eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.3هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.8هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🍋 😋 اول اینکه لیموهارو خوب باید شست ویک روز تو هوای آزاد روی یک پارچه پهن کرد تا کمی هوا بخوره وپوستش خشک بشه اینکار هم باعث آبدارتر شدن لیمو میشه و همم تلخی پوستش از بین میره نکته بعدی اینکه هر مدلی که آبلیموهارو گرفتید فرقی نمیکنه فقط اگر لرد داشت با یه پارچه نخی تمیز صافش کنید. بعد داخل شیشه های تمیز وبدون آب نگهداری کنید. در آخر روی هر کدوم از شیشه ها روغن زیتون بریزید، اینکار باعث میشه هوا نکشه و آبلیمو تازه تر بمونه. باید جای خنک ازش نگهداری کنید تا کپک نزنه..
6.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به سبک رستورانی🤩 ‎1 عدد کلم بنفش ‎1 لیوان سرکه انگور 1 لیوان آب ‎یک قاشق چایخوری جوهر لیمو ‎یک قاشق چایخوری نمک ‎
پیاز متوسط و خردشده ۱ عدد کدو کوچک خردشده ۲ عدد گوجه فرنگی گیلاسی ۱۰ عدد فلفل قرمز خردشده ۱ عدد نمک ۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری پودر سیر ۱ قاشق چای خوری تخم مرغ هم زده ۸ عدد پنیر رنده شده ۱/۲ پیمانه جعفری تازه خردشده ۲ قاشق چای خوری ریحان تازه خردشده ۲ قاشق سوپ خوری روغن آفتابگردان ۳ قاشق سوپ خوری ۱- روغن را درون تابه بریزید تا گرم شود سپس پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید تا نرم و شفاف شود. سبزیجات خردشده را به آن اضافه کنید تا زمانی که درون تابه شروع به نرم شدن کنند. ۲- در یک ظرف جداگانه، ترکیب تخم مرغ، نمک، فلفل، پنیر، جعفری و ریحان را خوب هم بزنید و به تابه حاوی سبزیجات اضافه کنید و روي حرارت قرار دهيد .در تابه را بگذاريد و چند دقيقه صبر كنيد تخم مرغ سفت شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای دوستداران بادمجان😋😍 مواد لازم 3 عدد فلفل سبز پیاز بزرگ 2 عدد گوجه فرنگی 1 قاشق چای خوری (پاپریکا) پودر فلفل دلمه ای فلفل سیاه، نمک، روغن 1-2 حبه سیر مراحل تهیه در کلیپ
پیاز و رنده ریز میکنیم آب پیاز را با نمک..فلفل...زعفرون.. کمی روغن زیتون..پودر چیلی..و کمی پاپریکا مخلوط میکنیم و فیله های مرغ و داخلش قرار میدیم برا ۱۰ ساعت... تفاله پیاز و با گوشت چرخ شده و نمک و فلفل و کمی سبزی های معطر مخلوط میکنیم و ورز میدیم و اینم میره یخچال برا ۱۰ ساعت استراحت.... بعد فیله ک بعد استراحت خیلی نرم شده و باز میکنیم کمی با دست بافتش و باز میکنیم..نه خیلی فقط از اون حالت پفی در بیاد..از مخلوط گوشت ی گلوله برمیداریم ابتدای فیله میگذاریم بعد رول میکنیم..و در یک ظرف پیرکسی ک چرب کردیم کنار هم قرار میدهیم..و بعد داخل فر درجه ۱۸۰ تا زمانی ک پخته شه..نیاز ب پوشش نداره..و هر نیم ساعت مخلوط کره اب شده و زعفرون و اب نارنج و روش میریزیم..چون فیله خشک میشه...یا کباب میکنیم...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر دوسوم لیوان تخم مرغ یک عدد شکر ۵ق غ بکینگ پودر یک ق چ وانیل نوک ق چ آرد یک لیوان روغن دو ق غ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 🌼🍃🌸اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌼🍃🌸مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌼🍃🌸وَعَجِّل‌فَرَجَهُــم 👤سامی یوسف السلام علیک یا رسول الله 💚🙏 عیدتون مبارک 🎉 🎊 🎉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁در این صبح زیبای پاییزی 💗زنـدگـی از سـر شـوق 🍁خنــدیــدن از تـه دل 💗آرامـشـی مـانـدگــار 🍁ســلامتــی پـایــــدار 💗رزقــــــی سرشـــــار 🍁و زیبـاترین و بهتـرینها 💗را از صمیم قلب برایتان 🍁از خدای مهربان خواستارم 🍁 روز پاییزی تون 💗سرشار از خوشی و خوشبختی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز با آموزش یه جذاب اومدم و قشنگ تند شده از اونایی که من خودم عاشقشم 😍 . بادمجون : یک کیلو هویج : ۲ عدد فلفل تند : ۳ عدد ریحان : ۲۵۰ گرم سرکه : سه لیوان نمک: یک ق چ
6.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میخوایم یه کیک مرغ خیلی خوشمزه درست کنیم😍 مواد لازم:🤗 نان تست ۱ بسته🍞 سینه مرغ ۲ عدد🍗 گردو ۱۰۰ گرم☺️ پیازچه ۱۰۰ گرم🌱 سس مایونز ۱ پیمانه☝🏻 خردل ۱ ق.غ🥄 نمک و فلفل به میزان لازم👌🏻 به سلیقه خودتون میتونید داخلش خیارشور،ذرت،هویج و جعفری هم بریزید.🤗 برای سس هم میتونید به میزان نصف از ماست چکیده و سس مایونز استفاده کنین.👌🏻 سینه مرغ رو با پیاز و زردچوبه و نمک فلفل میپزیم و بعد از پخت خردش میکنیم.🔪 بهش پیازچه،گردو و سس ها و نمک و فلفل رو اضافه میکنیم و برای حداقل ۱ ساعت میذاریمش داخل یخچال تا مزه‌ها به خورد هم دیگه برن.❄️ دور نون تست ها رو جدا میکنیم و میذاریم کنار چون موقع تزیین به کارمون میاد.😉 هم میتونید مثل من با رینگ گرد نون ها رو برش بزنید هم میتونید به صورت مربع یا مستطیل درستش کنید.😍 من نون ها رو با رینگ گرد برش دادم و بعد به صورت لایه لایه نون،کمی سس و مواد مرغ رو روی هم چیدم.☺️ در نهایت رینگ رو بیرون میاریم و رو و دور کیک رو با سس میپوشونیم.🎂 بعدم هر مدلی که دوست دارین تزئینش میکنید.😍