#دسر_کیک_شکلاتی_کاراملی_نسکافه 🧉 😋
▫️شیر ۴ لیوان
▫️خامه صبحانه ۱ پاکت
▫️پودر کارامل ۲ عدد
▫️پودرنسکافه ۲ ق غ
▫️شکر ۲ ق غ
▫️کیک شکلاتی به میزان لازم
🔸شیر+پودرکارامل+شکر+پودرنسکافه را داخل قابلمه متوسطی مخلوط کنید وروی حرارت بزارید وهم بزنید تا بجوشه وقتی بجوش آمد دو دقیقه زمان بدید وبعد ازروی حرارت بردارید وبزارید خنک شه وخامه صبحانه رو بهش اضافه وخوب باهمزن دستی بزنید تا صاف ویکدست شه.۱/۳ از کف لیوان سرو رو کیک شکلاتی که با دست خرد کردید بریزید وسطحشو صاف کنید وکمی فشار بدید که منسجم شه.مقداری مایع کارامل که داخل جعبه همراه پودره را روی کیک بریزید وبعد کارامل روش بریزیدوبزارید یخچال تا ببنده.برای تزیین روش هم خامه فرم گرفته رو با کمی پودر نسکافه زدم وبا ماسوره روی دسر رو تزیین کردم وتوت فرنگی وبیسکوییت اورئو وویفر لوله ای ویه مقدار چیپس شکلاتی.شما به سلیقه خودتون میتونید تزیینش کنید
#حلوا_گل_سرخ 😋
آرد: نصف لیوان، روغن و کره:یک سوم لیوان،پودر گل سرخ :یک سوم لیوان،گردو یا بادام پودر شده : یک سوم لیوان، پودر قند: یک سوم لیوان،گلاب :یک سوم لیوان ، پودر هل : یک قاشق چ،رنگ قرمز خوراکی: چند قطره
🔸ابتدا آرد رو الک كرده،با حرارت ملايم در حدی كه بوی خامی آرد گرفته بشه تفت ميديم، کره رو اضافه کرده و با چند دقیقه تفت میدیم. پودر بادام يا گردو رو اضافه كرده و دوباره تفت داده تا بوی خامی بادام از بين بره.مواد رو از روی حرارت برداشته ،یک ربع بعد گلاب رو اضافه کرده وهم میزنیم. سپس پودر هل، پودر قندو پودر گل رو اضافه کرده و خوب با هم مخلوط میکنیم تا خمیری لطیف بدست بیايد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_تخممرغ
تخم مرغ آبپز
کمی ساقه کرفس خورد شده
کمی پیازچه
سس مایونز
نمک
#خاچاپوری (گرجستانی) 🥟 😋
▫️آرد نان فانتزی ۳۰۰گرم(دو پیمانه)
▫️نمک ۷گرم (یک قاشق چ)
▫️شکر ۱۲گرم(یک ق غ)
▫️روغن ۱۲گرم(یک ق غ)
▫️خمیرمایه ۷گرم(یک ق غ سرخالی)
▫️آب ۱۵۰میلی لیتر(سه چهارم پیمانه)
▫️مواد میانی:پنیر موزارلا،پنیر لبنه یا خامه ای که من نزدم.تخم مرغ،کره
🔸خمیر رو با اب و نوک قاشق شکر فعال میکنید.ارد، نمک،شکر رو در ظرفی بریزید مایه خمیر رو اضافه کنید ورز بدین.روغن اضافه کنید و حدود ۱۰دقیقه ورز بدین.خمیر لطیفی به دست بیاد(اگر چسبناک بود نهایت یک قاشق ارد،اگر به لطافت کافی نرسید یک قاشق آب).روی ظرف سلفون بکشید و در دمای آشپزخونه یک ساعت استراحت بدین.بعد سه تا چونه بگیرید بازش کنید ،لبه ها رو رول کنید و شبیه قایق درش بیارید،بذارید داخل سینی فر ،بعد وسطش رو اندازه دلخواهتون پنیر بریزید ،بذارید توی فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵تا۲۰دقیقه با دمای ۱۸۰.بعد از فر در بیارید و یک تخم مرغ روی هر کدوم بشکونید.باز بذارید تو فر به مدت ۷,۸دقیقه تا تخم مرغ پخته بشه.و لبه هاش رنگ بگیره.از فر در اوردین یه تیکه کره روی تخم مرغ بذارید
#لذت_آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنكيك موز
تخم مرغ. یک عدد
شکر دو ق غ
نمک کمی
شیر. نصف پیمانه
وانیل یک ق چ
بیکینگ پودر. یک ق چ
آرد. یک پیمانه
موز ۲عدد
سس شکلات به دلخواه
تخم مرغ و وانیل و شکر را خوب با چنگال بزنید
سپس بهش شیر اضافه کنید
و در اخر آرد و بیکینگ پودر و نمک که از قبل الک کردید اضافه کنید
موز ها رو برش بزنید
و در مایه پنکیک بزنید و در تابه که کمی چرب باشه سرخ کنید
اینگونه یک پنکیک خوشمزه عالی با طعم موز دارید که میتونید با سس شکلات یا هر چیزی دیگه ای نوش جان کنید
#بال_وکتف_گریل 🍗 😋
تازه کلی هم رژیمیه کاملا بدون روغن فقط کمی کره (می تونید کره رو حذف کنید)
روغن زیتون
نمک و فلفل سیاه
۳ق غ پودر چیلی
نصف ق چ پودر سیر
۱۲تا تا ۲۵تا بال و بازوی مرغ
نصف پیمانه سرکه قرمز
یک یا دو ق فلفل قرمز پوره شده
یک ق غ پودر فلفل مکزیکی
یک ق غ خردل
یک ق غ عسل
یک قالب کره
گشنیز یا نعناع تازه برای تزئین
🔸بال ها و بازوها رو با مواد بالا ترکیب کنید ۳تا۴ساعت داخل یخچال استراحت بدین سپس به سیخ چوبی خیس خورده یا سیخ فلزی بکشید کمی روغن زیتون روش اسپری کنید به مدت چهل دقیقه داخل فر با حرارت متوسط و در نهایت به مدت ۱۵دقیقه با حرارت تند گریل کنید
♦️روی بال ها رو با نوک چاقو خط بندازین تا مغز پخت بشه
♦️ترکیب عسل و خردل و کره این رنگ بی نظیر رو ایجاد می کنه
♦️از فلفل کبابی و گوجه فرنگی و ریحون خونگی غافل نشین
♦️اگه دوست دارین مقدار عسل رو کم یا زیاد کنید
#رول_کدو 🥒 😋
🔸کدو هارو باریک ببرین و بذارین تو یه ماهیتابه که فقط کفش یکم چرب شده و بذارین دو طرفش طلایی بشه بعدش گوشت قلقلی یایی که قبلا پختینو بذارین لای کدو ها و رولش کنین و بذارین توی هر سسی که با هر طعم دلخواهی درست کردین و بعدشم که معلومه
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لذت_آشپزی
رولت_خوسمزه
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍴مواد مورد نیاز🍴
🍥روغن برای سرخ کردن
🍥نمک و فلفل
🍥8 عدد سیب زمینی
🍥1 عدد تخم مرغ
🍥6 ورق ژامبون خرد شده
🍥12 ورق پنیر امنتال
🍥100 گرم آرد
🍥3 عدد زرده تخم مرغ
🍥150 گرم آرد سوخاری
طرز تهیه
سیب زمینی ها را پوست کنده سپس در آب جوش همراه با نمک بپزید سپس له کرده و کنار بگذارید. تخم مرغ، نمک و فلفل را به پوره سیب زمینی اضافه کرده و مخلوط کنید. 2 ورق از پنیر امنتال را روی یک ورق ژامبون قرار دهید. این مراحل را با باقیمانده پنیر و ژامبون تکرار کنید. برش های مستطیلی شکل روی ورقه های پنیر و ژامبون بزنید سپس مانند ویدئو به شکل مربع های کوچک خرد کنید. هر کدام از مربع ها را داخل پوره سیب زمین قرار داده و دور تا دور آن را بپوشانید. سپس به آرد سوخای، آرد و زرده تخم مرغ هم زده آغشته کنید.
3. مکعب های کوچک را داخل یک تابه در روغن داغ سرخ کنید تا به رنگ قهوه ای طلایی شود. سپس با سالاد سرو کنید.
کلیپهای جدید رو با ما ببینید😊
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه اسنک خوشمزه 😍
مواد مورد نیاز🍴
🍥2 پیمانه پنیر موزارلا رنده شده قاشق چای خوری ریحان خشک شده
🍥1 قاشق چای خوری پونه خشک شده
🍥1 قاشق چای خوری پودر سیر
🍥1/3 پیمانه مینی پپرونی خرد شده
🍥نمک برای طعم دهی
🍥فلفل برای طعم دهی
🍥سس مارینارا برای سرو
طرز تهیه:
1. فر را در دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی گراد داخل فر بپزید.
2. داخل یک کاسه کوچک پنیر موزارلا را با ریحان، پونه، پودر سیر، نمک و فلفل ترکیب کنید.
3. مخلوط پنیر را با استفاده از قاشق داخل قالب مافین پر کنید و پپرونی خرد شده را روی مخلوط بریزید.
4. به مدت 5 تا 8 دقیقه یا تا زمانی که پنیر آب شود داخل فر بپزید.
5. بگذارید به مدت 10 دقیقه خنک شود.
6. به همراه سس مارینارا سرو کنید
کلیپهای جدید رو با ما ببینید😊
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍴مواد مورد نیاز🍴
🍥روغن برای سرخ کردن
🍥نمک و فلفل
🍥8 عدد سیب زمینی
🍥1 عدد تخم مرغ
🍥6 ورق ژامبون خرد شده
🍥12 ورق پنیر امنتال
🍥100 گرم آرد
🍥3 عدد زرده تخم مرغ
🍥150 گرم آرد سوخاری
طرز تهیه
سیب زمینی ها را پوست کنده سپس در آب جوش همراه با نمک بپزید سپس له کرده و کنار بگذارید. تخم مرغ، نمک و فلفل را به پوره سیب زمینی اضافه کرده و مخلوط کنید. 2 ورق از پنیر امنتال را روی یک ورق ژامبون قرار دهید. این مراحل را با باقیمانده پنیر و ژامبون تکرار کنید. برش های مستطیلی شکل روی ورقه های پنیر و ژامبون بزنید سپس مانند ویدئو به شکل مربع های کوچک خرد کنید. هر کدام از مربع ها را داخل پوره سیب زمین قرار داده و دور تا دور آن را بپوشانید. سپس به آرد سوخای، آرد و زرده تخم مرغ هم زده آغشته کنید.
3. مکعب های کوچک را داخل یک تابه در روغن داغ سرخ کنید تا به رنگ قهوه ای طلایی شود. سپس با سالاد سرو کنید.
کلیپهای جدید رو با ما ببینید😊
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنکیک_گردو_شیره_انگور
کلیپهای جدید رو با ما ببینید😊
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
#رول_کدو 🥒 😋
🔸کدو هارو باریک ببرین و بذارین تو یه ماهیتابه که فقط کفش یکم چرب شده و بذارین دو طرفش طلایی بشه بعدش گوشت قلقلی یایی که قبلا پختینو بذارین لای کدو ها و رولش کنین و بذارین توی هر سسی که با هر طعم دلخواهی درست کردین و بعدشم که معلومه
#سوهان_عسلی یا #سوهان_کنجدی
مواد لازم :
کنجد بو داده: یک لیوان، شکر: نصف لیوان ، کره: 10 گرم
طرز تهیه :
ابتدا کنجد رو در ماهيتابه کمی تفت میدیم تا تغيير رنگ بده، (به اصطلاح بو داده بشه) و کنار میزاریم.
سپس شکر رو داخل تابه ای جدا ریخته و روی حرارت ملایم قرارمیدیم تا شکر کاملا آب و روان بشه(حدود نیم ساعت طول میکشه)*در این فاصله به هیچ وجه شکر رو هم نزنید که سفت میشه.
بعد ازین مدت، شکر کاملا ذوب و قهوه ای رنگ و کاراملی شده .سپس کره رو اضافه کرده و هم میزنیم و در آخر کنجد رو اضافه کرده و هم میزنیم تا کارامل کامل به خورد کنجدها بره.سپس مواد رو روی یک تکه فویل گذاشته با قاشق کمی صاف کرده،وردنه رو کمی چرب کرده و مواد رو صاف میکنیم و تا هنوز گرمه با چاقو برش زده و بلافاصله خلال های پسته رو روش میزاریم و اجازه میدیم خنک و خشک بشه.*میتونید یک تا دو ق از شکر کم و عسل اضافه کنید* میتونید کمی زعفران دم کرده به مواد اضافه کنید*میتونید با ق چایخوری از مواد برداشته و روی کاغذ روغنی یا فویل مقداری از مواد بزارید تا سوهان های گردی داشته باشید. ❤️
#تهچین_مرغ واسه دو نفر🍗
یک عدد سینه مرغ یا ران مرغو با پیاز و زردچوبه و ادویه تفت بدید و بپزید.دو لیوان برنج و آبکش کنید و کنار بذارید.یک عدد تخم مرغ و با یک ق غ گلاب و زعفران نسبتا فراوان 🤣 و کمی پودر فلفل سیاه با چنگال خوب هم بزنید،اینجوری تخم مرغ بوی زحم نمیده.دو ق غ روغن مایه و یک و یک سوم لیوان ماست چکیده اضافه کنید و خوب هم بزنید بعد برنج آبکش و اضافه کنید.کف و دور تابه رو با روغن چرب کنی(روغن بیشتر از مواقع دم کردن برنج نیازه) نصف مواد و بریزید و با کف قاشق فشرده کنید مرغ ریش شده رو بریزید.اطراف تابه رو کمی از مرغ خالی بذارید وگرنه از وسط تهچینتون میشکنه و مواد بیرون میزنه.بعد نصف دیگه برنجو.با کف قاشق فشرده کنید تا مواد به خرد هم برن و باز نشه تهچین.شعله پخش کن بذارید و یک تا یک ساعت و رب زمان بدید تا طلایی بشه بعد برعکسش کنید تو تابه و اگه خواستید برش بزنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_موزائیکی
.
مواد لازم:
۲۵۰ گرم شکلات مخلوط تلخ و شیری به صورت گرانول یا خرد شده
۲۰۰ میلی لیتر خامه
۱ فنجان شیر
۲ پاکت بیسکوییت پتی بر
مغز پسته یا مانند آن
روش تهیه:
شیر و خامه را به همراه شکلات حرارت میدهیم تا ذوب شود و سس شکلاتی آماده گردد.بیسکوییت ها را خرد کرده با سس شکلاتی مخلوط میکنیم و به آن مغز پسته یا مانند آن اضافه میکنیم.
مواد آماده شده را در کیسه پلاستیکی پیچیده در فریزر میگزاریم.بعد از خارج کردن با خامه و شیرینی یا شکلات تزئین میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیپس_رژیمی
سیب زمینی یک عدد
نمک
روغن دو ق غ
چاشنی دلخواهتون
و یک دستگاه تستر، اگر نداشتید در فر هم میتونید درست کنید