eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
با_مرغ سه پیمانه برنج را بصورت کته درست کردم ومواد را جدا آماده کردم وموقع سرو غذا استفاده شد شما میتونید لابه لای برنج هم بریزید هویج را خلالی کردم وبا کمی اب گذاشتم پخته بشه ودر اواخر پخت کمی شکر اضافه کردم وابش کشیده شد با کره کمی تفت دادم ودو‌سه ق غ ابلیمو‌هم اضافه کردم که طعم ملس داشته باشه سینه مرغ هم با کمی اب وپیاز ونمک وفلفل وزعفرون پخته و ریز کرده وبا کمی کره وروغن سرخ کردم خلال پسته وبادوم هم کمی تفت دادم وبرای اینکه غذا خیلی شیرین نشه,زرشک تازه که تو‌فریزر داشتم هم اضافه کردم به این مواد دوتا قاشق سوپ خوری پیاز داغ هم اضافه کرده وموقع سرو غذا استفاده کردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فصل و 🍇🍋 😋 👌امسال همه رو با روش ما درست کن همه انگشت به دهن بمونن😁😂👊 👈آموزش 👇 نخودفرنگی، باقلا، برگ مو، گنگر، بامیه،قارچ، آبلیمو و آبغوره و... ☘🍅🥦🌽 اینجا ترفندِ همشونو دونه به دونه توضیح داده👇 ✅ https://eitaa.com/joinchat/2730623102C1f2570d188 آموزش بصورت 🎥☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت پیازجعفری گوجه سیرنمک فلفل پاپریکارب گوجه روغن زیتون همه رومخلوط کنیم وطبق فیلم داخل خمیریوفکا درست میکنیم برای سس این رول 1عددزرده تخم مرغ یک استکان شیر1استکان ماست دوقاشق روغن زیتون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥟🍗🧅 یکی از غذاهاییه که کمتر کسی دست رد به سینه ش میشه.. دست کم من که تاحالا ندیدم😁 حالا این پیراشکی هم ازون انواع خیلی راحت و هلو برو تو گلوییه که هم میتونید سرخش کنید هم توی تستر یا فر بذاریدش و بدون روغن درستش کنید، خیلی هم خوشمزه س و میتونید هم از انواع خمیرای پیراشکی آماده استفاده کنید هم اگه حال داشتید خودتون خمیرش رو درست کنید، میتونید از اینجا نحوه درست کردن خمیر پیراشکی رو ببینید و درست کنید..
🍮 😋 🔸دو لیوان ارد سبوسدار(آرد سفید هم میتونین استفاده کنین) و یک لیوان روغن جامدو توی یه پیرکس بریزید و توی ماکروویو بزارید به مدت ده دقیقه,تو این مابین سه بار هم بزنید. اب,شکر و گلاب و زعفرون (اب و گلاب روی هم دو و نیم لیوان،شکر دو لیوان)مخلوط و روی حرارت بزارید تا کمی بجوشه,مخلوط ارد و روغنو از ماکروویو دربیارید و شیره رو کم کم اضافه و خوب مخلوط کنید. اگر مواد تو پیرکس خوب مخلوط نمیشن,به قابلمه منتقل کنید و بدون اینکه روی گاز بزارید اونقدر هم بزنید تا از قابلمه جداشه
🍓 😋 توت فرنگی نیم کیلو شکر2/3 لیوان شیر 3 لیوان خامه صبحانه صورتی 1 بسته پودر ژلاتین3 ق غ آب نصف لیوان 🔸پودر ژلاتین رو با آب مخلوط کنید وروی حرارت سماور یا کتری بزارید بن ماری کنید تا شفاف شود . توت فرنگی ها رو شسته تمیز کنید با شیر،شکر،خامه داخل مخلوط کن می ریزیم وکمی میکس میکنیم ،بعدژلاتین که کمی از دما افتاد رو به مخلوط پوره اضافه می کنیم ودوباره خوب هم می زنیم .تا مواد یکدست شود.بعد داخل قالب میریزیم وبه مدت نصف روز در یخچال بزاریدتاخوب ببنده بعد از قالب خارج می کنیم. روی قالب من گود بود روش کمی ژله توت فرنگی درست کردم ریختم کمی نیم بند شد روش توت فرنگی چیدم دوباره ژله ریختم روش گذاشتم یخچال تا ببنده
برنج رو بصورت کته درست کردم ابتدا برنج رو پیمانه کنید یک لیوان برنج دو لیوان آب البته بستگی به نوع برنجتون داره من همیشه لیوان دوم آب رو سر خالی میزارم بعد شوید خشک و چند پر سیر خلال شده یه عدد پیاز خرد شده و زردچوبه و نمک و روغن و لوبیا که از قبل پخته شده رو به برنج اضافه میکنم و میزارم دم بیاد.ماهی رو با سرکه قرمز و سیر له شده و نمک مزه دار میکنم میزارم نیم ساعتی بمونه بعد با آرد و زردچوبه و نمک و ادویه مخصوص ماهی که همه ادویه فروشیها دارن مخلوط میکنم و در روغن سرخ میکنم جاتون خیلی خالی .روزگارتون خوش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: شير سرد ١/٣ پيمانه خامه صبحانه يا قنادى ٢ پيمانه شكر ٥ تا ٦ قاشق غذاخورى(من از خامه قنادى استفاده كردم مقدار شكر رو كم كردم) پودر ژلاتين ١ قاشق غذاخورى سر پر آب سرد ١/٤ پيمانه وانيل يا چوب دارچين مقدارى براى تهيه سس توت فرنگى: پوره توت فرنگى ١ پيمانه سر پر شكر ٣ قاشق غذاخورى نشاسته ذرت ١ قاشق چايخورى 🍀🍀🍀🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: تخم مرغ ٤ عدد درشت(براى من كوچيك بود ٥ تا ريختم) آرد ٢ پيمانه بِه درشت ١ عدد شكر ١ پيمانه روغن ١/٢ پيمانه ماست ١/٤ پيمانه بكينگ پودر ١ قاشق چايخورى سر پررر وانيل يا پودر هل ١/٢ قاشق چايخورى پودر دارچين ١ تا ٢ قاشق چايخورى(قابل حذف) 🍀🍀🍀🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: ژله آلوئه ورا ١ بسته آب معمولى ١/٣ پيمانه عسل ١ قاشق غذاخورى بيسكوييت گرد ساده ٢ بسته شكلات تخته اى به ميزان لازم+دو تا سه قاشق غذاخورى روغن مايع 🍀🍀🍀🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: نشاسته گل (گندم)يا نشاسته پودرى گل ١ ليوان شكر ١ و ١/٢ ليوان(مقدارشو ميتونيد كمتر بريزيد) آب سرد ٢ ليوان گلاب ١/٢ ليوان كره ٢٥ گرم گردو و پودر نارگيل به مقدار لازم 🍀🍀🍀🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 فوق العاده هست ,کلیپ رو ببینید ,لزومی نداره که مرغها تو کلی روغن قوطه ور باشه فقط از قبل با کمی روغن ومخلفات مرینت کنید که طعمدار شه امتحانش کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه با طعم بهشت😍👇🏻 انبه ۲ عدد بستنی وانیلی ۱ لیوان َشیر سرد ۱ لیوان انبه رو پوست بکنید ، خرد کنید . با شیر و بستنی میکس کنید. هر چی بیشتر تو مخلوط کن بزنید غلیظ تر میشه. . نوووش جووونتون😍 درست کردین عکسشو دایرکت کنید😎 . میزان بستنی سلیقه ایه من واس ۲ تا انبه گفتم واس من ۴ تا بود.
كشمش پلو سه پيمانه برنج رو خيس ميكنم و وقتى آب برنج جوش اومد برنج رو ميريزم توش( برنج رو بايد قبلا تو آب نمك خيس كرد )ولى وقتى برنج ميجوشه باز هم نمكش رو چك ميكنم كه كم و زياد نباشه، يك پيمانه كشمش رو خوب ميشورم و تو آبكش ميريزم ، وقتى برنج رو خواستم آبكش كنم كشمش رو توش ميريزم و بعد از يه هم زدن كوچولو كشمش پلو رو آبكش ميكنم، ته قابلمه نون و يا سيب زمينى حلقه شده ميندازم، وقتى بخار برنج بالا اومد دمكنى ميزارم و کمی روغن میریزم و زير برنج رو كم ميكنم تا خوب دم بکشه . ‌‌‌‌‌‏ مقدار کمی روغن داخل قابلمه ریخته و تیکه های مرغ رو‌میندازیم داخلش و تفت میدم وخوب سرخ میکنم حالا جداگانه داخل ظرف دیگه ای یه پیاز درشت رو خلالی خوردمیکنم تفت میدم و زردچوبه ,نمک,فلفل سیاه, ادویه کاری ,پودر پاپریکا،آبلیمو، فلفل دلمه، هویج تیکه شده،زعفران ابشده رااضافه میکنم مقداری آب هم میریزم میزارم تا بجوش بیاد حالا این سس رو میریزم روی مرغهایی که تفت خوردن و در قابلمه رو میبندم و اجازه میدم با حرارت ملایم بپزه اگر آب مرغ بیشتری برای سر سفره میخواین۴ لیوان آب برای پخت مرغ اضافه کنید وگرنه ۲ لیوان آب کافیه نکته: میتونید مقداری رب گوجه هم اضافه کنید که من نزدم
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
اسفناج پانصد گرم پياز متوسط يک عدد خلالى شده سير ريز خورد شده دو حبه تخم مرغ دو تا سه عدد نمک و فلفل 🌀طرز تهيه: اسفناجهارو بشوريد، درشت خورد کنيد و در قابلمه، بدون اضافه کردن آب بيست دقيقه بپزيد، توى تابه يک يا دو قاشق روغن بريزيد، پيازو تفت بديد تا نرم و سبک بشه بعد سير رو اضافه و تفت بديد، حالا نوبت اسفناج و نمک و فلفله کمى که اسفناجو تفت داديد(سه تا پنج دقيقه) تخم مرغ هارو روشون بشکنيد. بهتره تخم مرغ مخلوط نشه ولى اکه اينجورى دوست نداريد، اول توى يک کاسه با چنگال مخلوطشون کنيد بعد اضافه کنيد، بعد در تابه را بزاريد تا تخم مرغ بپزه.
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
« کاسترد خامه ای 🍌» چهار پیمانه شیر چهار قاشق غذاخوری کاسترد هفت قاشق غذاخوری شکر ،اگه شیرین تر دوست دارین میتونین شکر بیشتری بریزین. یه خامه صبحانه 100گرمی یک عدد موز شیر و شکر و کاسترد مون رو میریزیم تو ظرفی و مخلوط کنیم و میذاریم رو شعله ، مدام هم میزنیم تا موقعی که قل بخوره و به غلظت برسه. بعد خامه صبحانه + موز مون رو بهش اضافه میکنیم . شعله رو خاموش میکنیم. با گوشکوب برقی یا میکسر کاملا میکسش میکنیم . و میریزیم تو ظرف و میذاریم یخچال تا ببنده.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
"صبح بخیر" 🌈 ☀️ هیچ آغازی زیباتر از سلام نیست روزتون پر از مهر و محبت و برکت ســـــــ🌷ــــــلام 🍃🌸صبح شنبه تون بخیر🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‍ ✨بر آینه ے جمالِ داور صلوات✨ ✨بر نورِ دو‌ دیده ے پَیمبَر صلوات✨ ✨بفرست تو بر امامِ خوبان، امروز ✨ ✨ناز قدمِ موسےِ جعفر صلوات✨ (🌺)اللّهُمَّ ✨(🌺)صَلِّ ✨✨(🌺)عَلَی ✨✨✨(🌺)مُحَمَّدٍ ✨✨✨✨(🌺)وَ آلِ ✨✨✨✨✨(🌺) مُحَمَّدٍ ✨✨✨✨(🌺)وَ عَجِّلْ ✨✨✨(🌺)فَرَجَهُمْ ✨✨(🌺)وَ اَهْلِکْ ✨(🌺)اَعْدَائَهُمْ (🌺)اَجْمَعِین 🌺میلاد امام موسی ڪاظم(ع) مبارڪ🌺 🎬
🍩 دسر هلو مواد لازم: پوره هلو 1 لیوان بستنی 200 گرم خامه صبحانه 100 گرم پودر ژله هلو 1 بسته شکر 10 قاشق پودر ژلاتین 1 قاشق طرز تهیه: ابتدا هلو ها را پوست کنده و هسته های آن را جدا کنید و میکس کنید. میتوانید از مخلوط کن استفاده کنید. بستنی و خامه و شکر را به هلوی میکس شده داخل مخلوط کن اضافه کنید. پودر ژله هلو را با یک لیوان آب جوش روی بخار کتری بنماری کنید تا شفاف شود. وقتی کامل سرد شد به مواد داخل مخلوط کن اضافه کنید. پودر ژلاتین را با یک‌سوم لیوان آب سرد روی بخار کتری بنماری کنید تا شفاف شود. سپس آن را هم به مواد اضافه کنید. دسر را بچشید و شیرینی آن را با ذائقه خود تنظیم کنید. قالب مورد نظرتان را چرب کرده و مواد دسر را داخل آن ریخته و یک شب تا صبح داخل یخچال قرار دهید.
. ⛱ 🔴مواد لازم🔻🥛 ▫️شیر:1لیوان ▫️پودر کاسترد:1قاشق غذاخوری سر پر ▫️شکر:2قاشق غذاخوری ▫️گلاب :1قاشق غذاخوری ▫️بیسکوییت پتی بور:1بسته ▫️گردو:3تا4عدد ▫️موز:1عدد بزرگ ▫️زعفرون آب شده:1قاشق غذاخوری(میتونید نریزید) ▫️خامه صبحانه:1قاشق غذاخوری 🔴طرز تهیه🔻🍨 🔸ابتدا شیر,پودر کاسترد,زعفرون,شکر و گلاب رو با هم خوب مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم و مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و بعد خامه صبحانه رو اضافه میکنیم (خامه هم اختیاریه میتونید نریزید)و بعد از روی حرارت بر میداریم.بیسکوییت ها رو کمی خرد میکنیم و موز رو حلقه ایی خرد میکنیم,گردو رو هم کمی خرد میکنیم بعد از دسر کاسترد کمی ته لیوانها میریزیم و بعد بیسکوییت خرد شده و بعد کمی گردو و موز و و دوباره دسر کاسترد روش اضافه میکنیم و به همین ترتیب ادامه میدیم تا لیوان پر بشه. 🔸برای تزیین هم مقدار شکلات آب شده و پودر پسته ریختم ،بعد چند ساعت داخل یخچال قرار میدهیم و بعدش آماده سرو میشه. ♦️این مقدار اندازه این سه تا لیوان کوچیک شد،البته مقداری بیسکوییت اضافه موند
براى تهيه اين كيك پيتزاى خوشمزه به يك بسته يوفكا فيلو احتياج هست من از يوفكاى اى دو استفاده كردم كه عكسش رو ميتونيد ببينيد مواد گوشتيم شامل پياز داغ + ٣٠٠گرم گوشت چرخكرده+فلفل دلمه اى نگينى يك عدد+قارچ خرد شده ٢٠٠گرم نمك و فلفل و آويشن و مقدارى سس گوجه فرنگى بود براى پايه كيك هشت ورق رو با برس روغن و يا كره بماليد اگر ورقهاى يوفكاتون خيلى خشك بود كمى آب اسپرى كنيد، بعد مواد گوشتى تون رو به همراه پنير پيتزا روى خمير بريزيد من براى هر طبقه شش ورق گذاشتم ، و بين اونها مواد گوشتى و پنير پيتزا ريختم ، وقتى موادتون تموم شد ميتونيد براى روى كيك از پنير ورقه اى و يا خرد شده استفاده كنيد من از هر دو استفاده كردم ، روى پنير رو هم كمى آب اسپرى كرده و كيك پيتزا رو داخل فر ١٨٠ درجه بگذاريد، هر وقت پنير روى كيك سرخ شد كيكتون آماده است براى من ٢٥ دقيقه زمان برد اين كيك رو داخل مايكرو ويو هم ميتونيد آماده كنيد
🧉 طالبی و خیار🧉 مواد لازم🧋 🍈طالبی: 1 عدد متوسط 🥒خیار: 2 عدد متوسط 🍃برگ نعنا تازه: 2 قاشق غذاخوری (خرد شده) 🍇دانه انگور بدون هسته: 1 لیوان دسته دار فرانسوی 🍈طرز تهیه🍈 پوست طالبی را بگیرید و هسته های آن را دور بریزید. طالبی را خرد کنید. می توانید آن را در فریزر بگذارید تا یخ بزند. خیارها را بشویید و پوست آن ها را بگیرید. انگور دانه شده، خیار پوست گرفته شده و طالبی خرد شده را در مخلوط کن بریزید. برگ نعنای خرد شده را هم به آن ها بیفزایید و همه مواد را کاملا میکس کنید. سپس این اسموتی خوشمزه را سرو کنید.😋
🥯 😋 125 گرم کره (در دمای اتاق نرم شده) 1 قاشق چای خوری روغن 2 فنجان پودر قند 2 عدد تخم مرغ 1 ق غ بکینگ پودر 1 ق چ وانیل 3 لیوان آرد 🔸با مخلوط کردن مواد خمیر ، خمیری که نرم است اما به دست نمی چسبد حاصل می شود. قطعات کوچک را از خمیر شیرینی که ورز داده ایم بردارید و آنها را درون قالب بریزید و با انگشت خمیر را فشار دهید تا شیرینی های مورد نظر به دست آید. روی سینی فر با کاغذ روغنی بذارید و به مدت 20 دقیقه با 175 درجه بپزید
🍘 😋 ▫️جوانه ماش: ۲۵۰ گرم ▫️هویج رنده شده: ۴۰۰ گرم ▫️ماست چکیده پاستوریزه: ۱۲۰ گرم ▫️جعفری خرد شده: ۳ قاشق ▫️بلغور گندم: ۵ قاشق غذاخوری ▫️تخم‌مرغ: ۳ عدد ▫️روغن مایع سرخ‌کردنی: ۶-۵ قاشق ▫️نمک و فلفل: به میزان لازم 🔸۱. بلغور گندم را در آب جوش بریزید تا چند دقیقه جوش بزند. سپس در صافی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. جوانه ماش را نیز بشویید و در صافی بریزید تا آب اضافی آن نیز گرفته شود. ۲. در یک ظرف هویج، جوانه ماش (در صورت تمایل آن را خرد کنید)، بلغور گندم، ماست چکیده، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. سپس تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه کنید. در آخر هم جعفری را اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید. ۳. روغن را در تابه گرم کنید. مایه آماده شده کوکو را در تابه بریزید و با حرارت ملایم سرخ کنید. وقتی یک طرف کوکو سرخ شد، آن را برش دهید و برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
🥟 😋 ✅مواد برای 100 عدد آرد برنج 200 گرم آرد نخودچی 125 گرم تخم مرغ 2 عدد کوچک کره یا روغن جامد 125 گرم پودر قند 150 گرم هل 1 ق س شیر 2 ق غ گلاب 2 ق غ پودر کاکائو و زعفران دم کرده به مقدار لازم 🔸همه ی مواد به دمای محیط برسه، روغن یا کره نرم شده را با پودر شکر می زنیم تا کاملا کرم رنگ و روشن بشه، تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده با پودر هل، در حد مخلوط شدن هم میزنیم، آرد برنج و آرد نخودچی رو اضافه میکنیم، قبلش الک کنید. با نوک انگشت ورز بدید به صورت خمیر دربیاد، کم کم گلاب و شیر رو اضافه تا جایی که خمیر لطیفی بدست بیاد و به دست نچسبه، خیلی ورز ندید چون خمیر کیفیتش رو از دست میده و بعد از پخت خشک میشه خمیر رو 3 قسمت کنید، یکی ساده بمونه و به 2 قسمت دیگه پودر کاکائو و زعفران اضافه کنید، نیم ساعت بزارید داخل یخچال، فر را 180 درجه سانتی گراد گرم کنید، داخل سینی کاغذ روغنی بندازید، از خمیر گلوله های نسبتا ریز درست کنید و بعد مُهر کنید، ‌یا میتونید قالب بزنید، داخل فر بزارید حدود 15 دقیقه،‌ زیر شیرینی تغییر رنگ نده، اجازه بدید خنك بشه. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌