eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.5هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.8هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام 😊✋ صبح بخیر ☕ امروز براتون🍀 یه دنیا آرامـش🍀 یه آسمون سلامتے🍀 و یڪ عمـر با عـزت 🍀 از خدای مهربون خواستارم🍀 ‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات مغزدار میوه ای😋 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
9.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت تره(غذای کوردی)😋 این خورشت خیلی خوشمزه است، واقعا از تره انتظار نداشتم😅 میتونه رقیب قورمه سبزی باشه حتی😁 خب بریم سراغ مواد لازم🔻 برای ۴ نفر گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم تره تازه ۵۰۰ گرم لوبیا سفید نصف پیمانه پیاز بزرگ ۱ عدد لیمو عمانی ۲ عدد روغن مایع به اندازه کافی نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
8.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شام مجلسی و خوشمزه😋 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
شیر و دارچین وعسل معجون فوالعاده عالی برای لاغری،کاهش کلسترول و تقویت استخوان و...... عزیزان درسته این چیزی نیست که آموزش بخواد ولی در کل مفیده واطلاع رسانیه🙂 شیر رو در شیر جوش بریزید شیر من حدود دو لیوان بود چند تکه چوب دارچین و یک الی دو تکه کوچک زنجبیل (زنجبیل اختیاریه) بریزید سردی شیر رو میگیره وبسیار مفیده 😊بزارید رو گاز با حرارت کم تا شیر به مرز جوشیدن برسه توجه کنید جوش نزنه گاز رو خاموش کنید.بزارید شیر از دما بیفته باز گاز رو روشن کنید تا دوباره داغ بشه این کار باعث میشه تا شیر طعم دار بشه اینجا شیر رو با همزن دستی پنج دقیقه بزنید تا کف کنه. گاز رو خاموش کنید چوب دارچین وزنجبیل رو از شیر خارج کرده شیر رو بریزید تو لیوان یک قاشق مرباخوری عسل بریزید مقداری از کف شیر بریزید رو شیر وپودر دارچین بپاشید. به همین راحتی معجون خوشمزه ومفید ومقوی😍 بجای تکه های زنجبیل میتونید پودر زنجبیل بزنید. این معجون معمولا دو الی سه ساعت قبل از خواب مینوشند.
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آبنات خوشمزه با پوست پرتقال
مواد لازم🔻 برای پوره 5 عدد سیب زمینی 50 گرم پنیر چدار 3 قاشق غذاخوری شیر 30 میلی لیتر 1 قاشق چایخوری نمک 4 گرم فلفل دلمه ای نعناع برای کوفته🔻 500 گرم گوشت گاو چرخ شده 2 عدد تخم مرغ 150 گرم کلم 3 قاشق غذاخوری روغن نباتی 30 میلی لیتر 2 حبه سیر 1 پیاز 1 قاشق چایخوری نمک 8 گرم 3 قاشق غذاخوری آرد گندم 60 گرم فلفل سیاه ، زیره سبز ، فلفل قرمز ، جعفری آویشن برای سس 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 60 گرم 1.5 فنجان آب 300 میلی لیتر برای موارد فوق🔻 100 گرم پنیر چدار
سینه مرغ رو 6 تکه کرده به درازا و پهن ینی اول هر سینه رو دو تیکه کرده و هر تیکه رو سه ورق میکنیم و هر کدومو بین کیسه فریزری گذاشته با بیفتکوب کمی میزنیم بعد توی پیاز روغن زیتون پاپریکا پودرسیر فلفل کمی زردچوبه مخلوطو درشو میبندیم و چند ساعت در یخچال استراحت میدیم بعد درون آرد سفید بعد تخم مرغ و آرد سوخاری میگذاریم و بعد در روغن سرخ کرده با حرارت کم تا مغزپخت شود در کنارش سیب زمینی سرخ کرده و سس پنیری گودا سرو میشود بهمراه خیارشور گوجه فرنگی پیاز و فلفل دلمه ای