eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍹🍊 🥰مواد لازم ۱ لیوان آب پرتقال- بستنی وانیلی ۴ اسکوپ-پودر ژله پرتقال برای تزئین-کف خامه چتر شوکو رول برای تزئین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ سینه مرغ بصورت باریک و نواری برش خورده: 800 گرم سیر رنده شده 2 حبه ماست نصف کاسه ماست خوری روغن زیتون 2 ق غذاخوری آبلیمو 1 ق غذاخوری رب_گوجه فرنگی 1 ق غذاخوری فلفل سیاه ، پودر زیره ، نمک و پودر چیلی و پاپریکا به مقدار لازم . تمام مواد بالا خوب باهم مخلوط بشه و بمدت یک تا دوساعت در ظرف دربسته داخل یخچال قرار بدید تا خووب مزه دار بشه و طعمها به خورد هم بره بعد از استراحت، از یخچال خارج کنید و ابتدا یه دونه پیاز که نگینی و ریز خرد کردید تفت بدید و کمی طلایی شد مرغ های مرینیت شده بهش اضافه کنید و همراه با پیاز سرخ کنید. . مواد لازم برای سس ساندویچ سس کچاپ 2 ق غذاخوری سس مایونز 2 ق غذاخوری سس فرانسوی 1 ق غذاخوری سس چیلی 1 ق چایخوری . برای مخلفات ساندویچ: پنیر ورقه ای گودا یا موزارلا خلال سیب زمینی سرخ شده نان ترتیلا یا پیتا (یا تافتون بسته بندی) پنیر چدار رنده شده خیارشور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی سیب زمینی و گوشت با پنیر چدار😋😍 مواد لازم : گوشت چرخ شده 450 گرم فلفل قرمز 1 دوم ق چ زیره سبز 1 ق چ پودر سیر 1 ق چ پودر پیاز 1 ق چ فلفل سیاه 1 ق چ نمک 1 ق چ سس گوجه فرنگی 1 سوم پیمانه سیب زمینی رنده شده 6 عدد متوسط آرد سفید 2 ق غ نمک 1 دوم ق غ پنیر چدار طرز تهیه : گوشت را سرخ کرده و به ان فلفل قرمز،زیره سبز ،پودر سیر،پودر پیاز،فلفل سیاه و نمک میزنیم سپس به ان سس گوجه فرنگی اضافه میکنیم و زمانی که گوشت پخته شد و اب ان کاملا گرفته شد از روی حرارت بر میداریم سیب زمینی ها را رنده کرده و به ان ارد و نمک اضافه میکنیم به اندازه یک ق غ از سیب زمینی بر میداریم و کف دستمان پهن کرده و روی ان مقداری گوشت ریخته و روی ان پنیر چدار قرار میدهیم و به صورت توپک در اورده و داخل روغن داغ شناور سرخ میکنیم .😜😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این مقدار برای ۱ قرص نان روغنی میباشد. 🔴 مواد لازم : 🔸️آرد سفید : ۴۰۰ گرم 🔹️شکر : ۵۰ گرم 🔸️روغن حیوانی : ۱۵۰ گرم (میتونید از روغن جامد هم استفاده کنید) 🔹️آب یخ : ۱۰۰ گرم روغن رو از چند ساعت قبل داخل دمای محیط میزاریم شکر رو با آب یخ مخلوط کنید و اونقدر هم بزنید که شکر حل بشه آرد و روغنی رو اضافه میکنید و باهم مخلوط میکنیم خمیر بدست اومده رو به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بطور مدوام ورز بدید خمیر رو به شکل گرد پهن کنید ، با انگشت روی خمیر شیار ایجاد کنید ، اونو داخل سینی فر بزارید فر رو از قبل گرم کنید ، اگر دوس دارید نان روغنیتون نرم باشه با حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۷ دقیقه و اگه خشک دوس دارید با حرارت ۲۰۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار بدید تا نان روغنیتون آماده بشه ،
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله ی توت فرنگی رو با یک لیوان آب جوش روی حرارت حل میکنیم سپس یک لیوان آب سرد میریزیم و توت فرنگی رو خورد کرده و ظرف های دسر رو مانند فیلم درون یک قالب مافین به صورت مورب میچینیم و توت فرنگی خورد شده رو کف ظرف ها میریزیم و مایه ی ژله رو روی توت فرنگی ها به مقدار مساوی میریزیم و قالب مافین رو‌به آرامی داخل یخچال میذاریم و اجازه میدهیم سه ساعت بماند و برای تهیه ی پودینگ شکلاتی در ظرف مناسبی شیر،شکر،نشاسته،آرد،پودر کاکاعو و نمک رو مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شود سپس روی شعله ی کم اجاق قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا به جوش آید غلیظ شود و قوام پیدا کند سپس شکلات تخته ای رو در اون میریزیم و کاملا هم میزنیم تا با پودینگ مخلوط شود سپس مواد رو از شعله گاز ورداشته و کره و وانیل رو اضافه میکنیم و هم میزنیم به طور مداوم تا خنک شود(اگر هم نزنیم رویه میبندد) سپس ظرف های دسر رو با پودینگ شکلاتی پر میکنیم و د اخل یخچال قرار میدهیم تا خنک شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋اسنک پنیری😍 پیاز یک عدد سینه ی مرغ ۳۰۰ گرم هویج ۲ عدد متوسط فلفل دلمه ای یک عدد رب یک قاشق غذاخوری نان تست ۸ عدد مایونز ۲ قاشق غذاخوری پنیر خامه ای ۱ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم فلفل به میزان لازم در ابتدا پیاز ها را خرد کرده و تفت داده کمی که تغییر رنگ داد مرغ های خرد شده را اضافه کرده و وقتی طلایی شد ، فلفل دلمه و هویج را اضافه کرده. رب اضافه کرده و کمی آب اضافه کرده و اجازه دهید غلیظ شود. کف ظرف فر را چرب کرده و پنیر را روی نان زده . سپس خوراک مرغ ، نان تست و مخلوط مایونز و پنیر را اضافه کرده و به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار داده و نوش جان
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسنک ویژه😋 این میزان مواد، تقریبا یک بسته نون تست میبره. که برای هر اسنک دوتا نون میخواید. دیگه خودتون حساب کنید چه تعدادی میخواید. اگه تو هر بسته بیست عدد نون تست باشه، ده عدد اسنک میشه که اونارو هم چون از وسط نصف میکنیم، میشه بیست تا. اسنک رو با هر موادی که بخواید میتونید درست کنید. مثل : سوسیس، کالباس، گوشت، مرغ و... مواد لازم🔻 سوسیس : ۱۰۰ گرم قارچ : ۱۰۰ گرم فلفل دلمه ای : یک عدد کالباس : ۱۰۰ گرم ذرت : به میزان لازم پنیر پیتزا : به میزان دلخواه طرز تهیه🔻 نون تست هارو بذارید تو دستگاه ساندویچ ساز. اگه این دستگاه رو نداشتید. یه تابه بردارید، روی نون از مواد بریزید و بعدش پنیر بعد هم یه تابه بردارید. نون بذارید توش و روی نون یه چیز سنگین مثل یه قابلمه دیگه یا هر چیزی که میخواید بذارید. چند دقیقه زمان بدید یه طرفش که طلایی شد برگردونید طرف دیگه هم طلایی شه و بعد سس بزنید و روش آویشن بریزید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو ترکیه ای مواد لازم برای کوکوی سیب زمینی: 6 عدد سیب زمینی متوسط( کمی کوچکتر از متوسط) ۱ قاشق غذاخوری آرد ۱ قاشق غذاخوری آرد ذرت ۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ۱ عدد زرده تخم مرغ نمک فلفل سیاه کمی روغن مایع جعفری خورد شده طرز تهیه: سیب زمینی ها را اب پز کرده بگذارید خنک شود، بعد انها را له کرده و با تمامی مواد مخلوط کنید. سپس در اندازه و شکل دلخواه در اورده و سرخ کنید. میتونین مواد رو داخل فریزر نگه دارید که بعدا استفاده کنید. قبل از سرخ کردن از داغ شدن روغن مطمئن باشید. میتونین از فر هم برای سرخ کردن کمک بگیرید.
بوی تو می‌آمد به صدا نیرو، به روان پر دادم آواز " در آ " سر دادم پژواک تو می‌پیچید چکه شدم از بام صدا لغزیدم و شنیدم یک هیچ ترا دیدم و دویدم آب تجلیِ تو نوشیدم و دمیدم .... سلام دوستان نازنین امروزتون پر از انرژی
سرشارترین "شعر خدایی، زینب" اسطوره طاقت و حیایی، زینب ، تو زینت نقطه های بسم الله.... تفسیر فصیح "کربلایی، زینب" سر قافله شام بلایی زینب تو "شیر زن" کرب و بلایی زینب.... وفات حضرت زینب (س) 🖤 بر همه محبان اهل بیت تسلیت باد🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم تخم مرغ دوعدد ،یک هشتم یه کلم برگ متوسط ،یک هویج متوسط رنده شده،نمک وفلفل سیاه وقرمز ،پنیر ورقه ای ،نان تست ،سس کچاپ طرز تهیه......کلم را بدون روغن کمی تفت داده تا ابش بخار بشه بعد کمی روغن وهویج را اضافه و نمک وفلفل سیاه اضافه وکمی تفت داده از روی حرارت برداربد تا سرد بشه بعد تخم مرغ را اضافه با کمی فلفل قرمز ومخلوط کنید تابه نچسب را کمی چرب و مایه تخم مرغ را بریزید وبهش شکل مستطیل بدین کمی خودشو گرفت تقسیم کنید ویک طرف که طلایی شد برگردونید طرف دیگش هم طلایی بشه یک طرف نان تست را با کمی روغن یا کره برشته کنید از همون سمت برشته اول پنیر بعد تخم مرغ وبعد سس دلخواه ومجددا از سمت برشته نان را بذاربد وتوی تابه با کمی روغن یا کره یا دستگاه اسنک ساز برشته کتید من توی تابه درست کردم چون ممکنه همه دستگاه اسنک ساز نداشته باشن وتا گرمه سرو کنید خیلی خوشمزه وعالیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون بربری خونگی مواد لازم ۵۰۰ گرم آرد نان ( نه آرد کیک) یک پاکت یا ۸ گرم پودر خمیر مایه یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر دو قاشق ماست. ۵ گرم شکر که برای پودر خمیر مایه هست. ۱۰ گرم نمک. ۱۵ گرم کره یا روغن خوب. ۲۸۰ سی سی آب گرم که دست را نسوزانه. مخلوط کنید. خوب ورز بدید. بزارید مثل نون معمولی دوبرابر بشه. سپس پف را بخوابانید و چهار قسمت کنید و به شکل خمیر که در ویدیو میبینید بکنید. دوباره روش را بپوشانید و بزارید یکم پف کنه. برای رومال روی بربری. یک قاشق ارد با کمی آب روی اجاق برای چند دقیقه گرم کنید تا مایه خودش را بگیره. وقتی سرد میشه. مایه باید مثل ویدیو بشه. برای زیر نون، سبوس یا آرد سبوسدار درجه فر دویست سانتیگراد خوبه. برای طرز پخت ویدیو را دنبال کنید
_ماهی
🍰 😋 ▫️ارد سمولینا ۱ لیوان ▫️ارد سفید ½ لیوان ▫️روغن مایع ½ لیوان ▫️تخم مرغ ۳ عدد درشت ▫️شکر ½ لیوان ▫️بیکینگ پودر ۱.۵ ق چایخوری معادل ۷.۵ گرم ▫️آب جوش ½ لیوان ▫️وانیل نصف ق چایخوری 🔸تخم مرغ + شکر و وانیل با همزن ۱۰ دقیقه بزنید بعد روغن اضافه کنید کمی هم بزنید سپس طی ۳ مرحله مخلوط الک شده ی ارد و بیکینگ پودر اضافه کنید . در آخر آب جوش کم کم بریزید . کف قالب ۲۵×۳۵ کاغذ روغنی بزارید و چرب کنید مایه کیک بریزید و ۲۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بپزید و ۵ دقیقه هم گریل کنید . بعد از سرد شدن کامل کناره ها رو ببرید از وسط کیک دو قسمت کنید با شیر مرطوب کنید و روی لایه ی اول مارمالاد دلخواه تون بریزید ، برش بزنید و پودر قند بپاشید . من از مارمالاد زردآلو خونگی استفاده کردم
🥣🍯 ۵ قاشق غذاخوری سرپرنشاسته گندم ۳ قاشق سرپرشیرعسلی ۲ لیوان شیر ۲ قاشق غذاخوری گلاب 🔸نشاسته را با شیر سرد مخلوط کنید. بعد شیرعسلی را اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار بدید و هم بزنید تا قوام بیاد، فرنی بعد از خنک شدن کمی سفت تر میشه پس نیازی نیست روی حرارت سفت بشه برای تزئین ازمقداری پودرکاکائو ودارچین که باچندقطره آب یاگلاب مخلوط شده وگل و خلال پسته استفاده کردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‎من اومدم‌با خوشمزهه😋 ‎یک لیوان آب ‎یک لیوان آب پرتقال ‎۲ لیوان شکر ‎۱ ق غ آبلیمو ‎برای درست کردن بعد از جدا کردن پرتقال از پوست ،پوست پرتقال را به صورت خلالی خرد کنید و داخل خلال دندان مطابق فیلم قرار بدین ‎سپس برای اینکه تلخی پوست پرتقال گرفته شود و کمی هم پخته شوند آن را 3 مرتبه و هر دفعه به مدت 15 دقیقه در داخل آبجوش که روی حرارته قرار دهید و بعد آبکش کنید. در این فاصله شکر را با آب و اب پرتقال مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و شهدش قوام بیاید.بعد پوست پرتقال های آماده شده را به همراه آبلیمو داخل شهد قوام گرفته شده بریزید. تا نیم ساعت همه مواد با هم بر روی حرارت بپزند. سپس از روی حرارت بردارید و به جای گذاشتن در قابلمه از یک دستمال پارچه ای بر روی قابلمه استفاده کنید و اجازه دهید تا به مدت یک روز تمام در دمای اتاق ... ▫️
معدن تم و والیپرای کیوت و گوگولی مگولی و 🌿💕 پروفایل های کیوت بزار پزشو به همه بده😻👇🏾👇🏾 https://eitaa.com/joinchat/2753691718C25713a3484 با استایل ها و ایده های جذابش خودتو تغییر بده🤤🪁 https://eitaa.com/joinchat/2753691718C25713a3484 بیا اینجا گوشیتو کیوت کن^^🌸🍉 پاتوق دختر خوش سلیقهه🤩🔥☝🏼
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝️☝️☝️ خیلی راحته و خیلیم به درد بخور حتما درست کنید 😍😍😍☝️☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌯 😋 🔸یه ساندویچ خیییلی ساده و خوشمزه و شیک که بچها خیلی دوس دارن رب را کمی تفت داده و با آب مخلوط میکنیم بهش ادویه افزوده و میزاریم رو حرارت تا قوام بیاد بعد از سرد شدن کمی خامه اضافه میکنیم خوب مخلوط کرده و روی نون بمالید بعد پنیر پیتزا و سپس مرغ آبپز ریش ریش ریخته آن را رول کرده برش زده و طبق فیلممون تو فر قرار میدیم 📤فوروارد یادتون نره 👇