eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
7.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 ۵۰ گرم کره ذوب شده ۱ فنجان چایخوری آب ولرم ۱ فنجان چایخوری شیر ولرم ۱ ق غ شکر ۱ ق چ نمک ۱ ق چ پودر خمیر فوری ۱ عدد تخم مرغ ۴ الی ۵ لیوان آرد سفید 🔸آب ولرم و شیر ولرم و شکر و نمک و پودر خمیر فوری و تخم مرغ و آرد سفید الک‌ شده رو با هم مخلوط کنین، حدود ده دقیقه ورز بدین و روش رو بپوشانید و در جای گرم ۱ ساعت استراحت بدین، سپس پهن کنید و برش بزنید و بپیچونید و حدود ده دقیقه دیگه هم استراحت بدین و در روغن داغ سرخ کنین ♥️
🔴 2 تا سیب زمینی رو نگینی خرد کرده سرخ کردم. 1 پیاز رو با روغن زیتون تفت دادم تا سبک بشه ورنگش عوض بشه نصف یک عدد فلفل دلمه ای خردشده و 2 عدد گوجه فرنگی نگینی خرد شده را اضافه و تفت دادم. نمک، فلفل سیاه و اویشن و زرد چوبه زدم نصف لیوان نخود فرنگی و ذرت اضافه کردم ونصف یه سینه مرغ پخته و خرد شده و سیب زمینی سرخ شده را اضافه کردم و خوب مخلوط کردم ۴ عدد تخم مرغ را با دو قاشق آب زدم تا کاملا باز بشه مواد رو در ماهیتابه پخش کردم وتخم مرغ زده رو روی مواد بطور یکنواخت ریختم ودرب ماهیتابه رو گذاشتم رو حرارت ملایم گذاشتم تا تخم مرغ خودشو بگیره وبعد کمی پنیر پیتزا ریختم و چند دقیقه تو فر گذاشتم تا روش طلایی بشه وبا جعفری خرد شده تزئین کردم میتونید بجای مرغ از گوشت چرخکرده یا سوسیس استفاده کنید
⬅️ بیسکویت قهوه بدون کره ➡️ با این مواد 37 بیسکویت داشتم.بین بعضی از بیسکویت ها گاناش (با دوبرابر شکلات و یک برابر خامه که چند ساعت توی یخچال استراحت دادم) گذاشتم 190 گرم آرد سفید 30 گرم نشاسته ذرت وانیل کمی 56 گرم تخم مرغ (بدون احتساب پوست) 2 ق چ نسکافه 60 گرم روغن مایع 80 گرم پودر قند یک و نیم ق چ بکینگ پودر تخم مرغ و وانیل و پودر قند و روغن را در ظرفی ریخته با قاشق مخلوط کنید. در ظرفی آرد سفید، بکینگ پودر و نشاسته ذرت و نسکافه را مخلوط و الک کنید. سپس کم کم به مایه تخم مرغ اضافه کنید. تا جایی که خمیر بدست نچسبد. برای من همه مخلوط آرد مصرف شد. خمیر را بین دو نایلون به قطر 3 میل پهن و کاتر دلخواه بزنید و در سینی فر که فویل یا کاغذ روغنی انداخته و با برس چرب کرده اید بچینید. بمدت حدود 15 تا 20 دقیقه در فر 180 درجه بپزید. کف فر سینی خالی باشه.مواظب باشید بیسکویت ها نسوزند ‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
یه دسر خوشمزه و راحت واسه وقتایی که طالبیتون مزه آب میده و اصلا شیرین نیست ..😎 یه طالبی متوسط رو خورد میکنید میریزین توی مخلوط کن با یک یا دو ق غ خامه (میتوید بیشتر هم بریزید) و یک ق غ ژلاتین ( که از قبل بپاشین روی یه کم شیر بزارین بمونه چند دقیقه تا حالت پفکی پیدا کنه بعد روی بخار آب یا مایکروفر بزارین تا ذوب شه) و یکی دو تا قاشق شکر بستگی به شیرینیه طالبی داره همه رو مخلوط میکنیم و توی ظرف دلخواه میریزیم و میزاریم چند ساعت تو یخچال بمونه تا ببنده .. 😋 نوش جان
5.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. لايه ى بيرونى تركيب سيب زمينى پخته با سس و نمك و فلفله براى مواد ميانى هم مرغ رو طعم دار كردم و با پياز و ادويه پختم و بعد از خنك شدن ريز خورد كردم .به همراه كنسرو نخودفرنگى ،كنسرو ذرت، هويج پخته ى نگينى،شويد،جعفرى،پيازچه،فلفل،نمك و سس كاملا تركيب كردم ميتونين به دلخواه ضخامت لايه ى پوره و تركيب محتويات ميانى رو به ذائقه ى خودتون تغيير بدين فقط حواستون باشه هم پوره و هم مايه ى ميانى نبايد خيلى شُل و آبكى باشه چون شكل خودشو بعد از بيرون آوردن از قالب از دست ميده
دو لیوان شیر شکر نصف لیوان دو ق غ ارد گندم یک ق غ نشاسته ذرت نصف ق چ وانیل زرده تخم مرغ یک عدد خامه صبحانه 100 گرم پودر قند یک ق غ بیسکوییت پودر شده میوه اول خامه و پودر قند رو مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم.در ظرف دیگر زرده و وانیل رو میزنیم و کنار میذاریم.شیر و ارد و نشاسته و شکر رو در قابلمه ای ریخته و روی حرارت میذاریم و مرتب هم میزنیم تا قوام بیاد و مثل فرنی بشه کمی از مواد رو به زرده اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست شه بعد مخلوط زرده رو به مواد روی حرارت اضافه میکنیم تند تند هم میزنیم .و مواد رو از روی حرارت برمیداریم و کمی که از دما افتاد و خنک شد خامه رو بهش اضافه میکنیم.حالا درون ظرف مورد نظر یک لایه بیسکوییت پودر شده میریزیم روی ان یک لایه کرم و بعد یه لایه ازمیوه مون که نگینی خورد کردیم.و به همین ترتیب تا اخر لایه اخر کرم باید باشه که برای تزئین قشنگ تر میشه.من برای تزئین موز رو قالب زدم و از اسمارتیز استفاده کردم.
محتویات: انجیر خشک ۵ عدد شیر ۱/۵ فنجان خرما پوست گرفته ۴ عدد بادام خام ۲۰ عدد بادام هندی خام ۲۰ عدد ابتدا خرما و انجیر را به قطعات کوچک خرد نمائید. سپس بادام و بادام هندی را با آسیاب پودر کنید. حال همه مواد را در بلندر بریزید و برای چند ثانیه مخلوط نمائید.
🍓 😋 ▫️توت‌فرنگی 150 گرم ▫️شیر 150 میلی‌لیتر ▫️عسل 1 قاشق غذاخوری 🔸توت فرنگی را بشویید به همراه شیر و عسل درون مخلوط کن بریزید. سپس داخل لیوان پلاستیکی یا قالب بستنی بریزید، در صورت تمایل می‌توانید تعدادی توت‌فرنگی را خرد و به مواد اضافه کنید، یک چوب را در مرکز قرار داده و در فریزر به مدت 6 ساعت بگذارید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای این مدل ...شش رنگ ژله درست کردم .و هر بسته ژله رو با ١و١/۴لیوان آبجوش درست کردم..بعد از اینکه خوب حل شد میزارم سرد شه....بعد چند قاشق شیر اضافه میکنم .. تو هر کدوم از گلبرگهای قالب یه رنگ ژله میریزم و میزارم یخچال تا ببنده و بعد با فاصله زمانی نیم ساعت رنگ های بعدی رو اضافه کردم و گذاشتم یخچال تا آخر کار..😊 برا اینکه ژله تون از قالب سیلیکونی راحت در بیاد ..قبل از ریختن ژله تو قالب اول چربش کنید ..بعد توش آبسرد بگیرید...بعد ژله رو بریزید توقالب و بزارید یخچال..😊 موقع درآوردن هم میتونید به پشت قالب کمی سشوار بکشید ...اطراف رو با دست یا چاقو آزاد کنید....قالب سیلیکونی رو کمی تکون بدید .و مطمعن شید ژله از قالب جدا شده... حالا آروم توی سینی برگردونید..😉 🌿🍃🌸𑪆?
🍰🍰🍰🍰 📍نتیجه ی الک نکردن آرد چیه؟ یعنی وقتی کیک شما پخت، گلوله های آرد با همون طعم آرد در دهان حس میشن و کیک بافت خوب و نرم و خوشمزه و یکنواختی نخواهد داشت. 🧁چطور کیک نرم تری داشته باشیم؟ ?هر چه قدر آرد رو بیشتر الک کنین، باعث میشه دانه های آرد بیشتر به صورت پودر و با بافت خیلی ریزتری وارد مواد کیک بشن و کیک بافت منسجم تر و نرمتری پیدا کنه.
‍ ‍ 💖 ابتدا2عدد تخم مرغ،90g شکر و1ق.م رنده ی پوست پرتقال رو با همزن دستی مخلوط میکنیم،سپس150g ماست و 3ق.غ آب پرتقال رو اضافه و مجددا هم میزنیم،250g آرد و10g بیکینگ پودر رو الک کرده و به مواد اضافه می کنیم، هم میزنیم تا همه ی مواد کاملآ با هم یکدست شوند. حالا روغن رو داخل قابلمه ی کوچکی گرم میکنیم، به کمک دو تا قاشق کمی از خمیر برداشته و داخل روغن سرخ میکنیم تا طلایی شوند، سپس روی دستمال تمیز گذاشته تا روغن اضافی خارج شود. حالا پنکیک ها رو دونه دونه داخل شکر می غلتانیم و در ظرف سرو میچینم. نکته های مهم : حتما از قاشق چایخوری برای برداشتن خمیر استفاده کنین نه قاشق غذاخوری، در غیر این صورت، پنکیک هاتون دورشون سرخ میشن و وسطشون خام میمونه.