#شیرینی_گردویی 🥯 😋
▫️زرده سه عدد
▫️پودرقند 75 گرم
▫️ارد 1 ق چ
▫️وانیل یک پنسه
▫️پودر هل یک چهارم ق چ
▫️گردو 60 تا 100 گرم
🔸زرده تخم مرغ را با وانیل و پودرهل شروع می کنیم با همزن به زدن .کم کم پودرقند رو اضافه می کنیم .حدود پنج دقیقه ای می زنیم تا کاملا سفیدرنگ و کشدار بشه و بعد یک ق ارد اضافه می کنیم و در نهایت همزن رو خاموش کرده و گردو رو و با لیسک فقط قاطی می کنیم.
داخل سینی فر کاغذ میندازیم.احتیاجی به چرب کردن نیست . با ق چ با فاصله داخل سینی از مایع میریزیم.چند ثانیه ای صبر کنید یکم که پهن شد روش پودرپسته یا تکه های پسته بپاشید و به مدت ده الی 15 دقیقه داخل فر 130 تا 150 درجه سانتی گراد بپزید .رنگ شیرینی نباید عوض بشه.ازفر هم بیرون اوردید تا چند دقیقه بهش دست نزید توش هم شله که بعد چند دقیقه سفت میشه
#تزیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_خوشمزه😋
مواد لازم🔻
3-4 سیب زمینی
1 قاشق غذاخوری کره
مقداری روغن ،
2 حبه سیر ،
4 عدد تخم مرغ ،
فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، نمک ، پنیر چدار یا موزارلا ،
جعفری
#تزیین
9.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طی نیم ساعت یه دسر معرکه درست کنید😋
مواد لازم:
شیر 1 لیتر
5 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1 لیوان شکر
1 عدد زرده تخم مرغ
2 قاشق سوپ خوری پودر کاکائو
شکلات تخته ای (کمی)
.
بیسکویت لیدی فینگر
شیر برای خیس کردن بیسکوییت ها
.
همه مواد را به جز شکلات در قابلمه روی حرارت خوب مخلوط کنیم تا غلیظ بشه، روی حرارت ملایم بپزیم ، آن را از اجاق برداریم ، شکلات را اضافه کرده و خوب هم بزنیم. بیسکویت ها را در یک ظرف مناسب مرتب کرده و سس شکلات را اضافه می کنم. مانند دو ویدئو ، فقط دو ردیف بیسکویت را بچینیم شیر هم اضافه کنید بین لایه هاو سس شکلات را اضافه کنیم ، سپس روی آن پودر کاکائو بپاشیم و بگذاریم 15 دقیقه در یخچال استراحت کند.
.
#تزیین
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
👌کیک بی بی
2 پیمانه آرد رو با دو قاشق چایخوری بکینگ پودر، یه پنس نمک، نصف پیمانه پودر کاکائو، 1 پیمانه و نیم شکر، نصف قاشق چایخوری جوش شیرین، 1 قاشق غذاخوری پیمانه پودر نسکافه و نصف قاشق چایخوری وانیل، همه رو مخلوط کنید( آرد حتمااا سه بار الک شده باشه)وسط مواد رو گود کنید و 1 پیمانه شیر، نصف پیمانه روغن و نصف پیمانه آب داغ رو اضافه کنید، و دوتا تخم مرغ رو با چنگال بزنید و به مواد اضافه کنید به صورت دروانی و آروم هم بزنید و قالب رو چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید و داخل فر از قبل گرم شده درجه 180 به مدت 30 تا 35 دقیقه،بعد از پخت و سرد شدن، کیک رو از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و خامه کشی( داخل خامه بعد از فرم گرفتن 3 قاشق غذاخوری پودر نسکافه اضافه میکنیم) و به اندازه دلخواه برش بزنید،روی کیک رو گاناش بریزید و با کاکائو رنده شده تزیین کنید،نوش جان
گاناش: به نسبت مساوی شکلات تخته ای تلخ بن ماری شده با خامه صبحانه، نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌙آمد رمضان و
مقدمش بوسیدم
در رهگذرش
طبق طبق گل چیـدم
من با چه زبان
شڪر بگویم ڪه به چشم
یک بار دگر ماه خدا را دیدم . . .
🌙ماه پراز رحمت رمضان بر همگے مبارڪ
💖✨اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ
💖✨وآلِ مُحَمَّدٍ
💖✨وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
♥️🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃🌸
🍃🌸
🌸
#دعای_روز_اول_ماه_مبارک_رمضان
اللَّهُمَّ اجْعَلْ صِيَامِى فِيهِ صِيَامَ الصَّائِمِينَ وَ قِيَامِى فِيهِ قِيَامَ الْقَائِمِينَ وَ نَبِّهْنِى فِيهِ عَنْ نَوْمَةِ الْغَافِلِينَ وَ هَبْ لِى جُرْمِى فِيهِ يَا إِلَهَ الْعَالَمِينَ وَ اعْفُ عَنِّى يَا عَافِيا عَنِ الْمُجْرِمِينَ.
ترجمه:
خدایا! روزه مرا در این روز مانند روزه داران حقیقی که مقبول توست قرار ده، و اقامه نمازم را مانند نمازگزاران واقعی، و مرا از خواب غافلان بیدار ساز و گناهم را ببخش ای معبود جهانيان و درگذر از من اى بخشنده ي گنهکاران
🌸
🍃🌸
🌸🍃🌸
🥖نان ترد را این بار با سبزیجات درست کنید
🥪مواد لازم🥪
🧀نان تست: 8 عدد
🧀کره : 3 قاشق چای خوری
🧇مواد داخل برای نان🧇
ذرت : یک و نیم پیمانه
پیاز خرد شده : 3 قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای قرمز : 2 قاشق غذا خوری
فلفل سبز خرد شده : یک قاشق چای خوری
شیر کم چرب : یک پیمانه
آرد ذرت : یک قاشق غذا خوری
روغن : یک قاشق غذا خوری
پنیر چدار یا پنیر پیتزا : به میزان دلخواه
🥐🥐🥐🥐🥐🥐
طرز تهیه نان ترد سبزیجات :🥦🍞
در ابتدا دورنان تست را بگیرید.
نان ها را در یک پارچه توری شکل قرار دهید و روی کتری به مدت 5 دقیقه بگذارید تا بخار آب باعث شود نان ها نرم شود.
بعد هر نان را داخل ظرف مافین چرب شده با کره فشار دهید تا شکل کاسه به خود بگیرد.
تهیه مواد داخل :🍔
ابتدا پیاز خرد شده را تفت دهید بعد فلفل دلمه ای قرمز و فلفل سبز را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید.
سپس شیر و آرد ذرت و ذرت را اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا مخلوط کمی سفت شود.
بعد مواد را داخل نان ها بریزید و روی آن پنیر چدار یا پنیر پیتزا بریزید.
نان ها را در فر گرم شده در دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 5 تا 10 دقیقه قرار دهید تا پنیر آب شود.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍞کیک کشک بادمجان 🍞
🌯نان تست : به اندازه کافی
🌯بادمجان سرخ شده : 4 الی 5 عدد
🌯کشک : 1 شیشه کوچک ( به اندازه لازم )
🌯پیاز سرخ شده : 2 قاشق غذاخوری
🌯سیر : 1 عدد بزرگ ( سرخ شده )
🌯نعنا داغ برای تزیین
🌯ماست : 3 ق غ سرپر
🌯گردوی خورد شده : به مقدار لازم
🍞طرز تهیه 🍞
بادمجان های سرخ شده را خوب له می کنیم.
سیر داغ و پیاز داغ و 3 قاشق غذاخوری گردوی خرد شده را با هم مخلوط کرده و به اندازه ی دلخواه کشک می ریزیم و هم می زنیم.
1 ردیف نان تست کف ظرف مورد نظر می چینیم.
یک مقدار از کشک بادمجان روی نانها میریزیم و خوب صاف می کنیم تا به نانها بچسبند.
1 ردیف دیگه نان تست روی کشک بادمجان چیده و این کار را هرچقدر که مواد داریم انجام می دهیم.
روی ردیف آخر فقط نان می گذاریم و ماست و کشک را با هم قاطی و اطراف و روی آن را می پوشانیم.
با گردوی پودر شده و نعنا داغ تزیین می کنیم.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
😍برای سفره های #افطار ماه #رمضان تان آش آبغوره درست کنید😋
🍲مواد لازم🍲
بلغور پخته گندم : یک لیوان
برنج : نصف لیوان
بال و گردن مرغ : 200 گرم
لوبیا سفید : نصف لیوان
نخود : نصف لیوان
عدس : یک سوم لیوان
سبزی آش : شامل تره، جعفری، گشنیز، شوید و اسفناج : 500 گرم
نعنا داغ و پیاز داغ : از هر کدام پنج قاشق غذاخوری
آبغوره : یک لیوان
👩🏻🍳👩🏻🍳👩🏻🍳👩🏻🍳👩🏻🍳👩🏻🍳
نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس و آب آنها را چند بار عوض کنید و بعد بپزید.
مرغ را هم پخته و از استخوان جدا کنید و همه مواد را درون قابلمه بریزید و با آب مرغ بپزید.
نیمی از پیاز داغ را به همراه سبزی خرد شده و نمک و فلفل و زردچوبه به مواد آش اضافه کنید و بگذارید کاملا پخته شده و آش جا بیفتد و به غلظت کافی برسد.
در انتها آبغوره را افزوده و بعد در ظرف مناسب بکشید و روی آش را با نعنا داغ و کمی پیاز داغ تزئین کنید.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍥🍲سوپ قارچ با سس سفید
🍃مواد لازم:
🔸قارچ خرد شده=1 ليوان
🔸آرد سفيد=3 قاشق غذاخوري
🔸پياز ريز شده=1 عدد
🔸كره=25 گرم
🔸نمك و فلفل=به مقدار لازم
🔸عصاره مرغ مگي=1 قرص
🔸شير=4 ليوان
🔸خامه زده شده=1 ليوان(در صورت تمايل)
🍵🍵🍵طرز تهيه:🍵🍵🍵🍵
1. پيازها در كره كمي سرخ كرده تا طلايي رنگ شود.
2. قارچ هاي خرد شده را به همراه ادويه به آن اضافه كرده تا زمانيكه طلايي رنگ شود سپس عصاره مرغ مگي به همراه آرد را به مواد اضافه كرده هم بزنيد.
3. شير را به مواد اضافه كرده و هم بزنيد تا آرد در شير حل شود سپس بگذاريد مواد روي حرارت ملايم بماند تا زمانيكه كمي غليظ شود.
4. در آخر خامه زده شده را به مواد اضافه كرده هم بزنيد.
5. سوپ را در ظرف ريخته روي آن را با قرچ خرد شده كه كمي تفت داده ايد تزئين كنيد
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🥞پای ماهی برای 4 نفر
🥪🥪🥪🥪
ماهی سفید : 500 گرم
ماهی سالمون : 250 گرم
میگو : 250 گرم
هویج : 2 عدد
ساقه کرفس : 2 عدد
جعفری خرد شده : 2 ق س
پنیر چدار رنده شده : 1 پیمانه
آرد سفید : 2 قاشق سوپ خوری
آبلیمو : 1 قاشق سوپ خوری
سیبزمینی : 1 کیلوگرم
کره : 50 گرم
شیر : 4 /1 پیمانه
نمک و فلفل : به میزان لازم
🍵🍵🍵🍵🍵🍵
🧅🥔سیبزمینیها را بپزید، پوستشان را بگیرید، آنها را داخل یک ظرف بریزید و به کمک گوشتکوب له شان کنید. کره، شیر و مقداری نمک و فلفل هم اضافه کرده ، خوب هم بزنید تا پوره سیبزمینی آماده شود.
ماهی ها و میگو را پاک کرده ، آنها را خرد کنید. در یک کیسه نایلونی تکه های ماهی، میگو و آرد را بریزید و خوب تکان دهید تا کاملا آغشته به آرد شوند، سپس آنها را داخل یک ظرف بریزید. نمک، فلفل و آبلیمو هم داخل ظرف بریزید و تکههای ماهی و میگو را کاملا آغشته به مواد کنید.
یک ظرف مناسب برای پای انتخاب کنید، سپس تکههای ماهی و میگو را داخل آن بچینید. هویج را بشویید، پوست آن را بگیرید و سپس رنده کنید. کرفس را هم بعد از شستوشو رنده کنید. حالا کرفس و هویج خرد شده را روی تکههای ماهی و میگو بریزید.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.