کنید. مایه ی داخل سیب زمینیها شامل گوشت چرخ شده، پیاز رنده شده و ادویه و نمک هست که داخل سیب زمینیها میریزیم، سس گوجه ی روی آن هم شامل آب و رب گوجه و ادویه و نمک میباشد. در فر با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانیکه گوشت پخته شود بگذارید😍😍 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
همینقدر دلبر 🤩🤩 دوست جونیام بیاید ببینید چی آوردم براتون 😍😍 سمبوسه تند و تیز 🔥و خوشمزه که همچین صدای خرچ خرچش دلتونو میبره 😋🤪 . ۲تا پیاز رو خلال کردم تو روغن تفت دادم زردچوبه فلفل فراوون اویشن ونمک زدم سبزی(گشنیز جعفری تره و کمی پیازچه ک ساطوری کرده بودم) اضافه کردم سیب‌زمینی رو ک کوبیده بودم بهش اضافه کردم و تمام.نون لواش نرم رو از طول برش زدم ۲ق ازمواد گذاشتم لاش و پیچیدم.توی ظرف گود روغن ریختم و سمبوسه هارو گذاشتم تو روغنی ک داغ شده تا کاملا ترد و طلایی بشه و بعد بذارین یا روی دستمال یا روی توری تا روغنش بره پست بعدی کلیپ پیچیدن سمبوسه ست حتماببینید 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک وعده غذایی بسیار خوشمزه که با تمام سبزیجات موجود در خونه میتونید اون رو تهیه کنید، توصیه می کنم حتما امتحانش کنید. 500 گرم گوشت مرغ بدون استخوان 1 استکان چای ترکی روغن زیتون نمک، فلفل، زیره سبز، آویشن، 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی . 2 تکه کدو تنبل 2 عدد سیب زمینی متوسط 500 گرم قارچ 3-4 عدد فلفل سبز 3 عدد گوجه فرنگی 1 عدد پیاز متوسط 3-4 حبه سیر 1 فنجان آب ابتدا ادویه جات، روغن، رب گوجه فرنگی و نمک را به گوشت مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید. مواد تشکیل دهنده دیگر را برش بزنید. همه آنها را در سینی فر مخلوط کنید. 1 فنجان آب را روی آن بریزید و با کاغذ پخت خیس شده آن را بپوشانید. من روی اون رو هم فویل گذاشتم 1 ساعت و 15 دقیقه در فر با دمای 200 درجه بگذارید. قبل از اینکه از فر در بیارید، آن را باز کنید و 5-10 دقیقه دیگه اون رو بپزید تا کمی قرمز بشه. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
شکلات چیپسی خونگی بعضی وقتا ممکنه به شکلات چیپسی نیاز داشته باشید و نتونید تهیه کنید ولی خودتون میتونید به راحتی درستش کنید شکلات تخته ای رو به روش بن ماری ذوب کنید تو قیف یا کیسه فریزر بریزین و نوکشو با قیچی ببرین بعد دونه دونه رو کاغذ روغنی بریزید و نیم ساعت بذارین یخچال تا سفت شن و از کاغذ جدا کنید تو یخچال تا مدت ها میتونید نگه داری کنید 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️طرز پخت عالی برای پیش غذا تو مهمونیهاتون👌 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝️☝️ 💞کلیــک کنیــد💞👇 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝️☝️ 🍰🍰🍰🍰 💞کلیــک کنیــد💞👇 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم:🥔 ▫️سیب زمینی بزرگ ۲ عدد ▫️کره ۲۰ گرم ▫️سوسیس ۱۵۰ گرم ▫️پودر سوخاری تند یا ساده به میزان لازم ▫️نمک و فلفل به میزان دلخواه ▫️تخم مرغ ۱ عدد طرز تهیه:🥙 اول سیب زمینی را پوست کندم درشت خرد کردم و با ۱ لیوان اب و کره و کمی نمک گذاشتم خوب بپزه بعد به همراه سوسیس یک بار از چرخ گوشت رد کردم (اگه چرخ گوشت نداشتید میتونید هر دو رو رنده ریز بزنید) به خمیر اماده نمک و فلفل زدم و کمی ورز دادم از خمیر گلولهای ۲۶ گرمی جدا کردم (اگه ترازو نداشتید به اندازه کمی کوچکتر از سوسیس کوکتل جدا کنید) خمیر را به صورت بیضی با دست شکل دادم و اطرافش رو با تخم مرغی که یکم با چنگال زدم تا از لختگی در بیاد پوشوندم و بعد داخل پودر سوخاری زدم حدودا نیم ساعت تو یخچال استراحت دادم و داخل قابلمه کوچکی رو تا نصف روغن ریختم وقتی که خوب داغ شد سرخش کردم وبا هر مدل سسی که دوست دارید میتونی میل کنید سس چیلی یا سس سفید یا سس گوجه خیلی خوشمزست حتما امتحان کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی یک عدد نمک روغن دو ق غ چاشنی دلخواهتون و یک دستگاه تستر، اگر نداشتید در فر هم میتونید درست کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم اموزش سیب زمینی سوخاری 🎥🔝 پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید عالی و متفاوته. نکته ها: سیب زمینی ها یکدست و نه نازک و نه ضخیم خرد کنید. نیم پز شد ابکش کنید از پودر سوخاری درشت استفاده کنید بهتره