#دونات_کیک_دورنگ
مواد لازم
ارد 150 گرم
تخم مرغ 3 عدد
شکر 100 گرم
کره ی ذوب شده 100 گرم
شیر 50 سی سی
وانیل کمی
بکینگ پودر یک دوم ق چ
شکلات تخته ای 60 گرم
خامه یک و نیم ق س
اول تخم مرغ هارو زرده و سفیده جدا میکنیم
زرده رو با شکر و وانیل میزنیم حسابی روشن و کشدار بشه
و کره ی ذوب شده و شیر و ترکیب آرد و بکینگ پودر که سه بار الک شده به ترتیب گفته شده به مخلوط زرده اضافه میکنیم
در ادامه شکلات رو ذوب میکنیم بصورت بن ماری و با خامه مخلوط میکنیم
سفیده رو با همزن خوب میزنیم تا سفید بشه و از کاسه برنگرده
و در اخر سفیده رو به ارومی به مواد کیک اضافه میکنیم وقتی یک دست شد یک سوم مواد رو جدا میکنیم و مخلوط شکلات و خامه رو بهش اضافه میکنیم
و داخل دو قیف جدا میریزیم و قالب دونات رو تا نصفه پر میکنیم (ورق بزنید ببینید)
میره داخل فر 180 درجه بمدت 25 دقیقه
این قالب هارو لوازم قنادی ها دارند 🤗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#حلوا_نشاسته 🍮 😋
▫️نشاسته یک استکان
▫️آب یا شیر مایع شش استکان
▫️شکر دو استکان سرصاف
▫️گلاب نصف استکان
▫️دانه ی هل مقداری
▫️مغز از هرنوع که دوست دارین
▫️روغن یک قاشق غذاخوری
▫️زعفران درصورت دلخواه
▫️رنگ مجاز خوراكي به دلخواه
🔸ابتدا آب یا شیر را همراه با نشاسته و شکر مخلوط کرده و بعد روی حرارت گذاشته و هم زده تا غلیظ شود سپس گلاب وهل و روغن را افزوده هم ميزنيم تا يكدست بشه و از روی حرارت بردارید و در دیس بریزید
مغز را روی حلوا و یا داخل موادش بریزید
نكته:
👈🏻براي رنگي شدن حلوا از رنگ هاي مجاز خوراكي استفاده كردم.
حلوا رو بعد از اماده شدن حرارت رو خاموش كردم تا گرم هست به چند قسمت تقسيم كردم و توي هر كدوم رنگ دلخواه رو ريختم
🥨🤩🥨😋🥨🥰🥨
#بهاردونه_شیرینی_مازندران
🍧برنج و چند ساعتی خیس کنید بعد مثل پلو که درست میکنید بزارید جوش بیاد بعد آبکش کنید نزارید شل بشه بعد رو پارچه پهن کنید تو آفتاب خشک بشه یا جلو پنکه ,باید خشک خشک بشه... روغن داغ کنید یه توری بزارید تو دیگ که توش روغنه یه مشت برنج بریزید توش سریع پف میکنه بعد برش دارید و تو یه ظرفی خالی کنید همینجور ادامه بدین تا برنج تموم بشه بعد شکر و خیلی کم آب نارنج و آب بزارید رو حرارت قوام که اومد برنجای پفکی شده رو بریزید توش و خوب هم بزنید
#خوراک_لوبیا_قارچ
یک و نیم لیوان لوبیا چیتی رو از صبح خیس کردم . آبشو دور ریختم ... بعد باز شستم و آبکش کردم . داخل زودپز ریختم و ب میزان لازم آب اضافه کردم با یک قاشق روغن و ی کوچولو نمک و گذاشتم بپزه . ک یکساعت زمان برد .
قارچ ها رو پوست گرفتم و خرد کردم ک البته بعضیا میگن نباید پوست قارچ رو گرفت ولی من دلم نمیگیره🙈 همیشه پوستشونو میگیرم .. مگر اینکه عین پوست تخم مرغ تمیز و سفید وتازه باشن . خب ؛ وقتی لوبیا ها پخته شد . داخل ظرف دیگه ای پیاز رو با یکی دوحبه سیر رنده و تفت دادم با کمی روغن و زردچوبه .. پودر گوجه و پاپریکا و کمی هم فلفل قرمز و یک ق رب گوجه زدم .. قارچهارو اضافه کردم و ی تفت کوچیک دادم . بعد آب گوشت یا قلم اگه دارین اضافه میکنین .. حتی آب خود لوبیاهای پخته شده هم خوبه . لوبیا ها رو هم درآخر اضافه کرده و اجازه میدیم نیم ساعت تا ۴۵ دیقه خوب باهم جابیفته و نه زیاد آبکی باشه نه غلیظ . 🔴 بعضیا برای لعابش از سیب زمینی هم استفاده میکنن ک من نمیزنم .
روز خوش
#بستنی_مقوی 🍦 😋
▫️500 میلی لیتر شیر کامل (جایگزین شیر خیلی پر چرب)
▫️200 گرم شیرعسلی {1/2 قوطی}
▫️خامه تازه -100 گرم
▫️پسته -75 گرم ،
▫️بادام ریز خرد شده
▫️زعفران دم کرده
🔸1. شیر ، شیرعسلی و خامه رو داخل یه قابلمه ی بزرگ بریزید. خوب مخلوط کنید ، بزارینش روی حرارت و هم بزنید تا به جوش بیاد ، تا وقتی مخلوط غلیظ و خامه ای بشه روی حرارت بزارینش و مرتبا هم بزنید
2. بادام ،پسته و زعفران رو اضافه کنید .5 دقیقه ی دیگه بزارینش روی حرارت تا جوش بیاد بعد حرارتو خاموش کنید و بگذاریدش توی دمای محیط تا خنک بشه.
3. مخلوط رو داخل قالب بستنی ریخته ، سیخ های چوبی یا چوب بستنی رو وارد کنید ، محکم را با فویل روشو بپوشونید و یک شب فریز کنید.
4- برای اینکه از قالب درشون بیارین قسمت بیرونی قالبو با مالیدن دستتون روی سطحش گرم کنید تا بستنی راحت تر بیرون بیاد
5- با گلبرگهای گل رز ، زعفران و پسته خرد شده تزیینش کنید و بلافاصله میل کنید
#دسر_آب_هویج_بستنی 🍧 😋
🔸دوقاشق پُر ژلاتین را با نصف لیوان آب سرد بن ماری کرده .یک لیوان #بستنی (ترجیحاً #بستنی_سنتی) را با یک ونیم لیوان آب هویج و سه تا قاشق شکر و دو تا سه قاشق خامه صبحانه در میکسر ریخته تا کاملاًمخلوط شود(زیاد بهم نمیزنیم چون باعث میشه کف کنه)ودر آخر ژلاتین را اضافه کرده ومخلوط کرده.سپس در قالب می ریزیم وحدوداً ۵تا۶ساعت در یخچال گذاشته تا آماده بشه
🤩😋👏👏
#آش_دوغ_ترک
نخود. 1 لیوان
جو 1 لیوان
ماست. 2 لیوان
زرده تخم مرغ. 1 عدد
آرد. 2 ق غ
نمک،فلفل. بمیزان لازم
روغن زیتون. 2 ق غ
نعنا خشک. 1 ق م
گشنیز. 5 ق غ
پیاز. 1 عدد
جو رامیزاریم بپزه و همچنین نخود را میپزیم داخل قابلمه جو پخته و نخود پخته شده را میریزیم با هشت لیوان اب تا بپزه گشنیز خرد شده را هم اضافه میکنیم در این میان ماست نمک فلفل ارد و زرده تخم مرغ را باهم خوب همزده از اب اش کمی ب مواد ماست اضافه کرده خوب همزده و تمام ماست را ب قابلمه اضافه میکنیم ومدام هم میزنیم تا بجوش بیاد وقتی ب جوش امد پیاز را ک نگینی خرد کردیم و سرخ کردیم و در اخر نعنا اضافه کرده چند تفت داده ب اش اضافه میکنیم همزده از رو حرارت برداشته
#کیک_یزدی
تخم مرغ: یک عدد درشت
شکر: نصف لیوان
مخلوط شیر و گلاب:نصف لیوان(من دو قاشق غذاخوری گلاب ریختم)
روغن مایع: یک چهارم لیوان
آرد سفید: یک لیوان
عسل: یک قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
پودر هل یا وانیل: مقداری
نمک میوه: مقداری
ابتدا تخم مرغ،شکر و پودر هل را خوب همزدم تا کرم رنگ بشه بعد عسل،مخلوط شیر و گلاب را اضافه کردم دوباره یک دقیقه هم زدم بعد روغن مایع را اضافه کردم و یک دقیقه هم زدم حالا مخلوط آرد، نمک میوه و بکینگ پودر را که دوبار الک کردم را به مواد اضافه کردم در حد مخلوط شدن هم زدم.مایه کیک را در قالب مافین که کپسول گذاشتم ریختم و در فر با درجه ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه گذاشتم.چند دستور امتحان کردم این از همه بهتر بود.منظورم از لیوان،لیوان دسته دار فرانسویه.با این مقدار ده کیک درست میشه ولی من مواد رو دو برابر کردم
#کیک_زبرا
🦓#کیک_زبرا
(ورق بزنید)
مواد لازم :👇
تخم مرغ : 4 عدد
آرد قنادی : 2 پیمانه
شکر : 1 پیمانه
روغن : 1/2 پیمانه
شیر : 1/2 پیمانه
پودر کاکائو : 2 قغ
بکینگ پودر : 2 قچ
وانیل : 1/2 قچ
.
نکات :👇
🔸برای اینکه مقدار موادتون دقیق تر باشه میتونید نصف مواد رو وانیلی درست کنید و نصف دیگه رو شکلاتی فقط موقع اضافه کردن آرد به مواد شکلاتی 2 قغ از آرد رو بردارید به جاش 2 قغ پودر کاکائو اضافه و الک کنید (مجموع آرد و پودر کاکائو باید 130 گرم بشه).
🔸برای اینکه سطح روی کیکتون صاف در بیاد و ترک نخوره فرتون به مدت 7 دقیقه قبل ازینکه قالب رو داخل فر بزارید روشن کنید.
🔸برای فر های کوچک و برقی دمای 170 درجه به مدت 1 ساعت بزارید
#پارفیت_توت_فرنگی 🍧🍓😋
▫️پنیر خامه ای کم چرب … 250 گرم
▫️وانیل شکری … یک قاشق چای خوری
▫️شکر … شش تا هشت قاشق غذا خوری
▫️خامه زده شده سرد … یک فنجان
▫️توت فرنگی خرد شده... یک فنجان
🔸در یک کاسه متوسط، با استفاده از مخلوط کن برقی پنیر خامه ای، وانیل و شکر را با هم ترکیب می کنیم تا صاف و یک دست شود
در یک ظرف دیگر خامه را خوب می زنیم تا سفت شود
خامه را به مخلوط پنیر خامه ای اضافه می کنیم و به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا با هم خوب مخلوط شود
و در نهایت توت فرنگی های خرد شده را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم
دسر را داخل لیوان ها ریخته و در یخچال قرار دهید و یا بلافاصله سرو کنید.
♦️می توانید به جای توت فرنگی از میوه ها دیگر مثل تکه های هلو ، آناناس، موز ،آلوئه ورا و … هم استفاده کنید
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دلمه_کلم😋😋😋😋😋😋
کلم:1 عدد
نمک برای پخت کلم:2 قاشق چایخوری
برگ مو :به تعداد لازم
عدس:3 لیوان
برنج:1/5 لیوان
پیاز :5 عدد
سیر:2 عدد
شوید و مرزه:از هر کدوم 20 گرم(اگه خواستین بیشتر هم میتونید بزنید)
آب مرغ برای دلمه کلم:نصف لیوان
آب مرغ برای دلمه برگ:1 لیوان
ادویه ها:نمک،فلفل سیاه،زردچوبه،پودر سیر:به مقدار لازم
زعفرون:هر چی بیشتر باشه خوشمزه تر میشه😁
مواد لازم برای سس دلمه برگ:
رب:2/5 قاشق غذاخوری
سرکه:نصف استکان
نمک:نوک قاشق چای
⠀
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲