6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مافین_ژامبون
ژامبون گوشت یا مرغ ۲۰۰ گرم
تخم مرغ درشت ۳ عدد
پنیر گودا یا چدار ، پنیر پروسس، پنیر خامه ای،جمعا ۱۵۰ گرم
کره نرم ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه رنگی نگینی شده نصف لیوان
آرد سفید ۱ لیوان
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
ادویه فلفل سیاه، اویشن، پودر پیاز ، پودر سیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
اسموتی طالبی🤩
مواد لازم:
سس شکلاتی
یخ
شکر قهوه ایی
خربزه یا طالبی
درون مخلوط کن ریخته و مخلوط میکنیم و با سس شکلات تزیین میکنیم
و نوووش جان😘
تو این هوا واقعا میچسبه 😋😋🎥
💜
#ميني_بازلاما
6 لیوان آرد
نصف پاکت خمیر مایه خشک فوری(5 گرم و یا 1 قاشق غذاخوری سرصاف)
1 قاشق مرباخوری نمک
آب به مقدار لازم
طرز تهیه
آرد ، خمیر مایه و نمک را داخل ظرفی بریزید آب ولرم را کم کم روی آرد بریزید و ورز بدید و خمیر نرمی آماده کنید آب به اندازه ای بریزید که خمیر نرم باشد و به دست نچسبد (اگر خمیر مایه خشک فوری استفاده میکنید نیاز به عمل آوردن ندارد) روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت استراحت بدید سپس از خمیر چانه هایی اندازه گردو آماده کنید و روی میز آرد پاشی شده بذارید و 20 دقیقه استراحت بدید سپس با دست کمی باز کنید و داخل ماهیتابه تفلون داغ (نیاز به چرب کردن ماهیتابه نیست) پشت و رو بپزید سپس کره بزنید و میل کنید
8.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای درست کردن ترشی انبه نیاز داریم به :
انبه___۲عدد
نمک___۱ق م
زردچوبه___۱ ق چ
تخم گشنیز(نیم کوب)___۱ ق م
سیاه دانه___۱ ق م
فلفل قرمز(پودر)___نصف ق چ
سرکه___۵ پیاله کوچک هر پیاله به اندازه نصف استکان
شکر___۱پیاله
کشمش پلویی___۱ پیاله
خلال بادام___۱پیاله
زیره سبز(پودر)___کمی 🍭
8.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولت_بیسکویتی با مغز هویج بدون فر خوشمزه😍
500 گرم هویج
1 لیوان چایخوری شکر
1 لیوان آب
3 بسته بیسکویت پتی بور
100 گرم کره
2 ق غ پودر کاکاعو
شیر 2 لیوان
برای سس شکلاتی:
1 بسته خامه صبحانه
1 لیوان چایخوری شکلات
ابتدا هویج هارو رنده کرده و آب و شکر رو اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا بپزه و آب تبخیر شه و نرم بشه و خنک بشه
بیسکویت هارو با غذاساز خورد کرده و کره ذوب شده و پودر کاکاعو و شیر رو روی حرارت هم زده تا مخلوط بشن سپس به بیسکویت اضافه و ورزبدین و روی سلفون ریخته و با وردنه پهن کنید و هویج پخته شده رو بریزید و رول کنید و در یخچال دو ساعت گذاشته سپس خامه رو گرم کنید و شکلات رو اضافه و روی رولت بریزین 😘
#کباب_بال 🍗 😋
سس کچاپ
سس مایونز
بال و کتف
فلفل قرمز
روغن زیتون
نمک
آبلیمو
پیاز
زعفران دم کرده
🔸همه مواد رو با بال و کتف مخلوط میکنیم و میزاریم چندساعتی بمونه تا مزه دار بشه. بعد به سیخ میزنیم و کباب میکنیم