eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسفناج: 500 گرم مغزگردو: 300 گرم گوشت خورشتی: 500 گرم پیاز متوسط: 3 عدد ترشی انار: 2 ق غ شکر: 1 ق غ زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه و نمک: دو عدد پیاز چرخ یا رنده می کنیم. مغزگردو را سه بار چرخ می کنیم. پیاز با کمی روغن تفت می دهیم و بعد کمی سبک شدن پیازها، مغزگردو و ادویه ها را اضافه می کنیم و تفت می دهیم، چهار لیوان آب ریخته بعد جوش آمدن شعله را کم کرده و مواد می پزیم. یک پیاز را بصورت نگینی ریز می کنیم. پیازها را با مقدار کمی روغن تفت می دهیم و بعد کمی سبک شدن، گوشت ها را اضافه و تفت می دهیم، بعد از تغییر رنگ گوشت، نصف زردچوبه، ادویه کاری و فلفل می ریزیم و تفت می دهیم، دو لیوان آب ریخته و با شعله کم گوشت ها را می پزیم. اسفناج ها را با نصف لیوان آب داخل تابه ریخته، بعد از حدود بیست دقیقه و کشیده شدن آب اسفناج ها، کمی روغن می ریزیم و تفت می دهیم. بعد از حدود سه ساعت پخت مغزگردوها، یک لیوان یخ داخل خورشت می ریزیم تا خورشت به روغن بیافته، گوشت پخته شده، اسفناج تفت داده شده، ترشی انار، شکر و نمک ریخته و با شعله کم پخت خورشت ادامه می دهیم.
تخم مرغ بزرگ3عدد وانيل 1ق چ شكر 1پيمانه روغن مايع 2/3پيمانه كره اب شده 50گرم شير ولرم 2/3پيمانه بكينگ پودر 2ق چ آرد قنادي 2پيمانه پودر كاكائو 1ق غ تخم مرغ، وانيل و شكر رو خوب با همزن ميزنيم تا زماني ك كرم رنگ و كشدار شود، سپس روغن و كره رو بهش اضافه كرده و باز ميزنيم و بعد شير ولرم رو اضافه ميكنيم و باز ميزنيم. ارد و بكينگ پودر رو 4،5بار الك ميكنيم و ب موادمون اضافه ميكنيم يا با ليسك يا با دور كند همزن كمي ميزنيم. ي ملاقه از موادمون رو كنار ميذاريم و با پودر كاكائو الك شده مخلوط ميكنيم. قابلمه پلوپز رو كمي با روغن جداکننده چرب میکنیم و بعد مواد ساده كيكم رو داخل قالب ريختم و بعد مواد شکلاتی رو. قابلمه رو داخل پلوپز گذاشته و روی گزینه کیک کلیک کنید و استارت رو بزنید، خود پلوپزای دیجیتال زمان مناسب کیک رو میزنه ک اکثرا 50دقیقه هست. بعد از این زمان کیک خوشمزه شما امادست نوش جان🤗
طرز تهیه 👇👇
آشپزی ایرانی🍔
طرز تهیه #بستنی_سنتی_زعفرانی 👇👇
ثعلب 4 گرم گلاب 4 ق غ شکر 300 گرم شیر پر چرب 1 لیتر محلول زعفران 2 ق س خامه پر چرب در صورت تمایل ب میزان لازم طرزتهیه شکر وثعلب را باهم مخلوط کنید. شیر را هم توی قابلمه ریخته و روی حرارت میذاریم تا جوش بیاد حالا کم کم شکر را اضافه میکنیم و روی حرارت مدام هم میزنیم تا کمی قوام بیاد شکر و ثعلب رو به یکباره اضافه نکنید گلوله میشه طی 4 الی 5 مرحله ب مواد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا یکم قوام بیاد بعد شیر را که قوام اومده از روی حرارت برداشته و توی یک ظرف فلزی دیگه میریزیم سپس از روی حرارت بردارید و گلاب و زعفران رو اضافه کنید روی ظرف رو نایلون بکشید تا رویه نبنده. کمی که از حرارت افتاد ظرف حاوی بستنی رو تو یه کاسه پر از یخ بذارید و هم میزنید تا کامل سرد بشه . بعد ظرف بستنی رو بزارید تو فریزر. این مدت زمانی که بستنی باید تو فریزر باشه بستگی به دمای فریزرتون داره برای من بار اول تقریبا 45 دقیقه ای طول کشید تا اطراف بستنی شروع ب بستن کرد. بستنی از اطراف ظرف شروع به بسته شدن میکنه . که مرتب با قاشق از اطراف به مرکز میاریمش و دوباره در فریزر میذاریم تا بستنی از اطراف ظرف شروع به بسته شدن بکنه و این دفعه هر نیم ساعت یا 45 دقیقه یک بار از ف یزر در میاریم و بستنی گه اطراف ظرف بسته شده به مرکز ظرف میاریم ( زمان دقیقی برای تهیه بستنی نمیتونم بگم چون بستگی به درجه فریزتون داره. برای من تقریبا 9 ساعتی طول کشید ) باید اینکار رو ادامه بدین تا کاملا مواد مرکز ظرفتون هم سفت بشه و فرم بستنی بگیره اگه دوس دارین بستنی شما خامه یا پسته هم داشته باشه تو مرحله اخر اضافه میکنین البته اگه میخواین تیکه های خامه توش یخ نزنه حتما باید از خامه پرچرب استفاده کنین وخامه را کمی با چنگال میزنین وتوی یک نایلکس پخش کنین وداخل فریزر قرار بدین تا خودش رو بگیره. خامه که خودش رو گرفت خردش کنید و داخل بستنی میریزیم ومخلوطش میکنیم توی این مرحله که مخلوطش کردیم توی یه ظرف دربسته بریزین وبذارین تو فریزر. ( من خامه نریختم) نوش جان❤️
آشپزی ایرانی🍔
😋😍 این هم یه آموزش خوشمزه و راحت با نون لواش😋 مواد لازم🥣 : نون لواش یا تاکو یا پیتا : ۶ عدد سیبزمینی سرخ شده : چهار عدد فلفل دلمه ای : یک عدد پنیر پیتزا ( من از پنیر پیتزا موزالا دالیا استفاده کردم ) : به مقدار لازم پنیر ورقه ای گودا : به مقدار لازم کالباس مرغ : پنج ورق کالباس گوشت : پنج ورق آب : به مقدار لازم سیبزمینی هارو خلالی و سرخ کنید. در ادامه ظرف مخصوص فر رو با روغن چرب کنید. حالا نون هارو به شکل ویدیو بچینید. اولش پنیر پیتزا بریزید. بعد نصف سیبزمینی ها و نصف فلفل دلمه ای. کالباس مرغ بچینید. بعد به ترتیب پنیر پیتزا، سیبزمینی، فلفل دلمه ای و کالباس گوشت بریزید. حالا دوباره پنیر پیتزا و پنیر ورقه ای بریزید و آب بپاشید. یه نون دیگه روی مواد بذارید و نون هارو ببندید. حالا به همه جای نون ها آب بپاشید. کاغذ روغنی بذارید و یه ظرف سنگین روش بذارید. ظرف بذارید تو فر با دمای ۱۸۰ درجه. ۳۰ دقیقه بذارید تو فر. طعمش عالیه😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: آرد 500 گرمی 350 میلی لیتر شیر 1 قاشق غذاخوری مخمر 1 قاشق غذاخوری شکر 100 گرم روغن یا کره نمک سیب زمینیها قارچ (با پیاز جایگزین می شود) جعفری
👌😋 ارد سفید 2 لیوان نمک کمی شیرخشک پودری 1 ق غ سرپر روغن یک سوم لیوان خمیر مایه 1 ق چ شکر 1 ق چ اب ولرم یک لیوان پنیر به میزان لازم همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم و کم کم اب اضافه میکنیم شاید کمتر یا بیشتر لازم باشه تا جایی که خمیر نه شل باشه نه سفت یه کمی باید ب دست بچسبه میزاریم نیم ساعت خمیر ور بیاد سپس از اون گلوله های کوچکی برمیداریم و وسطش پنیر مثلثی یا کیبی میزاریم و توی روغن داغ و زیاد سرخ میکنیم روش رو عسل یا هم شیرعسلی میریزیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: _گوشت_چرخ_شده( گوشت قرمز یا مرغ) : 750 گرم _پیاز : 1 عدد بزرگ _تخم_مرغ : 1 عدد _آرد_سمولینا : حدود 1/4 لیوان _آرد : 3 قاشق غذاخوری _نمک و فلفل : به مقدار لازم _پنیر موزارلا یا چدار : هر کدام 150-100 گرم طرز تهیه: پیاز ریز خرد یا رنده شده (آب پیاز گرفته شود) را به گوشت چرخ شده، تخم مرغ، سمولینا، نمک، فلفل و آرد را افزوده و همگی را خوب چنگ بزنید تا مواد خوب مخلوط شود پنیر را به قطعات کوچک تقسیم کنید. مقداری از گوشت برداشته و تکه ای از پنیر را وسط گوشت گذاشته و شکل بدهید و سپس آن را در آرد و تخم مرغ و پودر سوخاری زده ( البته می توانید تنها در پودر سوخاری زده ) و در روغن سرخ کنید. برای سرخ شدن هر طرف4 الی 5 دقیقه با حرارت متوسط کافیست. .نوش جان 😄😍 پ.ن : اندازه ی شامی ها را می توانید بسته به نیاز تغییر دهید و در کنار سیب زمینی پوره شده یا سرخ شده یا سایر سبزیجات نوش جان کنید 💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اب هویج دو لیوان شیر حدود یک لیوان ونیم شکر دو قاشق سرخالی گلاب دو قاشق هویج را خوب شسته وبریزید داخل کاسه نسبتا بزرگ اب روش بریزید وبزارید یخچال ،بزارید یکشب داخل آب بمونه
ردیف اول چهار بسته بسکویت اوریو که ایرانیش هم دربازار بابهترین کیفت موجوده دوبسته بسکویت پتی بور شکلاتی 50 گرم کره اب شده سه ق غ خامه مواد باهم مخلوط ته قالب چرب شده فشرده میکنیم وحدود ده دقیقه ای در فر165 درجه میزاریم یا مواد مخلوط وفشرده کنید در فریرز میزاریم بعد ردیف دوم در میکسر ماست شیرین پرچرب کم نمک نصف پیمانه دو ق غ پودر کاکائو یک ق غ نسکافه هفت عدد پنیر کیبی یا پنیر ماسکار پونه 150گرم چهار فنجان قهوه خوری شکر شش فنجان قهوه خوری شیر خشک تمام مواد باهم مخلوط کنید در اخر یک قاشق غذاخوری ژلاتین رو باسه ق غ اب بن ماری کنید باز بمواد داخل میکسر اضافه کنید روی بسکویت ریخته بعد چندین ساعت دریخچال میزاریم تا چیز کیکمون ببنده ودر اخر با نوتلا تزیین میکنیم
🍨🍨 کاپو‌چینو 3بسته شیر 3لیوان شکرنصف لیوان خامه صبحانه یک پاکت پودرژلاتین 2ق غ به همراه 1/4لیوان آب سرد شیر رو داخل شیرجوش میریزیم وکاپوچینو شکر وخامه رو داخل شیر سرد مخلوط میکنیم ومیزاریم روحرارت متوسط تا شکر حل بشه و‌مرتب هم میزنیم تا کرمی بشه خاموش میکنیم و پودر ژلاتین رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا یکدست بشه و میزاریم محیط آشپزخونه که خنک شه وهر از گاهی هم‌میزنیم تا رویه نبنده بعد داخل ظرف سرو مورد نظرتون بریزید من داخل لیوان بصورت تکنفره سرو‌کردم گذاشتم یکی دوساعت تو یخچال بعد یه ردیف موز روش چیدم و بیسکویت ساقه طلایی رو بهمراه گردو آسیاب کردم و وروی موزها روباهاش پوشوندم بعد با هر چیزی که دلتون میخواد میتونید تزیین کنید
🍡 😋 ▫️آب پرتقال با پالپ3 پیمانه ▫️شکر4 قاشق غذا خوری ▫️پوست پرتقال رنده شده1/3 قاشق چای خوری 🔸شکر و آب پرتقال را با یکدیگر مخلوط کنید و هم بزنید تا شکر آب شود. پوست پرتقال رنده شده را اضافه کنید و هم بزنید. آب پرتقال را درون قالب بستنی بریزید و در فریزر قرر دهید تا یخ ببندد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍆 😋 بادمجان حلقه ای نیم سرخ شده + روش سسی شامل ترکیب ماست و سیر و آویشن و کمی مایونز+ روش کمی پنیر پیتزا + سس گوشتی شامل پیاز خلالی و سیر رنده شده گوشت چرخ شده و فلفل دلمه و ادویه های خوشمزه + روش کمی قارچ تفت داده شده + گوجه گیلاسی + فلفل دلمه و ذرت و روش هم کمی پنیر پیتزا میره توی فر تا پنیرش آب بشه
😋 قارچ،1/4 پيمانه روغن زيتون،1/4 پيمانه سركه سفيد،1/4 پيمانه پياز قرمز خرد شده،2 حبه سير رنده شده،1/2 ق چ اورگانو،2 ق چ شكر قهوه اي،1/2 ق چ دانه هاي فلفل سياه،1/4 پيمانه دانه فلفل قرمز،نمك و فلفل،2 ق غ جعفري خرد شده 🔸در قابلمه قارچ ها را با آب و نمك بپزيد(4 دقيقه) بعد از پخت خوب بزاريد آب قارچ ها خارج بشه. 🔸در ظرفي قارچ را با مابقي مواد مخلوط كنيد.داخل شيشه بريزيد و در يخچال قرار بديد.بعد از8 ساعت نوش جان كنيد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستیل خانگی طرز تهیه : اول یک بسته پودر ژله رو با دو قاشق غذاخوری پر پودر ژلاتین و دوقاشق غذاخوری گلوگز پر و نصف لیوان اب سرد مخلوط کردم.روی بخار کتری به روش بن ماری گذاشتم و یک ربع هم زدم تا شفاف و غلیظ شد و درحین کار کف های روشو کامل گرفتم چون اگر نگیریم پاستیلمون مات و زشت میشه و یک لایه روش میبنده.بعد از یک ربع هم زدن موادمون رو در قالب میریزیم و به مدت بیست دقیقه میزاریم تو فریزر یا چند ساعت در یخچال بعد در میاریم خیلی کم دستمون رو با روغن چرب میکنیم و پاستیل ها رو خارج میکنیم و بعد یک ساعتی میزاریم یخچال تا کامل حالت چسبندگیش از بین بره و بعد نوش جان میکنیم.
🍰 😋 🔸ابتدا 2 بسته بیسکویت پتى بور کاکائویی رو داخل زیپ کیف ریخته و با وردنه خورد میکنیم، (میتونید داخل غذاساز هم بریزید، این ساده ترین روش هستش) سپس 100 گرم شکلات تخته ايى بن ماری شده و 3/4ليوان شیر رو به بیسکوییت پودر شده اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. سپس بین دو سلفون با وردنه پهن میکنیم و دورتادورش رو با چاقو بریده و صاف میکنیم. 150گرم خامه رو با 1ليوان پودر نارگیل خوب مخلوط کرده و روی بیسکوییت پهن میکنیم. سپس با کمک سلفون رول کرده و به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرارمیدیم. برای روی رولت، خامه رو روی حرارت کتری کمی گرم کرده، سپس شکلات خورده شده رو بهش اضافه کرده و اجازه میدیم تا در خامه کاملا ذوب بشه، سپس هم زده و روی رولت میریزیم رولت رو نیم ساعت داخل یخچال قرار داده و سپس برش میدیم.
🥖🥖🥖🥖 فینگر فود سوسیس مواد لازم برای2 نفر سوسیس 2 عدد سیب زمینی 1 عدد خیارشور 2 عدد خلال دندان 12 عدد طرز تهیه 1- سوسیس‌ها را به فاصله یك سانتی‌متری برش زده و در روغن سرخ كنید. 2- سیب‌زمینی‌ها را پوست گرفته به فاصله یك سانتی‌متری، حلقه‌ای خرد كرده، به صورت مكعبی در آورید و در روغن سرخ كنید. 3- خیارشور را به فاصله یك سانتی‌متری حلقه كنید و یك خلال برداشته اول خیارشور، بعد سوسیس و در انتها سیب‌زمینی را از آن رد كنید.
🔷 😋😋 رشته رو روى حرات يه تفت كوچيك ميدم تا بوى خاميش گرفته بشه،دوسه دقيقه ى آخرى كه برنج روى گاز داره قل قل ميكنه رشته رو اضافه ميكنم و بعد آبكش ميكنم. فيله ى مرغ رو انگشتى خرد كردم و با زعفران و آويشن و پياز و آبليمو وپاپريكا و فلفل سياه مزه دار كردم و داخل كره تفت دادم ،مرغ خيلى آب ميندازه و با آب خودش پخته ميشه سَرآخر مجدد زعفرون زدم و شعله رو بيشتر كردم كمى طلايى بشه و نمك هم زدم و تمام. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🔷 مواد لازم: تخم مرغ 3 عدد خامه 1 پیمانه شکر 1 پیمانه نسکافه 1 قاشق هات چاكلت 1 بسته آب جوش نیم پيمانه پودر ژلاتین نیم قاشق فندوق مقداری طرز تهيه: ✏️✏️✏️ ابتدا هر سه تخم مرغ را خوب هم میزنیم. سپس شکر را اضافه کرده و بعد نسكافه و هات چاكلت را در چند قاشق آب جوش حل كرده و اضافه ميكنيم. اگر از پودر فندوق استفاده میكنيد در اين مرحله باید اضافه شود. حال خامه را می ریزیم و باز هم میزنیم. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و به طریق بن ماری حلش می کنیم و همه را با هم مخلوط می کنیم و داخل قالب ريخته و در یخچال میذاریم تا ببندد.