eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
6.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍵 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . . . . ‌..
7.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☝️☝️ 🍕🍕🍕🍕🍕🍕 ✴️اگر خمیر پیتزا نداشتید از لواش استفاده کنید۰ . . . .
7.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من اومدم با 😍😋 هر لیوان 2 ق چ قهوه(من مارک جاکوبز استفاده کردم) آب سرد 2 ق غ شکر 2 ق چ ابتدا قهوه و شکر و آب سرد رو با همزن میزنیم تا حالت کف به خود بگیره سپس داخل لیوان ترکیب بستنی ذوب شده و شیر سرد ریخته و قهوه فرم گرفته شده رو میریزیم و با شکلات خورد شده تزیین میکنیم😍❤️😋 .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . . .
🥮 😋 ‌‌ 🔸مواد لازم لایه شکلاتی ▫️پنیر خامه ای : 1 بسته 200 گرمی ▫️شکر : 50 گرم ▫️ژلاتین : 2 قاشق سوپ‌خوری پُر ▫️آب : 1/4 پیمانه ▫️خامه صبحانه : 1 بسته 200 گرمی ▫️شکلات تخته ای : 100 گرم ▫️پودر کاکائو : 3 قاشق سوپ‌خوری‌ ‌ 🔸پنیر خامه‌ای، خامه ، پودر کاکائو و شکر را با همزن زده تا صاف و یک‌دست شود. ژلاتین را با آب سرد مخلوط نموده، به روش بن‌ماری حل می‌کنیم و می‌گذاریم تا به دمای محیط برسد. شکلات تخته‌ای را به روش بن‌ماری ذوب نموده، به مخلوط پنیر اضافه کرده و هم می‌زنیم. سپس ژلاتین را به مواد افزوده و کاملا مخلوط می‌کنیم تا مواد یک‌دست شوند.روی سطح کیک رو کمی با شیر کاکائو یا شربت نم‌ کنید بعد مواد شکلاتی را روی کیک ریخته و شش ساعت در یخچال می‌گذاریم 📤فوروارد یادتون نره . . .
🍰 😋 ▫️بیسکویت350 گرم ▫️کره120 گرم ▫️پودر کاکائو1/3 پیمانه ▫️پنیر خامه ای250 گرم ▫️شکر1/3 پیمانه ▫️پودر وانیل2 قاشق چایخوری ▫️خامه ترش1 پیمانه ▫️خامه زده شده250 گرم ▫️پودر شکر1 قاشق چایخوری ▫️مربای آلبالو600 گرم 🔸بیسکویت ها را در مخلوط کن یا غذاساز آسیاب کنید. کره را آب کنید. 3 قاشق چای خوری پودر کاکائو و کره را با بیسکویت مخلوط کنید و خوب هم بزنید. مواد را کف ظرف کیک بریزید و به مدت 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید. داخل یک ظرف بزرگ پنیر خامه ای و شکر را هم بزنید تا نرم و یکدست شود. سپس وانیل و خامه ترش را به آن اضافه کنید و در نهایت خامه زده شده را اضافه کنید. نصف مواد را داخل ظرف کیک بریزید و خوب پخش کنید. بقیه مواد را با پودر شکر و باقیمانده پودر کاکائو مخلوط کرده و هم بزنید.سپس آن را روی لایه قبلی بریزید و به مدت حداقل 5 ساعت در یخچال نگهدارید.چیز کیک آماده را برش دهید و هر برش را با مربای آلبالو تزئین کنید. می توانید با خامه زده شده اطراف کیک را تزئیین کنید
اينم دستور يه فوق العاده با مواد لازم كره 50 گرم اب شده دو ليوان و نيم ارد سفيد تخم مرغ دو عدد اب ولرم نصف ليوان شكر دو ق غ خورى خمير مايه يه ق چ خ نمك نوك ق م خ اب ولرم و مخمر و شكر رو با هم مخلوط مى كنيم و چند دقيقه صبر مى كنيم تا ور بياد،تخم مرغ و نمك و كره رو هم اضافه مى كنيم و بعد ارد رو الك مى كنيم و بهش اضافه مى كنيم و ورز ميديم تا يه خمير نرم و لطيف بدست بياد،روى خمير رو مى پوشونيم و دو ساعت جاى گرم استراحت ميديم. خمير كه اماده شد،خمير رو به كمك وردنه پهن مى كنيم به قطر يك سانت و بعد با يه قالب گرد به هر اندازه كه دوست داريد قالب بزنيدو روى كاغذ روغنى بذاريد و روش يه دستمال بندازيد و بعد يك ربع شروع كنيد توى روغن داغ وبا شعله ى كم تا سرخ بشه،بعد اينكه سرخ شد روى دستمال بذاريد تا روغنش جذب دستمال بشه ... براى سس شكلاتى يه قاشق كره رو اب مى كنيم و شكلات تخته اى رو خرد مى كنيم و توش مى ريزيم وروى بخار اب ميذاريم تا اب بشه و كمى شير بعد اب شدن شكلات اضافه مى كنيم و هم ميزنيم تا يكدست بشه....
🍰 پودر کاکائو 2قاشق غذا خوری بیکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری وانیل‏ 1 قاشق چای خوری ماست‏ (یا شیر) 1 لیوان آرد سفید 2 لیوان روغن 1/2 لیوان شکر 1 لیوان تخم مرغ 4-3 عدد شکر و تخم مرغ و وانیل رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه روغن و شیر یا ماست رو اضافه و مخلوط میکنیم بپ و ارد رو الک کرده به مواد اضافه و مخلوط کرده مقداری از مواد کیک رو جدا کرده با پودر کاکائو مخلوط میکنیم داخل قالب رو چرب و اردپاشی میکنیم نصف مواد کیک ساده رو در کف قالب ریخته مایه کیک کاکائویی رو وسطش ریخته و باقیه مایه کیک ساده رو روش ریخته و داخل فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه برای 40 مین قرار میدیم تا بپزه
4.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⠀ امروز کلیپ املت ژاپنی روواستون آماده کردم که خیلی آسون وهم با کلاسه. 😁 دستور پختش هم خیلی آسون که با یکبار دیدن یاد میگیرید. شما میتونید صبحانه خودتون رودریک دقیقه درست کنید 🤗 باورکنید میشه، شاید1 دقیقه بشه 2😂😂 . ⠀ اینجا از 3 تخم مرغ، نمک و کمی روغن نباتی استفاده شده. (شیرلازم نیست). ⠀ درموقع پخت،چند نکته مهمه : اول اینکه ماهیتابه نچسب باشه وحرارت هم باید متوسط باشه ​​و همین که تخم مرغ خودشو گرفت رول کنید.( اولین "لایه" شبیه به پنکیک هست). درفیلم نشون داده شده که لایه بعد که ریختید نباید سرخ بشه چون تخم مرغ زود سفت میشه وبعد نمیشه رول کرد. ⠀ بعد املت رو به قطعات مساوی تقسیم کرده و با کنجدیاسیاهدونه و پیازچه سبز و سس دلخواه سردکنید. نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا