#کتلت_مرغ 🍘 😋
▫️2 عددسینه مرغ
▫️1 عددهویج
▫️2 عددپیاز
▫️1 ق س پنیر پیتزا
▫️1 ق س شیر
▫️1 ق س پودر نان خشک
▫️به میزان لازم نمک و فلفل
🔸سینه مرغ را چرخ کنید و در ظرفی جدا بریزید. یکی از پیازها و هویج را خرد کنید و با هم تفت دهید
حالا پیاز و هویج را با یک عدد پیاز رنده شده و مقداری نمک و فلفل به گوشت مرغ اضافه کرده، خوب مخلوط کنید.
پودر نان باگت، پنیر پیتزا و یک قاشق شیررا به گوشت مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند. مایه کتلت را بگذارید یک ساعت در هوای آشپزخانه بماند.
حالا از موادتان اندازه یک ق غ بردارید و در روغن داغ، روی حرارت کم سرخ کنید
#فرنی_نارگیلی 🍨 😋
▫️آرد برنج 3 قاشق غذا خوری
▫️شکر 3 قاشق غذا خوری
▫️شیر 3 لیوان
▫️پودر نارگیل 6 قاشق غذاخوری
▫️نشاسه ذرت 2 قاشق غذا خوری سر خالی
▫️گلاب 1/2 لیوان
▫️اگه خواستید دو رنگ بشه 1 قاشق غذا خوری زعفران دم کشیده
🔸اول ارد شکر پودر نارگیل و نشاسه ذرت رو با هم مخلوط کنید
شیر سرد رو کم کم بهش اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا گلوله نشه
بزارید رو شعله متوسط و مدام هم بزنید اصلا ترکش نکنید که فوری گلوله میشه وقتی غلیظ شد گلاب اضافه کنید یک دقیقه دیگه هم بزنید و خاموش کنید داخل ظرف مورد نظر بریزید نصفشو با یک قاشق زعفران ترکیب کنید بزارید رو شعله و فقط در حد یکدست شدن هم بزنید وقتی فرنی سفید یکم رویه بست زعفرانی رو بریزید روش و با پودر پسته و نارگیل تزیین کنید نیم ساعت زمان میبره تا اماده بشه
#کوکوی_بلغور_گندم ⛱
🔴طرز تهیه🔻🍘
🔸۳تا سیب زمینی متوسط رو اب پز کردم ورنده کردم
یه پیمانه بلغور ریز که من از مارک ترکیه استفاده کردم رو با ۱/۵لیوان آبجوش خیس کردم و درب ظرف رو گذاشتم ونیم ساعت گذاشتم بمونه تا بلغور خیس بخوره ونرم بشه (بلغور باید نرم نرم باشه)
اگه از بلغور معمولی استفاده میکنید با کمی اب بذارید بپزه وابشو بکشه و اصلا آب نداشته باشه و کاملا نرم بشه
🔸یک عدد پیاز درشت هم رنده کردم
تو یه کاسه سیب زمینی رنده شده بلغور خیس خورده و پیاز رنده شده ونصف قاشق رب گوجه ونصف قاشق رب فلفل و۳ قاشق غذا خوری پر آرد و نمک و زردچوبه و فلفل و پودر سیر یک عدد تخم مرغ هم اضافه کرده خوب مخلوط کرده وبا دست ورز دادم( باید خوب ورز داده بشه ) وبعد با دست شکل دادم و مرتب دستمو به آب زدم چون مایه چسبناکه و کناره های کوکو را مرتب کردم
🔸وتو روغن داغ سرخ کردم حرارت رو کم کنید وتو ظرف کوچیک وگود با روغن نسبتا زیاد سرخ کنید تا کوکو هاتون خوشرنگتر وخوشمزه تر بشه و تا یه طرفش کاملا سرخ نشده ظرف دیگه رو برنگردانید وگرنه کوکو وا میره
رولت بدون فر موزی 🍌
مواد لازم:👇
1 بسته بیسکویت پتی بور یا هر بیسکویتی که دوست دارید (آن را در اسیاب بریزید تا پودر شود))
5 عدد موز
برای گاناش:👇
200 میلی لیتر خامه(یک پاکت)
160 گرم شکلات تلخ یا شیری(منظور از شکلات شیری شکلات سفید نیست)
برای کرم:👇
4 لیوان شیر
4 قاشق غذاخوری نشاسته
1 انگشت کمتر از 1لیوان شکر دانه ریز
2 عدد زرده تخم مرغ
نوک قاشق چایخوری
1 بسته پودر خامه(۷۵ گرم)
1 قاشق غذاخوری کره نرم شده در دمای محیط
طرز تهیه:
ظرف بزرگ مستطیلی را با کره کمی چرب کنید،بیسکویت پودر شده را درون ظرف ریخته و صاف کنید
برای گاناش ، خامه را گرم کنید ، شکلات ها را اضافه کرده و مخلوط کنید
گاناش را روی بیسکویت ها بریزیدو آن را با دقت صاف کنیدآن را داخل فریزر بگذارید و اجازه دهید یخ بزند
برای کرم ،همه مواد را به جز کره و پودر خامه در قابلمه مخلوط کنید
مرتباً هم بزنید و روی اجاق بپزید
بعد از برداشتن از اجاق گاز ، آن را به یک کاسه منتقل کرده ، کشیده و بگذارید تا خنک شود.
خامه سرد شده را درون میکسر ریخته.
پودر خامه و کره را نیز به بقیه مواد در میکسر اضافه کرده و خوب هم بزنید
به راحتی کرم را روی گاناش یخ زده پخش کنید
اجازه بدهید یک شب در یخچال استراحت کند
روز بعد ان را از یخچال خارج کرده و به مدت 15 دقیقه در دمای اتاق نگه دارید
موزها را از وسط نصف کرده و در 10 قسمت که برش زده اید قرار دهید
موزها را روی انتهای آنها قرار دهید و آنها را با دقت رول کنید
نوش جان...
👌کیک بی بی
2 پیمانه آرد رو با دو قاشق چایخوری بکینگ پودر، یه پنس نمک، نصف پیمانه پودر کاکائو، 1 پیمانه و نیم شکر، نصف قاشق چایخوری جوش شیرین، 1 قاشق غذاخوری پیمانه پودر نسکافه و نصف قاشق چایخوری وانیل، همه رو مخلوط کنید( آرد حتمااا سه بار الک شده باشه)وسط مواد رو گود کنید و 1 پیمانه شیر، نصف پیمانه روغن و نصف پیمانه آب داغ رو اضافه کنید، و دوتا تخم مرغ رو با چنگال بزنید و به مواد اضافه کنید به صورت دروانی و آروم هم بزنید و قالب رو چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید و داخل فر از قبل گرم شده درجه 180 به مدت 30 تا 35 دقیقه،بعد از پخت و سرد شدن، کیک رو از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و خامه کشی( داخل خامه بعد از فرم گرفتن 3 قاشق غذاخوری پودر نسکافه اضافه میکنیم) و به اندازه دلخواه برش بزنید،روی کیک رو گاناش بریزید و با کاکائو رنده شده تزیین کنید،نوش جان
گاناش: به نسبت مساوی شکلات تخته ای تلخ بن ماری شده با خامه صبحانه، نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_سوخاری 🍗 😋
▫️سینه مرغ ۵ عدد
▫️آرد ۲ پیمانه
▫️تخم مرغ ۳ عدد
▫️آرد سوخاری ۲ پیمانه
🔸ابتدا با چاقو سینه مرغ را به نحوی برش دهید که از هم جدا نشود سپس مرغ را در آرد قرار دهید تا سطح مرغ کاملا با آرد پوشیده شود سپس ۳ عدد تخم مرغ را درون یک ظرف مخلوط کنید و سینه مرغ را درون تخم مرغ قرار دهید و بعد مرغ را درون آرد سوخاری قرار دهید تا کامل سطح مرغ با آرد سوخاری پوشانده شود و بعد در روغن سرخ کنید
تاتلی سیب 🍏🍎
مواد لازم:👇
10 سیب زرد (باید زرد باشد)
2 بسته بیسکویت گرد
کشمش،گردو،دارچین
یک قاشق غ شکر
برای محلبی:👇
4 لیوان شیر
4 قاشق غ آرد
1 قاشق غذاخوری نشاسته
1 لیوان شکر
1 پاکت صورتی خامه
1 بسته پودر خامه(75 گرم)
💢همه آنها را مخلوط کنید و روی حرارت گاز،مدام هم بزنید تا حاضر شود.
بعد از خنک شدن ، 1 پاکت صورتی خامه و 1 بسته پودر خامه به آن اضافه کرده و با همزن بزنید.
طرز تهیه:👇
در یک کاسه جداگانه ، کشمش ، گردوی خردشده و دارچین پودر شده را اضافه کرده و مخلوط کنید.
سیب ها را پوست بگیرید و آنها را به 2 قسمت برش دهید. دانه های آن را خارج کرده ، یک قاشق شکر رویش ریخته و بپزید. (5-10 دقیقه)
مخلوط گردو را داخل سیب های خنک شده بریزید و بیسکویت را روی آن قرار دهید و آن را برگردانید.
محلبی را روی آن بریزید.
کیک شکلاتی با روکش موز و خامه 🍌🍫
مواد لازم:👇
آرد 500 گرم
شکر 200 گرم
پودر کاکائو 100 گرم
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
وانیل به میزان دلخواه
نمک یک پنس
روغن 150 میلی لیتر
آب 350 میلی لیتر
شیر 200 میلی لیتر
مواد لازم برای رویه موز و خامه:👇
خامه قنادی 200 میلی لیتر
موز 3 یا 4 عدد
شکلات چیپسی 100 گرم
شیر یک لیوان
طرز تهیه:👇
فر را روشن كرده و روی دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. آرد، شکر، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، وانیل و نمک را در ظرفی مخلوط کنید. روغن، آب و شیر را اضافه کرده و خوب بزنید تا مایه یکدست شود. مایه را در قالب مورد نظر ریخته و داخل فر به مدت 30 دقیقه بذارید تا آماده بشه.
بگذارید کیک کاملا خنک شود.به کمک چاقو، لایه پف کرده کیک رو بردارید و پودر کنید.حالا با کمی شیر روی کیک رو خیس کنید.خامه رو با بقیه شیر و شکلات چیپسی مخلوط کنید و آن را روی کیک بریزید و موزها رو در قسمتهای مختلف آن فرو ببرید.در آخر کیک پودر شده رو رویش بریزید.با پودر پسته(دلخواه) تزیین کنید.
#کشک_بادمجون 🍆 😋
▫️۶تا بادمجون متوسط
▫️پیاز ۱عدد
▫️سیر ۳حبه
▫️نعناع خشک۲قاشق
▫️گردو نگینی خرد شده ۱لیوان
▫️کشک رقیق شده ۱ لیوان
▫️نمک و زردچوبه
🔸اول بادمجونا رو تو روغن سرخ کردم (میتونین کبابی هم بکنین)
داخل تابه پیاز و سیر رو سرخ کردم و نمک و زردچوبه زدم بعد نعناع و گردو نگینی رو اضافه کردم و بعد بادمجون ها و در آخر کشک رقیق شده رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم در تابه رو گذاشتم یه ده دقیقه بپزه و جا بیفته برای تزئین روش دورتادور طرحم رو با کشک زدم
کشک های رنگی رو هم رنگ زرد با زعفرون و بقیه رو هم با دو قطره رنگ خوراکی مخلوط کردم و داخلش و با کشک رنگی و سیرداغ و نعناع داغ و پیاز داغ پر کردم
#كتلت_سوسيس 🌭 😋
▫️٣ عدد سوسیس رنده شده
▫️١ عدد سیب زمینی رنده شده
▫️١ عدد پیاز رنده شده
▫️نصف فلفل دلمه اي خرد شده
▫️نمک و فلفل
▫️١ عدد تخم مرغ
🔸ابتدا سیب زمینی و سوسیس ها را رنده ریز کنيد،پیاز را نیز رنده كنيد و آب اضافی آن را بگيريد. فلفل دلمه اي خرد شده با نمك و به مخلوط سوسیس، سيب زميني و پياز اضافه كرده و هم بزنيد. تخم مرغ رو بشكونيد و با مابقي مواد مخلوط كنيد. مواد را در دست حالت داده و در روغن داغ سرخ كنيد.
مي تونيد از سيب زميني پخته هم استفاده كنيد. در اينصورت بعد از پخت آنرا رنده كنيد.
اگر دوست داشتيد كتلتها رو قالب بزنيد
🍝پاستای خامه ای🍝
برای دو نفر :
یک عدد سینه مرغ رو از وسط نصف میکنیم بعد با دو قاشق آب لیموترش و یک پیاز کوچیک خلالی شده و ادویه( نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و پودر پیاز و پودر سیر و پاپریکا و آویشن ) مزه دار میکنیم، یک ساعت بمونه ، بعد توی تابه کره میندازیم و دو طرف مرغ ها رو سرخ میکنیم. دو لیوان پاستای فرمی هم میپزیم و آبکش میکنیم ( نصف لیوان آبش رو نگهدارید)
بعد از اینکه مرغ دو طرفش سرخ شد از تابه خارج میکنیم و توی همون تابه دو حبه سیر رنده شده رو اضافه میکنیم یه تفت کوتاه میدیم بعد پنجاه تا صد گرم خامه داخلش میریزیم ، از آب پاستا هم بهش اضافه میکنیم (از شیر هم میتونید استفاده کنید) و اجازه میدیم تا گرم بشه، کمی هم میزنیم تا غلیظ بشه . سینه های مرغ سرخ شده رو مکعبی خرد میکنیم و به ترکیب خامه و سیر اضافه میکنیم ، پاستاهای فرم گرفته رو هم بهش اضافه میکنیم و دو قاشق جعفری خرد شده، نمک و فلفل و یک قاشق اورگانو خشک هم داخلش میریزیم و مخلوط میکنیم .دیگه پاستای شما آماده ست که نوش جووونتون کنید ❤😍 توی ظرف سرو بریزید و با کمی جعفری یا پنیر پارمزان میتونید تزیین کنید ، من از جعفری و پول بیبر استفاده کردم.
#چیپس_میوه
میوه های تازه و سفت رو با چاقو نازک برش زدم.موز رو زیاد نازک برش نزنید چون خراب میشه.یه سینی بزرگ دارم(مجمع)داخلش کاغدروغنی پهن کردم برشهای میوه رو بافاصله روی اون چیدم.حالا سینی رو روی بخاری با حرارت کم (اگر حرارت زیاد باشه میوه ها میچسبن به کاغذ و هم اینکه رنگشون تیره میشه)گذاشتم یک روز زمان برد تا میوه ها خشک شدن.هر۲ساعت یکبار میوه ها رو برعکس کنید تا اونطرفشم خشک بشه میوه ها شامل:کیوی.خرمالو.نارنگی.آناناس.سیب. هستن.
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#ماکارونی_صدفی 🍝 😋
🔸اولین قدم آماده کردن مرغمونه البته میتونین این غذا رو با گوشت هم درستش کنین . پیازمونو مکعبی خرد میکنیم و داخل روغن تفتش میدیم مرغمونو مکعبی خرد میکنیم بهش اضافه میکنیم. فلفل دلمه ای و ادویه کاری و گشنیز و زیره و پاپریکا و نمک و فلفل و عصاره مگی گوشت و دو قاشق رب گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم و سه قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی اضافه کردم و تفت دادم و از روی حرارت برش داشتم ریختمش داخل یه بشقاب و داخل همون ظرفی که باهاش مرغو تفت دادم ، دو قاشق سس گوجه ریختم و سه قاشق خامه اضافه کردم. و روی حرارت گذاشتم.ماکارونی صدفیا رو به همون روشی که روی بسته ش نوشته اماده و ابکش کردم و بهش اضافه کردم ، بعد داخل یه ظرف پیرکس مخلوط مرغ و ماکارونی و یک مشت پنیر موزارلا اضافه کردم گذاشتمش داخل فر و فقط حرارت بالا رو روشن کردم وقتی روش طلایی شد از فر در آوردم و داخل ظرف سرو ریختم
#مسقطی_پسته
1🥛نشاسته گل مرغوب رو در1🥃 آب سرد حل کنید و بعد2🥛شیر,20g کره و1🥛شکر رو بهش اضافه کنید. مخلوط رو بچشید و اگه شیرینیش براتون کمه, شکر اضافه کنید. روی حرارت ملایم, اونقدر بهم بزنید تا کمی غلیظ بشه. مغز15تا هل رو بسابید و با1/4🥃 گلاب به مخلوط اضافه کنید و به بهم زدن ادامه بدید. مقدار دلخواه پودر پسته رو همراه با مقداری خلال پسته, به مخلوط اضافه کنید و اونقدر به بهم زدن ادامه بدید تا نشاسته کاملا بپزه و رد قاشق روش بمونه. در ظرف دلخواه بریزید و بگذارید کاملا خنک و سفت شه, بعد برش بزنید
کلیپای #نایس زیاد میبینی اما آهنگاشو پیدا نمیکني؟ 😹💋
این کانال دیگه همه #آهنگارو و خز کرده😘💜🤭👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/1658454047Cf0e96e53ef
فقط دهه هشتادی بیان😍💜
با #هندزفری ام بیان😃😉
4_5967312894025535061.ogg
373.3K
گوش کن 😎🤟🏿👆🏿
خوشت اومد بیا #کاملشو بردار😾
آهنگای اینستایی✨ ترکی🇹🇷 روسی🇷🇺
#turki سرچ کن تو چنل زیر میا🇹🇷
https://eitaa.com/joinchat/1658454047Cf0e96e53ef
☠پر اهنگای گنگ #اینستایی👽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفندهای مهم #زرشک پلو
#_رولت_فرانسوی 😋
🔸ابتدا نان تست را برش بدید و دور هاشو جدا کنید و سپس با یک وردنه آنها را نازک کنید . پنیر خامه ای و توت فرنگی یا موز رادر گوشه ای از نان به صورت لایه لایه پر کنید و از همان سمت نان ها را رول کنید . تخم مرغ رو خوب زده و شیر را به آن اضافه کنید . رولت ها را داخل تخم مرغ زده شده بغلتانید و بعد داخل کره آب شده در ماهیتابه سرخ کنید بعد از سرخ شدن هر دو طرف رولت ها آنها را داخل آرد سوخاری بغلتانید و در ظرف مورد نظر بچینید در صورت دلخواه میتونید کمی شکر هم داخل آرد سوخاری بریزید.
آشپزی ایرانی🍔
#کیک_پنیر_جعفری طرز تهیه پست بعدی کانال👇 #تزیین
#کیک_پنیر_جعفری 🧀☘️
مواد لازم :
پنیر سفید یک پیمانه.
پنیر پیتزا یک پیمانه.
روغن زیتون یک دوم پیمانه.
آرد دو پیمانه.
بیکینگ پودر سه قاشق چایخوری.
جعفری ساطوری شده یک پیمانه.
تخم مرغ سه عدد.
شیر کم چرب یک پیمانه.
نمک و فلفل کمی.
طرز تهیه:
ابتدا فر رو روی درجه 180 درجه گرم میکنیم جعفری ها رو ساطوری کرده و در یک ظرف پنیر سفید و پنیر پیتزا رو با هم مخلوط میکنیم، تخم مرغ ها رو افزوده مخلوط می کنیم تا پف کند، روغن و شیر به همراه نمک و فلفل رو اضافه کرده خوب هم می زنیم، سپس آرد و بیکینگ پودر الک شده رو کمکم اضافه و مخلوط میکنیم در پايان جعفری خرد شده رو افزوده به کمک لیسک هم می زنیم و در قالب چرب شده، فر 180 درجه به مدت 35 دقیقه قرار می دهیم تا روی کیک کاملا طلایی شود، بافت کیک رو در استوری می تونین ببینین.
#تزیین
#ترشک_انار 😋
🔸انارقرمزوترش یاملس رو دون کرده با گوشتکوب برقی یا دستی کمی له میکنیم تا آب اناربیرون بیاد یه تیکه نبات می اندازیم بعد باشعله کم گاز میگذاریم تابجوشد وغلیظ شود درانتها گلپر ویک قاشق رب انار میزنیم البته اگرتمایل داشتیم ترش تر شود رب انار بیشتر میزنیم این ترشک خوشمزه وخوشرنگ ومقوی است
#تزیین
#بال_توفر 🍗 😋
🔸از یک روز قبل بال ها رو تو مواد بخوابونید. مواد من تشکیل شده از ابلیمو، سویا سس، سس خردل، سس فلفل، زعفران، پیاز و روغن زیتون. بال ها رو با مواد خوب مخلوط کنید و بذارید تو یخچال بمونه. بعد توی سینی فر طوری بچینید که روی هم نباشند تا همه جاش برشته بشه. تو طبقه وسط فر با دمای ۲۰۰-۲۲۰ درجه حرارت از بالا و پایین بذارید حدوداً ۱ ساعت بمونه. بعد از نیم ساعت بچرخونید تا هر دو طرف برشته بشه. در نهایت میتونید روی ۵-۱۰ دقیقه رو حالت گریل بذارید
#سیب_زمینی_تنوری 🥔
🔸سیب زمینی رو با پوست خوب میشوریم، درشت خرد کرده و با روغن زیتون (بدون روغن هم عالی میشه) نمک، فلفل، پاپریکا، سیر و رزماری خوب مزه دار میکنیم. به طوری که سیب زمینی ها کاملاً به مواد آغشته بشه. تو سینی فر، یککاغذ روغنی میذاریم و سیب زمینی هارو با فاصله میچینیم تو سینی. تو فر با دمای ۲۰۰-۲۲٠ درجه به مدت نیم ساعت میذاریم تا مغزپخت بشه. در آخر، فر رو روی حالت گریل میذاریم تا سیب زمینی ها برشته بشوند. حدود یک ربع کافیه برای گریل شدن.
#تزیین
#رولت_مرغ 🧈 😋
▫️سینه مرغ چرخ کرده
▫️کره
▫️آرد سوخاری
▫️پیاز و سیر رنده شده
▫️نمک، فلفل و زردچوبه
▫️هویج پخته
▫️زعفران دم کرده
▫️سبزی خشک مثل ترخون
🔸اول پیاز، سیر، ادویه ها و زعفرون رو به سینه مرغ چرخ شده اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم. یه نایلون پهن میکنیم و روش آرد سوخاری میپاشیم و بعد خمیر رو با وردنه پهن میکنیم و جعفری خرد شده میپاشیم و دوتا هویج سالم یه سمت مواد میچینیم و بعد آروم با کمک نایلون میپیچیم و رول میکنیم.
توی ماهیتابه روغن میریزیم و رولت رو داخلش قرار میدیم تا آروم سرخ بشه
🔸سس: برای سس یه پیاز رو سرخ میکنیم و بهش هویج و فلفل دلمه اضافه میکنیم و تفت میدیم، بعد رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم و یکم آب جوش و میذاریم غلیظ بشه.
و در آخر رولت رو داخل سس میذاریم تا نیم ساعت خیلی آروم رو شعله ملایم بپزه
#تزیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوسیس پفڪی😋
مواد لازم🔻
سوسیس به تعداد لازم
خلال دندان
مایع خمیر🔻
۱ پیمانه آرد
۱/۲ پیمانه شیر(در صورت موجود نبودن آب)
۲ قچ بیڪینگ پودر
۱/۲ قچ نمک
۱/۲ قچ شڪر
فلفل قرمز
یک عدد تخم مرغ
ڪمے آرد
روغن داغ به مقدار لازم
#تزیین
#شیرینی_گردویی 🥯 😋
▫️زرده سه عدد
▫️پودرقند 75 گرم
▫️ارد 1 ق چ
▫️وانیل یک پنسه
▫️پودر هل یک چهارم ق چ
▫️گردو 60 تا 100 گرم
🔸زرده تخم مرغ را با وانیل و پودرهل شروع می کنیم با همزن به زدن .کم کم پودرقند رو اضافه می کنیم .حدود پنج دقیقه ای می زنیم تا کاملا سفیدرنگ و کشدار بشه و بعد یک ق ارد اضافه می کنیم و در نهایت همزن رو خاموش کرده و گردو رو و با لیسک فقط قاطی می کنیم.
داخل سینی فر کاغذ میندازیم.احتیاجی به چرب کردن نیست . با ق چ با فاصله داخل سینی از مایع میریزیم.چند ثانیه ای صبر کنید یکم که پهن شد روش پودرپسته یا تکه های پسته بپاشید و به مدت ده الی 15 دقیقه داخل فر 130 تا 150 درجه سانتی گراد بپزید .رنگ شیرینی نباید عوض بشه.ازفر هم بیرون اوردید تا چند دقیقه بهش دست نزید توش هم شله که بعد چند دقیقه سفت میشه
#تزیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_خوشمزه😋
مواد لازم🔻
3-4 سیب زمینی
1 قاشق غذاخوری کره
مقداری روغن ،
2 حبه سیر ،
4 عدد تخم مرغ ،
فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، نمک ، پنیر چدار یا موزارلا ،
جعفری
#تزیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طی نیم ساعت یه دسر معرکه درست کنید😋
مواد لازم:
شیر 1 لیتر
5 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1 لیوان شکر
1 عدد زرده تخم مرغ
2 قاشق سوپ خوری پودر کاکائو
شکلات تخته ای (کمی)
.
بیسکویت لیدی فینگر
شیر برای خیس کردن بیسکوییت ها
.
همه مواد را به جز شکلات در قابلمه روی حرارت خوب مخلوط کنیم تا غلیظ بشه، روی حرارت ملایم بپزیم ، آن را از اجاق برداریم ، شکلات را اضافه کرده و خوب هم بزنیم. بیسکویت ها را در یک ظرف مناسب مرتب کرده و سس شکلات را اضافه می کنم. مانند دو ویدئو ، فقط دو ردیف بیسکویت را بچینیم شیر هم اضافه کنید بین لایه هاو سس شکلات را اضافه کنیم ، سپس روی آن پودر کاکائو بپاشیم و بگذاریم 15 دقیقه در یخچال استراحت کند.
.
#تزیین
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
👌کیک بی بی
2 پیمانه آرد رو با دو قاشق چایخوری بکینگ پودر، یه پنس نمک، نصف پیمانه پودر کاکائو، 1 پیمانه و نیم شکر، نصف قاشق چایخوری جوش شیرین، 1 قاشق غذاخوری پیمانه پودر نسکافه و نصف قاشق چایخوری وانیل، همه رو مخلوط کنید( آرد حتمااا سه بار الک شده باشه)وسط مواد رو گود کنید و 1 پیمانه شیر، نصف پیمانه روغن و نصف پیمانه آب داغ رو اضافه کنید، و دوتا تخم مرغ رو با چنگال بزنید و به مواد اضافه کنید به صورت دروانی و آروم هم بزنید و قالب رو چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید و داخل فر از قبل گرم شده درجه 180 به مدت 30 تا 35 دقیقه،بعد از پخت و سرد شدن، کیک رو از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و خامه کشی( داخل خامه بعد از فرم گرفتن 3 قاشق غذاخوری پودر نسکافه اضافه میکنیم) و به اندازه دلخواه برش بزنید،روی کیک رو گاناش بریزید و با کاکائو رنده شده تزیین کنید،نوش جان
گاناش: به نسبت مساوی شکلات تخته ای تلخ بن ماری شده با خامه صبحانه، نوش جان