eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
159.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🥘 😋 🔸ابتدا برای سه نفر یک عدد پیاز درشت رو خلال ریز کرده در ماهی تابه ای با مقداری روغن سرخ کنید تا به رنگ کاراملی دربیاد قطعه های مرغ رو به همراه نصف استکان زعفران دم شده ، نمک ، فلفل قرمز و پاپریکا یا سس چیلی به پیازها اضافه کرده در ماهی تابه رو بذارید ، شعله رو کم کنید و نیم ساعتی اجازه بدید دو طرف مرغها سرخ و مغز پخت بشن پس از آن سه لیوان آب پرتقال طبیعی با پالپ به همراه کمی شکر یا عسل و دو قاشق آبلیمو اضافه کنید (میتونید چند تا دونه آلو هم کنار مرغها قرار بدید) بعد از حدود بیست دقیقه که آب پرتقال غلیظ و کم آب و سس مانند شد مرغ پرتقالی ملس و خوشمزه ی شما آماده اس آب پرتقال رو همون لحظه ای که میگیرید به غذا اضافه کنید تا تلخ نشه و حتما از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی شکلاتی 👨🏻‍🍳توضیحات مورد نیاز داخل ویدیو کامل تشریف دارن اما میزان مواد لازم رو حتما از روی کپشن بردارید ‌‌ ❤️ اگه از این آموزش لذت بردید و بنظرتون مفید بود، با دوستان خود به اشتراک بذارید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستای عزیزم که مشکل دارید و مدام شکایت میکنید که بعد از فرم دادن خامه،خیلی زود خامه تون شل میشه ... پیشنهاد میکنم از این کرم برای تزئین کیکهاتون استفاده کنید.... فوق العاده خوش طعمه و حتی برای آسترکشی کیک هم مناسبه بهتره از پنیر ماسکارپونه برای این کرم استفاده کنید(ماسکارپونه طعم خاصی نداره فقط بافت خامه رو منسجم تر میکنه) ولی اگه در دسترس نبود از هر مدل پنیر خامه ای که نمک کمی داره میشه استفاده کرد... مراحل و میزان مواد در ویدئو مشخصه...اگه نکته ای دوباره به ذهنم رسید همینجا اضافه میکنم... پنیر ماسکارپونه 200 گرم خامه قنادی 200 گرم پودر قند به میزان دلخواه ابتدا ماسکارپونه و پودر قند را با همزن بزنید تا کاملا لطیف و یکست شود. 200 گرم از خامه منجمد قنادی را جدا کرده و کمی که نرم شد با دور تند همزن 7 دقیقه بزنید تا کاملا فرم گرفته و سبک شود. ماسکارپونه و خامه قنادی و رنگ ژله ای را در حد یکدست شدن رنگ با همزن بزنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سبزی آش یک کیلو برنج یک پیمانه نخود پخته شده نصف پیمانه لوبیا قرمز پخته شده نصف پیمانه پیاز متوسط 2 عدد سیر سرخ شده یک قاشق سوپ خوری نعنا داغ 2 قاشق سوپ خوری زرد چوبه یک قاشق چایخوری نمک به میزان لازم پوره گوجه فرنگی 3 پیمانه رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری آبغوره یک پیمانه عصاره گوشت یک عدد . . همه رسپی رو توی فیلم کامل توضیح دادم فقط اینکه من سیر رو تفت دادم و توی همون روغن نعنا داغ درست کردم و با هم توی آش ریختم.و اینکه سعی کنین سبزی تازه بریزین که من نداشتم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پلو مکزیکی اين غذا واقعا مزه عجيبي داره قول ميدم عاشقش بشين ... امتحانش كنيد . . . مواد اوليه به ازاي 4 نفر 400 گرم سينه مرغ پياز متوسط 1 عدد فلفل دلمه هاي رنگو به اندازه 1 عدد متوسط قارچ 400 گرم آويشن فلفل سياه پودر سير نمك .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فکر کن صبح رو با نون تستی که روش شکلات صبحانه زدی شروع کنی😍😍اون روز دیگه تا آخرش قشنگ میشه(نون تست نبودم نون بربری😂😂) بریم سراغ یه شکلات صبحانه غلیظ و خوشمزه که دلتونو میبره😍😍😋😋 فقط قبلش حتما سیو کنید تا بعدا راحتتر پیداش کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسموتی یخی😍 دسرخوشمزه وآسون برای فصل گرما هرمیوه که دوست داریدبذاریدیخ بزنه ودرمخلوط کن باپنیرخامه ای پودرقند گردویاخلال پسته پودردارچین شیر خامه که مقدارشون درویدیوهست مخلوط کنیدبذاریدفریزرتایخ بزنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم :👇 تخم مرغ 3عدد آرد 2 لیوان شکر 1/5لیوان روغن یک لیوان شیر 1/5لیوان پودر کاکائو 4قاشق غذاخوری وانیل کمی بکینگ پودر یک قاشق چایخوری دستور تهیه :👇 اول از همه فر رو بذارید روی درجه 180تا گرم بشه. بعد پودر کاکائو و شکر رو با هم مخلوط کنید. بعد شیر و روغن رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. از این سس یک لیوان بر میداریم و کنار می‌گذاریم. حالا دونه دونه تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم و هر بار با همزن برقی میزنیم تا خوب مخلوط بشه. بعد آرد و بکینگ پودر الک شده رو با کمی وانیل به موادمون اضافه میکنیم و دورانی هم میزنیم. قالبمون رو چرب میکنیم و مواد رو بریزید داخلش ومیذاریم داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180به مدت 45دقیقه. وقتی پخت از فر خارج کرده و تا زمانی که کیک داغ هست سوراخ هایی رو با نی یا چنگال روش ایجاد کنید و سس شکلاتی رو که کنار گذاشتیم رو میریزیم روی کیک ومیذاریم که کم کم به خورد کیک بره.
آشپزی ایرانی🍔
مراحلو توی فیلم توضیح دادم😇❤ ◀مواد سمبوسه رو همیشه چشمی میریزم ◀ادویه ها میزانشون به ذائقه شما بستگی داره ◀میتونید از یوفکای سمبوسه یا نان لواش استفاده کنید اگه از یوفکا استفاده میکنید حتما خمیرها رو دونه دونه از بسته بیرون بیارید چون زود خشک میشن ◀من برای هر سمبوسه از دو ورق خمیر یوفکا استفاده کردم ...میتونید با یک ورق بپیچید ◀سمبوسه ها رو در داغن کاملا داغ و شناور سرخ کنید و بعد اونا رو روی دستمال بذارید تا روغن اضافیشون گرفته بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه ژامبون خانگی حتما یکبار امتحان کنید طعمی متفاوت داره بی نظیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍰 تخم مرغ 4 عدد شکر 2 لیوان شیر 1 لیوان پودر کاکائو 3 ق غ سر پر روغن مایع 1 لیوان آرد 2 لیوان وانیل 1/4 ق م بکینگ پودر 1 ق چ برای کرم: پودر خامه قنادی آماده پنیر لبنه 2 ق غ شیر 1/5 لیوان طرز تهیه:تخم مرغ و شکر رو با همزن برقی تا زمانیکه کف کنه بزنید.روغن مایع،وانیل،شیر رو هم اضافه کنید و کمی بزنید،بقیه مواد رو هم اضافه کنید و هم بزنید.داخل قالب کاغذ روغنی پهن کنید یا داخل ظرف پیرکس رو روغنی کنید و مواد رو داخلش بریزید.و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 به مدت 35-45 دقیقه بپزید. برای کرم،شر سرد رو به پودر خامه اضافه کنید و با همزن برقی بزنید.بعد از اینکه سفت شد پنیر لبنه هم اضافه کنید و کمی بزنید و داخل یخچال بزارید. کیک آماده شده رو به دو قسمت تقسیم کنید و یک قسمت رو پودر کنید،یا با قاشق از بالای کیک به طور منظم بردارید و پودر کنید.طبقه پایین کیک رو داخل ظرف سرو قرار بدید و با کرم آغشته کنید،میتونید یه لایه موز هم بزارید و داخل خامه شکلات چیپسی بریزید و پودر کیک رو روش بپاشید.کیک رو داخل یخچال به مدت 3-4 ساعت بزارید.و به دلخواه تزیین کنید،نوش جان😋
فلفل شکم پر ‌ دوستان مواد اصلی برای پر کردن داخل فلفل دلمه ای ها برنج پخته شده,روغن,سیر,پیاز,فلفل خردشده,گوجه خرد شده,سویا,هست. البته قارچ و یا کدو هم میتونید به دلخواه بریزید.وشیر نارگیل,کره بادوم زمینی, پودر کاری,سس سویا,نمک و فلفل,فلفل دودی هستش.سس روش هم سس پنیر هست.میتونید بجاش از پنیرهم استفاده کنید مواد داخلی که پختید و تفت دادید,داخل فلفل ها میریزید و میذارید داخل فر ‌‌ نکته:از فلفل دودی تو غذاهاتون زیاد استفاده کنید.خیلی تو طعمش تاثیر دارد
🍗 😋 ▫️سینه مرغ بدون استخوان 2 عدد ▫️اسفناج 100 گرم(اندازه دو تا مشت) ▫️قارچ 5 عدد ▫️پنیر لبنه 2 ق غ ▫️سیر 2 حبه ▫️پنیر موزارلا 2 ق غ 🔸خوووب اول مرغ بشورید بعد به صورت افقی وسط مرغ از طول با چاقو یه برش نسبتا عمیق بزنید بعد با یه دونه پیاز و نمک فلفل سیاه ، آبلیمو ، 3 قاشق روغن زیتون به مدت حداقل 1 ساعت مرینیت کنید. تو این فاصله میتونید مواد داخل مرغتون آماده کنید اسفناجتون درشت خرد کنید و در حد یکی دو دقیقه تفت بدید که سبک بشه ولی رنگ سبزش حفظ بشه بعد دو حبه سیر رنده شده رو به همراه قارچتون (قارچ هارو ریز و نگینی خرد کنید) اضافه کنید 1 دقیقه دیگه با شعله زیاد تفت بدید بعد پنیر هاتون و فلفل سیاه اضافه کنید دو سه تا هم بزنید که قشنگ مخلوط شه و زیرش خاموش کنید بزارید کنار تا خنک بشه . از موادتون وسط مرغ هارو پر کنید در حدی که بیرون نزنه و در آخر روی سینه هارو با محلول کره و زعفران آغشته کنید بزارید به مدت 45 دقیقه با درجه 180 تو فر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه کباب خوشمزه با فر😋😋 مواد تشکیل دهنده: 🍄 قارچ 300 گرم 🍄 سینه مرغ 500 گرم 🍄 فلفل دلمه 🍄گوجه فرنگی گیلاسی 🍄 روغن آفتابگردان یک قاشق غذاخوری 🍄 روغن زیتون یک قاشق غذاخوری 🍄 سرکه نصف قاشق غذاخوری 🍄 کنجد به دلخواه یک قاشق غذاخوری 🍄 شوید تازه ساطوری شده 🍄 پاپریکا 🍄 مخلوط فلفل سیاه و قرمز 🍄 چاشنی کباب مثل تندوری 🍄 نمک مدت زمان پخت در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
🍰🍰 مواد لازم آرد 2 پیمانه شکر 1.5 پیمانه تخم مرغ 3 عدد پودر قهوه 3 قاشق چای خوری پودرکاکائو3ق غ بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری وانیل‏ 1/4 قاشق چای خوری شیر 1/2 پیمانه روغن مایع 1/2 پیمانه طرز تهیه فر رو روشن می کنیم. آرد و بیکینگ پودر رو 3 تا 4 بار الک می کنیم. در ظرفی شکر، وانیل و تخم مرغ رو با همزن می زنیم تا کشدار بشه. روغن مایع رو اضافه می کنیم و کمی می زنیم و بعد شیر افزوده و با همزن می زنیم تا مواد یکدست بشن. مخلوط آردوبکینگ پودروپودرقهوه وپودرکاکائو رو کم کم به مواد افزوده و با لیسک دورانی هم می زنیم تا کاملا مخلوط شن. قالب رو چرب کرده و مواد رو می ریزیم و میذاریم تو فر با درجه حرارت 185°c به مدت 45min تا کیک بپزه. برای تِستِ پخت کیک چاقو تو کیک فرو می کنیم، اگه موادی به چاقو نچسبیده بود کیک پخته و آماده ست.
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلاااام دوستای گلم من اومدم با خوشمزهههه😍😋 ‌‎ مواد لازم ‌‎ 1 قاشق غذاخوری شکر 1 بسته مخمر ‌‎ 1قاشق چایخوری نمک 1 لیوان شیر ولرم 1 لیوان آب ولرم ‌‎ 3-4 قاشق غذاخوری روغن 5 لیوان آرد ‌‎ روغن فراوان برای سرخ کردن ‌‎ اندازه هر لیوان 200 میلی لیتر ابتدا نمک و مخمر و شکر و شیر و باهم مخلوط میکنیم و آرد الک شده رو به تدریج اضافه و خوب ورز میدیم و روغن میریزیم تا خمیر به دستمون نچسبه و بعد درش رو میبندیم و در جای گرم یکساعت استراحت میدیم، ورز داده و به چانه های مساوی تقسیم و روی کاغذ روغنی میذاریم و با فنجان و چاقو مطابق فیلم شکل میدیم دوباره روشو با پارچه میپوشانیم و ده دقیقه دیگه استراحت داده و بعد در روغن داغ سرخ میکنیم و روی دستمال کاغذی میذاریم تا روغن جذب دستمال شه ، نووووش جان😋❤️
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ران مرغ نمک فلفل ادویه جات دلخواه پودر سیر سس سویا سس تند قرمز خردل عسل سیب زمینی روش چند ران مرغ را کمی صاف کنید آنها را در یک کاسه قرار دهید و ادویه ها ، سس سویا را اضافه کرده و مخلوط کنید. ران ها را به دو کاسه تقسیم کنید ، خردل ، سس تند داغ و عسل را در یک قسمت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. دو ران را روی سیخ قرار دهید. چند سیب زمینی را روی سینی پخت بگذارید. در بالای سیب زمینی ها مرغ را قرار دهید. پخت 40 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد امیدوارم درست کنید و لذت ببرید کنار خانواده خوشتون بیاد نوووش جاااان❤🌈
طرز تهیه 👇👇
آشپزی ایرانی🍔
طرز تهیه #کروسان 👇👇
مواد لازم پودر خمیرمایه فوری(از نونوایی ها بگیرین عالیه) یک ق غ شکر یک ق غ آب ولرم نصف لیوان آب معمولی نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان تخم مرغ یک عدد (سفیده برای خمیر)(زرده برای رومال کردن نان) آرد شیرینی پزی (به مقدار لازم) حدود 5 لیوان داشته باشین اول از همه آب ولرم و شکر رو داخل لیوان حل کنین ، حل که شد ، پودر خمیر مایه رو بهش بزنین یه هم کوچولو بزنین سر لیوان رو بزارین،توی دمای محیط بزارین که پودر خمیر مایه به عمل بیاد،هروقت اسفنجی شد،حجمش دو برابر شد و سر ریز شد ، یعنی به عمل اومده. بعد داخل یه کاسه روغن و آب معمولی و سفیده تخم مرغ رو بریزین و هم بزنین ، هم که خورد خمیر مایه به عمل اومده هم بهش اضافه کنین و دوباره یه هم کوچولو بزنین ، حالا آرد رو لیوان لیوان داخل مواد الک کنین و با همزن دستی یا با قاشق یا با دست هم بزنین تا خمیر فرم بگیره و لطیف بشه ، دقت کنین که آرد رو کم کم بزنین و هرجا خمیر لطیف شد دیگه نزنین،بعد حسابی ورز بدینش ، بعد داخل یه کاسه رو چرب کنین خمیرو بزارین داخلش و روسو سلیفون بکشین ، بزارین توی دمای محیط که حجمش دو برابر بشه و پف کنه ، پف که کرد میاریم بیرون ، یکم ورز میدیم ، با کاتر خمیر رو یکسان از وسط به دو قسمت میکنیم،بعد همون 2قسمت شده رو هر کدوم رو به طور یکسان به هشت قسمت تقسیم میکنیم،بعد قسمت شده هارو چونه گیری میکنیم و هرکدوم رو با وردنه پهن میکنیم و روی هم قرار میدیم ، بعد آخر سر با وردنه همشو پهن میکنیم ، با کاتر یکسان مثلثی برش میدیم بعد قسمت پایین برش مثلثیمون شکلات یا پنیر یا هرچیزی که دوس دارین میزاریم و مثلث هارو لول میکنیم ، (سایز این مثلث ها بستگی به سلیقه شما داره)،بعد داخل سینی فر میچینیم،روشو با یدونه زرده تخم مرغمون رومال میکنیم و‌ اگه دوست داشتید کنجد میپاشیم و میزاریم داخل فر ، با دمای 180 درجه 20 دقیقه. از قبل هم فر رو 10 دقیقه گرم کنین. توجه کنین که درجه دمای فر بسته به اندازه ی نان ها و نوع فرتون میتونه فرق کنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍞 😋 جایگزین کرم(پودر تارتار) سرکه یا آبلیمو بریزیید ترکیبات نان کتوژنیک -پودر بادام 2/1 پیمانه -سفیده تخم مرغ 6 عدد –کرم تارتار (پودر تارتار) نوک ق چ نکته: پودر تارتار یا کرم تارتار در صنعت شیرینی پزی بسیار مورد استفاده می باشد. موارد استفاده آن در این دستور غذایی کمک به فرم دهی بیشتر سفیده تخم مرغ و همپنین کمک به پف کردن کیک در کنار بیکینگ پودر است. -بیکینگ پودر 4/3 3 ق چ -پودر نارگیل 3 ق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍃سلام صبح شما بخیر 🌱الهی وجودتون سبز 🍃لحظه هاتون بدون غم 🌱صبحتون بی ‌نظیر 🍃در کنار عزیزانتان باشه ─━━━━⊱🖋⊰━━━━─