eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
2.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☕ امروز براتون🍀 یه دنیا آرامـش یه آسمون سلامتے🍀 و یڪ عمـر با عـزت از خدای مهربون خواستارم☘ ♥️💚
‌ کندو عسلی ‌ ‌مواد لازم:👇 سه لیوان ارد یک لیوان ماست پرچرب دمای محیط سه ق غ سرپر روغن جامد یک ق غ خمیر مایه یک ق غ شکر یک ق مرباخوری نمک یک لیوان آب ولرم شیر خشک سه ق غ ‌ ‌ ‌طرز تهیه:👇 کل مواد بغیر ارد ونمک باهمزن دستی مخلوط میکنیم بعد ارد ونمک اضافه میکنیم خوب ورز میدیم تاخمیری نچسپ بدست بیاد خمیرمون رو به تکه های کوچک تقسیم کرده نازک پهن میکنم پنیر خامه ای یا مثلثی یاکیبی میزاریم وسطش لایه های خمیر رو جمع وتوپک های ریز مون در قالب چرب شده میزاریم بعد اتمام کار سلفون میکشیم نیم ساعتی در جای گرم استراحت میدهیم بعد پف کردن خمیر در قالب یک عدد شیر ابوقوس یا ریمبو یا هرمارکی دردسترس دارین ازشیر تبخیر شده رو روش میریزیم ودر فر 160درجه قرار میدهیم تاپخته شود بعد شعله بالا رو روشن کنید تا طلایی شود بعد پخت شیر عسلی یا عسل بریزین
13.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسفناج: 500 گرم مغزگردو: 300 گرم گوشت خورشتی: 500 گرم پیاز متوسط: 3 عدد ترشی انار: 2 ق غ شکر: 1 ق غ زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه و نمک: دو عدد پیاز چرخ یا رنده می کنیم. مغزگردو را سه بار چرخ می کنیم. پیاز با کمی روغن تفت می دهیم و بعد کمی سبک شدن پیازها، مغزگردو و ادویه ها را اضافه می کنیم و تفت می دهیم، چهار لیوان آب ریخته بعد جوش آمدن شعله را کم کرده و مواد می پزیم. یک پیاز را بصورت نگینی ریز می کنیم. پیازها را با مقدار کمی روغن تفت می دهیم و بعد کمی سبک شدن، گوشت ها را اضافه و تفت می دهیم، بعد از تغییر رنگ گوشت، نصف زردچوبه، ادویه کاری و فلفل می ریزیم و تفت می دهیم، دو لیوان آب ریخته و با شعله کم گوشت ها را می پزیم. اسفناج ها را با نصف لیوان آب داخل تابه ریخته، بعد از حدود بیست دقیقه و کشیده شدن آب اسفناج ها، کمی روغن می ریزیم و تفت می دهیم. بعد از حدود سه ساعت پخت مغزگردوها، یک لیوان یخ داخل خورشت می ریزیم تا خورشت به روغن بیافته، گوشت پخته شده، اسفناج تفت داده شده، ترشی انار، شکر و نمک ریخته و با شعله کم پخت خورشت ادامه می دهیم.
تخم مرغ بزرگ3عدد وانيل 1ق چ شكر 1پيمانه روغن مايع 2/3پيمانه كره اب شده 50گرم شير ولرم 2/3پيمانه بكينگ پودر 2ق چ آرد قنادي 2پيمانه پودر كاكائو 1ق غ تخم مرغ، وانيل و شكر رو خوب با همزن ميزنيم تا زماني ك كرم رنگ و كشدار شود، سپس روغن و كره رو بهش اضافه كرده و باز ميزنيم و بعد شير ولرم رو اضافه ميكنيم و باز ميزنيم. ارد و بكينگ پودر رو 4،5بار الك ميكنيم و ب موادمون اضافه ميكنيم يا با ليسك يا با دور كند همزن كمي ميزنيم. ي ملاقه از موادمون رو كنار ميذاريم و با پودر كاكائو الك شده مخلوط ميكنيم. قابلمه پلوپز رو كمي با روغن جداکننده چرب میکنیم و بعد مواد ساده كيكم رو داخل قالب ريختم و بعد مواد شکلاتی رو. قابلمه رو داخل پلوپز گذاشته و روی گزینه کیک کلیک کنید و استارت رو بزنید، خود پلوپزای دیجیتال زمان مناسب کیک رو میزنه ک اکثرا 50دقیقه هست. بعد از این زمان کیک خوشمزه شما امادست نوش جان🤗
طرز تهیه 👇👇
آشپزی ایرانی🍔
طرز تهیه #بستنی_سنتی_زعفرانی 👇👇
ثعلب 4 گرم گلاب 4 ق غ شکر 300 گرم شیر پر چرب 1 لیتر محلول زعفران 2 ق س خامه پر چرب در صورت تمایل ب میزان لازم طرزتهیه شکر وثعلب را باهم مخلوط کنید. شیر را هم توی قابلمه ریخته و روی حرارت میذاریم تا جوش بیاد حالا کم کم شکر را اضافه میکنیم و روی حرارت مدام هم میزنیم تا کمی قوام بیاد شکر و ثعلب رو به یکباره اضافه نکنید گلوله میشه طی 4 الی 5 مرحله ب مواد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا یکم قوام بیاد بعد شیر را که قوام اومده از روی حرارت برداشته و توی یک ظرف فلزی دیگه میریزیم سپس از روی حرارت بردارید و گلاب و زعفران رو اضافه کنید روی ظرف رو نایلون بکشید تا رویه نبنده. کمی که از حرارت افتاد ظرف حاوی بستنی رو تو یه کاسه پر از یخ بذارید و هم میزنید تا کامل سرد بشه . بعد ظرف بستنی رو بزارید تو فریزر. این مدت زمانی که بستنی باید تو فریزر باشه بستگی به دمای فریزرتون داره برای من بار اول تقریبا 45 دقیقه ای طول کشید تا اطراف بستنی شروع ب بستن کرد. بستنی از اطراف ظرف شروع به بسته شدن میکنه . که مرتب با قاشق از اطراف به مرکز میاریمش و دوباره در فریزر میذاریم تا بستنی از اطراف ظرف شروع به بسته شدن بکنه و این دفعه هر نیم ساعت یا 45 دقیقه یک بار از ف یزر در میاریم و بستنی گه اطراف ظرف بسته شده به مرکز ظرف میاریم ( زمان دقیقی برای تهیه بستنی نمیتونم بگم چون بستگی به درجه فریزتون داره. برای من تقریبا 9 ساعتی طول کشید ) باید اینکار رو ادامه بدین تا کاملا مواد مرکز ظرفتون هم سفت بشه و فرم بستنی بگیره اگه دوس دارین بستنی شما خامه یا پسته هم داشته باشه تو مرحله اخر اضافه میکنین البته اگه میخواین تیکه های خامه توش یخ نزنه حتما باید از خامه پرچرب استفاده کنین وخامه را کمی با چنگال میزنین وتوی یک نایلکس پخش کنین وداخل فریزر قرار بدین تا خودش رو بگیره. خامه که خودش رو گرفت خردش کنید و داخل بستنی میریزیم ومخلوطش میکنیم توی این مرحله که مخلوطش کردیم توی یه ظرف دربسته بریزین وبذارین تو فریزر. ( من خامه نریختم) نوش جان❤️
آشپزی ایرانی🍔
😋😍 این هم یه آموزش خوشمزه و راحت با نون لواش😋 مواد لازم🥣 : نون لواش یا تاکو یا پیتا : ۶ عدد سیبزمینی سرخ شده : چهار عدد فلفل دلمه ای : یک عدد پنیر پیتزا ( من از پنیر پیتزا موزالا دالیا استفاده کردم ) : به مقدار لازم پنیر ورقه ای گودا : به مقدار لازم کالباس مرغ : پنج ورق کالباس گوشت : پنج ورق آب : به مقدار لازم سیبزمینی هارو خلالی و سرخ کنید. در ادامه ظرف مخصوص فر رو با روغن چرب کنید. حالا نون هارو به شکل ویدیو بچینید. اولش پنیر پیتزا بریزید. بعد نصف سیبزمینی ها و نصف فلفل دلمه ای. کالباس مرغ بچینید. بعد به ترتیب پنیر پیتزا، سیبزمینی، فلفل دلمه ای و کالباس گوشت بریزید. حالا دوباره پنیر پیتزا و پنیر ورقه ای بریزید و آب بپاشید. یه نون دیگه روی مواد بذارید و نون هارو ببندید. حالا به همه جای نون ها آب بپاشید. کاغذ روغنی بذارید و یه ظرف سنگین روش بذارید. ظرف بذارید تو فر با دمای ۱۸۰ درجه. ۳۰ دقیقه بذارید تو فر. طعمش عالیه😋
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: آرد 500 گرمی 350 میلی لیتر شیر 1 قاشق غذاخوری مخمر 1 قاشق غذاخوری شکر 100 گرم روغن یا کره نمک سیب زمینیها قارچ (با پیاز جایگزین می شود) جعفری