🥐توپک تن ماهی پنیری
🌮مواد لازم :
🔸کنسرو تن ماهی : ۲ عدد
🔸پنیر پیتزا : ۲۰۰ گرم
🔸تخم مرغ : دو عدد
🔸نمک و فلفل : به مقدار لازم
🔸پودر سوخاری : به مقدار لازم
🔸نان جو یا تست : به مقدار لازم
🔸آرد : به مقدار لازم
🥔طرز تهیه🥔
۱- اول از همه تن ماهی را به مدت ۲۰ دقیقه در آب بجوشانید و سپس در ظرف گودی ریخته و یک عدد از تخم مرغ ها را به همراه نمک و فلفل و پنیر به آن اضافه کرده و حسابی هم بزنید تا با هم مخلوط بشن . سپس شده نان جو یا نون تستی که دارین رو پودر کنید و به موادتون اضافه کنید . در حدی از پودر نان استفاده کنید که مواد به دست شما نچسبه و در نهایت مواد رو ۱ ساعت بذارین تو یخچال بمونه تا به قول معروف استراحت کنه .
۲- بعد از یک ساعت مواد رو از یخچال بیرون بیارین و به صورت یک گردو یک گردو کوچیک یا یه توپ کوچیک مواد رو در دست خودتون شکل بدین و اول در آرد معمولی بعد در یک تخم مرغ زده شده و در نهایت در آرد سوخاری بغلتانید و سپس در روغن بسیار داغ ولی با حرارت پایین سرخ کرده
#نان_خوشمزه 🥯 😋
▫️یک عدد سفیده تخم مرغ
▫️یک پیمانه روغن مایع من روغن زیتون استفاده کردم
▫️شیر گرم یک پیمانه
▫️خمیر مایه یک ق غذا خوری
▫️شکر یک ق
▫️نمک یک ق
🔸من برای شیر زرد چوبه ریختم تا رنگ نونم طلایی بشه
آرد به اندازه ای که خمیر نرم باشه و به دست نچسبه
یک ساعت خمیر رو استراحت می دیم
بعد یک ساعت هر فرمی دوست داشتین به خمیر می دیم و با زرده تخم مرغ رو مال می کنیم در فر گرم 180 درجه تا وقتی روی نان طلایی بشه می پزید
#_میگو_و_سوسیس_کبابی
🔻مواد لازم:📝
▫️میگو: ۴۵۰ گرم
▫️سوسیس: ۲۰۰ گرم
▫️روغن زیتون : ۲ ق چ
▫️ادویه کبابی: ۲ ق غ
▫️مایونز: ۱/۳ پیمانه
▫️آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
▫️سیخ چوبی: ۶ تا ۸ عدد
✍️ سیخها را حداقل به مدت ۳۰ دقیقه در آب بخیسانید تا از سوختن آنها روی گریل جلوگیری شود. ابتدا در یک کاسه بزرگ روغن زیتون را با ۱ قاشق غذاخوری ادویه کبابی مخلوط کرده و میگوها را داخل این ترکیب بیندازید. سوسیس را با ضخامتی هم اندازه پهنای میگوها برش بزنید. میگوها را روی سیخ بزنید بطوری که به شکل منحنی باشند و بین دو بخش منحنی یک برش سوسیس باشد. مایونز، باقیمانده ادویه و آب لیمو را در یک کاسه ریخته سپس هم بزنید تا مخلوط شوند. آن را در یخچال نگه دارید. گریل را روی حرارت بالا به مدت ۱۰ دقیقه گرم کنید سپس حرارت آن را به حالت متوسط رو به بالا بگذارید. هر دو طرف سیخ را اسپری روغن بزنید سپس به مدت ۱ تا ۲ دقیقه هر سمت را گریل کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاناکوتا انار😋
مواد لازم🔻
۱ بسته ژله انار
۱ لیوان آبجوش
۲ لیوان شیر
نصف لیوان شکر
۲ ق غ پودرژلاتین
۱۰۰ گرم خامه صبحانه
کمی وانیل
کمی انار دون شده
طرز تهیه🔻
اول از همه یه بسته ژله انار رو با آب جوش مخلوط کرده و میذاریم روی بخار کتری تا ذرات پودر ژله حل بشه
بعد ژله ها رو میریزیم داخل ظرف مورد نظر البته تا نصف ظرف یا لیوان یا هر چی...😉
بعد یکی دو قاشق انار دون شده هم میریزیم داخلش و میذاریم تو یحچال تا کامل ببنده حدود ۴۵ دقیقه کافیه
حالا بریم سراغ آماده سازی پاناکوتا
شیر،شکر،پودرژلاتین،وانیل و خامه رو مخلوط کرده میذاریم روی حرارت ملایم تا شکر و پودر ژلاتین حل بشه ولی حواستون باشه نجوشه
بعدش میزاریم کمی از حرارت بیفته
حالا پاناکوتا رو میریزیم روی ژله و انارها و دوباره یکی دو ساعت داخل یخچال قرار میدیم و بعد هم دسر پاناکوتای اناری آمادس با هر چی که دوست دارید تزئینش کنید و نوش جان کنید.
من با چندتا دونه انار و خلال پسته تزئینش کنید
#مرغ_عسلي 😋
🔸مرغ رو با روغن زيتون،فلفل سياه ،زردچوبه،سير رنده شده،پودر فلفل چيلي،خوب ماساژ بدين،با پياز مخلوط كنيد وحداقل دوساعت استراحت بدين.بعد تو ظرف پيركس پياز خورد كنيد مرغ ها رو بچينيد روش نمك بزنيد و روي ظرف فويل بكشيد ودو ساعت بزاريد تو فر ١٨٠ درجه،
آب هم اصلاً نريزيد پياز ومرغ آب ميندازه...
بعد از فر دربياريد،روش آبليمو ومحلول زعفرون بماليد و باقاشق عسل بريزيد،گريل فر رو روشن كنيد و بدون فويل يك ربع بزاريد تو فر...
بعد از فر دربياريد وروش جعفري خورد شده بريزيدبچه ها اصلن طعم شيرين نميگيره (عسل تو فر رنگ كاراملي ميگيره و با آبليمو طعم فوق العاده اي به مرغ ميديك قاشق سوپخوري عسل براي اين مقدار مرغ كافيه
#کتلت 🥙 😋
🔸صدو پنجاه تا دویست گرم گوشت چرخ کرده را با دوتا پیاز رنده شده وسه عدد سیب زمینی بزرگ و یکی دو حبه سیر رنده شده (اگه دوس داریدمن این بار سیر نزدم)را مخلوط کنید نمک وفلفل وزردچوبه بزنید یه کمی زعفرون هم بزنید هم خوشرنگ میشه هم تو مزش تاثیر داره دو سه قاشق پودر سوخاری هم بزنید(من خمیرهای داخل نان باگت را خشک میکنم بعد آسیاب میکنم بیشتر به جای پودر سوخاری از همین آرد استفاده میکنم) وخوب ورز بدید ویک ساعت تو یخچال بزارید بعد هم تو روغن داغ شده سرخ کنید ونوش جان کنید
♦️بچه ها سیر یه طعم کاملا سلیقه ای هست تو کتلت من گاهی میریزم گاهی نمیریزم شما هم اگه دوست دارید استفاده کنید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
گ
#نکته_کیک_پزی
❓❓❓❓
چرا کیک به قالب چسبیده است؟
🥧🥧🥧🥧🥧
🧁قالب به درستی چرب و آرد پاشی نشده است.
🧁کیک در زمان مناسب و بعد از سرد شدن اولیه از قالب خارج نشده است..
🧁کیک به اندازه کافی نپخته است.
🍊#پاستیل_میوه_ای🍊
📝مواد لازم:👇
🍭 پودر ژلاتین 4 قاشق غذاخوری
🍭 شکر 2 پیمانه
🍭آب 1 پیمانه
🍭 آب میوه دلخواه 1 پیمانه
🍭رنگ خوراکی یا اسانس به میزان لازم
🍭👈 طرز تهیه پاستیل میوهای:
۱- ابتدا یک کاسه کوچک بردارید، پودر ژلاتین و آب را داخل آن بریزید، سپس پودر ژلاتین را به روش بن ماری یا حرارت غیر مستقیم به خوبی حل کنید تا مایع شفافی به دست آوردید.
۲- در یک قابلمه شکر، آب میوه دلخواه و رنگ خوراکی یا اسانس متناسب با آب میوه ای که انتخاب کردید را بریزید و کمی مخلوط کنید. سپس روی حرارت ملایم گاز بگذارید تا زمانی که جوش بزند و شکر در آب میوه حل شود. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید.
۳- حالا پودر ژلاتینی که بن ماری کردید را به محلول شکری اضافه کنید و هم بزنید.
۴- پاستیلی را که درست کردید در قالب های سیلیکونی در طرح های مختلف بریزید. سپس حداقل برای 2 ساعت قالب را در یخچال بگذارید تا پاستیل ها آماده شوند.
هنگام خارج کردن پاستیل های میوه ای از قالب، مقداری شکر یا پودر شکر بر روی آن ها بریزید.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#حليم 🍜 😋
▫️٥٠٠ گرم گندم
▫️٤٠٠ گرم گوشت گردن گوسفندى
▫️نمك به اندازه لازم
▫️آب حدود ١٤ ليوان
🔸روغن حيوانى كنجد دارچين براى تزيين
طرز تهيه: گندم را از شب قبل خيس مى كنيم بعد آبشو خالى مى كنيم بعد با گردن و ١٤ ليوان آب و يك عدد پياز ميزاريم بپزه وقتى پخت گردن را بيرون ميياريم و بصورت ريش ريش در ميياريم بعد گندم را با غذا ساز يا گوشت كوب. برقى له مى كنيم بعد از آبكش فلزى رد مى كنيم تا پوسته گندم جدا بشه بعد گوشت ريش ريش شده را اضافه مى كنيم و روى شعله كم ميزاريم و مرتب هم مى زنيم تا جا بيفته و كشدار بشه در آخر داخل ظرف مى كشيم و روش را تزيين مى كنيم
♦️من از شب تا صبح گذاشتم روى كم تا گندم و گردن خوب بپزه
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍘#بیسکویت_رژیمی😍
📝مواد لازم:
موز رسیده 2 عدد🍌
جو پرک 1 پیمانه🥣
کشمش یا گردو (یا هر دو) 1/4 پیمانه🥣
دارچین (دلخواه) 1/2 قاشق چایخوری🥄
🍭طرز تهیه:
1- اول از همه فر رو با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید و سینی فر رو هم چرب کنید یا کاغذ روغنی بکشید.
2- موزها رو پوست بکنید و داخل کاسه ای بریزید. خوب موز ها رو بکوبید و له کنید. بعد جو پرک، کشمش و گردو و پودر دارچین رو اضافه کنید و هم بزنید.
3- هر دو قاشق از خمیر رو به شکل دایره ای داخل سینی بریزید و با پشت قاشق پهن کنید.
4- دوازده دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.
#خوراک_لوبیا
خوب طرز تهیه این خوراک گوشتو لوبیام اینه که اول از همه باید یدونه پیاز خورد شده رو با یکم روغن تفت بدین تا نرم بشه و بعدش بهش یه قاشق مربا خوری سیر رنده شده و یه قاشق مرباخوری پودر پاپریکا اضافه کنین و باز تفت بدین تا بوی سیر بلند بشه حالا دویست گرم گوشت چرخ کرده بریزین توی مخلوط پیازو خوب تفت بدین تا گوشت بپزه بعدش یه قاشق رب گوجه و فلفل بزنین و ربم تفت بدین تا بپزه و از خامی دربیاد بعد نوبت دو تا گوجه خورد کرده و یه فلفل دلمه ای خورد کرده اس اینارم اضافه کنین و باز تفت بدین تا گوجه آب بندازه و فلفلم یکم نرم بشه آخرشم دو پیمونه کنسرو لوبیا چیتی یا لوبیایی طعم داری که خودتون پختین اضافه کنینو یه پیمونه آب گوشت هم بریزین (من از آب و قص طعم دهنده گوشت استفاده کردم) در قابلمه رو ببندین بذارین یه بیست دقیقه ای با هم بپزن تا مزه ها به خورد هم بره و تنگ آب بشه. همین دیگه خوراکتون حاضره و به نظرم با یکم گشنیز خورد کرده و ماست عاااالی میشه.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنج شنبه ، دلبرانه ترین روزِ خداست !
از همان اولش انگار پر است از خبرهای خوب ...
شبیه دخترکِ فال فروشی که توی کوله اش پر است از شعرهای زیبا و فال های خوش ،
هر کدام را که برداری ، فرقی ندارد ؛
همه اش خیر است ...
پنج شنبه ؛
باید پنجره را باز کرد ، چشم ها را بست و نفس کشید ...
باید نفس کشید فراغتِ پایانِ هفته را ...
_🍂🌞🍂________
❄️
🍲خورش گوجه نیجریه🍲
🥩2 کیلوگرم گوشت دلخواه (مرغ تازه ، گوشت بز ، بوقلمون یا گوشت گاو)
🧅1 عدد پیاز خرد شده
🍅9 عدد گوجه خرد شده
🌶1٫20 قاشق چایخوری فلفل قرمز
🥄1 قاشق چایخوری ادویه کاری
🌿1 قاشق چایخوری آویشن
🍾1٫20 فنجان روغن مایع
🧂نمک
📝همه مواد را تهیه کنید
گوشت را با یک قاشق چای خوری نمک ، یک قاشق چایخوری کاری و آویشن ، و پیاز خرد شده مخلوط کنید.و اجازه دهید که بپزد.
گوجه فرنگی ها را در یک ماهیتابه جداگانه سرخ کنید سپس آن را به گوشت پخته شده در قابلمه اضافه کنید.
سپس آن را به گوشت پخته شده در قابلمه اضافه کنید.
سپس سبزیجات را اضافه کرده و به مدت دو دقیقه هم بزنید و بگذارید بجوش بیاید.
بعد از یک ساعت خورش گوجه شما آماده میباشد
#محلبى_شكلاتى_پرتقالى
اول محلبى شكلاتى رو اماده مى كنيم،ابتدا يك ليتر شير رو با دو و نيم ق غ خورى نشاسته ،دو و نيم ق غ خورى ارد مخلوط مى كنيم تا حل بشن و بعدچهار ق غ خورى پودر كاكائو رو اضافه مى كنيم و تو شير مخلوط مى كنيم،روى شعله ى گاز ميداريم با شعله ى كم شير رو هم مى زنيم تابه غلظت فرنى برسه ،در اين مرحله يك ليوان شكر و ى ق غ خورى كره اضافه مى كنيم و هم ميزنيم تا شكر حل بشه،محلبى شكلاتيمون اماده شده توى ظرفامون ميريزيم وميريم سراغ محلبى پرتقاليمون
دو نيم ليوان اب پرتقال طبيعى رو با دو و نيم ق غ خورى نشاسته حل مى كنيم و روشعله ى كم ميذاريم و هم ميزنيم تاغليظ بشه و در اخر نصف ليوان شكر و ى ق غ خورى كره اضافه مى كنيم و تا حل شدن شكر محلبى رو هم ميزنيم (اگه پرتقالتون ترش بود مى تونيد شكرش رو بيشتر بريزيد)و بعد از اماده شسبز
ى محلبى شكلاتى ميريزيم و روش رو تزيين مى كنيم داخل يخچال ميذاريم تا خنك بشه.
پيشنهاد مى كنم اين محلبى رو حتما امتحان كنيد حتما عاشقش ميشيد
نوش جان 💖
🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
#آش_شلغم🍲🍲🍲
🥄 مواد لازم برای ۴ نفر:
گوشت چرخکرده 400 گرم🥩
برنج نیم دانه 1 پیمانه
عدس ½ پیمانه
ماش ½ پیمانه
پیاز متوسط 2 عدد
شلغم 5-6 عدد
سبزی آش 250 گرم
آبغوره یا آبلیمو به مقدار لازم
طرز تهیه:🍵🍵
۱- یک عدد پیاز🧅 را رنده کنید. گوشت چرخکرده، نمک فلفل و زردچوبه را به پیاز رنده شده اضافه کنید. مواد را باهم مخلوط کرده و با دست ورز دهید. پس از اینکه مخلوط گوشت و پیاز به چسبندگی لازم رسید، از مواد گلوله های کوچک به اندازه گردو درست کنید.
۲- یک عدد پیاز باقی مانده را نگینی خرد کنید تفت دهید تا سبک شود. سپس کوفته ریزه های آماده شده از مرحله قبل را درون پیاز داغ اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن ها تغییر کرده و طلایی شود.
۳- از قبل عدس و ماش را جداگانه با مقداری آب قرار داده تا پخته شوند. برنج نیم دانه را نیز از حدود 3 ساعت قبل بخیسانید.۴- شلغم ها را پوست گرفته و به شکل مکعبی خرد کنید. وقتی آب درون قابلمه به جوش آمد، شلغم های خام را به مواد اضافه کنید. نیم ساعت آخر پخت، عدس و ماش پخته شده و سبزی را نیز به مواد آش شلغم اضافه کنید.
🥙🥙🥙🥙🥙#سالاد_عدس_و_نخود
📝طرز تهیه👇👇
🥣1 و نیم پیمانه عدس و 1 پیمانه نخود پخته را با 1/4 پیمانه زرشک خیس خورده و کمی جعفری خرد شده مخلوط کنید.
🍋 سپس آب یک عدد لیمو ترش، 1/4 پیمانه ماست، 1/4 پیمانه روغن زیتون، 1 قاشق غذاخوری سس خردل و کمی نمک و فلفل را در کاسه کوچکی بریزید و مخلوط کنید. سس را موقع سرو به سالاد اضافه کنید و در ظرف مورد نظر یا در پوست لیمو بریزید.🍋
#فریتاتا_بروکلی
مواد لازم
1 قاشق سوپ خوری نمک ( 25 گرم )- 2 فنجان بروکلی ( 200 گرم )- 2 فلفل قرمز ( 85 گرم )- 5 تخم مرغ متوسط ( 300 گرم )- 2 فنجان پنیر خرد شده ( 200 گرم )- 1 قاشق سوپ خوری کره ( 25 گرم )- 1 1 / 2 فنجان شیر ( 165 میلی لیتر )
اولین کاری که باید انجام دهید این است که بروکلی را در قابلمه کوچک بجوشانید سپس آب اضافی را تخلیه کنید.
دقت کنید گاز را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید .
در همین حال، تخم مرغ را با شیر در تابه هم بزنید
سپس فلفل قرمز خرد شده، نمک و کمی پنیر اضافه کنید.
این ترکیب را به مدت 5 دقیقه با حرارت کم بپزید.
از روی حرارت بردارید و داخل فر بگذارید. بیش از 15 دقیقه داخل فر نگذارید
نوش جان 💖
🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#برشتوک🍘
#آسانترین_شیرینی😍
مواد لازم:👇
آرد سفید 1/2 پیمانه🥣
آرد نخودچی 1/2 پیمانه🥄
کره آب شده 1/3 پیمانه🧈
پودر قند 1 سوم پیمانه🍙
پودر هل 1 قاشق چایخوری🥄
شکلات تخته ای خرد شده 150 گرم🍫
♨️طرز تهیه:♨️
اول از همه شکلات رو آب کنید و با قیف یا قاشق مرباخوری داخل قالب سیلیکونی بریزید. یک سوم از هر قسمت قالب باید از شکلات پر بشه. بعد قالب رو کمی تکون بدید و چند بار روی سطح بزنید تا سطح شکلات صاف بشه. ده دقیقه در یخچال بگذارید و بعد بیرون بیارید. توی این مدت مراحل بعدی رو انجام بدید.
🔰🔰🔰
آرد سفید رو هفت هشت دقیقه در تابه گود تفت بدید. بعد آرد نخودچی رو روش الک کنید و پنج دقیقه دیگه هم تفت بدید. مخلوط آرد رو به ظرف دیگه ای منتقل کنید و بعد مجددا توی تابه الک کنید.
کره ذوب کرده رو اضافه کنید و خوب با لیسک سیلیکونی زیر و رو کنید. وقتی آرد کامل به کره آغشته شد، پودر قند رو روی بقیه مواد الک کنید. هل رو هم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گلوله ای از پودر قند در مایه باقی نمونه.
تکه های کوچک از خمیر بردارید و با دست روی شکلات ها داخل قالب سیلیکونی فشار بدید.🍮🍮
#ایده_خوشمزه
هسته خرما رو دربياريد و خرما رو باز كنيد بعد توش كره بادام زمينى بزنيد.
يك ميان وعده عالى و پرانرژى براى بچه هاى عزيزتون
نوش جان 💝
🍠🍠🍠🍠🍠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#املت_پیتزا
مواد لازم:
6 و یا به تعداد نفرات تخم مرغ
نمک
1 قاشق غذاخوری فلفل کاپیا خرد شده (فلفل ترکیه ای)
3 عدد گوجه فرنگی گیلاسی ریز خرد شده
به دلخواه سوسیس ، ذرت ، فلفل سبز (من امروز استفاده نکردم)
1 استکان سوجوک رنده شده (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس)
حدود1 استکان اسفناج ریز خرد شده
پنیر پیتزا رنده شده ، به دلخواه پنیر چدار
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ ها و نمک را 2 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. اسفناج ها را اضافه کنید و هم بزنید. کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید و گرم کنید. تخم مرغ های زده شده را داخل ماهیتابه بریزید 2 دقیقه با در بسته بپزید سپس گوجه فرنگی و فلفل قرمز خرد شده و سوجوک رنده شده و پنیر پیتزا را اضافه کنید و مجدد در ماهیتابه را بذارید. وقتی پنیر پیتزا آب شد روی املت جعفری خرد شده بپاشید و برش بزنید و سرو کنید. نوش جان
🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦