#کیک_شکلاتی_ترد💖🍰
صد گرم کره اب شده در دمای محیط را با یک لیوان شکر و کمی وانیل مخلوط کرده و هم بزنید ،سپس چهار عدد تخم مرغ را دونه دونه اضافه کرده و هم بزنید ،یک لیوان شیر هم بریزید و مخلوط کنید ،در اخر نصف لیوان ارد سفید و یک و نیم لیوان پودر کاکاوو و دو قاشق مرباخوری بیکن پودر الک شده ارام ارام اضافه کرده و خوب مخلوط کنید،مایه را درون قالبی که از قبل چرب کردید بریزید و بذارید تو فر و با دمای صدو هفتاد س و تا زمانیکه کیک خوب پف کرده و پخته شود ،،وقتیکه کیک پخته شد روش سس بریزید،برای تهیه سس شکلاتی صد و پنجاه گرم شکلات شیری (هرچی که باشه) مثل گالکسی ،هرشیز .لینت را به روش بن ماری ذوب کرده و بیست گرم کره بهش اضافه کنید و بریزید رو کیکتون و با توت فرنگی های خوشگل تزیین کنید نوش جان
دسر جذاب و فوری
مواد لازم:
بیسکویت: ۱۰۰ گرم (ساده)
کره: ۱۰۰ گرم (ذوب شده)
شکر: ۱ فنجان
پودر شیر: ۱ فنجان
ماست: ۲ لیوان
آب: ۱ فنجان
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
کرم کارامل: ۱ بسته (پودر)
دستور تهیه:
بیسکویت را با کره خرد کرده و به حالت فشرده دور قالب را با آن بصورت یک لایه بپوشانید و قالب را در سینی فر قرار دهید. دو لیوان ماست ، یک فنجان پودرشیر و یک فنجان شکر را خوب مخلوط کرده سپس به لایه ی بیسکویت اضافه کنید. سینی را درون فر قرار داده تا لایه شیر فقط سفت شود ، (از ۱۵ دقیقه تا ۲۰ دقیقه) سینی را از فر خارج کرده و اجازه دهید کمی خنک شود. آب را با یک قاشق شکر و پودر کارامل مخلوط کنید. کارامل را روی حرارت کم گرم کنید تا مواد یکدست شوند و سپس روی مواد بریزید و به مدت ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود و سپس برش داده و سرو کنید.
🔷#دسر_تیرامیسو
زرده تخم مرغ سه عدد
وانیل نصف ق چ خ
پودر قند سه قاشق
خامه قنادی 200 گرم
پنیر ماسکارپونه 200گرم
قهوه دم کرده غلیظ نصف فنجون
لیدی فینگر به میزان لازم
اول پودر قند رو به همراه زرده تخم مرغ و وانیل روی بخار غیر مستقیم بزارید و با دور تند همزن خوب هم بزنید تا کاملا پوک و سبک بشه بعد پنیر رو اضافه کرده و هم بزنید تا مواد باهم ترکیب بشه و درنهایت خامه فرم گرفته رو اضافه کنید و اروم مخلوط کنید تا موادتون یکدست بشه لیدی فینگر ها رو اول داخل قهوه دم کرده بزنید و بعد داخل ظرف مورد نظر بچینید و از مواد پنیری روش بزنید و اجازه بدید یک شب داخل یخچال استراحت کنه و بعد نوش جان کنید من بدون زرده درست کردم
#رول_نان_با_گوشت_و_پنیر
مواد لازم:
گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک و ادویه مقداری
فلفل دلمه سبز و زرد ۲ عدد کوچک
کدوسبز ۱ عدد
گوجه فرنگی ۱ عدد
قارچ مقداری
پنیر پیتزا مقداری
پنیر خامه ای
نان لواش ماشینی مقداری
طرز تهیه: ابتدا مواد گوشتی را حاضر میکنیم پیاز را رنده کنید و با گوشت تفت بدید نمک و ادویه اضافه کنید و به ترتیب قارچ خرد شده ،فلفل دلمه ها و کدوسبز نگینی خرد شده،گوجه فرنگی نگینی خرد شده بدون پوست،همه مواد را باهم ترکیب میکنیم و حسابی تفت میدهیم تا سرخ شود،بعد یک ورق نان برداشته یک لایه پنیر خامه ای روی نان میریزیم و مقداری از مواد گوشتی و یک لایه پنیرگودا و مثل لقمه رول میکنیم و در ظرف فر میچینیم سپس طبق عکس روی رول ها یک لایه کامل پنیر پیتزا ریختع و در فر به مدت ۳۰ دقیقه و درجه حرارت ۱۵۰ قرار میدهیم و وقتی طلایی شد از فر خارج میکنیم.
🍰مافین رنگی💖
.
👈مواد لازم
3عدد تخم مرغ
1لیوان شکر
1لیوان آب
نصف لیوان روغن مایع
2لیوان آرد
3قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1پاکت وانیل(5گرم یا مقدار کمی وانیل شکری)
1پاکت بگینک پودر(2/5قاشق چایخوری یا 10 گرم)
👈طرز تهیه
تخم مرغها و شکر را با همزن برقی 3تا4 دقیقه بزنید.
آب و روغن مایع را اضافه کرده و با همزن دستی هم بزنید و سپس مواد خشک را الک کرده و به مواد مایع اضافه کنید و به صورت دورانی و آرام هم بزنید بدون اینکه پف کیک بخوابد.مایه کیک را در کپسولهای کیک(یا قالب مافین چرب شده ) که در سینی کیک چیده اید بریزید. (تا2/3کپسولها) و در فر از قبل گرم شده با دمای 175درجه بپزید .(تست کیک را با خلال دندان انجام دهید و حدود 20دقیقه)بعد از اینکه کیکها سرد شدند 80 گرم شکلات سفید را آب کنید و کیک ها را به شکلات آغشته کرده و بعد در شکلاتهای تزیینی و یا پودر پسته زده و تزیین کنید.
نوش جان🌸
#دسر_پرتقالی 🍮 😋
▫️آب پرتقال ۳/۵ لیوان
▫️نشاسته ۳/۵ ق غ( گندم یا ذرت)
▫️شکر یک لیوان
🔸جهت قسمت سفید رنگ
▫️شیر یک لیتر
▫️آرد ۳ ق غ
▫️نشاسته ۲ ق غ
▫️شکر یک لیوان
▫️وانیل نوک قاشق
🔸اول از همه قالبتون رو خیس کنید،اگه خیس نکنید دسر جدا نمیشه،در ظرف مناسبی،آب پرتقال،نشاسته،شکر بریزید و تا زمانیکه بجوشه و قوام سس پیدا کنه هم بزنید و بپزید،بعد داخل قالب خیس شده بریزید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.برای قسمت سفید رنگ،تمام مواد رو در ظرفی بریزید و تا زمانیکه بجوشه و قوام پیدا کنه هم بزنید و روی قسمت پرتقالی بریزید(بزارید یه کم قسمت پرتقالی هم دمای محیط شه)بعد روی دسر پودر نارگیل بریزید تا موقع بریدن دسر مشکل ساز نشه،و بزارید ۴-۵ ساعت داخل یخچال بمونه و بعد روی بشقاب مورد نظرتون برگردونید و به دلخواه تزیین کنید
🍷
#قندهای_رنگی
رنگ خوراکی به مقدار لازم
تخم مرغ (سفیده) زده شده ۴ قاشق چایخوری
شکر ۲ فنجان
نصف فنجون شکر رو داخل ظرفی بریزین... و مقدار کمی رنگ خوراکی بهش اضافه کنین
و به هم بزنین تا رنگ مورد نظرتون به دست بیاد..
یک قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ زده شده رو به کاسه اضافه کنین و بهم بزنین تا موادمون شکل ماسه خیس بشه..دقت کنین اگه زیاد سفیده تخم مرغ اضافه کنین نتیجه مورد نظر به دست نمیاد.
موادمون که شبیه ماسه خیس هست رو روی سطح صافی پهن میکنیم و با کمک دست و وردنه اون رو صاف میکنیم
من از سه رنگ روی هم استفاده کردم و در آخر خیلی با دقت و با حوصله قالب میزنیم من با کمک چاقو اونها رو به شکل مربع برش زدم.
در نهایت قندها رو باید ده دقیقه داخل فر قرار بدیم تا قندها سفت بشه من روی بخاری با شعله کم قرار دادم تا قندها سفت شدن.
#ترافل_کدوحلوایی_وچیپس_شکلات 🍡
كدوحلوايي پخته و پوره شده ۱/۵پیمانه
بیسکوییت پتی بور ۱بسته ۳۰تایی
خرما۴_۵عدد هسته گرفته
جوی دوسرپرک ١پيمانه
تخمه كدو ١/٤پيمانه
چيپس شكلات ١/٣پيمانه
جوزهندي ودارچين باهم١قاشق چايخورى
عسل ١قاشق غذاخورى(از شيره ى انگور ياشربت مربا يا شكلات صبحانه هم مى تونيد استفاده كنيد)
🔸خرما،كره ى بادام زمينى،و نصف جوى دوسر و پوره ى كدوحلوايي رو در غذاسازبه خوبي با هم مخلوط كنيد،مواد رو به ظرف مناسبي انتقال بديدو بقيه ى مواد رو اضافه كنيدو حسابي هم بزنيد تابه صورت خميركاملا يكدستي دربياد و وسط ظرف جمع بشه كه بشه به راحتى قلقلي كرد،نيم ساعت دريخچال قرار دهيدسپس قلقلي كنيد
🔺شيرينى خرما و بيسكويت براى اين مواد كافي هست اگر شيرين تر دوست دارين مقدار خرما رو بيشتر كنين
🔺اگر كدوحلوايي تون آبدار باشه يعنى هنگام پخت آبش جذب نشده باشه در نتيجه پودر بيسكوييت بيشترى جذب ميكنه ،پس يك بسته بيسكوييت اضافه داشته باشيد
🔺جوى دوسر پرك نياز به پخت نداره وبا گرفتن رطوبت كدوحلوايي نرم ميشه
🔺از انواع مغزها مي تونيد در تهيه ى
اين ترافل استفاده كنيد
#اسموتى_انبه_و_نعنا
انبه ٢ فنجان
عسل ١ ق غ
وانیل ١/٤ق چ
شکر نصف فنجان
سرکه سیب نصف فنجان
برگ نعنا
انبه رو پوست بکنین وپوره کنین.بعد به همراه همه مواد به جز نعنا در دستگاه مخلوط كن
7.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #فیلم_شیرینی_بدون_فر
✍ کامل با تمام نکات
#کیک_تیرامیسو 😋
🔸۳۰۰گرم خامه قنادی رو فرم میدیم،۳۰۰گرم پنیر لبنه یا ماسکارپونه رو اضافه میکنیم.۱قاشق چایخوری وانیل،۵_۶قاشق غذاخوری پودر قند رو اضافه کرده مجدد خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شه.یه لایه کیک شکلاتی به قطر ۲سانت رو داخل رینگ قرار داده و خوب فیکس میکنیم که هیچ درزی نداشته باشه.یه لایه از مواد خامه ای میزنیم با پالت صاف میکنیم،لیدی فینگرارو داخل قهوه خنک خیلی کم خیس میکنیم و کنار هم میچینیم.دوباره همین مراحل تکرار میشه تا مواد تموم شه.قالبو حداقل ۱۲ساعت(۲۴ساعت خیلی بهتره) میذاریم یخچال تا خوب جا بیفته.در اخر رینگو باز کرده و با خامه فرم گرفته تزئین میکنیم╭☆─
برای شروع یک بسته ژله از هر رنگی که دوست داشتید میتونید استفاده کنید من از انگور استفاده کردم ژله را با یک لیوان آب داغ قاطی کردم بعد سه چهارم لیوان آب سرد بهش افزودم و بمدت دو دقیقه در مایکرو حرار دادم البته میتونید روی گاز مرتب همزده تا یک جوش کوچولو بزند ،بااین کار ژله شفاف و زیبای خواهید داشت ..قالب چرب کردم من از قالب سیلیکونی استفاده کردم و مقداری ژله سرد شده داخلش ریختم وبمدت بیست دقیقه در یخچال گذاشتم تا نیم بند شود بعد توتفرنگیها را داخلش چیدم و دوباره کمی ژله روشون ریختم ودر یخچال گذاشتم بمدت بیست دقیقه دیگر ودر آخر با ملاقه کوچک ژله باقیمانده را در قالب ریختم ودر یخچال بمدت دو ساعت گذاشتم تا خوب ببندد ..اگر بیشتر بماند بهتر است برای در اوردن ژله راحت است چون چرب شده است برای یک دقیقه در آب داغ گذاشتم وروی بشقاب برگردوندم😉
🥨😋🥨😍🥨