#كيك_دورنگ_پلوپزی
تخم مرغ بزرگ3عدد
وانيل 1ق چ
شكر 1پيمانه
روغن مايع 2/3پيمانه
كره اب شده 50گرم
شير ولرم 2/3پيمانه
بكينگ پودر 2ق چ
آرد قنادي 2پيمانه
پودر كاكائو 1ق غ
تخم مرغ، وانيل و شكر رو خوب با همزن ميزنيم تا زماني ك كرم رنگ و كشدار شود، سپس روغن و كره رو بهش اضافه كرده و باز ميزنيم و بعد شير ولرم رو اضافه ميكنيم و باز ميزنيم. ارد و بكينگ پودر رو 4،5بار الك ميكنيم و ب موادمون اضافه ميكنيم يا با ليسك يا با دور كند همزن كمي ميزنيم. ي ملاقه از موادمون رو كنار ميذاريم و با پودر كاكائو الك شده مخلوط ميكنيم. قابلمه پلوپز رو كمي با روغن جداکننده چرب میکنیم و بعد مواد ساده كيكم رو داخل قالب ريختم و بعد مواد شکلاتی رو.
قابلمه رو داخل پلوپز گذاشته و روی گزینه کیک کلیک کنید و استارت رو بزنید، خود پلوپزای دیجیتال زمان مناسب کیک رو میزنه ک اکثرا 50دقیقه هست. بعد از این زمان کیک خوشمزه شما امادست نوش جان🤗
آشپزی ایرانی🍔
طرز تهیه #بستنی_سنتی_زعفرانی 👇👇
#بستنی_سنتی_زعفرانی
ثعلب 4 گرم
گلاب 4 ق غ
شکر 300 گرم
شیر پر چرب 1 لیتر
محلول زعفران 2 ق س
خامه پر چرب در صورت تمایل ب میزان لازم
طرزتهیه
شکر وثعلب را باهم مخلوط کنید. شیر را هم توی قابلمه ریخته و روی حرارت میذاریم تا جوش بیاد حالا کم کم شکر را اضافه میکنیم و روی حرارت مدام هم میزنیم تا کمی قوام بیاد شکر و ثعلب رو به یکباره اضافه نکنید گلوله میشه طی 4 الی 5 مرحله ب مواد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا یکم قوام بیاد بعد شیر را که قوام اومده از روی حرارت برداشته و توی یک ظرف فلزی دیگه میریزیم سپس از روی حرارت بردارید و گلاب و زعفران رو اضافه کنید روی ظرف رو نایلون بکشید تا رویه نبنده. کمی که از حرارت افتاد ظرف حاوی بستنی رو تو یه کاسه پر از یخ بذارید و هم میزنید تا کامل سرد بشه . بعد ظرف بستنی رو بزارید تو فریزر. این مدت زمانی که بستنی باید تو فریزر باشه بستگی به دمای فریزرتون داره برای من بار اول تقریبا 45 دقیقه ای طول کشید تا اطراف بستنی شروع ب بستن کرد.
بستنی از اطراف ظرف شروع به بسته شدن میکنه . که مرتب با قاشق از اطراف به مرکز میاریمش و دوباره در فریزر میذاریم تا بستنی از اطراف ظرف شروع به بسته شدن بکنه و این دفعه هر نیم ساعت یا 45 دقیقه یک بار از ف یزر در میاریم و بستنی گه اطراف ظرف بسته شده به مرکز ظرف میاریم ( زمان دقیقی برای تهیه بستنی نمیتونم بگم چون بستگی به درجه فریزتون داره. برای من تقریبا 9 ساعتی طول کشید ) باید اینکار رو ادامه بدین تا کاملا مواد مرکز ظرفتون هم سفت بشه و فرم بستنی بگیره اگه دوس دارین بستنی شما خامه یا پسته هم داشته باشه تو مرحله اخر اضافه میکنین البته اگه میخواین تیکه های خامه توش یخ نزنه حتما باید از خامه پرچرب استفاده کنین وخامه را کمی با چنگال میزنین وتوی یک نایلکس پخش کنین وداخل فریزر قرار بدین تا خودش رو بگیره.
خامه که خودش رو گرفت خردش کنید و داخل بستنی میریزیم ومخلوطش میکنیم توی این مرحله که مخلوطش کردیم توی یه ظرف دربسته بریزین وبذارین تو فریزر.
( من خامه نریختم)
نوش جان❤️
آشپزی ایرانی🍔
#پیتزا_بدون_خمیر😋😍
این هم یه آموزش خوشمزه و راحت با نون لواش😋
مواد لازم🥣 :
نون لواش یا تاکو یا پیتا : ۶ عدد
سیبزمینی سرخ شده : چهار عدد
فلفل دلمه ای : یک عدد
پنیر پیتزا ( من از پنیر پیتزا موزالا دالیا استفاده کردم ) : به مقدار لازم
پنیر ورقه ای گودا : به مقدار لازم
کالباس مرغ : پنج ورق
کالباس گوشت : پنج ورق
آب : به مقدار لازم
سیبزمینی هارو خلالی و سرخ کنید. در ادامه ظرف مخصوص فر رو با روغن چرب کنید. حالا نون هارو به شکل ویدیو بچینید.
اولش پنیر پیتزا بریزید. بعد نصف سیبزمینی ها و نصف فلفل دلمه ای. کالباس مرغ بچینید.
بعد به ترتیب پنیر پیتزا، سیبزمینی، فلفل دلمه ای و کالباس گوشت بریزید. حالا دوباره پنیر پیتزا و پنیر ورقه ای بریزید و آب بپاشید.
یه نون دیگه روی مواد بذارید و نون هارو ببندید. حالا به همه جای نون ها آب بپاشید. کاغذ روغنی بذارید و یه ظرف سنگین روش بذارید. ظرف بذارید تو فر با دمای ۱۸۰ درجه. ۳۰ دقیقه بذارید تو فر. طعمش عالیه😋
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیراشکی_سبزیجات_وسیب_زمینی
مواد لازم:
آرد 500 گرمی
350 میلی لیتر شیر
1 قاشق غذاخوری مخمر
1 قاشق غذاخوری شکر
100 گرم روغن یا کره
نمک
سیب زمینیها
قارچ (با پیاز جایگزین می شود)
جعفری
#لقیمات👌😋
ارد سفید 2 لیوان
نمک کمی
شیرخشک پودری 1 ق غ سرپر
روغن یک سوم لیوان
خمیر مایه 1 ق چ
شکر 1 ق چ
اب ولرم یک لیوان
پنیر به میزان لازم
همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم و کم کم اب اضافه میکنیم شاید کمتر یا بیشتر لازم باشه تا جایی که خمیر نه شل باشه نه سفت یه کمی باید ب دست بچسبه میزاریم نیم ساعت خمیر ور بیاد سپس از اون گلوله های کوچکی برمیداریم و وسطش پنیر مثلثی یا کیبی میزاریم و توی روغن داغ و زیاد سرخ میکنیم روش رو عسل یا هم شیرعسلی میریزیم
4.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شامی_پنیری
مواد لازم:
_گوشت_چرخ_شده( گوشت قرمز یا مرغ) : 750 گرم
_پیاز : 1 عدد بزرگ
_تخم_مرغ : 1 عدد
_آرد_سمولینا : حدود 1/4 لیوان
_آرد : 3 قاشق غذاخوری
_نمک و فلفل : به مقدار لازم
_پنیر موزارلا یا چدار : هر کدام 150-100 گرم
طرز تهیه:
پیاز ریز خرد یا رنده شده (آب پیاز گرفته شود) را به گوشت چرخ شده، تخم مرغ، سمولینا، نمک، فلفل و آرد را افزوده و همگی را خوب چنگ بزنید تا مواد خوب مخلوط شود پنیر را به قطعات کوچک تقسیم کنید. مقداری از گوشت برداشته و تکه ای از پنیر را وسط گوشت گذاشته و شکل بدهید و سپس آن را در آرد و تخم مرغ و پودر سوخاری زده ( البته می توانید تنها در پودر سوخاری زده ) و در روغن سرخ کنید. برای سرخ شدن هر طرف4 الی 5 دقیقه با حرارت متوسط کافیست. .نوش جان 😄😍
پ.ن : اندازه ی شامی ها را می توانید بسته به نیاز تغییر دهید و در کنار سیب زمینی پوره شده یا سرخ شده یا سایر سبزیجات نوش جان کنید 💜
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیر_هویج_رستورانی
اب هویج دو لیوان
شیر حدود یک لیوان ونیم
شکر دو قاشق سرخالی
گلاب دو قاشق
هویج را خوب شسته وبریزید داخل کاسه نسبتا بزرگ اب روش بریزید وبزارید یخچال ،بزارید یکشب داخل آب بمونه
#چیز_کیک_نسکافه
ردیف اول
چهار بسته بسکویت اوریو که ایرانیش هم دربازار بابهترین کیفت موجوده
دوبسته بسکویت پتی بور شکلاتی
50 گرم کره اب شده
سه ق غ خامه
مواد باهم مخلوط
ته قالب چرب شده فشرده میکنیم وحدود ده دقیقه ای در فر165 درجه میزاریم یا مواد مخلوط وفشرده کنید در فریرز میزاریم بعد
ردیف دوم
در میکسر
ماست شیرین پرچرب کم نمک نصف پیمانه
دو ق غ پودر کاکائو
یک ق غ نسکافه
هفت عدد پنیر کیبی یا پنیر ماسکار پونه 150گرم
چهار فنجان قهوه خوری شکر
شش فنجان قهوه خوری شیر خشک
تمام مواد باهم مخلوط کنید در اخر یک قاشق غذاخوری ژلاتین رو باسه ق غ اب بن ماری کنید باز بمواد داخل میکسر اضافه کنید
روی بسکویت ریخته بعد چندین ساعت دریخچال میزاریم تا چیز کیکمون ببنده ودر اخر با نوتلا تزیین میکنیم