eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.2هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⠀ 😊 فقط کافیه که نکاتی که داخل ویدیو و کپشن👇 توضیح دادم رو رعایت کنید تا یه ماست خیلی خوشمزه درست کنید.😎⠀ ⠀ ✅طرز تهیه و نکات👇⠀ ⠀ ☑️ابتدا به هر میزانی که نیاز دارید شیر رو در دمای متوسط حدود 15 دقیقه بجوشانید همانطور که در ویدیو توضیح دادم علت سفت شدن و یا شل شدن ماست به همین مرحله جوشاندن شیر بستگی داره.⠀ (ترجیحا از شیر طبیعی گاو و محلی که در لبنیاتی ها میفروشن استفاده کنید). با شیر پاستوریزه هم میشه اما شیر طبیعی بهتره.⠀ ⠀ ☑️ شما باید روی حرارت ملایم مدت زمان نسبتا زیادی(حدود 15 دقیقه) شیر را بجوشانید تا کاملاً آب شیر تبخیر بشه و‌ ماستتون سفت در بیاد.⠀ ⠀ ☑️بعد شیر رو در ظرف بریزید تا به دمای 45 درجه سانتیگراد برسه (منظور از دمای 45 یعنی زمانیکه انگشتتون رو داخل شیر می کنید نباید بسوزه و کاملاً باید ولرم باشه به اصطلاحی انگشتتون گز گز کنه😬)دیگه واضح تر از این نتونستم توضیح بدم😂😬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧄 پودر سیر خونگی یعنی هر چی از عطر پودر سیر خونگی بگم، کم گفتم، غیر قابل مقایسه با پودر سیر بیرونیاس😇 سلام عزیزای دل💖 تا فصل گرماس این ادویه پر کاربرد و پر خاصیت را درست کنید و از مصرفش لذت ببرید میبینید که چقدر متفاوته😋 ⭕ همین اول کار بگم که کاربرد پودر سیر تو کتلتها و همبرگر و فست فودها خیلی بهتر و لذیذتر از خود سیر هست، پس ازش غافل نشید.👌 سیر به هر مقدار که نیاز دارید را پوست بگیرید، سعی کنید از سیرهای درشت تر استفاده کنید که راحت تر ورقه بشه (ریزها را بزارید برای ترشی سیر) با رنده یا غذاساز و حتی چاقو نازک برش بزنید و بریزید داخل سبد. ✅✅✅ تاکید میکنم هر چیزی که بخواید خشک کنید بریزید تو سبد، خیلیا را دیدم داخل سینی خشک میکنن که اولا به سینی میچسبه چون از زیر هوا نمیخوره دیر تر خشک میشه و در نتیجه رنگش هم تیره میشه. روی سبد توری بکشید و زیر آفتاب مستقیم قرار بدید، هر دوساعت یه بار زیرو رو کنید تا رطوبتش کشیده بشه این کار را دوسه بار تکرار کنید بعد دیگه نیازی نیست، بزارید دو روز تو آفتاب بمونه بعد هم خشک و چیپسی و آماده اس. ✅ نکته اگر سیرها خوب خشک نشن یکی اینکه درست اسیاب نمیشن، دیگه اینکه گلوله میشن و موقع استفاده مصرفش مشکله و در نهایت ممکنه کپک بزنه پس، دقت کنید کامل خشک شده باشه. ✅✅ لازم نیست همه سیرها را آسیاب کنید سیرهای خشک را داخل ظرف دربسته بریزید کم کم آسیاب کنید که عطرش از بین نره. البته میتونید داخل فر هم سیرها را خشک کنید. به این صورت که ورقه های سیر را با فاصله داخل سینی فر بچینید و فر را روی کمترین دما قرار بدید، در فر نیمه باز باشه که نسوزن و تند تند
8.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تزئین الویه خوشمزه🌺🌺
آشپزی ایرانی🍔
. 🍋🍨بستنی لیمویی خانگی🍨🍋 . 👈آموزش بستنی با سه ماده اولیه که برای هر طعمی میتوانید از انواع میوه ها و یا شکلات استفاده کنیدو‌ یا بستنی وانیلی تهیه کنید نکته مهم در تهیه بستنی، هم زدن سر وقت است که بهتر است پنج مرتبه و هر سری ۳-۴ دقیقه با همزن برقی مخلوط شود تا بستنی کشسانی بیستر و قوام بهتری داشته باشد . مواد لازم👇 ۲ لیتر شیر پر چرب (اگر شیر بز در دسترس نبود میتوانیداز شیر گاو استفاده کنید) ۱ تا ۱/۵ لیوان شکر ۱ ق م ثعلب برای عطر بستنی🍋 رنده پوست دو عدد لیمو ترش آب دو عدد لیمو ترش ۱ ق چ زردچوبه (برای رنگ بیشتر ، میتوانید حذف کنید) طرز تهیه👇 ابتدا به ثعلب یک ق غ شکر و ۲ ق غ شیر اضافه کنید و مخلوط کرده و کنار بگذارید، اگر خواستید بستنی وانیلی تهیه کنید به این مواد وانیل هم اضافه کرده ومخلوط کنید و کنار بگذارید. سپس شیر را روی حرارت بگذارید و وقتی شروع به گرم شدن کرد شکر را اضافه کنید و مانند فیلم مخلوط کنید (یعنی با ملاقه هم بزنید و از شیر بردارید و از بالا داخل قابلمه بریزید و به این شکل به هم زدن ادامه دهید ) بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد مخوط ثعلب را داخل شیر بریزید و دوباره مثل روش قبل هم بزنید این مرحله ی هم زدن نکته مهمی است اگر به این شکل مخلوط شود بستنی شما کیفیت بهتری خواهد داشت. تقریبا حدود یک ساعت بپزید تا شیر کمی غلیظ شود و رنگش به زردی بزند. سپس از حرارت برداشته و کنار بگذارید تا ولرم شود و در هنگام خنک شدن هم زدن را با روشی که در بالا گفتم فراموش نکنید بستنی را به مدت یک ساعت داخل فریزیر بگذارید و بعد، از فریزر خارج کرده و آب لیمو و رنده پوست لیمو و زردچوبه را اضافه کنید و با همزن برقی مخوط کنید و دوباره داخل فریزیر بگذارید و یک ساعت بعد، خارج کرده و ‌با همزن برقی ۳-۴ دقیقه هم بزنید و این کار را در پنج مرحله با یکی دو ساعت فاصله انجام دهید (این مراحل هم زدن برای این است که بستنی یخی نشود) در آخرین مرحله هم زدن میتوانید مواد بستنی را داخل ظرف دیگری بریزید و به مدت ۵-۶ ساعت دیگر داخل فریزر بگذارید و سپس آماده خوردن خواهد بود. 👈اگر مواد بستنی را نصف کرده و مواد طعم دهنده لیمویی را همین مقدار استفاده کنید طعم لیمویی بیشتری خواهد گرفت و رنگش هم زردتر خواهد شد چون با این مقدارها طعم لیمویی خیلی کمی داشت و به نظرم کافی بود
نکات کلیدی و فوت کوزه گری در تهیه سبزی قورمه سبزی: خورش قورمه سبزی شما در نهایت جا افتاده تر شده و بیشتر روغن بیاندازد سبزی ها را باید ریز تر و یک دست تر خرد کنید. برای خوش رنگ و بو تر شدن قورمه سبزی ، از سبزی تازه استفاده کنیدیا می توانید سبزی را خام را به صورت خرد شده داخل فریزر بگذارید و قبل از درست کردن خورش آن را سرخ کنید. برای اینکه سبزی خاصیت خود را از دست ندهد سبزی را خیلی زیاد سرخ نکنید. از شنبلیله کمتر استفاده کنید تا طعم قورمه سبزی تلخ و بوی آن تند نشود و قورمه سبزی شما آن عطر مطلوب را داشته باشد. برای بهتر شدن عطر و بوی قورمه سبزی کمی برگ کرفس خشک را به سبزی خود بیافزایید. برای تیره نشدن رنگ قورمه سبزی ، سبزی و روغن را همزمان روی حرارت بگذارید و صبر نکنید تا سبزی روی حرارت خشک شود بعد روغن را اضافه کنید. می توانید به جای شنبلیله تازه از یک قاشق سوپخوری سرخالی، شنبلیله خشک استفاده کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍓 😋 توت فرنگی 100 گرم، حدود هشت تا ده عدد عسل دو قاشق غذاخوری کره صدوده گرم (به دمای اتاق رسیده) 🔸در ظرفی عسل و کره را با همزن برقی خوب بزنید، حدود پنج دقیقه، توت فرنگی ها را ریز خرد کنید و به ظرف بیفزایید. با همزن دستی با یکدیگر مخلوط کنید تا رنگ کره صورتی شود. در ظرف درب داری در یخچال نگهداری کنید. پیش از مصرف بگذارید کمی در دمای اتاق بماند. بهتر است با فاصله دو تا چهار روز این کره را استفاده کنید.
😋 🔸هسته ميوه ها (توت فرنگى-الو قرمز-زردالو)رو جدا كرده و ميريزم تو قابلمه تا روي ميوه ها اب ميريزم ميزارم بپزه تا هم ابش تقريبا تموم بشه هم ميوه ها كامل نرم و پخته بشن بعد اخرش نمك ميزنم هم ميزنم خاموش مي كنم زيرشو سپس داخل مخلوط كن ميريزم كه تمام پوست ميوه ها ريز ميشه ديگه معلوم نيست روي سيني سليفون مي كشم پارچ مخلوط كنو خالي مي كنيم رو سليفون سپس در هواي آزاد ميزارم تا 2 روز كاملا خشك ميشه