8.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گریل پنیری
این دستور غذایی رو از دست ندین چون فوق العاده خوشمزه ست ،در ضمن میتونید مرحله آخر (رنده کردن پنیر و حذف کنید ) .
مواد لازم
سینه مرغ 4 عدد
نمک 1 قاشق مربا خوری
پاپریکا 1 قاشق مربا خوری
زیره 1 قاشق مربا خوری
فلفل سیاه 1 قاشق چ خ
آویشن 1 قاشق چ خ
روغن زیتون 5 قاشق غ خ
پنیر لبنه یاخامه ای 80 گرم
ریحون 1 دسته
مواد سالاد
گوجه 4 عدد
پیاز 1 عدد
ریحون 1 دسته
سرکه بالزامیک 2 قاشق
روغن زیتون 2 قاشق غ خ
پنیر پارمزان در صورت نیاز (2 قاشق غ خ ) .
.
.
نیازی نیست سینه مرغ استراحت بدین برای مزه دار شدن، تابه رو هم بزارید داغ بشه بعد استفاده کنید ،در آخر هم اگر دوست داشتین روش یه کم پنیر پارمزان رنده کنید 5 دقیقه بزارید داخل فر ❤️
🍗ران مرغ با طعم سیر و رازیانه
🍴#ترفند_آشپزی
🍃برای خوش طعم کردن کباب ران مرغ، از چاشنی رازیانه و سیر استفاده کنید. برای این منظور، 1.5 قاشق غذاخوری سیر رنده شده، 1.5 قاشق چایخوری تخم رازیانه، 4/3 قاشق چایخوری آویشن و 4/3 قاشق چایخوری فلفل قرمز و یک و نیم قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید. شیارهای داخل ران ایجاد کنید. این مواد را به مرغ بزنید و 4 ساعت در یخچال نگهدارید. سپس کباب کنید.😋
🥪ساندویچ اسفناج و پنیر🥪
🔸اسفناج: نیم کیلو
🔸پنیر صبحانه: 100 گرم
🔸نان تست: به مقدار لازم
🔸پیاز سرخ شده: دو قاشق غذاخوری
🔸نمک و ادویه و زردچوبه: به مقدار لازم
🥯🥯🥯
🧅پیازهای نگینی خرد شده را با نمک و ادویه و زردچوبه تفت دهید.
اسفناج های پخته شده را درون پیاز تفت دهید.
ساندویچ میکر را گرم کنید.
نان تست را درون ساندویچ میکر قرار دهید.
پنیر صبحانه را رنده کنید.
مقداری اسفناج را روی نان تست قرار داده و پخش کنید.
پنیر صبحانه را روی اسفناج ها ریخته و نان تست را روی آن قرار دهید.
درب ساندویچ میکر را بسته و برای 5 دقیقه بگذارید بماند.
این ساندویچ یک شام سبک، عالی و مقوی مخصوصا برای بچه ها است.
#آشپزی
#کباب_چوبی_مرغ
سينه مرغ بدون استخوان 700 گرم
خامه 1/4پيمانه
روغن مايع سه قاشق سوپخوري
زعفران دمكشيده يك قاشق سوپخوري
كره 50 گرم
آبليمو دو قاشق سوپخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
ابتدا سينه مرغ را به ابعاد 4×3 خرد ميكنيم. خامه، روغن مايع، نمك و زعفران را با هم مخلوط كرده و تكههاي مرغ را داخل اين مواد به مدت پنج تا شش ساعت ميخوابانيم. سيخهاي چوبي را كمي چرب ميكنيم و تكههاي مرغ را به سيخ ميكشيم. تابه را روي حرارت گذاشته زماني كه داغ شد كمي آن را چرب كرده و سيخها را با فاصله در تابه ميچينيم و با حرارت بالا ميپزيم تا آب نيندازد. كره و آبليموترش را مخلوط كرده و روي حرارت گرم ميكنيم و اين مايه را روي سيخها ميريزيم و كبابهاي داغ را همراه با چلو يا
#حلوا_زعفرانی
#حلوا_کفگیری
آرد :۲ کیلو
نثار :۱ کیلو
روغن : ۱ کیلو جامد
زعفران دمکرده : ۱ گرم
گلاب: ۱ لیوان
کره : ۵۰ گرم
#كوكوي_لوبيا_چشم_بلبلي
🔸150گرم لوبيا چشم بلبلي رو ازشب قبل خيس كنيد .
صبح پوستش رو دربياريد تو ميكسر بريزيد و ميكس كنيد ،
150گرم فيله مرغ رو با پياز نمك فلفل زردچوبه. بزاريد بپزه .
فيله مرغ رو خرد كنيد ريز ريز چون فيله است پودري ميشه .
فيله مرغ خردشده ،لوبيا ميكس شده 200گرم سبزي جعفري خرد شده ،يك عدد تخم مرغ،يك قاشق غذاخوري پودر سوخاري و يك عدد پياز رنده شده .
به همراه أدويه هاش كه نمك فلفل. زردچوبه است
🍗جوجه کباب دودی🍗
🫑#ترفند_آشپزی🫑
🫔همین که مرغ را روی زغال کباب می کنیم تا حدی بوی دود و آتش به خود می گیرد اما برای اینکه بیشتر بوی دود بدهد از پاپریکای دودی یا فلفل تند چیلی هم کمک بگیرید و آنها را نیز کباب کنید و دودشان را به مرغ ها بدهید.😋☘️
🥪قزل آلای شكم پر
🧆مواد لازم برای 2 نفر:
2 قاشق غذاخوری كره یا مارگارین
2 قاشق غذاخوری كرفس ریز شده
2 قاشق غذاخوری پیازچه ریز شده
1 قاشق غذاخوری جعفری تازه ریز شده
1 فنجان سبزیجات معطر فصل
4/1 فنجان گردوی خرد شده
3 قاشق غذاخوری آب مرغ
4/1 قاشق غذاخوری نمك
4/1 قاشق غذاخوری گرد لیمو عمانی
8/1 قاشق غذاخوری برگ مرزنگوش خشك
2 عدد ماهی قزل آلا تمیز شده كه سر آن جدا شده (هر كدام به وزن 200 گرم)
🍛طرز تهیه:🍛
در یك ظرف پیركس: كره كرفس پیاز و جعفری را مخلوط كنید درب ظرف را با سلوفان بسته و در مایكروفر با درجه بالا بمدت 2 الی 3 دقیقه قرار دهید.
بقیه مواد را اضافه كرده خوب بهم بزنید و شكم هر یك از ماهیها را با نصف این مواد پر كنید. سپس قزل آلاهای شكم پر را به پشت در همان ظرف قرار داده ودر مایكروفر با قدرت 70% بمدت 9 تا 14 دقیقه و یا تا وقتی كه چنگال در آن راحت فرو رفته و به استخوان پشت ماهی برسد حرارت دهید. سپس كمی صبر كرده و ماهی را میل نمائید.
🍅گوجه فرنگی کبابی آبدار🍅
🥦#ترفند_آشپزی🥦
🍱تنها راه برای کباب کردن گوجه فرنگی به طوری که آب خود را از دست ندهد، پیچیدن در فویل است. مزه های لازم همچون نمک را به گوجه فرنگی بزنید و هر نوع سبزیجاتی که دوست دارید به آن اضافه و آن را با نان تست یا در کنار غذا میل کنید.
9.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسنک مرغ و کنجد
اسنک مرغ و کنجد
نصف سینه مرغ رو با یک عدد پیاز چهار قاچ و یک تکه زنجبیل ویک تکه دارچین وچند برگ بو وکمی نمک میزاریم آب پز بشه پس ریش ریش کرده
یک عدد پیاز رو خرد کرده وبا کمی روغن تفت داده نصف فلفل دلمه ای ومقداری جعفری هم خرد کرده وباهاش تفت میدهیم سینه مرغ ،زردچوبه وفلفل ونمک وکمی آویشن وکمی نمک اضافه کرده وباهاش تفت میدهیم یک قاشق سس کچاپ زده وخوب مخلوط میکنیم
اسنک ساز رو روشن کرده
روی نان تست سس میمالیم
پنیر پیتزا مواد گوشتی و پنیر دوباره نون تست
یک عدد سفیده تخم مرغ رو میزنیم تا از لختی دربیاد با برس روی نان با برس میمالیم و کنجد میپاشیم سفیده برای این میزنیم تا کنجد بچسپه به نان
در اسنک ساز رو میبنیدیم به مدت 15 تا بیست دقیقه اسنک که آماده شد بوسیله کارد از وسط نصف کنید وبا سس نوش جان کنید 😍
استوری رو چک کنید اسنک بدون تابه ای میزارم واسه عزیزانی که دستگاه ندارن
مال من کمی برشته شد شما زودتر بردارید🥰
🌯کروکت گوشت خوشمزه
🔶مواد اولیه:
▫️گوشت چرخکرده 350 گرم
▫️ پودر نان خشک و آرد سفید و آرد سوخاری از هر کدام یک پیمانه
▫️ برنج پخته شده نصف پیمانه
▫️ پیاز یک عدد
▫️ تخممرغ سه عدد
▫️نمک و فلفل و روغن به میزان لازم
▫️سس سفید نصف پیمانه
🌯طرز تهیه: پیاز را رنده کرده و با گوشت، برنج و پودر نان خشک مخلوط میکنیم. نمک، فلفل، تخممرغ و سس سفید را اضافه کرده و کاملا مخلوط میکنیم و در جای خنک میگذاریم تا یک ساعت استراحت کند. بعد از این مدت از مایه به اندازه گردو برداشته و لوله میکنیم و آن را در آرد سفید میغلتانیم و در دو عدد تخممرغ که خوب زده شده فرو میبریم و بعد در آرد سوخاری غلتانده و در روغن داغ پشت و روی آن را سرخ میکنیم.
🍑خواص هلو برای سلامتی بدن
🔸بنابر بررسیها، مشخص شده که هلو، خواص حیرتانگیز بیشماری دارد. مصرف هلو فشار خون را در شرایط مطلوبی قرار میدهد و موجب سلامت قلب میشود. هلو چه تازه و چه بهصورت فراوری و کمپوتشده، برای بدن مفید است. بنابر تحقیق جی. مکینی، محققی در دانشگاه کالیفرنیا، مشخص شد که هلو سرشار از کاروتنوئید است. کاروتنوئیدها، دستهای از رنگدانههای آنتی اکسیدانی هستند که در جذب نور در گیاهان نقش بسیار مهمی دارند و برای بدن مفیدند.