eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.9هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
کاپ‌کیک پنیری با پوشش شکلات و توت فرنگی 🍓 👈مواد لازم: ویفر خرد شده: ۲ فنجان کره ذوب شده: ۱/۴ فنجان پنیر خامه ای در دمای اتاق: ۲ فنجان شیر تغلیظ شده: ۳/۴ فنجان پودر قند: ۱/۲ فنجان ژلاتین: ۷ گرم شکلات تلخ ذوب شده: ۱ فنجان کره ذوب شده: ۱/۴ فنجان خامه گرم: ۱/۲ فنجان توت فرنگی: ۲ فنجان 🍓🍓🍓🍓 👈طرز تهیه: ۱- در یک کاسه، ویفرها را با کره مخلوط کنید تا جا بیفتد و یک خمیر درست کنید. سپس آن را در قالب های کاپ کیک قرار دهید ، فشرده کنید و بگذارید در یخچال تا خنک شود. ۲- پنیر خامه‌ای را با شیر تغلیظ شده و شکر بزنید تا مخلوطی یکدست بدست آورید. ۳- ژلاتین را کم کم به صورت رشته‌ای اضافه کنید. ۴- مخلوط چیزکیک را داخل قالب ها روی لایه‌ی کوکی ها بریزید و آن را در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. سپس آن را از قالب خارج کنید. ۵- شکلات را با کره و خامه زده شده‌ی گرم مخلوط کنید تا مخلوطی یکدست شود و آن را روی کاپ‌کیکهای پنیری بریزید. ۶- با گاناش باقیمانده، توت فرنگی ها را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا جامد شود. ۷- با کمی گاناش تازه، توت فرنگی ها را روی چیزکیکها بچسبانید و دوباره در یخچال قرار دهید تا سفت شود و در انتها سرو و نوش جان کنید🥰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اول كار فر روشن كن تا گرم شه!! دوپيمونه ارد با يه قاشق چاي خوري بکینگ پودر الك كن .. ٤تا تخم مرغ با يه پيمونه شكر و كمي وانيل هم بزن {٧دقيقه كمتر يا بيشتر} تا حجيم شه.. بعد نصفه پيمونه روغن مايع و اضافه كن.. و بعد نصفه پيمونه شير ولرم ... بعد يك قاشق غذا خوري زعفرون دم شده غليظ و يكمي پودر هل و دوقاشق غذا خوري گلاب اضافه كن هم بزن... مخلوط ارد تو چند مرحله اضافه كن و با ليسك هم بزن ودر اخر كمي با دور كند همزن هم بزن تا گلوله اي باقي نمونه. بريز تو قالب بذار تو فر به مدت ٤٥ دقيقه ... (با توجه به دماي فر خودتون تنظيم كنيد) نوش جان👌
کیک‌های میو‌ه‌ای مواد مورد نیاز: ✨برای کیک: 3 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر 1 لیوان چای خوری روغن 1 لیوان چای خوری شیر 1 بسته وانیل معادل 1 قاشق چایخوری 1 بسته بکینگ پودر معادل 1 قاشق غذاخوری آرد به مقدار لازم تقریبا 2 لیوان( قوام کیک بایستی غلیظ باشد) ✨ برای کرم: 3 لیوان شیر 2 قاشق غذاخوری سرپر آرد 1 قاشق غذاخوری نشاسته 1 لیوان چای خوری شکر 1 قاشق غذاخوری کره در صورت تمایل 1 کیسه پودر خامه یا ۱۰۰ گرم خامه صبحانه طرز تهیه: ابتدا قالب ها را با کره و آرد چرب کرده و آنها را در یخچال نگه دارید تا کیک راحت تر بیرون آید. تخم مرغ و شکر را با همزن برقی خوب هم بزنید دقت کنید که دانه های شکر خوب حل شود سپس به ترتیب شیر، روغن را اضافه کرده و در هر مرحله هم بزنید. در اخر وانیل، بکینگ پودر و ارد را دو بار الک کرده و به مخلوط اضافه کنید.مخلوط کیک را در قالب ها بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 170-180 درجه تقریبا به مدت 25-30 دقیقه بپزید.(دقت کنید که زمان پخت هر فر متفاوت است حتما کنترل کنید) برای کرم شیر ، آرد ، نشاسته، شکر را درون قابلمه بریزید و مدام آن را هم بزنید. وقتی شروع به جوشیدن کرد ، بلافاصله آن را از اجاق گاز برندارید ، دوباره آن را هم بزنید و به مدت 5 دقیقه آن را بپزید تا کرم شما خوشمزه و غلیظ تر شود.بعد از اینکه کرم سرد شد پودر خامه به همراه کمی شیر و یا خامه صبحانه اضافه کرده و با همزن هم بزنید.(غلظت کرم باید به گونه‌ای باشد که فرم بگیرد و غلیظ باشد اگر بیش از حد غلیظ شود به آن خیلی کم شیر اضافه کنید)
طرز تهیه: هر بسته پودر ژله رنگی رو با یه لیوان اب جوش بنماری کنین و نصف لیوان بستنی بهش اضافه کنین بریزین تو یه سینی من از سینی 20 در 30 استفاده میکنم اگه میخواین رنگ ژله ها پررنگ تر بشه رنگ خوراکی رو وقتی ژله داغه اضافه کنین 4 بسته ژله آلوئه ورا نیاز دارین هرکدوم رو با یک و نیم لیوان اب جوش بنماری کنین و بذارین سرد شه . بعد از اینکه ژله بستنی ها سفت شدن با کاتر قلب کاتر بزنین . کف قالب یکمی ژله الوئه ورا بریزین و بذارین نیمبند شه بعد قلبا رو کف قالب و روی دیواره ی قالب بچینین وسطشم اضافه های قلب و دور قلبا رو بریزین وقتی قالب از ژله های رنگی پر شد اروم آلوئه ورای خنک رو با قاشقی چیزی بریزین رو ژله ها و بذارین تو یخچال 6 ساعت بمونه . بعد قالبو بذارین چند ثانیه تو اب گرم و برگردونین تو ظرف
‎شیرینی کوکو(نارگیلی) ‎فقط با سه چیز و بدون همزن ‎۳ سفیده تخم مرغ ‎۱/۲ پیمانه شکر ‎۱ونیم پیمانه پودر نارگیل چرب وانیل - ‎همه موادو با لیسک مخلوط کنید تا اینکه خمیری شه که بشه بهش شکل داد. با اسکوپ بستنی از مخلوط بردارین و روی سینی که کاغذ روغنی گذاشتین بزارین . ‎اگه دیدین شکل نمیگیره، و یحالت شلی داره، پودر نارگیل بیشتری اضافه کنین . ‎در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه حدود ۱۵ دقیقه بپزین . ‎بعد ازینکه از داغی افتادن ، زیرشونو داخل شکلات آب شده فرو کنید و روی توری بزارین و تزیین کنین و حدود ۱۰-۱۵ دقیقه بزارین یخچال بعد میتونین سرو کنین. ‎یه روش دیگه داره که اول سفیده ها و ‎شکر رو هم میزنین تا پفی شه ولی سفت نشه و کاسه رو خم کردنی بریزه، بعد پودر نارگیل اضافه و مخلوط کنید ، در این روش احتمال داره پودر نارگیل بیشتری نیاز داشته باشین . ‎این شیرینی رو از یک صفحه معتبر برداشتم و روغن و آبلیمو نداشت و چرخم نکرده بود و در مخلوط کن هم مخلوط نکرده بود و همچنین بصورت بن ماری هم حرارت نداده بود. یعنی بافتش با شیرینی های نارگیلی بازاری متفاوته ولی اینم عالیه. ‎
مواد لازم: گوشت چرخکرده ۱۵۰ گرم پیاز ۱ عدد قارچ ۱۰۰ گرم بادمجان ۱ عدد نمک و فلفل و آویشن،پاپریکا،پودرسیر چیبس خلالی مقداری گوجه جعفری سس ترکیب(ماست،مایونز،خردل،کچاپ،سرکه نمک و فلفل یا سس فرانسوی یا سس دلخواه) پنیر پیتزا مقداری نان باگت ۱ عدد طرز تهیه: ابتدا گوشت را از فریزر خارج کنید و همان طور که منجمد هست توی تابه بزارید و مقداری روغن اصافه کنید وقتی گوشت مقداری خوذش رو باز کرد با قاشق گوشت را تکه تکه میکنیم ولی مثل مایه ماکارونی نمیخواین از هم باز بشه بعد پیاز را که جداگانه سرخ کردیم به گوشت اضافه و با ادویه ها حسابی تفت میدهیم تا مزه ها به خرد هم برود،بادمجان ها را برش نازک بزنید تقریبا هر یک عدد بادمجون متوسط شامل ۵-۶ برش نازک میشه،بعد از اینکه تلخی بادمجون ها را گرفتیم سرخشون میکنیم یا میتونید گریل کنید حالاااا نان باگت را از وسط برش بدید مقداری از سس را روی نان بگذارید سپس به ترتیب بادمجان های سرخ شده،گوشت سرخ شده،قارچ ها را هم با پنیر پیتزا در تابه تفت دادم و وقتی پنیرها آب شدن با قارچ مخلوط و روی گوشت میریزیم سپس مقداری چیبس خلالی و جعفری خرد شده و اسلایس های گوجه و دوباره سس ساندویچ را میبندیم و نوش جان میکنیم.. پ ن: میتونید ساندویچتون را گریل هم بکنید که عالی میشه🙌🏻😍 .
سه ليوان آرد يك ليوان روغن جامد(مخلوط كره باشه عاليه) زنجبيل يك ق غ پودر قند دو ليوان هل يك ق چ اول آرد رو ألك كرده بعد حدود ١٥ دقيقه تفت داده تا خاميش كاملا بره،بعد دوباره ألك كرده،روغن رو داغ كرده و آرد رو داخلش تفت داده بعد پودر قند و هل و زنجبيل رو اضافه كرده و كاملا مخلوط كرده تا پودر قند با آرد مخلوط شده ،زير اجاق رو خاموش كرده و مواد رو داخل ظرف پيركس پرس كنيد بزاريد يكي دوساعت بمونه بعد برش بزنيد،مي تونيد قالب هم بزنيد،اگه عجله داشتيد بزاريد يخچال،اين حلوا حلوا سنتي بسيار خوشمزه ست اگر مطلبی مورد استفاده و رضایتتون قرار گرفت برای تعجیل در فرج امام زمان و سلامتی بانو فاطمه عزیز صلواتی عنایت فرمائید
22.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش کامل و نکات مهم رو بخونید 👇 این مقدار برای ۷ سیخ کوبیده می باشد. ۲۵۰ گرم راسته گوساله، ۱۵۰ گرم قلوه گاه گوسفندی، جمعا نیم کیلو (حتما سه چرخه بشه) پیاز ۳۰۰ گرم یا دو عدد متوسط نمک دو ق چ گوشت باید تازه باشه سعی کنید از گوشت فریز شده استفاده نکنید و حتما سه بار چرخ بشه. پیازهارو رنده و آبشون رو در حد کنار انداختن بگیرید (لازم نیست سعی کنید تمام آب پیاز رو بگیرید) پیاز و نمک رو با گوشت مخلوط کنید و ۵ دقیقه چنگ بزنید و سپس ۱۰ دقیقه دیگه ورز بدید (هرچقدر گوشت بیشتر ورز بخوره خوشمزه تر میشه و احتمال افتادن از سیخ هم کمتر میشه)؛ ۹۰ گرم از گوشت رو بردارید و سیخ بگیرید حتما باید روی سیخ شیار ایجاد کنید که باعث نی افتادن کبابها روی منقل میشه، اگر تبحر لازم رو ندارید میتونید سیخ گیر کوبیده تهیه کنید و با اون کادتون رو راه بندازید، سیخ هارو به محض گذاشتن روی منقل هر ۱۰ ثانیه یکبار تا انتها بچروخونید که کباب هاتون نریزه، نوش جان.
161.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صبح يعنى همه ى شهر پراز بوى خداست عابرى گفت که اين مطلق ناديده کجاست؟ شاپرک پرزد و با رقص خود آهسته سرود چشم دل بازکن اين بسته به افکار شماست 🦋سلام روزتون بخیر🦋 🌸🍃🌸🍃🌸
صبح یعنی یک سبد لبخند🌷 یک بغل شادی یک دنیاعشق وخندیدن🌷 از اعماق وجود به شکرانه داشتن نفسی دوباره سلام صبحتون بخیر🌷 🌸🍃🌸🍃🌸
🔻مواد لازم : 📝 ▫️سینه مرغ پخته شده ۱ عدد ▫️نون تست ۱ بسته و نصف ▫️خیارشور ▫️پیازچه ▫️ماست ۲ ق غ ▫️سس ۱ ق غ ▫️آب مرغ ▫️نمک و فلفل ✍ابتدا کناره های تست رو برش میزنیم برای مواد سینه مرغ رو با قسمت درشت رنده کردم بعد خیارشور خیلی ریز نگینی خورد کردم و پیازچه ریز شده اضافه کردم سس و ماست به همراه آب مرغ در حد ۵ ق غ میزنیم و نمک و فلفل رو میزنیم بعد مواد رو خوب هم میزنیم روی مواد مواد میزاریم و یک نون دیگه روش میزاریم و از وسط به شکل مثلثی برش میزنیم و یک لایه نازک سس رو لبه های نون میمالیم و برای تزئین روش میتونید از ذرت شیرین ، فلفل دلمه ، گوجه ، خیارشور ، جعفری ساطوری شده و هویج استفاده کنید .