#دسر_توت_فرنگی 🍓 😋
🔸نیم پیمانه نشاسته را با یک پیمانه شکر و 4لیوان شیر ویک زرده تخم مرغ را هم زده روی اجاق میگذاریم تا بشکل فرنی دراید.دراخر هم نیم پیمانه گلاب و یک چهارم ق چ خوری وانیل اضافه کرده ودر ظرف مورد نظر میریزیم و به صورت مورب داخل یخچال میگذاریم بمدت 4 ساعت تا کامل ببندد
سپس یک بسته پودر ژله توت فرنگی را با یک لیوان آبجوش حل میکنیم و کنار می گذاریم. دو لیوان توت فرنگی را با کمک غذاساز یا گوشتکوب برقی به صورت پوره در می آوریم سپس به اندازه ای که دوست داشتید شکر اضافه کنید من( 1 قاشق غذاخوری ریختم چون توت فرنگیام شیرین بودن)و پوره ی توت فرنگی را حدود 2تا 3دقیقه بجوشانید. ژله حل شده در آب را به توت فرنگی اضافه می کنیم سپس شعله را خاموش کرده و اجازه می دهیم تا خنک شود.
وقتی به دمای محیط رسید یک لایه از پوره ی توت فرنگی را روی دسرمون ریخته و دوباره در یخچال می گذاریم
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_پاستا_با_کاهو_و_مرغ
موادلازم:
سینه مرغ 1 عدد
کاهو یا(کلم) نصف یک عدد
پاستا نصف بسته
ماست سیردار 1،2 کاسه
سس مایونز 4 ق غ
نمک
نعناع یاآویشن
روغن زیتون نصف فنجون
طرزتهیه :
ابتده آب لیمو را روی مرغ بریزید وبزارید درقابلمه به همراه آب جوش تا مرغ پخته شود. وبعد مرغ را ریش یا خرد کنید.
بعد از شستن کاهو را ریز خوردکنید.
سپس ماکارونی را باآب ونمک وکمی روغن بزارید تا مدت زمانی که روی بسته نوشته شده پخته شود وبعد آبکشی کنید وبزارید خنک بشه.
بعد از اینکه همه مواد سالاد آماده وخنک شدن تو ظرفتون بریزید و روغن زیتون ونمک رااضافه وبا ماست سیردار و سس مایونز مخلوط کنید.(سالاد را میتونید یکروز قبل آماده کنید وموقع سرو سس را روش بریزید واستفاده کنید.) وبا نعناع تزیین کنید. نوش جونتون
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
#مارمالاد_توت_فرنگی_و_هویج
برای مارمالاد هویج من نیم کیلو هویج پوست گرفته و رنده شده را با نصف لیوان آب پختم با شعله متوسط تقریبا نیم ساعت زمان می بره تا بپزه و آبش خشک بشه بعد از اینکه آبش کشیده شد و کاملا پخت با گوشتکوب برقی (یا دستی ) لهش کردم بهش ¾ لیوان شکر اضافه کردم و مجدد روی حرارت گذاشتم تا قوام بیاد توی این فاصله بعد 1 قاشق مرباخوری پر پودر ژلاتین با 2 قاشق غذاخوری آب بنماری کردم و بعد از قوام آمدن مارمالاد بهش اضافه کردم از روی حرارت برداشتم و بهش ¼ قاشق چایخوری پودر هل و 1 قاشق غذاخوری گلاب و خیلی کم وانیل اضافه کردم بعد از کمی ولرم شدن توی شیشه ریختم . .
برای مارمالاد توت فرنگی همین مراحل با 250 گرم توت فرنگی و حذف هل و 1 قاشق مرباخوری خوری سرخالی پودر ژلاتین انجام دادم
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسنک_مرغ
برای 10 عدد
سینه مرغ 1 عدد
فلفل دلمه ای نصف عدد
مخلوط نخود فرنگی و هویج و ذرت به میزان لازم
نان تست 10 عدد
پنیر پیترا به میزان لازم
نمک و زردچوبه و فلفل و آویشن و سس گوجه به میزان لازم
سینه مرغ رو به تکه های ریز و کوچک برش دادم .
داخل تابه ای سینه ها رو با روغن تفت دادم و نمک و زردچوبه و آویشن هم ریختم و بعد فلفل دلمه ای خرد شده و بعد سبزیجات هویج و نخود فرنگی و ذرت پخته شده رو اضافه کردم این مواد دل به خواهی هست شما می تونید از قارچ و یا سبزیجات دیگه هم استفاده کنید .
دور نان تست ها رو گرفتم و داخل دستگاه ساندویچ ساز نون ها رو که کفش رو کمی کره زدم و چیدم و روش کمی سس گوجه زدم و از مواد ریختم و بعد روش پنیر پیتزا ریختم و دوباره روش نان تست قرار دادم . روی نان تست هم کمی کره زدم .
در دستگاه رو بستم و حدودا 7 دقیقه تایم برای پخت هست ولی باز خودتون چک کنید .
دستگاه ساندویچ ساز من اولا که کار می کردم نیاز به چرب کردن هم نداشت و راحت بود و نمی چسبید جدیدا کمی چرب می کنم . اما دوستانی که میگن هر کاری می کنیم می چسبه می تونند کاغذ روغنی بندازن
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
#باقلا_فسنجان 🥘 😋
▫️نمک و گلپر و زردچوبه به مقدار لازم
▫️رب انار2 قاشق غذا خوری
▫️رب گوجه فرنگی3 قاشق غذا خوری
▫️پیاز (سرخ کرده)3 قاشق غذا خوری
▫️گردو150 گرم
▫️لوبیا چیتی1 پیمانه
🔸ابتدا لوبیا چیتی را با مقداری روغن تفت داده و بعد با مقداری نمك آبپز كنید.
گردو را آسیاب كرده و با ربانار، رب گوجهفرنگی و آب در ظرفی جداگانه بریزید. نمك، فلفل، گلپر و زردچوبه را به آن اضافه كنید و با مقدار كمی آب اجازه دهید تا بجوشد .
بعد از نیم ساعت آب لوبیاچیتی پخته شده را گرفته و به گردو اضافه كنید تا بپزد در انتها پیازداغ را به مواد اضافه كنید
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو لوبیا سفید
مواد لازم:
1 لیوان سرپر لوبیا سفید پخته شده
1 عدد پیاز متوسط
3 حبه سیر
8_7 ساقه جعفری
نصف قاشق مرباخوری فلفل قرمز پرک شده
نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه
1 قاشق چای خوری زیره
1 قاشق چای خوری نمک
3 قاشق غذاخوری سرپر آرد
روغن مایع (برای سرخ کردن)
طرز تهیه:
لوبیا پخته شده ، پیاز درشت خرد شده ، سیر و جعفری را داخل غذاساز بریزید و خرد کنید. سپس داخل ظرف گودی بریزید ادویه ها ، نمک و آرد را اضافه کنید و هم بزنید. قاشق را در روغن مایع بزنید و یک قاشق از مواد بردارید و داخل روغن داغ بریزید و به صورت نازک شکل بدید و با شعله کم پشت و رو سرخ کنید. بعد از اینکه کوفته ها پخت روی دستمال کاغذی حوله ای بذارید تا روغن کوفته ها گرفته شود.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا داخل ماهیتابه
مواد لازم برای خمیر:
2 عدد تخم مرغ
5 قاشق ماست
کمی نمک(نصف قاشق مرباخوری)
نصف پاکت بکینگ پودر (5 گرم معادل 1.5 قاشق چای خوری)
4 قاشق غذاخوری روغن مایع
آرد (آرد را با کنترل بریزید ، باید خمیر نرم باشد و کمی به دست بچسبد)
سوسیس ، سوجوک (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس) ، زیتون ، ذرت ، پنیر پیتزا ، فلفل ، گوجه فرنگی ، کنجد و ... مواد لازم برای سس:
1 قاشق مربا خوری رب
1 قاشق مربا خوری سس کچاپ
1 قاشق چای خوری آویشن
1 حبه سیر رنده شده
طرز تهیه:
برای خمیر تمام مواد بجز آرد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید آرد را در آخر و با کنترل بریزید تا خمیر نرمی که کمی به دست می چسبد آماده شود. خمیر را داخل ماهیتابه ای که با روغن چرب کردید بذارید و خمیر را با دست پهن کنید. (اگر دوست دارید خمیر پیتزا نازک باشد میتوانید داخل دو ماهیتابه درست کنید. خمیر برای دو عدد پیتزا کافی است) مواد سس را با هم مخلوط کنید و روی خمیر بزنید. ابتدا پنیر پیتزا بریزید و سپس بقیه مواد را اضافه کنید و در آخر مجدد پنیر پیتزا رنده شده بریزید. در ماهیتابه را بذارید و روی اجاق با شعله کم بپزید
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
#سالاد_كلم_و_هويج_با_شويد🥗
مواد لازم:كلم برگ چهار ليوان باريك خرد شده،هويج درشت رنده شده يك و نيم ليوان،شويد خرد شده يك سوم ليوان،نمك و فلفل،روغن زيتون سه ق غ،آبليموي تازه دو ق غ
👩🍳طرز تهيه:نكته ي مهم در اين سالاد،ماساژ دادن كلم با نمكه كه باعث بافت خيلي عالي و طعم خوب اين سالاد ميشه.مقداري نمك روي كلم بريزيد،دستكش يكبار مصرف دست كنيد و كمي كلم رو با نمك ماساژ بديد تا نرم بشه بعد بقيه مواد رو اضافه كنيد و نيم ساعت استراحت بديد و سرو كنيد.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
#جوجه_خوش_عطر 🍢 😋
🔸آب پياز،يك فنجون ماست،روغن زيتون،سير كوبيده،نمك،محلول زعفران،تخم گشنيز(گرانول)،جعفري خورد شده،پودر زنجبيل هست،سه ساعت براي مزه دار شدن كافيه ولي اگه يك شب بمونه بهتره
يكي در ميان با فلفل،فلفل دلمه اي قرمز و پياز به سيخ كشيدم وگريل كردم
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
اگه لباس پوشیدن و تیپ زدنت خیلی تکراری شده 😢
👗👗👗👗👗
نحوه آرایش وبستن روسری برات یه معزله😞
💄💅👒
فقط کافی اینجا بیایی پر از ایده وآموزشه که نمونه اشو هیچ جا ندیدی😍👌
اینجا کانال کدبانوهای با کلاسه😍😍📢📢📢📢
👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e
#رول_هویج_بیسکوئیتی
3/5لیوان هویج رنده شده
6ق غ پودر شکر
نصف لیوان آب
40عدد بیسکوویت پتی پور ساده
40عدد بیسکوویت پتی پور کاکائویی
1ق غ پودر کاکائو
گردو پودر شده 2ق غ
80گرم شکلات آب شده
پرک بادام به میزان لازم
بیسکوویتها رو داخل غذا ساز ریخته وپودر کنید .هویج رو پوست گرفته رنده ریز بزنید وداخل قابلمه بریزید شکر وآب رو اضافه ورو حرارت ملایم بزارید بپزه وآبش کشیده بشه بعد داخل غذاساز پوره کنید .پوره هویج رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید وبه یک قسمتش بیسکوویت ساده پودر شده اضافه ومخلوط کنید تا خمیری شه.قسمت دیگر را هم با بیسکوویت پودر شده کاکائویی وپودر کاکائو وگردو مخلوط،همزده تا خمیری شه.
کاغذ روغنی رو با روغن مایع چرب کنید وخمیر ساده روش بزارید ویک کاغذ روغنی روش بزارید وبا وردنه صاف کنید تا بشکل مستطیل دربیاد.با خمیر کاکائویی هم همین کارو بکنید .بعد خمیر کاکائویی رو روی ساده بزارید وکاغذ روغنی رو جدا کنید وبا وردنه بکشید که دولایه بهم بچسبن وآروم رول کنید وکاغذ رو دورش بپیچید وبرای نیم ساعت بزارید داخل فریزر وبعد برش بزنید وانتها رو داخل شکلات آب شده بزنید وپرک بادام بزارید روش .
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
#بستنی_یخی_میوه_ای 🍡 😋
▫️250 گرم شاتوت یا توت فرنگی را به همراه
▫️نصف لیوان شیر و
▫️شکر یا عسل به مقدار دلخواه و
▫️خیلی خیلی کم وانیل اگر میزان وانیل زیاد شود بستنی تلخ میشود )را داخل مخلوط کن میکس کنید
و سپس داخل قالبهای بستنی ریخته و در فریزر قرار دهید 5 تا 6 ساعت
وقتی کامل یخ زد 5 دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا از قالب جدا بشه
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
#کرپ
مواد لازم :
تخم مرغ : 2 عدد
شیر : 1 لیوان
آب : 1 لیوان
آرد : 1 لیوان
روغن مایع : 1 قاشق غذاخوری
نمک : نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه :
تخم مرغ ها رو داخل کاسه ای ریخته و با همزن دستی هم بزنید بعد همه مواد رو باهاش مخلوط کنید و هم بزنید کف ماهیتابه رو خیلی کم چرب کنید از مواد یک ملاقه داخل ماهیتابه بریزید بعد برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه.به همین راحتی😊
منظور از لیوان(لیوان دسته دار فرانسه)
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_کتویی 🍞 😋
جایگزین کرم(پودر تارتار) سرکه یا آبلیمو بریزیید
ترکیبات نان کتوژنیک -پودر بادام 2/1 پیمانه -سفیده تخم مرغ 6 عدد –کرم تارتار (پودر تارتار) نوک ق چ
نکته: پودر تارتار یا کرم تارتار در صنعت شیرینی پزی بسیار مورد استفاده می باشد. موارد استفاده آن در این دستور غذایی کمک به فرم دهی بیشتر سفیده تخم مرغ و همپنین کمک به پف کردن کیک در کنار بیکینگ پودر است. -بیکینگ پودر 4/3 3 ق چ -پودر نارگیل 3 ق غ
#تزیین
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
#بورک_گوشت
دوتا پیاز نگینی رو کمی سرخش میکنیم سیصد گرم گوشت چرخکرده رو هم میریزیم و با پیاز تفت میدیم یه قاشق #رب گوجه فرنگی هم اضافه میکنیم و در نهایت کمی فلفل #دلمه رنگی و ذرت و کنی #جعفری خرد شده میریزیم همراه با کمی آبلیمو و پودر آویشن و نمک و فلفل
خمیر یوفکا رو باکمی شیر مرطوب میکنیم و کمی مواد داخلش میریزیم و می پیچیم میتونیم روی مواد کمی پنیر پیتزا و یا هر پنیر دیگه بریزیم و بعد بپیچیم البته بدون پنیر هم خیلی خوشمزه و لذیذه من این دفعه نریختم و تو روغن سرخش میکنیم میشه بورک رو تو فر هم گذاشت ولی به نظر من سرخ شده ش خوشمزه تر و ترد تره میتونید بعد از سرخ شدن روغن اضافیش رو بگیرید
#بورک_اسفناج_وپنیر
برای ب#ورک #اسفناج دویست و پنجاه گرم اسفناج خرد شده رو کنی تفت میدیم تا کمی نرم شه بعدش کمی #پیاز کاراملی هم میریزیم و نمک و فلفل میزنیم و کمی که تفت خورد شعله رو خاموش میکنیم و بلافاصله صد گرم پنیر فتا و یا لبنه اضافه میکنیم
و مثل همون بورک گوشت می پیچیم و سرخش میکنیم.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كليپ رو تا آخر ببينيد، مراحل واضحه
-سينه مرغ رو با نمك و فلفل و پودر سير و پودر پياز مزه دار كنيد -سس خردل روي خمير بماليد و سينه مرغ رو روي آن بگذاريد.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
#بورک_گوشت
دوتا پیاز نگینی رو کمی سرخش میکنیم سیصد گرم گوشت چرخکرده رو هم میریزیم و با پیاز تفت میدیم یه قاشق #رب گوجه فرنگی هم اضافه میکنیم و در نهایت کمی فلفل #دلمه رنگی و ذرت و کنی #جعفری خرد شده میریزیم همراه با کمی آبلیمو و پودر آویشن و نمک و فلفل
خمیر یوفکا رو باکمی شیر مرطوب میکنیم و کمی مواد داخلش میریزیم و می پیچیم میتونیم روی مواد کمی پنیر پیتزا و یا هر پنیر دیگه بریزیم و بعد بپیچیم البته بدون پنیر هم خیلی خوشمزه و لذیذه من این دفعه نریختم و تو روغن سرخش میکنیم میشه بورک رو تو فر هم گذاشت ولی به نظر من سرخ شده ش خوشمزه تر و ترد تره میتونید بعد از سرخ شدن روغن اضافیش رو بگیرید
#بورک_اسفناج_وپنیر
برای ب#ورک #اسفناج دویست و پنجاه گرم اسفناج خرد شده رو کنی تفت میدیم تا کمی نرم شه بعدش کمی #پیاز کاراملی هم میریزیم و نمک و فلفل میزنیم و کمی که تفت خورد شعله رو خاموش میکنیم و بلافاصله صد گرم پنیر فتا و یا لبنه اضافه میکنیم
و مثل همون بورک گوشت می پیچیم و سرخش میکنیم.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیب_زمینی_شکم_پر
.
مواد تشکیل دهنده ی ادویه ی .
1/3 فنجان پودر آبدوغ
2 قاشق غذا خوری جعفری خشک
1 1/2 قاشق چای خوری شوید خشک
2 قاشق چای خوری پودر سیر
2قاشق چای خوری پودر پیاز
2 قاشق چای خوری پودر پیاز خشک شده
1قاشق چای خوری فلفل سیاه
1قاشق چای خوری پیازچه خشک شده
1قاشق چای خوری نمک
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_کیوی #پاناکوتا_وانیلی
3لیوان شیر
7ق.غ شکر
وانیل نوک ق چ
خامه صبحانه نصف لیوان
پودرژلاتین 2ق غ(اگر پاناکوتا قالبی درست کردین 3ق.غ بریزید)
ابتدا نصف لیوان از شیر برمیداریم و با 2ق.غ پودرژلاتین مخلوط کرده روی بخار کتری میذاریم تا بنماری بشه.حالا بقیه شیر رو با شکر مخلوط کرده روی حرارت گذاشته تا شکرش حل بشه(نباید بجوشه) شکرش حل بشه کافیه.حرارت رو خاموش میکنیم وانیل و اون ژلاتینی که بنماری شده را بهش اضافه میکنیم.
خامه رو با چنگال کمی هم میزنیم تا شل بشه سپس داخل بقیه مواد ریخته و مخلوطش میکنیم.
حالا 5ق.غ مخلوط ژله و کیوی را ته لیوان میریزیم و نیم ساعت میزاریم توی یخچال تا ببندد سپس 5.ق.غ از پاناکوتا را روش میریزیم و مجددا میزاریم توی یخچال بمدت نیم ساعت
(به این صورت ادامه میدهیم)
نکته:
تا ژله و پاناکوتا در یخچال میبندد بقیه ی مواد را سلفون بپیچید تا رویه نبندد
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
میوهها سرشار از ویتامین و مواد معدنی هستند و فواید زیادی برای بدن دارند. ضمن اینکه جزو تنقلات خوشمزه هم به شمار میروند. سعی کنید همیشه میوههای فصل را بخورید چون تازهاند و فایده بیشتری دارند. سبزیجات نیز منبع اصلی ویتامین و مواد معدنی هستند. سبزیجاتی که برگ تیره دارند، مثل اسفناج، کلم پیچ، لوبیا سبز، کلم بروکلی، کولارد سبز و برگ چغندر، مغذیتر هستند و در وعدههای غذایی میتوانید از آنها استفاده کنید.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
ژله آناناسی
موادلازم:
پودر ژله آماده رنگی 1 بسته
کمپوت آناناس 1 قوطی
✍️طرز تهیه:
در قوطی کمپوت آناناس را باز کنید دقت کنید که به حلقه های آناناس آسیبی نرسد چون به آنها نیاز دارید. آب کمپوت را کاملا خالی کنید.
طبق دستور پودر ژله را حاضر کنید. بهتر است از ژله ای استفاده کنید که رنگ آن کاملا مشخص و متضاد با آناناس باشد. قوطی آناناس را با مایع ژله پر کنید و آن را در گوشه ای قرار دهید تا کمی خنک شود و سپس در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
نوش جان✨
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
#دسر_شکرپاره
مواد مورد نیاز
125 گرم کره (در دمای اتاق)
1 عدد تخم مرغ
نصف لیوان پودر قند
2.5 قاشق غذاخوری آرد سمولینا(آرد سبوس دار)
1 بسته بکینگ پودر
1 بسته وانیل
در حدود 2 لیوان آرد
برای شربت:
2.5 لیوان شکر
3 لیوان آب
۴ قطره آب لیمو
فندق برای روی دسر ها
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
برای درست کردن این ژله قلبیا اول باید چهار بسته ژله به طعمهای مختلف درست کنین من از رنگ سبز(طالبی)و زرد(موز) و قرمز(انار)و آبی(بلوبری) استفاده کردم.
هر بسته ژله رو با یک لیوان اب جوش خوب مخلوط کردم بعد که کامل سرد شد دو سوم لیوان بستنی یا شیر اضافه کردم و هر طعم رو داخل یه ظرف ریختم سعی کنین ظرفتون بزرگ و کف ظرف تخت باسه من از کباب خوری استفاده کردم گذاشتم یخچال چند ساعت بمونه تا کانل سفت بشه.
بعد همه رو قالب قلب زدم و کنار گذاشتم و به ترتیب قلبهارو کنار هم دور لیوان چیدم نیاز به زدن چیزی نیست خودش به لیوان میچسبه. کامل دیواره رو با قلب پر کردم اون تیکه های اضافه که از ژله مونده رو تیکه کردم وسط لیوان ریختم .
ژله الوورا رو با یک لیوان اب جوش مخلوط کردم بعد دو سوم لیوان اب سرد ریختم و کم کم رو موادژله داخل لیوان ریختم.
من اول نصف لیوان الوورا ریختم گذاشتم یخچال نیم بند شد بعد نصف دیگه ریختم تا کامل پر بشه این طوری ژله تکون نمیخوره و شکلش بهم نمیریزه روی ژله هم چند تا ژله قلب بزارین تا اون تیکه های داخل خودشو نشون نده.
* الوورا هم که درست کردین بزارین سرد بشه بعد داخل لیوان بریزین چون اگه گرم باشه ممکنه بقیه ژله هارو اب کنه .
😋🥰
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
🥗سالاد تن ماهی با سبزیجات
🫑مواد لازم🫑
▢3 عدد فلفل دلمه رنگی
▢1 عدد کنسرو تن ماهی
▢پودر نعنا (به میزان لازم)
▢1/2 فنجان هویج (خرد شده)
▢1/2 فنجان ذرت
▢1/2 فنجان نخود سبز (خرد شد)
▢1 پیمانه ماست (کم چرب)
▢نمک (به میزان لازم)
🥬🥬دستور تهیه🥦🥦
هویج، ذرت و نخود سبز رو بخار پز کنین.
کنسرو ماهی رو بجوشونین و با سبزیجات بخار پز شده مخلوط کنین.
مواد رو با ماست کم چرب مخلوط کنین و داخل فلفل دلمه ای ریخته و سرو کنین.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔