eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.8هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم از ویدئوی باسلوق ژله ای انار خیلی خوشمزه ست و درست کردنش هم همینطور که میبینید آسونه میتونید بجای آب انار از آب یا مخلوط آب و آب انار استفاده کنید. به دلخواه میتونید از اسانس و رنگ خوراکی هم میتونید استفاده کنید بجای انار میتونید از هر میوه ای که دوست دارید استفاده کنید #باسلوق_ژله_ای_شادی #باسلوق_ژله_ای_انار نشاسته گل ۱/۲ لیوان آب انار ۱ لیوان(میتونید از آب یا مخلوط آب و آب انار استفاده کنید) پودر ژله انار ۱ بسته شکر ۱ لیوان پودر ژلاتین ۱ ق م آب ۳ ق غ گلاب ۳ یا ۴ ق غ من از ظرف به سایز ۱۶ در ۲۰ استفاده کردم @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده های #یلدا برا شب یلدا اینجوری کیک تزیین کن 😍 شیک و راحت @ashpazy_irani 🍰🍉🍰🍉🍰🍉🍰🍉🍰🍉
تخم مرغ2 عدد جعفری2 قاشق غذا خوری نان تست4 عدد پیاز2 عدد سیر3 حبه آرد سوخاری به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم ماهی یک کیلو طرز تهیه و دستور پخت: برای تهیه این غذا، بهتر است از ماهی بدون استخوان یا فیله ماهی استفاده کنید. اما اگر به هر دلیلی در دسترس نبود هر ماهی که خریداری کردید قبل از شروع به پخت، پوست، تیغ و استخوان ماهی را حتما جدا کنید و آن را به شکل فیله در بیاورید. فیله ی ماهی را به همراه پیاز و سیر دو بار چرخ کنید که یکنواخت شود. اگر چرخ گوشت ندارید از میکسر استفاده کنید. حالا نان تست را باید در آب یا شیر به مدت 1 دقیقه خیس کنید که نرم شود تا با ماهی چرخ شده به خوبی ترکیب شود. ولی قبل از خیساندن آنها را خرد کنید. بعد بوسیله دست فشار دهید که رطوبت باقیمانده خارج شود. اگر نان تست در دسترس نبود از آرد سوخاری استفاده کنید. حالا مواد را با تخم مرغ، جعفری خرد شده و کمی نمک و فلفل در کاسه ای ریخته و قاطی کنید. بعد کوفته هایی به شکل و اندازه گردو از این مایه بسازید. کوفته ها را آغشته به آرد سوخاری کنید بعد روغن را درون ماهیتابه داغ کرده، کوفته ها را درون روغن داغ شده قرار دهید تا سرخ شوند. شعله را روی ملایم قرار دهید بگذارید به آهستگی سرخ شود نه اینکه آرد بسوزد. تا وقتی که برشته و طلایی شود. سپس نوش جان کنید. نکته: این غذا را میتوان با برنج یا نان همراه با سس سرو کرد و برای تزیین از سبزیجات مخصوصا جعفری استفاده کرد. @ashpazy_irani
ابتدا سیب‌ها ی قرمز و کاملا رسیده را پوست کنده، به تکه های درشت و یک اندازه تبدیل کنید در صورتی که مایل نیستید تکه های درشت در خورشت شما باشد آنها را خلالی ریز کنید، سپس در روغن یا کره تفت دهید. این تفت دادن چند دقیقه بیشتر نباید طول بکشد تنها به دلیل گرفتن طعم خام سیب و منسجم کردن بافت های سیب برای پختن آن است با این روش سیب ها در آب خورشت له نخواهند شد.بعد پیاز را پوست گرفته با گوشت، زردچوبه، زعفران و کمی آب بگذارید تا این مواد پخته شوند. پس از پخته شدن مواد، باید تنها یک لیوان آب باقی مانده باشد. حالا سیب‌هایی که قبلاً تهیه کرده‌اید رو به مواد اضافه کنید تا به همراه مواد چند جوش بخورد. اجازه ندهید که سیب ها له شوند. سپس با توجه به ذائقه و سلیقه خود آبلیمو را به مقدار لازم اضافه کنید تا کمی ملس شود. اگر مایل بودید شیرین تر باشد کمی هویج به آن اضافه کنید. خورش سیب شما آماده است آن را با برنج سرو کنید.  @ashpazy_irani
مواد مورد احتیاج: 6 عدد نان ترتیلا 500 گرم فلفل دلمه ای قرمز 300 گرم پنیر فتا 250 میلی لیتر خامه 100 گرم زیتون 50 گرم پوره گوجه یا رب گوجه فرنگی 50 گرم فلفل سبز 1 قاشق چای خوری نمک 1 قاشق چای خوری پودر فلفل مرحله اول: مواد داخل پیتزا مقدار کمی روغن داخل تابه بریزید و فلفل دلمه ای ها را کمی تفت بدهید. سپس پوره یا رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید. زیتون ها و فلفل سبزها را خرد کنید و داخل تابه بریزید. نمک، فلفل و خامه را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. سپس اجازه دهید به مدت 5 دقیقه مواد روی گاز تفت داده گردد. مرحله دوم: آماده کردن پیتزا یک عدد نان ترتیلا را کف قالب قرار دهید. سپس چند قاشق از مواد را روی آن بریزید. اکنون کمی از پنیر فتا را روی مواد پیتزا خرد کنید و چند لایه دیگر هم به همین ترتیب که شرح داده شد درست کنید. مرحله سوم: پخت پیتزا قالب را داخل فر قرار دهید و فر را روی دمای 150 درجه سانتیگراد همراه با گردش هوا روشن کنید. به مدت 20 الی 30 دقیقه اجازه دهید پیتزا داخل فر بماند. سپس از داخل فر خارج کنید با چاقو برش های مثلثی بزنید مقداری پونه کوهی یا آویشن روی آن بریزید و تا زمانی که سرد نشده است سرو کنید. نوش جان @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_و_نان_لواش #کلیپ سینه مرغ خرد شده سه تکه روغن مایع سه ق غ ابلیمو دو ق غ فلفل سبز یک عدد ادویه مرغ دو ق غ نمک یک ق غ سرخالی سیر یکی دو حبه پیاز دو عدد خلالی خردشده فلفل دلمه ای رنگی سبز و قرمز از هر کدوم یک عدد خلالی خرد شده نمک و یه قاشق روغن مایع و فلفل سبز و ادویه مرغ و ابلیمو رو به سینه های مرغ اضافه کنین و یک ساعت بزارید تا مرغ مزه دار بشه، دو قاشق روغن رو با فلفل دلمه ای رنگی و پیاز مخلوط کنین وکمی نمک بریزین و هم بزنید و بعد دو تیکه سیر اضافه کنید و خوب مخلوط کنین حالامرغ مرینت شده رو اضافه کنید و بعد مثل فیلم داخل نون لواش بپیچین و کمی پنیر چدار رو اون گذاشته و در فر به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بزارید. @ashpazy_irani
😍 برای درست کردن این کیک خوشمزه که میتونه ایده خوبی برای دورهمی های شب یلداتون باشه، ابتدا کدو حلوایی رو خرد کردم بعد با پوسکن پوست گرفتم گذاشتم تو تابه کمی شکر پاچیدو یک سوم استکان آب ریختم درشو گذاشتم باحرارت کم پخت بعد پوره کردم و پوره رو کنار گذاشتم تا سردبشه بعد سه تاتخم مرغ بایه لیوان شکر هفت دقیقه همزدم بعدچهار قاشق ماست پرچرب بدونه آب شیرین اضافه وهمزدم بعدیه لیوان روغن مایع وبعد یه لیوان پوره کدو حلوایی وکمی پودرهل اضافه کردم وهمزدم بعد دولیوان آرد بادوقاشق مرباخوری بکینگ پودر سه بار الک کردم به موادم درسه مرحله اضافه کردم وبه اندازه ای که گلوله آرد نباشه باهمزدن دستی یا لیسک هم زدم . یه قاشق آرد بادوقاشق روغن مایع مخلوط کردم با فرچه قالب چرب کردم مایه کیک داخل قالب ریختم داخل فرگرم شده با ۱۸۰ درجه حدود ۴۰دقیقه گذاشتم. برای سس کاراملی داروچینی سه قاشق شکر روی حرارت گذاشتم تا آب بشه اصلا باقاشق همنزنین بعدیه قاشق کره اضافه کردم وتند همزدم وبعدیه قاشق پوره کدوحلوایی یه قاشق‌ چای خوری پودر دارچین و دوقاشق خامه باهم مخلوط کردم وبه کارامل اضافه وهمزدم سس کارامل دارچینی آمادس. اگه دارچین دوست نداشتین میتونین حذف کنید @ashpazy_irani
#_مرغ_سوخاری طرزتهیه: استخوانهای سینه مرغ کامل جداکردم هر سینه به دو‌قسمت تقسیم کردم و روی سینه مرغ با یه چاقوی تیز برش های عرضی عمیق نزدیک به هم زدم طوری که برش ها ازهم بازنشن.بعد فیله مرغ توی پیازخلالی،زعفران،نمک،فلفل به مدت دوساعت خابوندم.داخل یک‌ظرف یک عدد تخم مرغ بادوقاشق شیرباچنگال خوب میزنیم.داخل یک‌ظرفم آردمعمولی وداخل یک ظرفم پودر سوخاری من هم ازپودرسوخاری معمولی استفاده کردم هم پودرسوخاری پانکو که تمامی هایپرمارکتادارن آماده کردم اول فیله مرغ داخل آردسفید،بعدتخم مرغ بعدآرد سوخاری میغلتونیم وداخل روغن شناور سرخشون کنید.‌ 😋نوش جون @ashpazy_irani
امروز روزقشنڪَی میشہ اڪَرهنرایڹ روداشتہ باشیم زیباببینیم زیبانفس بڪشیم زیباصبرڪنیم و جز زیبایی نبینیم✨ سلام✋ صبحتون بخیر @ashpazy_irani
🍉❄️🍉❄️🍉❄️ #موس_انار #ويژه_شب_يلدا مواد لازم📝 یک بسته خامه یک بسته پنیر ماسکارپونه دو بسته پودر ژله انار یک لیوان اب جوش طرز تهيه📝 پنیر رو حسابی همزده تا بافتش باز شده و نرم شود خامه رو اضافه کرده و دوباره هم بزنید. دو بسته پودر ژله انار رو داخل یک لیوان ابجوش ریخته و حل کنید و اجازه دهید در دمای محیط خنک بشه و به خامه و پنیر اضافه کرده و یکدست که شد داخل قالب ریخته و در یخچال گذاشته . ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
پنکیک موز شکلات🥞 #صبحانه #بشقاب_کودک دوتا تخم مرغ رو تو طرفى بشكونيد و خوب بزنيدش، سه قاشق سرپر آرد، نوك قاشق چ وانيل، نوك قاشق چ نمك، سه قاشق غ سرپر ماست پر چرب، سه ق غ روغن مايع، سه ق غ شير،سه قاشق غ شكر، يك ق چ بكينگ پودر و يك ق غ پودر كاكائو رو حسابى بزنيد و داخل ماهيتابه كه خيلى كم چربش كرديد از مايع پنكيك ريخته و دو طرفش رو با حرارت ملايم سرخ كنيد، اين مقدار مايع سه تا پنكيك بزرگ بهم داد ، بعد از اينكه خنك شد موز رو داخلش گذاشته رول كنيد و برش بزنيد، يك صبحانه مقوى و هيجان انگیز ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#آش_گندم حبوبات که شامل لوبیا چیتی،نخود،لوبیا چشم بلبلی وعدس میشه رو به همراه مقدارکمی برنج ازشب قبل خیس میکنیم و چندین بارآبش روعوض میکنیم. گندم پوست کنده روهم جداگانه خیس میکنیم.حجم گندم بایدتقریبانصف حجم حبوبات باشه درظرف بزرگی که گنجایش آش روداشته باشه پیازداغ فراوون درست میکنیم و زردچوبه میزنیم وبعدنصف گندم رو به همراه حبوبات ومقدار آب کافی،به پیاز داغ اضافه کرده ،میزاریم تانیم پز بشه،حالاسبزی آش که بایدحجم بیشترش اسفناج باشه به همراه نصف دیگه گندم به آش اضافه میکنیم وزمان کافی میدیم تاآش جابیفته ودرپایان نمک وفلفل اضافه میکنیم وشعله رو خاموش میکنیم وباپیازداغ تزیین میکنیم. حدودا۶تا۸ ساعت زمان برای پخت نیازه تاآش کاملاجابیفته، پ.ن:گندم رودردو مرحله اضافه ميكنيم چون گندم مرحله ي اول بايد كاملابپزه وله بشه تا آشمون رو لعابدار كنه وگندم دوم بايدفقط بپزه وموقع خوردن زيردندون بيادكه نصف خوشمزگيش به همين دونه هاس ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#دسر_پودینگ_موزی چهار لیوان شیر ویه استکان شکر ۴ قاشق غذاخوری نشاسته ودو زرده تخم مرغ رو با هم قاطی کرده رو حرارت میذاریم غلیظ بشه بعد بهش وانیل ویه قاشق کره اضافه میکنیم . بعد دو عدد موز خوب پوره میکنیم وبه مواد اضافه میکنیم .بعد بیسکویت رو تو لیوان ها میریزیم و این کرم روش.من بیسکویت ها رو پودر کردم ولایه لایه روی هم ریختم . ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#شیک_میزبانی_کنید #تزئین_الویه سالاد #الویه رو که همه بلدین کف یه قابلمه، کیسه فریزر کشیدم ودورش کمی هویج پخته ی رنده شده ریختم کمی هم تا لبه هاش ادامه دادم، بعد توش سالاد الویه مو ریختم وخوب فشرده کردم بعد دوباره یه لایه به دیواره ی ظرف، هویج پخته رنده شده چسبوندم (از لبوی پخته شده هم میتونید استفاده کنید) و باز الویه ریختم تا مواد تموم شد. بعد کیسه فریزر رو روش کشیدم وگذاشتم یه شب تو یخچال موند. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#مرغ_خوشمزه 🍗😋 برای پختن مرغ، رب رو توی کره سرخ کردم و چند قطره لیموترش و نوک قاشق زعفرون بهش زدم و آب‌جوش ریختم گذاشتم جوش بیاد و مرغ‌ها رو که از قبل سرخ کرده بودم بهش اضافه کردم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#ترفند_آشپزی👩‍🍳 اگر برنج بیش از حد جوش خورد🍃👇 3-2 قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید تا وا نرود🍚 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#كرابيه_دارچين شكر1ليوان روغن مايع1 ليوان وانيل1ق م دارچين1ق م بكينگ پودر1 ق م نمك 1 پنس تخم مرغ 2عددآرد400 گرم يا تا جايي ك خمير بدست نچسبه براي رومال:زرده تخم مرغ 1عددپودر كاكائوو 1 ق م ابتدا تخم مرغ،شكر را باهمزن دستي همزده تا شكر حل بشه بعد ب تدريج وانيل،نمك،دارچين و روغن مايع رو اضافه كرده بعد همزده ارد و بكينگ پودر رو هم اضافه كرده با نوك انگشت خوب ورز داده تا خمير نرمي بدست بياد و بدست نچسبه از خمير اندازه گردو برداشته توي دست گرد كرد و با كف دست صاف كرده داخل سيني فر ك كاغذ روغني پهن كرديم كنار هم با فاصله ميچينيم رومال كرده با كاردك چندتا خط انداخته و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180بمدت 20دقيقه قرار ميدهيم . ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🌀گاهی یه سری میوه ها مثل سیب داخل یخچال باقی میمونند ، اینجور موقعها بهترین کار اینه که تبدیل به کمپوت بشن🙂 برای درست کردن این کمپوت ، ۹ عدد سیب گلاب رو پوست گرفتم ، بعد پنج شش قاشق غذاخوری شکر اضافه کردم و یک قاشق مرباخوری آب لیمو ترش هم ریختم و ومقداری آب ریختم تا روی سیبها رو آب بگیره ، روی حرارت گذاشتم تا بجوشه ، وقتی سیبها نرم شدند، کمپوت آماده است (حدود نیم ساعت) ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#ترفند_آشپزى🥗 ترفند خوشمزه شدن سالاد شیرازی👇 🔸مواد اصلی سالاد شیرازی خیار ،گوجه ،پیاز ،آبغوره نعناخشک ،نمک وفلفل سیاه است . 🔸آبغوره های صنعتی طعم واقعی آبغوره شیراز و خانگی را نداره . 🔸میتونید به دلخواه وذائقه ی خودتون فلفل دلمه،کاهو ،هویج یا انواع کلم هم ریز خرد کنیدو به سالادتون اضافه کنید . 🔸میتونید یک عدد لیمو را آب گرفته و به سالاد اضافه کنید. 🔸درآخر اجازه بدین سالاد نیم ساعت در یخچال بمونه تا طعم خوبی پیدا کنه . ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#ژله_دونه_برفی 🍧 مواد لازم: ۲ بسته ژله بلوبري يك بسته ژله الورا بستني وانيلي ليوانی ژله الورا رو با ي ليوان اب جوش مخلوط ميكنيم و بن ماري ميكنيم تا ذرات ژله خوووب حل بشه بعد بستني ليواني وانيلي كوچيك بهش اضافه ميكنيم و حسابي هم ميزنيم تا مخلوط بشن حالا يك سيني یا ظرف پیرکس نسبتا كوچيك رو سلفون بكشيد و ژله الورا رو داخل بريزيد بعد بزاريد يخچال تا ببنده وقتي بست با قالب دونه برفي قالب ميزنيم و داخل ظرف ميچینیم. سپس ژله بلوبري رو درست ميكنيم با اب جوش و اب سرد مخلوط ميكنيم. حالا داخل ظرف مورد نظر یا قالبمون باسلیقه خودمون دونه برفي ها رو ميچينيم و با قاشق خيلي خيلي كم ژله بلوبري رو در دو یا سه مرحله روش ميريزيم در حدي كه دونه برفا تكون نخوره در آخر ميزاريم داخل یخچال ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
آموزش گل فلفل دلمه ای تصویری 1:فلفل دلمه ای رو به صورت ۷. ۸ با نوک چاقو برش میزنیم. 2:از هم جدا میکنیم و قسمتی که تخم داره رو برمیداریم. 3:هر گلبرگ رو مثل شکل پوست رو از فلفل جدا میکنیم. 4:مانند شکل ۴ وقتی همه گلبرگها دوتایی شدن گل فلفل رو داخل آب سرد میندازیم و ۱ ساعت میزاریم بمونه داخل آب تا گلبرگها باز بشن. 5:گل ما بعد از باز شدن😍 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#آش_ترخینه🍃 ترخینه ها رو چند ساعتی تو آب خیس کردم بعد همراه با عدس و سیرداغ و پیاز داغ فراوان و نمک و زردچوبه و آب گوشت یا آب قلم باهم گذاشتم تاحسابی پخت جا افتاد ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#ترفند_خانه_داری 👩‍🍳 ❗️پیاز برش خورده را در یخچال بگذارید تا تمام میکروبهای یخچال را جذب خودش کند!پیاز مانده در یخچال را مصرف نکنید.موجب عفونت چشم، روده ومعده میشود.👌 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazi_irani
#ژله_آجيلى #ويژه_شب_يلدا🍉 🔅اول آجیل هارو ته قالب بریز و ژله آلوئه ورا را طبق دستور روی جعبه اش درست کن و کمی رو آجیل بریز در حدی که با ژله خیس بشن اگه همشو بریزی آجیلا میان بالا و شکلش به هم می ریزه . 🔅بزار تو یخچال تا خودشو بگیره بعد ژله آلوئه ورا رو با یک لیوان آب جوش حل کن و بزار کنار سرد بشه بعد یک لیوان شیرد سرد بهش اضافه کن و روی ژله قبلی بریز. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazi_irani
🌺تنفس شروع زندگیست 🌼عشق جریان زندگیست 🌺و دوست خوب قلب زندگیست 🌼تقدیم به تک تک شما 🌺خـوبان و همراهان باوفا 🌼روزتون به زیبایی گل‌ها @ashpazy_irani