#ژله_کیوی_پاناکوتا_وانیلی
🍮ابتدا نصف لیوان از شیر برمیداریم و با 2ق.غ پودرژلاتین مخلوط کرده روی بخار کتری میذاریم تا بنماری بشه.حالا بقیه شیر رو با شکر مخلوط کرده روی حرارت گذاشته تا شکرش حل بشه شکرش حل بشه کافیه.حرارت رو خاموش میکنیم وانیل و اون ژلاتینی که بنماری شده را بهش اضافه میکنیم.
خامه رو با چنگال کمی هم میزنیم تا شل بشه سپس داخل بقیه مواد ریخته و مخلوطش میکنیم.
حالا ۵ق.غ مخلوط ژله و کیوی را ته لیوان میریزیم و نیم ساعت میزاریم توی یخچال تا ببندد سپس ۵.ق.غ از پاناکوتا را روش میریزیم
آشپزی ایرانی🍔
مربای زرد آلو
مربای زرد آلو
سعی کنید از زردآلو سفت ورسیده استفاده کنید زردآلو که خال سیاه روشه مرباش خوش رنگ نمیشه
زردآلو شیرین وکمی به ترشی بزنه واسه مربا عااالیه زردآلو بزرگ که زردآلو کشاورزی بهش میکن واسه مربا مناسب نیستن طعم ومزه خاصی ندارن بزرگ وکرمی رنگن بعضی از قسمت زردآلو قرمزه اینا مرباش خوشمزه نمیشه.
زردآلوی مربا سفت ورنگش به نارنجی میزنه.
دستور مربا
زردآلوی بدون هسته وخرد شده یک کیلو
شکر 600 گرم
جوهر لیمو یک دوم قاشق چایخوری اگه ندارید دو قاشق اب لیمو تازه بزنید
زردآلو رو بشوریید هسته شو دربیارید وخرد کنید
بهتره تو ماهی تابه درست کنید تا رو هم انباشه نشه
زردآلو وشکر رو بریزید تو ماهی تابه گاز رو با شعله متوسط روشن کنید به آرومی بزنید تا شکر زردآلو با هم مخلوط بشن
احتیاجی به اب نداره زردآلو خودش آب میندازه
هر چند دقیقه یکبار به آرومی بزنید تا شکر حل بشه واسه این میگم به آرومی تا زردآلو له نشه
با فرچه خیس اطراف ماهی تابه رو تمیز کنید تا مربا بعدا شکرک نزنه
مربا که داره قوام میاد کف روی مربا رو بگیرید تا مربا شفاف بشه
حدود نیم ساعت زمان میبره تا مربا قوام بیاد
نزارید مربا بیش از حد قوام بیاد که بعدا شکرک بزنه رقیق هم باشه مربا کپک میزنه اگر حس کردید غلیظ شده جوهر لیمو ویا اب لیمو بزنید فوری کمی تو نعلبکی بریزید وبزارید یخچال ویا فریزیر تا زود سرد بشه اگر انگشت کشیدی وسط شربت وفوری جاش پر نشد قوام اومده .اگه دیدید خطوط زود پر میشه رقیقه چند دقیقه دیگه گاز رو روشن کنید تا قوام بیاد. بعد از سرد شدن بریزید تو شیشه اگر واسه ماندگاری طولانی میخواید فریزیر بزارید. هر هفته به اندازه مصرف در بیارید و یخچال بزارید.
اختیاریه زردآلو رو خرد کنید یا دوتکه
فقط هسته شو دربیارید.
9.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان پوفی👨🍳
مواد لازم :
آرد 1 پیمانه
کره نصف ق چ
شکر
نمک
سمولینا نصف ق چ ( یک نوع آرد هست که از نوع گندم میگیرن از لوازم قنادی ها تهیه کنید تازه آنلاین هم بعضی سایتها میفروشن)
آب یک سوم پیمانه
روغن برای سرخ کردن .
7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. مربای پرتقال🍊🍊
پوست 4 عدد
نصف لیوان آب
1 فنجان آب پرتقال
2 فنجان شکر گرانول
یک قاشق ابلیمو
دوستان ابتدا پرتقال ها را پوست می گیریم و پوسته ها را خلالی برش می دهیم سپس برش های نازک را مانند رول می چرخانیم و از سیخ های چوبی رد میکنیم. (در اینجا پوسته می تواند شکسته شود ، ممکن است یکنواخت نگذرد. برای گرفتن تلخی پوست ها ان ها را درون یک کاسه گود بریزی و اب بهشون اضافه کنید به مدت چهارتا پنج ساعت و هر ساعتی هم ابشون رو عوض کتید سپس پوست پرتقال ها را جوشانده (به مدت بیست دقیقه). آب و شکر و اب پرتقال و آبلیمو را روی حرارت قرار داده شکر که حل شد پوست پرتقال هارو بریزید و تا نیم ساعت همه مواد با هم بر روی حرارت بپزند. سپس از روی حرارت بردارید و به جای گذاشتن در قابلمه از یک دستمال پارچه ای بر روی قابلمه استفاده کنید و اجازه دهید تا به مدت یک روز تمام در دمای اتاق بماند و بعد در ظرف مورد نطر بریزید و در داخل یخچال نگهداری کنید.
#کباب_رژیمی_با_سبزیجات
مواد لازم:سبزیجات شامل فلفل دلمه رنگی، پیاز، گوجه، هویج، بادمجان، کدو سبز، و سیب زمینی که من نداشتم، گوشت چرخ شده و یکعدد پیاز رنده شده و نمک
گوشت چرخ کرده با پیاز رنده شده و نمک مخلوَط کردم و بصورت گرد دراوردم، سبزیجات رو هم گرد گرد برش زدم و همه رو کنار هم چیدم، و دو سه قاشق غذاخوری رب گوجه رو هم با یک لیوان آب و نمک، فلفل سیاه، کمی زرچوبه و کمی زعفران دم شده همه رو مخلوط کردم و روی سبزیجات ریختم چون خوده سبزیجاتم آب میندازه، روشو با کاغذآلومینیوم پوشوندم و توی فر با دمای صدو هفتادو پنج بمدت یکساعت و نیم پنجره وسط گذاشتم بعد از یکساعت آلومینیوم رو برداشتم و گذاشتم نیم ساعت دیگه بمونه شما میتونید روی سبزیجات رو گریل کنید.در آخر میتونید روی سبزیجات روغن کنجد یا زیتون بریرید. نوش جان
پ. ن. ماست کدو و خیار که رنده زدم و یک حبه سیر هم رنده زدم بهش پونه زدم.جاتون خالی. اون گلها هم کدو هستن.
#میلک_شیک_تیرامیسو
لایه شکلاتی؛
برای هر لیوان بزرگ
یک لیوان یا یک پیمانه بستنی وانیلی
یک چهارم لیوان شیر
2 عدد بیسکویت لیدی فینگر
نصف لیوان بستنی شکلاتی
بعد از درست کردن لایه اول ظرف بشورید که لایه دوم سفید
لایه دوم یا لایه پنیری؛
یک لیوان یا یک پیمانه بستنی وانیلی
یک چهارم لیوان شیر
یک چهارم از بسته پنیر ماسکارپونه
2 عدد بیسکویت لیدی فینگر
این مقدار برای یک لیوان خیلییی بزرگ کافی شاپی
میشه 2 لیوان متوسط خودمون👌
#سالاد_رژیمی 🥗 😋
🔸اول از همه تیکه های سینه مرغ رو مزه دار میکنیم. سینه های مرغ رو به اندازه دلخواه برش زده و توی ظرف مناسب ریخته بهش پودر پیاز یا یدونه پیاز رنده شده، پودر سیر فراوان، پاپریکای فراوان، فلفل سیاه به همراه پودر لیمو و یا عصاره لیموی تازه، پول بیبر، نمک و 1 ق غ خ روغن زیتون میزنیمو خوب با هم میکس میکنیم و میذاریم نیم ساعت استراحت کنه. من از یه بسته کنسرو لوبیا سیاه استفاده کردم شما هر لوبیا و حتی نخود اگه دوست دارین میتونین استفاده کنین. کاهو، خیار، گوجه ترجیحا گیلاسی، پیاز، پیازچه، شوید، ذرت پخته شده، همه رو با هم توی یه ظرف میریزیم. حالا مرغایی که مزه دار کردیمو توی تابه رژیمی بدون روغن میذاریم گریل بشه اول حرارت بالا بعد حرارتشو کم میکنیم که مغز پخت شده و خوب گریل بشن. حالا لوبیا هامونو به همراه مرغمون به سالاد اضافه میکنیم.
توی یه کاسه تقریبا نصف لیوان ماست ساده و ماست چکیده رو به همراه نصف آب لیموی تازه و نمک 1 حبه سیر رنده شده پودر پیاز و 1مشت شوید تازه خورد شده،همه رو با هم خوب یکدست میکنیم و به سالادمون اضافه میکنیمو خوب مخلوط میکنیم
#کوکو_پیازچه_و_ژامبون
#کوکو_پیازچه_و_ژامبون
طرز تهیه:
یک لیوان پیازچه خرد شده را با یک لیوان ژامبون خرد شده ونصف لیوان فلفل دلمه ای خرد شده ویک از کوچک خرد شده یا رنده شده در ظرفی ریخته وسه عدد تخم مرغ را به آن اضافه کرده نمک وفلفل وزردچوبه افزوده حسابی هم بزنید به این ترکیب دو ق غ آرد هم اضافه کنید ودوباره هم زده تا کاملا مواد مخلوط شود
حالا هم میتونید در تابه ای کمی روغن ریخته و با قاشق از مواد برداشته ودر تابه ریخته و کوکو را سرخ کنید یا ظرفی را انتخاب کرده چرب کنید ومواد را داخل ظرف ریخته واگر دوست داشتید پنیر پیتزا هم روی آن بریزید ودر فر با درجه شصت به مدت تقریبی بیست دقیقه ودو دقیقه هم گریل گذاشته واز طعم فوق العاده این کوکو لذت ببرید
#جبنیه
ارد سفید 2 لیوان و 2 ق غ
تخم مرغ 1عدد
اب ولرم نصف لیوان
خمیر مایه 2 ق چ
شیرخشک 3 ق غ
پنیر خامه ای 3 ق غ
شکر 1 ق غ
همه مواد و خوب با دست مخلوط میکنیم ورط میدیم تا به دست نچسبه
خمیر رو روی میز کار با وردنه باز میکنیم به قطر 2 تا 3 میل قالب میزنیم روی یک پارچه تمیز خمیر قالب زده شده رو میچینیم و روشو میپوشونیم به مدت نیم ساعت سپس داخل روغن شناور سرخ میکنیم
میتونید عسل بریزید یا هم داخل شربت ولرم برای چند دقیقه بریزید و بیرون بیارید من عسل ریختم
من نصف خمیر رو قالب دونات زدم و نصف دیگه با چاقو مکعبی برش زدم