eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.8هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁🌸🍁 در این صبح دل انگیز پاییزی🍂 اميد و تندرستی مهمان وجودتون عزيزانتون سلامت نان سفره ها تون پر برکت وگسترده🥖 روزی تون افزون🍞 و دلتون گرم بحضور حضرت دوست که هرچه داريم ازاوست
۲۸ مهر ۱۴۰۰
✅ دسر‌ شامانو😋 ✍مواد لازم: پنیر خامه ای ؛200گرم بستنی وانیلی لیوانی ؛1عدد شیرعسلی؛نصف پیمانه خامه صبحانه؛200گرم پودر ژلاتین ؛2 ق غ ژله انگور؛1بسته رنگی خوراکی به دلخواه ؛2قطره 🍜طرز تهیه؛ ابتدا پنیر خامه ای رو در حد باز شدن با همزن بزنید و سپس خامه رو اضافه و بزنیدو بعد بستنی و شیر عسلم اضافه و خوب مخلوط کنید حالا ژله رو با یه لیوان و نیم حل کنید و بزارید تا خنک بشه در این فاصله ژلاتین رو روی نصف استکان میپاشیم تا اسفنجی بشه و بن ماریش کرده و به ژله اضافه و بعد به مواد و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست و صاف بشه ‌تو قالب چرب شده میریزیم و سه ساعتی تو یخچال تا ببنده و بعد بیرون میاریم و بیست دقیقه ای تو محیط اشپزخونه که موند کناره تاشو آزاد و برگردونده من برای خوشرنگی دسر دو قطره از رنگ بنفش استفاده کردم رنگ رو تو ژله ریختم تا حل بشه
۲۸ مهر ۱۴۰۰
سلام راستشو بگم من این مدل رو با چلوکباب هم عوض نمیکنم😁 اینقدر که دوسش دارم😉😋 . این روهم بگم که کوکو سیب زمینی رو با سیب زمینی خام دوست داریم و درست میکنم. این دفعه توش پیازچه و جعفری خرد شده ریختم خیلی خوشمزه شده بود. سه تا سیب زمینی متوسط رو رنده ریز کردم، یک پیاز متوسط هم رنده کردم و آبشونو باهم گرفتم. یه مشت پیازچه و جعفری خرد شده(البته پیازچه بیشتر باشه) هم اضافه کردم. سه تا تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر آویشن هم زدم و کاملا مخلوط کردم. مایه اش کمی شل میشه. بعد با قاشق ریختم توی روغنی که از قبل داغ شده و سرخ کردم. موقع سرخ شدن شعله متوسط باشه تا داخلش هم بپزه و سیب زمینی خام نمونه. و هر چی کوچیکتر باشه بهتره یه غذای راحت و فوری و خوشمزه😉 اینو باید داغِ داغ و برشته خورد. دیگه همینجوری تو آشپزخونه رو هوا عکس گرفتم😉
۲۸ مهر ۱۴۰۰
😍😍 ▫️خامه فرم گرفته يك پيمانه ▫️پنير ماسكارپونه يك بسته ▫️پودر قند پنج قاشق سوپخوري ▫️شير ١/٣ پيمانه ▫️پودر نسكافه دو قاشق سوپخوري پنير ماسكارپونه و پودر قند رو با همزن كمي بزنيد تا يكدست شود.سپس يك قاشق مربا خوري پودر نسكافه و دو قاشق سوپخوري شير داغ رو هم زده و به مواد اضافه كنيد و هم بزنيد تا مخلوط بشه و در انتها خامه رو اضافه كرده و يك دور با همزن بزنيد تا يكدست بشه. سپس ١/٤شير داغ و يك قاشق سوپخوري نسكافه رو مخلوط كرده و ليدي فينگر يا بيسكوييت رو داخلش زده و سريع خارج كرده و كف قالب بچينيد و مواد خامه رو لابه لاش بريزيد و در دو يا سه رديف تكرار كنيد ،حدود هشت ساعت تو يخچال💜
۲۸ مهر ۱۴۰۰
😍😍 تخم مرغ+شکر +اسانس ده دقیقه با دور تند همزن بزنید . دور همزن و بیارید پایین ، روغن و شیر رو بهش اضافه کنید گردو و کشمش رو هم اضافه کنید و هم بزنید . همزن خاموش بشه و ارد و بکینگ پودر با لیسک اضافه بشه به مواد . داخل قالب لوف ( ۲۳ ) کاغذ روغنی بندازید و چربش کنید و مواد رو بریزید داخل قالب دو سوم قالب بیشتر پر نشه فر رو از قبل روی درجه ۱۸۰ گرم کنید و کیک رو به مدت ۴۰ دقیقه بپزید تا زمانی که تستر تمیز بیاد بیرون ‌از داخل کیک ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
۲۸ مهر ۱۴۰۰
اول سه چهارتا پیاز رو نگینی خرد کردم و بعد همراه کمی روغن تفت دادم تا رنگ پیاز طلایی بشه،۳۰۰ گرم گوشت گوسفندی رو هم به پیاز اضافه کردم و نمک و فلفل و زردچوبه زدم و ۳ لیوان آب هم روی گوشت ریختم و گذاشتم خورشتم نیم پز بشه.‌‌ ۴۰۰ گرم سبزی از ترکیب جعفری و نعنا(نسبت جعفری باید دوبرابر نعنا باشه)و به همراه برگهای کرفس با کمی روغن سرخ کردم. ۷۰۰ گرم کرفس خرد شده رو هم سرخ کردم و کنار گذاشتم.‌ حالا می رم سراغ گوشت نیم پز شده و سبزی و کرفس خرد شده رو به گوشت اضافه می کنم و فرصت می دم تا خورش جا بیافته و ۵ دقیقه قبل از سرو خورش نصف فنجان ابغوره رو هم ریختم.‌‌ خورشتون آمادست
۲۸ مهر ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۸ مهر ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. خودمم یادم رفت اسم غذاچیه 😂بلغورپيازوسبزي معطروپرك فلفل دلمه اي ونمك روتوروده گوسفند(خوش گوشت) ميپيچين يه غذای تركيه خيلي حرفه اي درستش میکنن اخرشم روذغال پخته میشه قطعاخوش مزه ست😋
۲۸ مهر ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناهار فوری ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ مواد لازم: فیله تکه ای مرغ 1 کیلویی 1 عدد پیاز ، آب گرفته شده 1 حبه بزرگ سیر 1 قاشق چایخوری آویشن 1 قاشق چایخوری فلفل چیلی 3 قاشق غذاخوری روغن نباتی نمک 1 قاشق چای خوری سرکه نصف لیوان چای خوری خامه. برای ماکارونی: 2 لیتر آب روغن و نمک 1 قاشق چایخوری زردچوبه 300 گرم ماکارونی 1 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق چایخوری اویشن. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‏
۲۸ مهر ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ساندویچ متفاوت سینه مرغ وپیازوفلفل دلمه سبزو قرمز روباهم تفت بدین نمک وفلفل وسیر هم اضافه کنیدوکمی خامه داخل نون هارو پنیربزارین ازموادپرکنیددرفر ۱۸۰ درجه بزارین تاپنیرهاآب بشه
۲۸ مهر ۱۴۰۰