هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
8.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_کبابی
ران مرغ
نمک
فلفل
ادویه جات دلخواه
پودر سیر
سس سویا
سس تند قرمز
خردل
عسل
سیب زمینی
روش
چند ران مرغ را کمی صاف کنید آنها را در یک کاسه قرار دهید و ادویه ها ، سس سویا را اضافه کرده و مخلوط کنید. ران ها را به دو کاسه تقسیم کنید ، خردل ، سس تند داغ و عسل را در یک قسمت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
دو ران را روی سیخ قرار دهید.
چند سیب زمینی را روی سینی پخت بگذارید. در بالای سیب زمینی ها مرغ را قرار دهید.
پخت 40 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید کنار خانواده خوشتون بیاد
نوووش جاااان❤🌈
آشپزی ایرانی🍔
طرز تهیه #کروسان 👇👇
#کروسان
مواد لازم
پودر خمیرمایه فوری(از نونوایی ها بگیرین عالیه) یک ق غ
شکر یک ق غ
آب ولرم نصف لیوان
آب معمولی نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان
تخم مرغ یک عدد (سفیده برای خمیر)(زرده برای رومال کردن نان)
آرد شیرینی پزی (به مقدار لازم) حدود 5 لیوان داشته باشین
اول از همه آب ولرم و شکر رو داخل لیوان حل کنین ، حل که شد ، پودر خمیر مایه رو بهش بزنین یه هم کوچولو بزنین سر لیوان رو بزارین،توی دمای محیط بزارین که پودر خمیر مایه به عمل بیاد،هروقت اسفنجی شد،حجمش دو برابر شد و سر ریز شد ، یعنی به عمل اومده.
بعد داخل یه کاسه روغن و آب معمولی و سفیده تخم مرغ رو بریزین و هم بزنین ، هم که خورد خمیر مایه به عمل اومده هم بهش اضافه کنین و دوباره یه هم کوچولو بزنین ، حالا آرد رو لیوان لیوان داخل مواد الک کنین و با همزن دستی یا با قاشق یا با دست هم بزنین تا خمیر فرم بگیره و لطیف بشه ، دقت کنین که آرد رو کم کم بزنین و هرجا خمیر لطیف شد دیگه نزنین،بعد حسابی ورز بدینش ، بعد داخل یه کاسه رو چرب کنین خمیرو بزارین داخلش و روسو سلیفون بکشین ، بزارین توی دمای محیط که حجمش دو برابر بشه و پف کنه ، پف که کرد میاریم بیرون ، یکم ورز میدیم ، با کاتر خمیر رو یکسان از وسط به دو قسمت میکنیم،بعد همون 2قسمت شده رو هر کدوم رو به طور یکسان به هشت قسمت تقسیم میکنیم،بعد قسمت شده هارو چونه گیری میکنیم و هرکدوم رو با وردنه پهن میکنیم و روی هم قرار میدیم ، بعد آخر سر با وردنه همشو پهن میکنیم ، با کاتر یکسان مثلثی برش میدیم بعد قسمت پایین برش مثلثیمون شکلات یا پنیر یا هرچیزی که دوس دارین میزاریم و مثلث هارو لول میکنیم ، (سایز این مثلث ها بستگی به سلیقه شما داره)،بعد داخل سینی فر میچینیم،روشو با یدونه زرده تخم مرغمون رومال میکنیم و اگه دوست داشتید کنجد میپاشیم و میزاریم داخل فر ، با دمای 180 درجه 20 دقیقه.
از قبل هم فر رو 10 دقیقه گرم کنین.
توجه کنین که درجه دمای فر بسته به اندازه ی نان ها و نوع فرتون میتونه فرق کنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_کتویی 🍞 😋
جایگزین کرم(پودر تارتار) سرکه یا آبلیمو بریزیید
ترکیبات نان کتوژنیک -پودر بادام 2/1 پیمانه -سفیده تخم مرغ 6 عدد –کرم تارتار (پودر تارتار) نوک ق چ
نکته: پودر تارتار یا کرم تارتار در صنعت شیرینی پزی بسیار مورد استفاده می باشد. موارد استفاده آن در این دستور غذایی کمک به فرم دهی بیشتر سفیده تخم مرغ و همپنین کمک به پف کردن کیک در کنار بیکینگ پودر است. -بیکینگ پودر 4/3 3 ق چ -پودر نارگیل 3 ق
آشپزی ایرانی🍔
.
.
👈مواد لازم:
1 لیوان ماست
1 لیوان آب گرم
1 لیوان روغن
2 عدد تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
1 قاشق چایخوری نمک
1 و نیم قاشق چای خوری مخمر فوری
6 لیوان آرد، تقریبی
👈برای مواد میانی:
6 عدد سیب زمینی متوسط
2 عدد پیاز
روغن مایع
نمک ، فلفل چیلی ، فلفل سیاه
مواد میانی را میتوانید با سلیقه خود تغییر دهید، مثلا گوشت اضافه کنید، یا....
👈دستور تهیه:
ابتدا مخمر و شکر و آب گرم را مخلوط کنید تا ده دقیقه استراحت کند. در این فاصله، تخم مرغها را در یک کاسه بزرگ بزنید و سپس مخمر، روغن و ماست را اضافه کرده و هم بزنید. حالا نمک و آرد را اضافه کرده و خوب ورز دهید تا خمیر یکدست و لطیفی بدست آید. روی خمیر را با سلفون بپوشانید و اجازه دهید در دمای اتاق به مدت حداقل یک ساعت استراحت کند.
در این فاصله، مواد میانی را آماده کنید.
بقیه کار با توجه به ویدیو مشخص است.
6.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.فرنی
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
شیر 2پیمانه
آرد برنج 1/2پیمانه
شکر 1پیمانه(من یکم کمتر ریختم)
هل و گلاب به مقدار لازم
فرنی یه دسر ساده و خوشمزه با بافت لطیف که خیلیم سبکه و وقتی میخورین باعث میشه تا مدت زیادی احساس سیری داشته باشین
میتونین بهش زعفران،وانیل،دارچین هم بزنین،من اینجا #نوتلا زدم😋