کیک نمکی سیب زمینی
مواد لازم:
3 عدد تخم مرغ
نصف لیوان روغن مایع
1 لیوان ماست
1 لیوان شیر
1 قاشق مرباخوری نمک
2 عدد سیب زمینی (خام)
1 کاسه کوچک پنیر مکعبی خرد شده (پنیر صبحانه ، اگه دوست ندارید میتونید حذف کنید)
مقداری جعفری
مقداری شوید
1 قاشق چای خوری فلفل قرمز پرک شده
2.5 لیوان آرد
1.5 پاکت بکینگ پودر (15 گرم یا حدود 4 قاشق چای خوری)
طرز تهیه:
ابتدا پوست سیب زمینی را بکنید و مکعبی کوچک خرد کنید سپس تخم مرغ ها را داخل ظرفی بشکنید و هم بزنید شیر ، ماست و روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید. بکینگ پودر و نمک و آرد را اضافه کنید و هم بزنید(مقدار آرد را با کنترل بریزید که احیانا خیلی سفت نشود). کمی آرد به سیب زمینی ها بپاشید و به بقیه مواد اضافه کنید(این کار باعث میشود که کف قالب ته نشین نشود) سپس پنیر ، شوید و جعفری خرد شده را با هم اضافه کنید و هم بزنید داخل قالب چرب شده بریزید و در فر 180 درجه تا وقتی که روی کیک سرخ شود بپزید.(اگر کیک پخت ولی روی کیک سرخ نشد میتوانید چند دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید.نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_مرغ
برای طعم دار کردن ورقه های سینه مرغ از هر ادویه بنا به سلیقه خودتون میتونید استفاده کنید.
سس ووستشایر(که در ایران به اشتباه بهش گاهی سس وُرچِستِر گفته میشه و از هایپرمارکتهای معتبر میتونید تهیه کنید)+کمی سس خردل+نمک و فلفل و سیر ورقه شده(از پودر سیر هم میشه استفاده کرد ولی چون موقع گریل یا سرخ کردن ممکنه بسوزه من سیر ورقه شده رو ترجیح میدم)
سس ووستشایر برای مزه دار کردن انواع گوشت کبابی و گریل و گاهی برای طعم دار کردن آبزیان استفاده میشه و یکی از اجزای اصلی طعم دهنده سس سزار هم هست.
برای سبزیجات سالاد هم از هر ترکیبی که دوست دارید میشه استفاده کرد.
من از فلفل دلمه رنگی،خیار،ذرت،گوجه گیلاسی و کاهو به عنوان پایه اصلی سالاد استفاده کردم...
اضافه کردن مقداری پیاز قرمز حلقه شده و زیتون سیاه هم سالاد رو محشر میکنه
نونهای کرانچی سالاد هم خمیر یوفکای سرخ شده هست.
#شیرینی_ترک (tarak)یا پاپل 🍪 😋
آرد قنادی 75 گرم
شکر قهوه ای ترجیحا روشن 100 گرم
تخم مرغ درشت یک عدد
پودر کاکائو 30 گرم
کره سرد خرد شده 30 گرم
نمک یک هشتم ق چ
بیکینگ پودر یک دوم ق چ
وانیل یک دوم ق چ
پودر قند الک شده به مقدار لازم
شکلات چیپسی نسوز شصت گرم
🔸شکر و آرد و پودر کاکائو را از الک درشت رد کنید و بیکینگ پودر و نمک را با آن مخلوط کنید و هم بزنید ....کره را با با دست یا غذا ساز به خورد مواد دهید تا شن مانند شود.
سپس تخم مرغ و شکلات چيپسي و وانیل را اضافه کرده و با دست یا قاشق مواد را به خورد هم دهید تا خمیر یکدستی شود. گلوله کرده ودر پودر قند بغلطانید. اگه پودر قند کم بزنید جذب میشه. روی سینی کاغذانداخته با فاصله چیده و تو فر 175 درجه، 12 دقیقه بپزید
#مرغ_پرتقالی 🥘 😋
🔸ابتدا برای سه نفر یک عدد پیاز درشت رو خلال ریز کرده در ماهی تابه ای با مقداری روغن سرخ کنید تا به رنگ کاراملی دربیاد قطعه های مرغ رو به همراه نصف استکان زعفران دم شده ، نمک ، فلفل قرمز و پاپریکا یا سس چیلی به پیازها اضافه کرده در ماهی تابه رو بذارید ، شعله رو کم کنید و نیم ساعتی اجازه بدید دو طرف مرغها سرخ و مغز پخت بشن پس از آن سه لیوان آب پرتقال طبیعی با پالپ به همراه کمی شکر یا عسل و دو قاشق آبلیمو اضافه کنید (میتونید چند تا دونه آلو هم کنار مرغها قرار بدید) بعد از حدود بیست دقیقه که آب پرتقال غلیظ و کم آب و سس مانند شد مرغ پرتقالی ملس و خوشمزه ی شما آماده اس
آب پرتقال رو همون لحظه ای که میگیرید به غذا اضافه کنید تا تلخ نشه و حتما از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید
8.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بستنی شکلاتی
👨🏻🍳توضیحات مورد نیاز داخل ویدیو کامل تشریف دارن اما میزان مواد لازم رو حتما از روی کپشن بردارید
❤️ اگه از این آموزش لذت بردید و بنظرتون مفید بود، با دوستان خود به اشتراک بذارید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرم_چیز_فراستینگ
دوستای عزیزم که مشکل دارید و مدام شکایت میکنید که بعد از فرم دادن خامه،خیلی زود خامه تون شل میشه ...
پیشنهاد میکنم از این کرم برای تزئین کیکهاتون استفاده کنید....
فوق العاده خوش طعمه و حتی برای آسترکشی کیک هم مناسبه
بهتره از پنیر ماسکارپونه برای این کرم استفاده کنید(ماسکارپونه طعم خاصی نداره فقط بافت خامه رو منسجم تر میکنه) ولی اگه در دسترس نبود از هر مدل پنیر خامه ای که نمک کمی داره میشه استفاده کرد...
مراحل و میزان مواد در ویدئو مشخصه...اگه نکته ای دوباره به ذهنم رسید همینجا اضافه میکنم...
پنیر ماسکارپونه 200 گرم
خامه قنادی 200 گرم
پودر قند به میزان دلخواه
ابتدا ماسکارپونه و پودر قند را با همزن بزنید تا کاملا لطیف و یکست شود.
200 گرم از خامه منجمد قنادی را جدا کرده و کمی که نرم شد با دور تند همزن 7 دقیقه بزنید تا کاملا فرم گرفته و سبک شود.
ماسکارپونه و خامه قنادی و رنگ ژله ای را در حد یکدست شدن رنگ با همزن بزنید.
7.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اش_گوجه
سبزی آش یک کیلو
برنج یک پیمانه
نخود پخته شده نصف پیمانه
لوبیا قرمز پخته شده نصف پیمانه
پیاز متوسط 2 عدد
سیر سرخ شده یک قاشق سوپ خوری
نعنا داغ 2 قاشق سوپ خوری
زرد چوبه یک قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
پوره گوجه فرنگی 3 پیمانه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری
آبغوره یک پیمانه
عصاره گوشت یک عدد
.
.
همه رسپی رو توی فیلم کامل توضیح دادم فقط اینکه من سیر رو تفت دادم و توی همون روغن نعنا داغ درست کردم و با هم توی آش ریختم.و اینکه سعی کنین سبزی تازه بریزین که من نداشتم.
10.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پلو مکزیکی
اين غذا واقعا مزه عجيبي داره قول ميدم عاشقش بشين ...
امتحانش كنيد .
.
.
مواد اوليه به ازاي 4 نفر
400 گرم سينه مرغ
پياز متوسط 1 عدد
فلفل دلمه هاي رنگو به اندازه 1 عدد متوسط
قارچ 400 گرم
آويشن
فلفل سياه
پودر سير
نمك
.
7.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فکر کن صبح رو با نون تستی که روش شکلات صبحانه زدی شروع کنی😍😍اون روز دیگه تا آخرش قشنگ میشه(نون تست نبودم نون بربری😂😂)
بریم سراغ یه شکلات صبحانه غلیظ و خوشمزه که دلتونو میبره😍😍😋😋
فقط قبلش حتما سیو کنید تا بعدا راحتتر پیداش کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسموتی یخی😍
دسرخوشمزه وآسون برای فصل گرما
هرمیوه که دوست داریدبذاریدیخ بزنه ودرمخلوط کن باپنیرخامه ای پودرقند گردویاخلال پسته پودردارچین شیر خامه که مقدارشون درویدیوهست مخلوط کنیدبذاریدفریزرتایخ بزنه