#رب_فلفل 🌶 😋
▫️گوجه فرنگی یک کیلو
▫️فلفل پاپریکا و سبز . یک کیلو
▫️فلفل تند 250 گرم
🔸پاپریکا رو کبابی کرده و پوست بگیرید
گوجه رو داخل اب جوش بلاچ کرده و پوست بگیرید
دانه های فلفل تند رو خارج کنید
همه رو با هم تو غذاساز میکس کنید رو حرارت بزارید
میتونید بعد پخت با گوشت کوب برقی میکس کنید فرقی نداره
دایم رو حرارت بمونه تا به غلظت رب هیچگونه اب نداشته باشه برسه نمک بزنید داخل شیشه تمیز ریخته روی سطح شیشه روغن بریزید در شیشه رو خوب کیپ کنید
داخل یخچال نگهداری کنید
♦️حتماا موقع پاک کردن فلفل تند دستکش درست کنید
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
3.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻🍳#سالاد_مرغ 🧑🏻🍳
1.5 سینه مرغ آب پز
2-3 فلفل دلمه قرمز
ذرت 3 قاشق غذاخوری
2 عدد خیار شور خرد شده
1 فنجان نخود فرنگی تازه یا کنسرو شده
2 هویج رنده شده
2 شاخه شوید
2 حبه سیر رنده شده
مواد لازم برای سس 🍽
5 قاشق غذاخوری ماست یونانی
3 قاشق غذاخوری سس مایونز کم چرب
آب نصف لیمو
1.5 قاشق چایخوری نمک
فلفل سیاه
مرغ را که آب پز کرده و خرد کنید.
#سیب_زمینی_انگشتی
4 عدد سیب زمینی آبپز له شده
4 ق غ ارد سمولینا ریز
4 ق غ آب
1 ق غ روغن جامد
نمک
پاپریکا
گشنیز تازه
آرد سوخاری
آرد
تخم مرغ 1 عدد
ابتدا سیب زمینی ابپز له شده را با نمک و پاپریکا و گشنیز خرد شده مخلوط میکنیم . بعد از آن ارد سمولینا و اب و روغن جامد را مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا به صورت خمیر دربیایید . خمیر را به مواد سیب زمینی اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم . مواد را به شکل لوله مانند عکس درمی آوریم و بعد در آرد و تخم مرغ و آرد سوخاری میغلطونیم و یک ساعت در فریزر میگذارین تا استراحت کنه . و در آخر در روغن داغ سرخ میکنیم و آماده اس
#کوبلر_سیب
کره 100 گرم
شکر 1 پیمانه
آرد 1و3/4 پیمانه
بیکینگ پودر 2و1/4 ق چ
نمک 3/4 ق چ
شیر 1و1/2 پیمانه
دارچین 2 ق چ
جوز هندی 1/4 ق چ
شکر قهوه ای 1و1/2 پیمانه
سیب درختی5 عدد
کره را در قالب ریخته در فر گذاشته تا آب شود
1/4 پیمانه از آرد را با سیب های خرد شده و دارچین و جوز هندی و شکر قهوه ای با هم مخلوط کنید در ظرفی جدا گانه بقیه آرد را با بیکینگ پودر و نمک و شکر الک کرده مخلوط کنید شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر به دست آید کف قالب روی کره آب شده پهن کنید و مخلوط سیب را روی آن بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید تا طلایی شود با اسکوپ بستنی وانیلی سرو کنید
1.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چیز_کیک❤️🍰🍥🍓
ویدیوی آموزشی
چیز کیک توت فرنگی یخچالی
8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🏻🍳#خورش_کرفس👩🏻🍳
گوشت 250 گرم
پیاز یک عدد بزرگ
کرفس سیصد گرم
سبزی شامل جعفری ونعنا به نسبت سه به یک
برگ کرفس هم 100 گرم
روغن اندازش کاملا سلیقه ای
اب درحدی که یک خورشت جاافتاده داشته باشید
زرچوبه فلفل سیاه وفلفل قرمز از هرکدام یک قاشق چایخوری
ابغوره به اندازه نیاز
نمک
#اسموتی_طالبی
شیر 1 لیوان
طالبی کوچک 1 عدد تکه شده و فریز شده
بستنی 7 ق غ
شکر به میزان دلخواه
خامه 2 ق غ
همه مواد به جز بستنی را در میکسر ریخته و مخلوط کنید تا زمانی که شکر داخل آن حل شود سپس بستنی را نیز اضافه کرده و در حدی که با بقیه مواد مخلوط شود میکس کنید.
6.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻🍳#دسر_طالبی 🧑🏻🍳😍😍
طالبی نصف یک عدد
خامه ی صبحانه یک عدد مربعی کوچک
پودر ژلاتین سه تا چهار قاشق چایخوری
شیر نصف لیوان
شکر سه تا چهار قاشق غذاخوری
آب سرد نصف لیوان
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد🥗🥗🥔🥔🥚🥚🍥🍥
طرز تهیه سالاد الویه روسی
11.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوراک مرغ سوخاری
مواد لازم
سینه مرغ: نیم کیلو
تخم مرغ : یک عدد
شیر: نصف لیوان
روغن: نصف استکان
فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک: هر کدان نصف قاشق مرباخوری
آرد الک شده: 3 قاشق غذاخوری
آرد سوخاری: یک لیوان
طرز تهیه:
اول سینه مرغ رو به قطعاتی به اندازه کباب در بیارید. تو یه شیشه تخم مرغ، شیر، روغن، فلفل و نمک، ادویه و آرد سفید بریزید و خوب هم بزنید تا یه سس رقیق بدست بیاد. این سس رو روی تیکه های مرغ بریزید و مخلوط کنید.
توی کلیپ بلافاصله مرغ رو به سیخ میزنه. شما بذارید نیم ساعت بمونه تا مرغ مزه سس رو به خودش بگیره. بعد به سیخ بزنید و توی آردسوخاری غلت بزنید. در آخر میتونید این غذا رو توی فر با حرارت 185 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید.
روش دیگه طبخش سرخ کردن هست. البته دیگه مرغ رو به سیخ نزنید. بعد از اینکه تو آرد سوخاری غلت دادین تو روغن داغ سرخ کنید.