7.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله_کیوی #پاناکوتا_وانیلی
3لیوان شیر
7ق.غ شکر
وانیل نوک ق چ
خامه صبحانه نصف لیوان
پودرژلاتین 2ق غ(اگر پاناکوتا قالبی درست کردین 3ق.غ بریزید)
ابتدا نصف لیوان از شیر برمیداریم و با 2ق.غ پودرژلاتین مخلوط کرده روی بخار کتری میذاریم تا بنماری بشه.حالا بقیه شیر رو با شکر مخلوط کرده روی حرارت گذاشته تا شکرش حل بشه(نباید بجوشه) شکرش حل بشه کافیه.حرارت رو خاموش میکنیم وانیل و اون ژلاتینی که بنماری شده را بهش اضافه میکنیم.
خامه رو با چنگال کمی هم میزنیم تا شل بشه سپس داخل بقیه مواد ریخته و مخلوطش میکنیم.
حالا 5ق.غ مخلوط ژله و کیوی را ته لیوان میریزیم و نیم ساعت میزاریم توی یخچال تا ببندد سپس 5.ق.غ از پاناکوتا را روش میریزیم و مجددا میزاریم توی یخچال بمدت نیم ساعت
(به این صورت ادامه میدهیم)
نکته:
تا ژله و پاناکوتا در یخچال میبندد بقیه ی مواد را سلفون بپیچید تا رویه نبندد
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
میوهها سرشار از ویتامین و مواد معدنی هستند و فواید زیادی برای بدن دارند. ضمن اینکه جزو تنقلات خوشمزه هم به شمار میروند. سعی کنید همیشه میوههای فصل را بخورید چون تازهاند و فایده بیشتری دارند. سبزیجات نیز منبع اصلی ویتامین و مواد معدنی هستند. سبزیجاتی که برگ تیره دارند، مثل اسفناج، کلم پیچ، لوبیا سبز، کلم بروکلی، کولارد سبز و برگ چغندر، مغذیتر هستند و در وعدههای غذایی میتوانید از آنها استفاده کنید.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
ژله آناناسی
موادلازم:
پودر ژله آماده رنگی 1 بسته
کمپوت آناناس 1 قوطی
✍️طرز تهیه:
در قوطی کمپوت آناناس را باز کنید دقت کنید که به حلقه های آناناس آسیبی نرسد چون به آنها نیاز دارید. آب کمپوت را کاملا خالی کنید.
طبق دستور پودر ژله را حاضر کنید. بهتر است از ژله ای استفاده کنید که رنگ آن کاملا مشخص و متضاد با آناناس باشد. قوطی آناناس را با مایع ژله پر کنید و آن را در گوشه ای قرار دهید تا کمی خنک شود و سپس در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
نوش جان✨
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
#دسر_شکرپاره
مواد مورد نیاز
125 گرم کره (در دمای اتاق)
1 عدد تخم مرغ
نصف لیوان پودر قند
2.5 قاشق غذاخوری آرد سمولینا(آرد سبوس دار)
1 بسته بکینگ پودر
1 بسته وانیل
در حدود 2 لیوان آرد
برای شربت:
2.5 لیوان شکر
3 لیوان آب
۴ قطره آب لیمو
فندق برای روی دسر ها
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
برای درست کردن این ژله قلبیا اول باید چهار بسته ژله به طعمهای مختلف درست کنین من از رنگ سبز(طالبی)و زرد(موز) و قرمز(انار)و آبی(بلوبری) استفاده کردم.
هر بسته ژله رو با یک لیوان اب جوش خوب مخلوط کردم بعد که کامل سرد شد دو سوم لیوان بستنی یا شیر اضافه کردم و هر طعم رو داخل یه ظرف ریختم سعی کنین ظرفتون بزرگ و کف ظرف تخت باسه من از کباب خوری استفاده کردم گذاشتم یخچال چند ساعت بمونه تا کانل سفت بشه.
بعد همه رو قالب قلب زدم و کنار گذاشتم و به ترتیب قلبهارو کنار هم دور لیوان چیدم نیاز به زدن چیزی نیست خودش به لیوان میچسبه. کامل دیواره رو با قلب پر کردم اون تیکه های اضافه که از ژله مونده رو تیکه کردم وسط لیوان ریختم .
ژله الوورا رو با یک لیوان اب جوش مخلوط کردم بعد دو سوم لیوان اب سرد ریختم و کم کم رو موادژله داخل لیوان ریختم.
من اول نصف لیوان الوورا ریختم گذاشتم یخچال نیم بند شد بعد نصف دیگه ریختم تا کامل پر بشه این طوری ژله تکون نمیخوره و شکلش بهم نمیریزه روی ژله هم چند تا ژله قلب بزارین تا اون تیکه های داخل خودشو نشون نده.
* الوورا هم که درست کردین بزارین سرد بشه بعد داخل لیوان بریزین چون اگه گرم باشه ممکنه بقیه ژله هارو اب کنه .
😋🥰
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
🥗سالاد تن ماهی با سبزیجات
🫑مواد لازم🫑
▢3 عدد فلفل دلمه رنگی
▢1 عدد کنسرو تن ماهی
▢پودر نعنا (به میزان لازم)
▢1/2 فنجان هویج (خرد شده)
▢1/2 فنجان ذرت
▢1/2 فنجان نخود سبز (خرد شد)
▢1 پیمانه ماست (کم چرب)
▢نمک (به میزان لازم)
🥬🥬دستور تهیه🥦🥦
هویج، ذرت و نخود سبز رو بخار پز کنین.
کنسرو ماهی رو بجوشونین و با سبزیجات بخار پز شده مخلوط کنین.
مواد رو با ماست کم چرب مخلوط کنین و داخل فلفل دلمه ای ریخته و سرو کنین.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
#نرگسی اسفناج
🍀🍀 😋یک کیلو اسفناج رو پاک کردم و شستم و کمی درشت خرد کردم و داخل قابلمه ریختم ونیم ساعت گذاشتم تا اسفناج پخته بشه و آبش کم بشه
تویه ماهیتابه یک عدد پیاز درشت را نگینی خرد کردم و با کمی روغن محلی یا کره تفت دادم
دوسه حبه سیر رو هم له کردم وبه پیاز داغ اضافه کردم و کمی تفت دادم ونمک و فلفل و زردچوبه زدم واسفناجهای پخته رو اضافه کردم وبا پیاز و سیر تفت دادم تا آبش تبخیر بشه
وتخم مرغهارو روش شکوندم و با اسفناج مخلوط کردم درب ماهیتابه رو گذاشتم تا تخم مرغها خودشو بگیره
میتونید تخم مرغها یی که رو اسفناج شکوندید همون جوری بزارید خودشونو بگیرند وبعد نوش جان کنید👌👌😋😋
نرگسی اسفناج ما آمادس😋😋
.
.
نکته،:گلهای سفید روی ماست بابونه
است
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام، صبح شما بخیر
و روزگارتون قشنگ❤️
برای امروزتون برکتی عظیم
و معجزاتی بی دلیل آرزومندم
آمین🙏🌱🌺🍃🌺🍃🌺🌱
#خوشمزه_ساده
برای حدود ۱۵ عدد :
- ۲۱۰ گرم آرد - ۲۰ گرم نشاسته ذرت - ۱ عدد تخم مرغ - ۱۳۰ گرم كره نرم - ۹۰ گرم پودر قند - کمی نمک - ۲۰ گرم پودر بادام - شکلات صبحانه
همه مواد را با دست یا در دستگاه غذاساز مخلوط کنید و ورز دهید. سپس آن را با سلفون بپوشانید و بگذارید یک ساعت در یخچال بماند. فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید. خمیر را روی سطح کار آردپاشی شده پهن کرده و مستطیل هایی در حدود ۷ سانتی متر در ۶ سانتی متر درست کنید. یک قاشق چای خوری شکلات را در وسط آن قرار دهید و مانند ویدئویی که در انتها قرار داده ام آن را ببندید و روی آن را با کمک یک قلم مو با کمی شیر رومال کنید و دو لبه را بهم بچسبانید و به مدت ۱۰ دقیقه آن را بپزید تا قهوه ای طلایی شود و سپس نوش جان کنید
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
#شیرینی_شکرپاره 🥯 😋
⭐️واسه درست کردنه شهدش دو پیمانه اب و با یه پیمانه شکر و یک چهرم پیمانه گلاب و مغز هل مخلوط و میزاریم رو حرارت تا بجوشه و میزاریم کنار
▫️تخم مرغ سه عدد
▫️کره به دمای محیط رسیده صد گرم
▫️شکر نصف پیمانه
▫️روغن مایع نصف پیمانه
▫️وانیل نصف ق چ
▫️ب پ یک ق چ
▫️ارد سمولینا یک پیمانه
▫️ارد سفید قنادی به مقدار نیاز
🔸ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب میزنیم تا کرم رنگ بشه به ترتیب کره و روغن رو اضافه و مخلوط و ارد سمولینا و ب پ رو هم مخلوط مواد کرده در انتها ارد رو تا جایی اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبه و جمع بشه کف سینی فر رو کاغذ روغنی میندازیم خمیر رو به اندازه گردو برمیداریم و فرم میدیم کف سینی میچینیم با چنگال روش رو شیار میندازیم و با زرده تخم مرغ رو مالش میکنیم تو فر از پیش گرم شده با دمای صد و هفتاد درجه بیست مین قرار میدیم تا بپزه من دو مین گریل بالا رو هم زدم که کاملا طلایی بشه در انتها شیرینی داغ رو داخل شهد خنک قرار میدیم تا شهد به خورد شیرینی بره و روش رو با پودر پسته تزیین میکنیم
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
#شیرینی_اسکاتلندی_رزت
کره ۲۵۰ گرم
شکر ۷۵ گرم
آرد برنج ۳۵ گرم
آرد ۲۳۵ گرم
کره و شکر را مخلوط کنید و با همزن بزنید آرد و آرد برنج را مخلوط کنید و به مواد بیفزایید و خمیر درست کنید.
این خمیر رو به روش های مختلف میتونید درست کنید.اگر از قالب چوبی استفاده میکنید خمیر را به ۸ قسمت تقسیم کنید و داخل مهر بیندازید و آن را پرس کنید و داخل سینی برگردانید و یا میتوانید خمیر را به شکل مستطیل، گرد، یا هر کاتر دیگه شکل بدین و روی خمیر را چنگال بزنید و در فر ۱۶۰ درجه سانتیگراد ۳۰ دقیقه قرار دهید
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔