eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.3هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🥪 😋 🔸١/٤لیوان مایونز+٢ ق آب مرغ+سه ق ساقه ی کرفس+دو ق ترخون+یک ق جعفری+دو ق پیاز +نمک و فلفل+یک ق آبلیموی تازه ارو مخلوط کنید و بعد فیله مرغ پخته رو اضافه کنید
١٢٥گرم پودرشكر،٥٠گرم بادام و٢٥گرم پودركاكائو را درون آسياب ريخته خوب ميكس مى كنيم بعد توى الك ريخته (از الك دانه ريز ردكنيد ) دوعددسفيده تخم مرغ بزرگ (روزقبل سفيده هارو درظرفى ريخته با سلفون روشو بپوشونيد ودريخچال نگهدارى كنيد)ونمك را باهمزن مى زنيم تاوقتى كه حالت فوم وكشدار پيدا كنه ٧٥گرم پودر شكرراكم كم اضافه كرده خوب هم مى زنيم تا كاملا سفت وبراق بشه مخلوط پودربادام وشكروكاكائو را طى چندمرحله به سفيده اضافه كرده خوب باليسك مخلوط مى كنيم بايد كاملا مواد باهم مخلوط ويكدست بشه (مثل خميركيك ميشه) را درون قيف ريخته با ماسوره ساده(شماره١٢ويلتون) روى صفحه ىسيليكونى مخصوص پايپ ميكنيم به صورت عمود،اجازه مى دهيم ماكارون هااستراحت كنن چندضربه به سينى ميزنيم تاحباب هاى هوا از آن خارج بشه ماكارون ها راحدود٣٠الى٦٠دقيقه استراحت مى دهيم تاسطح ماكارون ها خشك بشه وقتى انگشت بزنيم به دست نچسبه درون فر ازقبل گرم شده بادماى ١٨٠ درجه به مدت تقريبى ١٠الى١٥دقيقه قرار مى دهيم ، بعد از پخت از فرخارج كرده اجازه مى دهيم كاملا خنك شود باگاناش ماكارون ها را پرمى كنيم. ١٢٠خامه را درون شيرجوش ريخته روى حرارت قراردادهگذاشته يه جوش كه زد يك ق غ پودر كاكائورااضافه كرده هم مى زنيم ازروى حرارت برداشته ١٢٠گرم شكلات تلخ خوردشده رواضافه كرده كاملا مخلوط مى كنيم ١٥گرم كره رانيز اضافه كرده به هم زدن ادامه مى دهيم تا سس غليظى بدست بيادوقتى سرد شد درون قيف ريخته با ماسوره ساده وسط ماكارون ها را پرمى كنيم.
‍ ✅ پیتزا قیفی 😋 برای درست کردن این مدل پیتزا به یک بسته نون تست نیاز داریم، مواد داخلش هم سلیقه ایه، من مرغ رو ریز خرد کردم و با کمی ادویه سرخش کردم بعد قارچ رو اضافه کردم و کمی تفت دادم، سر آخر ذرت پخته شده و کمی رب و پودر آویشن بهش اضافه کردم. و گذاشتم موادم کاملآ سرد شه. حالا کناره های نون رو برش داده و با وردنه نون ها رو صاف کنین، و با کمی آب دو طرف تست ها رو کمی آب بزنین و مدل قیف رول کنین و با قیچی آشپزخونه اضافه ی نون ها رو ببرین ، بعد با انگشت آروم لبه های قیف رو فشار بدین تا فیکس شه. داخل قیف ها رو با مواد میانی پر کنین و کمی پنیر پیتزا روش بریزین و در ظرف مورد نظر بچینین، دوباره روشون پنیر پیتزا بریزین و در فر 180 درجه قرار بدین تا پنیر ها آب شن، تقریبا 20 دقیقه طول میکشه. بعد با سس دلخواه نوش جان کنید. اضافه های نون ها رو خشک کنین، بعد باهاشون پودر سوخاری درست کنین یا تو مایه ی کتلت استفاده کنین. 🍷
مواد لازم: 💜250 گرم کره و یا مارگارین آب شده 💜1 استکان روغن مایع (80 گرم) 💜1 استکان ماست ( ‌84 گرم) 💜1 استکان ایرمیک (آرد سمولینا ، 40 گرم ) 💜1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 💜نصف پاکت بکینگ پودر (5 گرم و یا 1.5 قاشق چای خوری) 💜4 لیوان آرد برای شربت: 💜3 لیوان شکر 💜3 لیوان آب 💜3 قطره آب لیمو 💜1مشت مغز فندق برای وسط تاتلی طرز تهیه: اول شربت را بجوشانیدوقتی حباب زد از روی اجاق بردارید (حدود 10 دقیقه بجوشدخوب است )و کنار بذارید خنک شود.مواد خمیر را باهم مخلوط کنید آردرا در آخر و با کنترل بریزید تا خمیری که مثل نرمی گوش نرم است به دست آوریدخمیر را دو قسمت تقسیم کنیدروی میز آرد بپاشیدو خمیر را با کمک وردنه باز کنید با کمک استکان قالب بزنیدپنج عدد از گردی ها را کنار هم قرار بدید طوریکه تا نصف روی هم بیفتد.مثل فیلم دو عدد فندق در دو سر خمیر بذارید و رول کنید و با چاقو از وسط ببرید داخل ظرف پیرکس مستطیل (یا قالب دیگر) بذارید. خمیر باقیمانده را به همان شکل آماده کنیدو در فر 170 درجه تا زمانیکه طلایی شودبپزد شربت سردرا بر روی تاتلی کمی خنک شده بریزیدو۲ ساعت استراحت دهیدوبعدسروکنید
. (افزایش دهنده متابولیسم بدن) این اسموتی نه تنها برای پوست که برای چشم ها نیز بسیار مفید است. این اسموتی باعث کاهش وزن می شود و همه مواد مغذی لازم برای یک روز را در خود دارد. مواد لازم: 1.5 پیمانه آب سرد 1 کاهوی معمولی و متوسط 1/2 یک دسته اسفناج 1 عدد سیب 1 عدد گلابی یا ساقه کرفس 1 عدد موز متوسط آب نصف لیموی تازه می توانید در صورت تمایل گشنیز و جعفری نیز اضافه کنید. نوش جان☺
اینم طرز تهیه : لایه اولش پاناکوتای وانیلیه که یک لیوان خامه و1/4 لیوان شکر رو گذاشتم روی حرارت تا گرم بشه ولی نجوشه،یک ق پودر ژلاتین رو میریزیم روی نصف لیوان شیر و بنماری میکنیم تا حل بشه وبه خامه وشکر اضافه میکنیم،وانیل رو اضافه میکنیم،و داخل ظرف ریختم و اریب گذاشتم داخل قالب مافین، لایه ی بعد ژله انار و لایه آخر هم پاناکوتای شکلاتیه که داخل همون مواد پودر کاکائو میریزیم که البته من به جای پودر کاکائو شکلات تخته ای رو به خامه اضافه کردم تا حل بشه وبقیه مراحل😋👌
🥟نان شکم پر اسفناجی🥟 🥗مواد لازم 🥗 کره : مقداری برای چرب کردن ظرف روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری قارچ خرد شده : به مقدار لازم 12 تکه نان پوک croissants ( یک نوع نان فرانسوی که بافت پوکی دارد ) اسفناج خرد شده : به مقدار دلخواه پنیر گروئو Gruyère ( یک نوع پنیر زرد و سفت هلندی ) رنده شده : به مقدار لازم تخم مرغ : 8 عدد شیر : 2 سی سی نمک و فلفل به میزان لازم 🥪نکته : به جای پنیر گروئو می توانید از پنیر پارمزان استفاده کنید. 🥯🥯🥯🥯🥯🥯 🥣قارچ های خرد شده را با یک قاشق روغن تفت دهید تا قهوه ای شوند ( حدود 6 الی 8 دقیقه ) کف ظرف را با مقداری کرده چرب کنید. نان های کراوسیان را به بخش تقسیم کرده و آن ها را کف ظرف بچینید. نان ها را ابتدا با پنیر، سپس با اسفناج و قارچ پر کنید. تخم مرغ، شیر، نمک و فلفل را کاملا مخلوط کرده و روی نان های چیده شده در طرف بریزید. باقیمانده پنیر را روی نان ها ریخته و روی طرف با فویل آلومینیومی بپوشانید. ظرف را برای مدت 3 دقیقه درون فر با دمای 375 درجه قرار دهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌰🥛 👈مواد لازم 2 لیوان شیر 14عدد خرما نصف لیوان فندق 👈طرز تهیه هسته ی خرماها را خارج کنید. شیر را بجوشونید بزارید ولرم شود به طوری که انگشت دست را نسوزاند خرما ها را به آن اضافه کنید روی ظرف را با پارچه بپوشانید و یک و نیم ساعت استراحت دهید. شیرخرما را در مخلوط کن بریزید و فندق را به آن اضافه کنید و چند پالس بزنید و میکس کنید سپس در ظرف سرو بریزید و با فندق تزئین کنید سپس در یخچال بگذارید و سرد سرو کنید نوش جان💖
🍷 😋 ▫️زغال اخته تازه 2 لیوان ▫️عسل 2 قاشق غذاخوری ▫️آب 2 لیوان ▫️آبلیمو 1 قاشق غذاخوری ▫️چوب دارچین 1 تکه کوچک ▫️میخک 3 عدد 🔸آب را داخل ظرف روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس زغال اخته ها را داخل آن بریزید و پس از 10 دقیقه که جوشید صاف کنید ( داخل توری بریزید و با قاشق فشار دهید تا آب زغال اخته از تفاله آن جدا شود ). عصاره زغال اخته را بهمراه عسل ، میخک ، چوب دارچین و آب لیمو داخل قوری بریزید و مخلوط کنید و 10-15 دقیقه اجازه دهید روی بخار آب دم بکشد. سپس داخل فنجان بریزید و میل کنید.خواصشو که میدونید ی میوه ی دارویی عالی هست پس ازش نگذرید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺مواد لازم:👇 🥔سیب زمینی 🥩فیله مرغ 🧅پیاز 🥡سس مایونز: 3 قاشق غذاخوری 🥤آب :100 میلی لیتر 🧂نمک 🌶️فلفل 🧄سیر 🧀پنیر پیتزا
9.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 مواد لازم برای این چیز برگر خانگی: پاپریکا دودی: 1 قاشق پودر سیر: 1 قاشق نمک و فلفل: 1/2 قاشق گوشت: 900 گرم ( کم و زیادش با میزان نفرات خودتونه) سس ورچستر ( سس ووسترشیر): 2 قاشق طرز تهیه چیز برگر خفن خانگی: ابتدا ادویه هارا در ظرفی مخلوط کنید، گوشت چرخکرده رو داخل ظرفی بزارید و نصف ادویه هارو بهش اضافه کنید و باید خووب ورز بدید، هرچقدر بیشتر ورز بدید بهتره و برگر به تابه نمیچسبه، انقدر ورز بدید تا چسبندگی گوشت کم بشه نصف دیگه ادویه هارو اضافه کنید و بااز هم ورز بدید در مرحله بعدی سس ورچستر رو اضافه کنید و ورز بدید تا به خورد گوشت بره و بعد یک مشت گوشت رو دایره ای شکل بدید و بعد با کاردک به شکل برگر صافش کنید، بهتره کمی در یخچال بهش استراحت بدید ولی میتونید همون لحظه هم سرخ کنید