فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌙آمد رمضان و
مقدمش بوسیدم
در رهگذرش
طبق طبق گل چیـدم
من با چه زبان
شڪر بگویم ڪه به چشم
یک بار دگر ماه خدا را دیدم . . .
🌙ماه پراز رحمت رمضان بر همگے مبارڪ
💖✨اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ
💖✨وآلِ مُحَمَّدٍ
💖✨وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
♥️🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃🌸
🍃🌸
🌸
#دعای_روز_اول_ماه_مبارک_رمضان
اللَّهُمَّ اجْعَلْ صِيَامِى فِيهِ صِيَامَ الصَّائِمِينَ وَ قِيَامِى فِيهِ قِيَامَ الْقَائِمِينَ وَ نَبِّهْنِى فِيهِ عَنْ نَوْمَةِ الْغَافِلِينَ وَ هَبْ لِى جُرْمِى فِيهِ يَا إِلَهَ الْعَالَمِينَ وَ اعْفُ عَنِّى يَا عَافِيا عَنِ الْمُجْرِمِينَ.
ترجمه:
خدایا! روزه مرا در این روز مانند روزه داران حقیقی که مقبول توست قرار ده، و اقامه نمازم را مانند نمازگزاران واقعی، و مرا از خواب غافلان بیدار ساز و گناهم را ببخش ای معبود جهانيان و درگذر از من اى بخشنده ي گنهکاران
🌸
🍃🌸
🌸🍃🌸
🥖نان ترد را این بار با سبزیجات درست کنید
🥪مواد لازم🥪
🧀نان تست: 8 عدد
🧀کره : 3 قاشق چای خوری
🧇مواد داخل برای نان🧇
ذرت : یک و نیم پیمانه
پیاز خرد شده : 3 قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای قرمز : 2 قاشق غذا خوری
فلفل سبز خرد شده : یک قاشق چای خوری
شیر کم چرب : یک پیمانه
آرد ذرت : یک قاشق غذا خوری
روغن : یک قاشق غذا خوری
پنیر چدار یا پنیر پیتزا : به میزان دلخواه
🥐🥐🥐🥐🥐🥐
طرز تهیه نان ترد سبزیجات :🥦🍞
در ابتدا دورنان تست را بگیرید.
نان ها را در یک پارچه توری شکل قرار دهید و روی کتری به مدت 5 دقیقه بگذارید تا بخار آب باعث شود نان ها نرم شود.
بعد هر نان را داخل ظرف مافین چرب شده با کره فشار دهید تا شکل کاسه به خود بگیرد.
تهیه مواد داخل :🍔
ابتدا پیاز خرد شده را تفت دهید بعد فلفل دلمه ای قرمز و فلفل سبز را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید.
سپس شیر و آرد ذرت و ذرت را اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا مخلوط کمی سفت شود.
بعد مواد را داخل نان ها بریزید و روی آن پنیر چدار یا پنیر پیتزا بریزید.
نان ها را در فر گرم شده در دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 5 تا 10 دقیقه قرار دهید تا پنیر آب شود.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍞کیک کشک بادمجان 🍞
🌯نان تست : به اندازه کافی
🌯بادمجان سرخ شده : 4 الی 5 عدد
🌯کشک : 1 شیشه کوچک ( به اندازه لازم )
🌯پیاز سرخ شده : 2 قاشق غذاخوری
🌯سیر : 1 عدد بزرگ ( سرخ شده )
🌯نعنا داغ برای تزیین
🌯ماست : 3 ق غ سرپر
🌯گردوی خورد شده : به مقدار لازم
🍞طرز تهیه 🍞
بادمجان های سرخ شده را خوب له می کنیم.
سیر داغ و پیاز داغ و 3 قاشق غذاخوری گردوی خرد شده را با هم مخلوط کرده و به اندازه ی دلخواه کشک می ریزیم و هم می زنیم.
1 ردیف نان تست کف ظرف مورد نظر می چینیم.
یک مقدار از کشک بادمجان روی نانها میریزیم و خوب صاف می کنیم تا به نانها بچسبند.
1 ردیف دیگه نان تست روی کشک بادمجان چیده و این کار را هرچقدر که مواد داریم انجام می دهیم.
روی ردیف آخر فقط نان می گذاریم و ماست و کشک را با هم قاطی و اطراف و روی آن را می پوشانیم.
با گردوی پودر شده و نعنا داغ تزیین می کنیم.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
😍برای سفره های #افطار ماه #رمضان تان آش آبغوره درست کنید😋
🍲مواد لازم🍲
بلغور پخته گندم : یک لیوان
برنج : نصف لیوان
بال و گردن مرغ : 200 گرم
لوبیا سفید : نصف لیوان
نخود : نصف لیوان
عدس : یک سوم لیوان
سبزی آش : شامل تره، جعفری، گشنیز، شوید و اسفناج : 500 گرم
نعنا داغ و پیاز داغ : از هر کدام پنج قاشق غذاخوری
آبغوره : یک لیوان
👩🏻🍳👩🏻🍳👩🏻🍳👩🏻🍳👩🏻🍳👩🏻🍳
نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس و آب آنها را چند بار عوض کنید و بعد بپزید.
مرغ را هم پخته و از استخوان جدا کنید و همه مواد را درون قابلمه بریزید و با آب مرغ بپزید.
نیمی از پیاز داغ را به همراه سبزی خرد شده و نمک و فلفل و زردچوبه به مواد آش اضافه کنید و بگذارید کاملا پخته شده و آش جا بیفتد و به غلظت کافی برسد.
در انتها آبغوره را افزوده و بعد در ظرف مناسب بکشید و روی آش را با نعنا داغ و کمی پیاز داغ تزئین کنید.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍥🍲سوپ قارچ با سس سفید
🍃مواد لازم:
🔸قارچ خرد شده=1 ليوان
🔸آرد سفيد=3 قاشق غذاخوري
🔸پياز ريز شده=1 عدد
🔸كره=25 گرم
🔸نمك و فلفل=به مقدار لازم
🔸عصاره مرغ مگي=1 قرص
🔸شير=4 ليوان
🔸خامه زده شده=1 ليوان(در صورت تمايل)
🍵🍵🍵طرز تهيه:🍵🍵🍵🍵
1. پيازها در كره كمي سرخ كرده تا طلايي رنگ شود.
2. قارچ هاي خرد شده را به همراه ادويه به آن اضافه كرده تا زمانيكه طلايي رنگ شود سپس عصاره مرغ مگي به همراه آرد را به مواد اضافه كرده هم بزنيد.
3. شير را به مواد اضافه كرده و هم بزنيد تا آرد در شير حل شود سپس بگذاريد مواد روي حرارت ملايم بماند تا زمانيكه كمي غليظ شود.
4. در آخر خامه زده شده را به مواد اضافه كرده هم بزنيد.
5. سوپ را در ظرف ريخته روي آن را با قرچ خرد شده كه كمي تفت داده ايد تزئين كنيد
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🥞پای ماهی برای 4 نفر
🥪🥪🥪🥪
ماهی سفید : 500 گرم
ماهی سالمون : 250 گرم
میگو : 250 گرم
هویج : 2 عدد
ساقه کرفس : 2 عدد
جعفری خرد شده : 2 ق س
پنیر چدار رنده شده : 1 پیمانه
آرد سفید : 2 قاشق سوپ خوری
آبلیمو : 1 قاشق سوپ خوری
سیبزمینی : 1 کیلوگرم
کره : 50 گرم
شیر : 4 /1 پیمانه
نمک و فلفل : به میزان لازم
🍵🍵🍵🍵🍵🍵
🧅🥔سیبزمینیها را بپزید، پوستشان را بگیرید، آنها را داخل یک ظرف بریزید و به کمک گوشتکوب له شان کنید. کره، شیر و مقداری نمک و فلفل هم اضافه کرده ، خوب هم بزنید تا پوره سیبزمینی آماده شود.
ماهی ها و میگو را پاک کرده ، آنها را خرد کنید. در یک کیسه نایلونی تکه های ماهی، میگو و آرد را بریزید و خوب تکان دهید تا کاملا آغشته به آرد شوند، سپس آنها را داخل یک ظرف بریزید. نمک، فلفل و آبلیمو هم داخل ظرف بریزید و تکههای ماهی و میگو را کاملا آغشته به مواد کنید.
یک ظرف مناسب برای پای انتخاب کنید، سپس تکههای ماهی و میگو را داخل آن بچینید. هویج را بشویید، پوست آن را بگیرید و سپس رنده کنید. کرفس را هم بعد از شستوشو رنده کنید. حالا کرفس و هویج خرد شده را روی تکههای ماهی و میگو بریزید.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🥯رولت تخم مرغ🍳
🧇1 پیمانه کلم خرد شده
🧇1 پیمانه هویج خرد شده
🧇¼ پیمانه ییاز سبز و خرد شده
🧇100 گرم میگو تکه شده
🧇1 پیمانه گوشت
🧇¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
🧇¼ قاشق چایخوری ودر سیر
🧇¼ پیمانه سس سویا
🧇¼ قاشق چایخوری شکر
🥪 گوشت را با سس سویا ، شکر، پودر سیر و فلفل سیاه می پزید.
از کفگیر برای برداشتن و تکه تکه کردن گوشت استفاده کنید.
کلم، پیاز . هویج را اضافه می کنیم و آنها را با روغن سرخ می کنیم تا سبزی ها پخته شوند ولی ترد بمانند.
میگو را اضافه کنید.
همه را با هم مخلوط کنید و از روی گاز بردارید.
قبل از پیچیدن بگذارید سرد شوند.
مواد را پس از سرد شدن درون رویه رولت ریخته و بعد از زدن سفیده تخم مرغ به آن سرخ می کنیم.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
😋نکات پخت لازانیا خوشمزه
🥪🥪🥪🥪
🫔پیاز استفاده شده در لازانیا ( برای گرفتن بوی زُهم گوشت ) خیلی ریز خرد شده یا رنده شود و یا از پودر پیاز استفاده کنید.
🫔اگر از رب در مایه لازانیا استفاده میکنید، میزان آن بسیار کم باشد و ترجیحاً لازانیایی که با سس سفید ( بشامل سس ) تهیه میشود، مطلوب تر است که رب در آن استفاده نشود و برای رنگ گرفتن گوشت از کمی زردچوبه استفاده کنید.
🥗املت ایتالیایی🥗
🧀یک عدد پیاز خرد شده
🧀قارچ خرد شده به میزان دلخواه
🧀کدوی خرد شده به میزان دلخواه
🧀دانه ذرت به میزان دلخواه
🧀خرده نان
🧀5 عدد تخم مرغ زده شده
🧀پنیر پیتزا
🧀نمک و فلفل
🥓🧇پیاز، کدو و قارچ را با هم کمی درروغنتفتدهید و ذرت به آن اضافه کنید.
مواد تفت داده شده را به تخم مرغ هایزدهشده، پنیر، فلفل، نمک و خرده ناناضافه کنید.مایهبه دست آماده باید غلیظ باشد.
مواد را در ماهیتابه حاوی کره بریزید و دو طرف را مانند کوکو تفت دهید.
آخ نون که نیست پنبه اس
❤️نان بِلَکی عصرانه
آرد سفید ۳۰۰ گرم
خمیر مایه ۵ گرم
بهبود دهنده ۲ گرم( نداشتین نزنین)
شکر ۶۰ گرم
نمک ۳ گرم
تخم مرغ ۱ عدد+ یک زرده
آب ۱۵۰ تا ۱۶۰ گرم
کره ۲۵ گرم
روغن مایع ۲۵ گرم
وانیل کمی
اول آرد رو الک کنید نمک و بهبود دهنده رو هم بهش اضافه کنید بزارید کنار.خمیر مایه رو بااب ولرم و ۱ ق م شکر عمل بیارین، حالاتخم مرغ و اون ی زرده و خمیرمایه عمل اومده و شکر،وانیل رو با همزن برقی یا دستی بزنید در حدی که مخلوط بشن حالا آرد رو اضافه وشروع به زدن یا ورز دادن کنید ،تا خمیر صاف و یکدست بشه بعد کره همدمای محیط و روغن مایع رو اضافه کنید اولش خمیر شل میشه اما با وزیر دادن درست میشه، آرد زیاد نزنین ؛ خب خمیر رو بزارید توی ظرف تا ۳۰ دقیقه استراحت کنه
بعد چون های ۶۰ گرمی بگیرید،تو ظرف بچینید روشو بپوشونید و بزارید ۴۵ دقیقه استراحت کنه
در آخر با ی برس روی نونا شیر رومال کنید و کنجد بپاشید و بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ بپزه
زمانش بستگی به فر خودتون داره تو فر من ۲۵ دقیقه زمان برد
نوش جان🥰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_کلم_برگ
مواد لازم
کلم کوچک
3 عدد تخم مرغ
1 فنجان ماست
2 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق چایخوری نمک
سرخ كردن
روغن مایع
کلم را ریز خرد کنیم ، سایر مواد را اضافه کرده ، مخلوط کرده و در تابه روغنی بریزیم ، روی آن کنجد یازیره سیاه بپاشیم و آن را با حرارت کم و عقب بپزیم.
نوووش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لــازانیا_سوخاری😮
اینم از یه غذای متفاوت و بسیــار خوشمزه و جذاب🤩
مواد لازم:👩🏻🍳
لازانیا
گوشت چرخکرده
قارچ
ذرت
پنیرپیتزا
رب گوجه
پیاز
فلفل دلمه
——-
اول پیاز و گوشت باهم تفت بدین تا طلایی بشن بعد فلفل دلمه و قارچ اسلایس شده اضافه کنید. بعد از ۱۰ دقیقه ۱قاشق رب اضافه کنید (نمک و ادویه یادتون نره)
و ۵ دقیقه آخر ذرت اضافه کنید و از روی حرارت بردارین.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کتلت_مرغ
برای 20 قطعه:
گوشت مرغ - 1 کیلوگرم.
پیاز - 300 گرم
نان - 6 عدد.
شیر - 150 میلی لیتر.
سیر - 1 دندان
کره - 30 گرم
سس مایونز - 2 قاشق غذاخوری
پاپریکا - 1 قاشق غذاخوری
نمک - 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه - 1 قاشق چایخوری
جعفری - 30 گرم
روغن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگرفود_کدو
کدو هارو نازک با پوست کن ببرید و مواد ماکارونی رو درست کرده لاش بپیچید و در قابلمه به صورت فشرده قرار بدین کمی کره و دو قاشق رب رو با اب قاطی کنید روی کدو ها بریزین و بزارین بپزه نوش جان 😍😘.با بادمجون هم عالی میشه😍😍😍
.
.
.
.
..
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
آشپزی ایرانی🍔
#کیک_چای_روسی
#کیک_چای_روسی:
*مواد لازم:
-کره همدمای محیط۲۲۶گرم(۱پیمانه)
-پودر شکر۳/۴پیمانه+۱/۲پیمانه برای غلطاندن شیرینی
-وانیل۱/۲ق چ
-آرد شیرینی۳۰۰گرم(۲و۱/۲پیمانه)
-گردوی تُست و خرد شده۳/۴پیمانه
-نمک۱/۴ق چ
*طرز تهیه:
۱.فر را با دمای۱۸۰درجه سانتیگراد گرم کنید.
۲.گردوها را در سینی فر حاوی کاغذ روغنی قرار داده و به مدت ۱۰دقیقه در فر قرار دهید،بعد از۵دقیقه اول کمی گردوها را جابجا کنید تا همه ی قسمت ها یکنواخت تُست شوند.سپس آنها را کنار گذاشته تا خنک شوند و در نهایت گردوها را خرد کنید.
۳.دمای فر را به۱۹۰درجه افزایش دهید.کره را کنی هم بزنید تا کرمی شود،سپس پودر شکر،نمک و وانیل را اضافه و تا جایی که پفکی و روشن شود هم بزنید.
۴.گردوی خرد شده و آرد را اضافه و تا جایی که خمیر جوع شود مخلوط کنید.اطراف ظرف را با لیسک تمیز و زیر و رو کنید.
۵.خمیر را به اندازه ی گردو در دست گرد کنید و در سینی فر حاوی کاغذ روغنی بچینید ودر فر گرم شده به مدت۱۰تا۱۲دقیقه یا تا زمانی که روی کوکی قهوه ای روشن شود بپزید.سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید تا کمی از داغی بیفتد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دلمه_فلفل_دلمه_ای
🔷مواد دروني :
🔹2 پياز
🔹2 ليوان بلغور
🔹گوشت چرخ كرده
🔹گوجه فرنگي خرد شده
🔹رب گوجه فرنگي
🔹سس گوجه فرنگي
🔹فلفل تند
🔹نمك
🔹جعفري خرد شده
♨️طرز تهيه 👈
تمام مواد را با هم مخلوط كنيد.
فلفل دلمه اي را پر كنيد.
آن را در قالب بچينيد.
آب و رب گوجه فرنگي را بريزيد.
فویل بکشید و در فر بگذارید تا بپزد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧀پنیر خونگی
پنير به سه روش ميتونيد تهيه كنيد يكی قرص پنير يكي پودر پنير يكي سركه بعداز كلي تحقيق فهمیدم با سركه خيلي بهتر يعني ماندگاري بالاهم داره و حداقل از قرص و پودر كه نميدوني چي توش داره درست كردم كه خيالم راحتر باشه
دستور تهیه :👇
هفت كيلوشير جوشندم وقتي كه شير جوش إمد نيم. فنجون سركه سفيد ريختم وقتي شير ميبره ودرده درده ميشه بهد با يك وسيله مناسب مثل صافي شيرهاي كه بريده شده رو برميدارم درضمن اگر دوست داشتيد ميتونيد توش زيره يا سياه دونه بريزد سليقه اي . شيرهاي بريده شده روداخل كيسه نخي نظيفي ميريزم داخل سبد گذاشتم سپس جسم سنگيني روي كيسه گذاشتم به مدت نيم ساعت بعد پنيرها رو برش زدم ومقداري از اب خودش كه داخل قابلمه بود نمك ريختم اب نمك روي پنيرها ريختم ودر ظرف مناسب گذاشتم.
نکته :👇
اين پنير خوبيش اين كه جوشيده ميشه وتب مالت نميگيرم. واب بدست اومده از پنير براي كسايي خوبه كه اضافه وزن دارن. وبراي ورزشكاران هم خيلي عالي عضله سازي ميكنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_قیمه
موادلازم:
گوشت گوسفندی 400گرم
پیاز 3عدد
لپه یک پیمانه
سیب زمینی 3عدد
نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم
زعفرون ابکرده به میزان کافی
گردلیمو یاابلیمو به میزان لازم
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
طرزتهیه:
ابتدا پیازهاروریزکرده در روغن سرخ کرده کمی زردچوبه زده وگوشتهای تکه ای رادرداخلش تفت میدیم تاوقتیکه رنگ گوشت تغییر کنه سپس لپه شسته شده اضافه وتفت داده میشه، حالایک قاشق رب میزنیم وخوب مخلوط میکنیم اگه مایلید کمی فلفل سیاه هم بزنید خوشمزه ترمیشه.خوب چهار پیمونه اب اضافه کرده میزاریم روی شعله ملایم تاخوب بپزه.لپه وگوشت که پخت نمک وگردلیمو یاابلیمو میزنیم وشعله روکم کرده میزاریم یکساعتی تاکامل جابیفته.
سیب زمینی هاهم پوست کنده وخلالی کردم وشسته وحسابی که خشک شد درماهیتابه ای که داغ شده روغن ریختم و سیب زمینی هارو سرخ کردم
🔆مواد مورد نیاز برای درست کردن زولبیا و بامیه
〽️نشاسته :200 گرم
〽️ماست :200 گرم
〽️جوش شیرین :1/2 قاشق چای خوری
〽️نمک :1/3 قاشق چایخوری
〽️تخم مرغ :3 عدد
〽️آبلیمو :3 قاشق سوپ خوری
〽️شکر :نیم کیلو
〽️زعفران :به میزان لازم
〽️آرد:50 گرم
〽️روغن جامد :1 قاشق چایخوری
🌀طرز تهیه زولبیا
❇️در اول نشاسته و ماست را به همراه 20 گرم آرد به خوبی مخلوط می کنیم تا مایع مورد نظر یکدست شود
❇️ بعد از آن یک قاشق چایخوری روغن جامد به مایع اضافه می کنیم و بعد از مخلوط کردن کامل گلاب و جوش شیرین و زعفران را به مواد اضافه می کنیم این مواد باید جوری مخلوط و یکدست گردد که قابلیت ریزش از قیف را داشته باشد.
❇️مواد را در قیف ریخته و درون روغن داغ با فرم دهی سرخ می کنیم که بهترین مدت زمان برای آماده شدن زولبیا 10 دقیقه است.
طرز تهیه بامیه 😋😋در ادامه👇👇👇
🍀🍀🍀
انار بیج 😋😋😋
✔اول کوفته قلقلی هارو درست کنین . سیصد گرم گوشت چرخکرده و پیاز رنده شده و آبگرفته و نمک وفلفل و کمی گلپر رو باهم مخلوط کنین و حسابی ورز بدین و یه ساعت داخل یخچال بمونه و بعد به اندازه گردو برداشته و تو دستتون گرد کنین و تو روغن سرخ کنید .مقدار کوفته قلقلی ها رو میتونین بیشتر کنین یعنی گوشت رو بیشتر کنین .
✔ دویست وپنجاه گرم گردو رو به همراه یه پیاز متوسط چرخ کنین یا داخل یک دوسه بریزین . بعد کمی تفت بدین . سپس دویست و پنجاه گرم سبزی خرد شده شامل ( خالواش و چوچاق و تره و نعناع و جعفری و گشنیز . نعناش نسبت به بقیه کمتر باشه . چوچاق و خالواش سبزیهای محلی شمالی هستن . اگر ندارین به جاش کمی پونه بریزین ) رو بهش اضافه کنین و باز یه تفت مختصر بدین . سه قاشق سوپخوری رب انار ملس و غلیظ ونمک و فلفل و کمی پودر سیر بهش اضافه کنین .
✔حالا دولیوان آب جوش و دولیوان آب انار ملس یا ترش بهش اضافه کنین و بزارین تا مدت حدود سه ساعت بپزه و کاملا به روغن بیفته . درنیم ساعت آخر پخت کوفته قلقلی هارو اضافه کنین .میتونین سبزی شو از قبل جداگانه سرخ کنین و بعد داخل غذا بریزین .
نوش جان ❤
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
..
#استانبولی_یا_دمپخت
درست کردم ولی با یه ترفند خاص خانه داری😉
تو یخچال باقیمانده خورشت قیمه رو داشتم که فقط لپه و آب خورشت مونده بود منم دو تا لیوان برنج چمپا (برنج محلی خوزستان) رو شستم وبه آب خورشت اضافه کردم و به ازای هر لیوان برنج دو لیوان آب اضافه کردم ولی چون خوده خورشت هم آب داشت یه مقدار از آب رو کم کردم. و سیب زمینی جدا سرخ کردم و به برنجم اضافه کردم اینجور هم خورشتم دور ریخته نشد و هم یه برنج خوشمزه نصیبم شد.
پ.ن.میتونید یه پیاز رو خلالی کنید سرخش کنید کمی رب بزنید و یکی دو عدد گوجه پوست کنده هم باهاش سرخ کنید وبه برنج اضافه کنید البته اگه آب خورشتتون کمرنگ بود و یا رب گوجه ش کم بود.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
..