مواد لازم🔻
برای پوره
5 عدد سیب زمینی
50 گرم پنیر چدار
3 قاشق غذاخوری شیر 30 میلی لیتر
1 قاشق چایخوری نمک 4 گرم
فلفل دلمه ای
نعناع
برای کوفته🔻
500 گرم گوشت گاو چرخ شده
2 عدد تخم مرغ
150 گرم کلم
3 قاشق غذاخوری روغن نباتی 30 میلی لیتر
2 حبه سیر
1 پیاز
1 قاشق چایخوری نمک 8 گرم
3 قاشق غذاخوری آرد گندم 60 گرم
فلفل سیاه ، زیره سبز ، فلفل قرمز ، جعفری آویشن
برای سس
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 60 گرم
1.5 فنجان آب 300 میلی لیتر
برای موارد فوق🔻
100 گرم پنیر چدار
سینه مرغ رو 6 تکه کرده به درازا و پهن ینی اول هر سینه رو دو تیکه کرده و هر تیکه رو سه ورق میکنیم و هر کدومو بین کیسه فریزری گذاشته با بیفتکوب کمی میزنیم بعد توی پیاز روغن زیتون پاپریکا پودرسیر فلفل کمی زردچوبه مخلوطو درشو میبندیم و چند ساعت در یخچال استراحت میدیم بعد درون آرد سفید بعد تخم مرغ و آرد سوخاری میگذاریم و بعد در روغن سرخ کرده با حرارت کم تا مغزپخت شود در کنارش سیب زمینی سرخ کرده و سس پنیری گودا سرو میشود
بهمراه خیارشور گوجه فرنگی پیاز و فلفل دلمه ای
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#همبرگر_خانگی_با_پنیر_رنده_شده
گوشت مورد استفاده در این دستور گوشت گوساله بدون چربی میباشد.
پیاز را نگینی ریز خرد کنید و سبزی جعفری را نیز ریز خرد کنید و به گوشت اضافه کنید .
پس از آماده سازی مواد گوشتی قالب بزنید. توجه داشته باشید اگر از درب ظروف برای قالب زدن استفاده میکنید میبایست کف آن را با کیسه پلاستیکی بپوشانید تا هنگام خارج کردن مواد، شکل ظاهری آن از بین نرود. روی یک لایه همبرگر پنیر رنده شده بریزید و لایه بعدی را روی آن فیکس کنید و لبه های آنرا ببندید.
در این مرحله بهتر است گوشتهای قالب زده را به مدت یک ساعت درون یخچال استراحت دهید و سپس اقدام به سرخ کردن آن نمایید.
همچنین توصیه میشود داخل تابه شیار دار سرخ کنید تا خوب بپزد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنکک_دورنگ خوشمزهه😋
۱ عدد تخم مرغ
۵ ق غ شکر
۱ لیوان شیر
وانیل و بکینگ ۱ ق چ
یکو نیم لیوان آرد
۱ ق غ پودر کاکائو
شکر و تخم مرغ و با همزن میزنیم پنج دقیقه سپس وانیل و بکینگ پودر و شیر رو اضافه وآرد رو میریزیم و تابه ی نچسب بزرگرو چرب کرده و نصفی از موادو ریخته و به بقیه پودر کاکاعو اضافه و در وسط تابه میریزیم و با چاقومطابق فیلم حالت میدیم و با شعله خیلی کم میزاریم بپزه سپس بر میگردونیم تا طرف دیگم بپزه فقط مواظب باشین نسوزه😋
#نان_تست_مغزدار 🥪 😋
🔸یک عدد نان تست برش نخورده از نان فانتزی ها خریده و داخلش رو خالی می کنین بعد با هر چی که دوست دارین توش رو پر می کنین من قارچ گوشت چرخکرده فلفل دلمه و هویج استفاده کردم البته همش رو تفت داده یا میپزیم و کمی رب و نمک و ادویه اضافه می کنیم. حالا یا بصورت لایه لایه از هرکدوم داخل نان میریزیم یا قاطی کرده و بعد نان رو پر می کنیم در هردو صورت دو یا سه لایه هم پنیر پیتزای ورقه یا رنده شده بریزید و در داخل فر بمدتی که فقط پنیر آب بشه و نان ترد بشه قرار میدیم حدود ده دقیقه . مواظب باشید نانتان نسوزد.
می تونید حتی لایه آخر رو تخم مرغ استفاده کنین
21.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوپ جو هفترنگ😋
جو پوست کنده: ۲۰۰ گرم
آب: سوپ همیشه باید آبدار باشه تا به قوام برسه
هویج: ۲ عدد
نخود فرنگی: حدود ۱ لیوان
زرشک: ۲ قاشق غذاخوری
جعفری: ۲ قاشق غذا خوری
آبغوره: نصف فنجان (تا یک فنجان)
فلفل قرمز: یک سوم قاشق چایخوری (اختیاری)
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر: ۱ قاشق جایخوری
نمک: ۳ قاشق جایخوری (تست کنید)
رب گوجه: ۲ قاشق غذا خوری.
پخت اول: (جو رو بشورید)
جو با آب: ۹۰ دقیقه
(تو این مرحله تند تند به جو سر بزنید و اگه آب خواست اضافه کنید)
پخت دوم:
جو با هویج و آب: ۶۰ دقیقه
پخت سوم:
جو، هویج، نخود فرنگی و آب: ۴۰ دقیقه
پخت نهایی:
اضافه کردن زرشک، جعفری و آبغوره: ۱۰ دقیقه
در همه مراحل حرارت کم و در نیمه باز باشه. از آب مرغ هم میشه استفاده کرد.
آشپزی ایرانی🍔
کاسه های اشترودل سس
#كاسه_هاي_اشترودل_سس
مواد لازم :
خمیر فیلو ٥٠٠ گرم
روغن مایع ٣ الي ٤ قاشق سوپخوری
نمک به میزان لازم
•مواد لازم مياني:
سینه مرغ ٢٥٠ گرم
روغن ٣ الي ٤ قاشق سوپخوری
پودر فلفل سیاه به میزان دلخواه
پیاز ریز خردشده ١/٢ لیوان
قارچ ریز خردشده ٢٠٠ گرم
آبلیمو ١ قاشق سوپخوری
فلفل دلمهای خردشده ١/٢ لیوان
کنسرو ذرت ١ لیوان
جعفری، خردشده ١/٤ لیوان
• مواد لازم سس سوپرم :
کره ٥٠ گرم
آرد ١ و ١/٢ قاشق سوپخوری
آب مرغ يا شیر يا آب ٢٥٠ میلیلیتر
زرده تخممرغ ٢ عدد
خامه ١٠٠ گرم
طرز تهیه :
با کاتر گرد به قطر١٢سانتيمتر سه ورق از خمیر را قالب بزنید.روغن مایع و مقداری نمک را مخلوط کرده،بین ورقهها با برس از این محلول بمالید.ورقههای فیلو را پشت قالب مافین به قطر٥سانتیمتر بگذارید.فر را روی١٨٠درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. پنجره فر را طبقه وسط قرار دهید.قالب را به مدت١٠تا١٢دقیقه داخل فر قرار دهید تا خمیر پخته و خشک شود.برای درست کردن مواد میانی، سینه مرغ را بصورت چهارگوشهای ٢×٢سانتیمتر خرد کرده، با ٢قاشق سوپخوری روغن مایع،نمک و فلفل سیاه مزهدار کنید ومدت حداقل ٣تا٤ساعت در یخچال قرار دهید.باقیمانده روغن را در تابه ریخته،روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.پیاز را اضافه کرده،تفت دهید تا نرم و شفاف شده و آب آن کشیده شود.مرغ را افزوده،با حرارت متوسط به مدت ٢دقیقه تفت دهید تا مرغ بپزد.سپس قارچ را همراه آبلیمو اضافه کرده،با حرارت بالا یک دقیقه تفت دهید.فلفل دلمهای را اضافه کرده،تابه را از روی حرارت برداشته،كنسرو ذرت و نیمی از جعفری را اضافه کنید سپس مواد را در ظرف ديگر برميگردانيم.برای تهیه سُس،کره را داخل قابلمه کوچکی ریخته،روی حرارت قرار دهید تا آب شود.سپس آرد را افزوده،تفت دهید تا خامی آرد گرفته و کف مانند شود.آب مرغ را اضافه کرده،با حرارت ملایم مدام هم بزنید تا غلیظ شود.زردههای تخممرغ را همراه با نمک و فلفل با درجه متوسط همزن برقی به مدت یک دقیقه بزنید و بتدریج از مواد داغ به زردههای تخممرغ اضافه کنید تا سُس گرم شود.پس از آن در ظرف اصلی برگردانده،دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید تا سُس غلیظ شده،اما نجوشد.سس را از روی حرارت برداشته و به تدریج از سس داغ به خامه اضافه کنید تا خامه گرم شود.سس را با مواد میانی مخلوط کرده،در صورت سرد بودن مواد،روی حرارت قرار دهید تا سُس و مواد گرم شوند.داخل کاسهها را با مواد پر کرده و روی آن را با جعفری یا گردو خردشده یا فلفل دلمهای رنگی خردشده تزئین و سرو کنید.